petak, 16.06.2017.

"KNJIŽEVNI KUTAK" - pjesnik pjesniku na lijepoj pjesničkoj večeri


"svi pjesnici govore svoju poeziju

PJESNIK PJESNIKU"voditeljica ovog lijepog događaja gđa. Ljiljana Pasariček je napisala:


"Radujem se vašem dolasku, PONESITE ČISTA SRCA I UZAJAMNO UVAŽAVANJE I POŠTOVANJE SVI STE DOBRODOŠLI U OBITELJ, JER POŠTOVANJEM JEDNI DRUGIH GRADIMO LANAC ISPREPLETEN ZADOVOLJSTVOM"

pa tko bi mogao odoljeti ovom lijepom pozivu?

... i uputila sam se jučer, 15.6.2017. u

https://www.facebook.com/glembaydubrava/

gdje me dočekala nasmijana voditeljica gđa. Ljiljana Pasariček, a onda poznato lice gđe. Ljiljane Šiljak, njene drage kćerke Tatjane Šiljak i dragi FB-prijatelj pjesnik Mladen Crnković.

ambijent je bio savršen, kafić je stvarno prelijep baš za ovakva druženja i počelo je: počasna gošća je bila gđa. Ljiljana Šiljek, voditeljica udruge "Vjekoslav Majer", predstavljena od strane voditeljice gđe. Pasariček i gđa. Ljiljana Šiljek je govorila svoju poeziju, dok nas je gsp. Neven Dužević razveselio svojom glazbom otjevao je i pjesmu uglazbljenu na stihove gđe. Ljiljane Šiljek, koja je baš taj dan imala i rođendan tako da je ovo bilo dvostruko slavlje

nakon toga smo svatko od nas pročitali svoje pjesme, bilo je to jedno krasno i lijepo druženje koje će se održavati svaka 2 tjedna na ovom istom mjestu.

a sada - neka ove lijepe fotke pričaju o tome kako nam je lijepo bilo sinoćgđa. Ljiljana Pasariček, voditeljica pjesničke večeri "KNJIŽEVNI KUTAK"


gđa Ljiljana Šiljek, voditeljica udruge "Vjekoslav Majer"


gđa Ljiljana Šiljek, voditeljica udruge "Vjekoslav Majer" i gđa Ljiljana Šiljek, voditeljica udruge "Vjekoslav Majer"(i moja malenkost) sretan
https://www.facebook.com/glembaydubrava/09:36 | Komentari 16 | Print | ^ | On/Off |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.