skaska

četvrtak, 31.07.2008.

uživo iz SIR HAAGA

28. kolovoza Radovanu ne paše, al mu paše 29. kolovoza. ma jebemti koji je to haški cirkus. to more trajati tak dugo da se Radovan more deset puta opet pretvoriti u doktoraDabića. koje su to spike tipa:
sudac: kak se zovete?
radovan: radovan, radovan karadžić
sudac: hvala vam lijepo, gospodine, na odgovoru.
pa di toga ima. ili spike podtipa:
sudac: želite li nekoga obavestiti da ste tu.
radovan: 8q6t8š22jćqq2j?!
ti mater, i to još na prvom programu u izravnom prenosu.
sve v rukavicama, lepo, polako, cicilimicili, jebate. da je on lepo, polako tak naređival v ratu još bi svi bili na broju. mislim taj sud je fakat zgazilo vreme, čista sprdačina. oni v rukavicama a on njima vi ste elementarna nepogoda. dabićovski ne jebe živu silu. i boji se za svoj život i još bi da je polakše. nemam to živcih gledati. nekak mislim da bi za takve stvari ipak trebal prijeki sud. odluke o zločinima su donašane brzo i planirane dugo i tak bi trebal šljakat i sud. i baš me zanima zakaj 28. kolovoza Radovanu ne paše, kaj slavi rođendan, imendan, krsnu slavu kaj? ajajaj Bože nam pomozi, jer takvo navlačenje je bogohulno. i zakaj uvek pravda mora služit pravu. gdo je to odredil?
od tog suda se ezop v grobu okreće, ventilator mu ni do kolena.
mislim ono generalno pregažena spika. recimo i ovo s čermakom. pa koji si pošten rvacki građanin more priuštit tri tjedna odmora u dvorcu?! sve to ima, sve to ima naš haški cirkus, sam kaj su mu ulaznice puno skuplje od onog kaj je pelala moira

- 16:41 - Komentari (37) - Isprintaj - #