ponedjeljak, 28.08.2006.

slavenska dobrodošlica

Čim je na televiziji završio dnevni nastavak meksičke serije, bacila se na spremanje. U ostavi je naišla na kutiju s uspomenama i neki vrag ju je nagnao da je otvori. Unutra su bila njegova pisma iz vojske, dok su bili još zaručnici, pa karte s koncerata na koje su išli i ludirali se, sasušene ruže, nekoliko oblutaka s plaže na kojoj su se kupali na prvom ljetovanju i slične dragocjenosti. Raznježila se. Sjela je i razmišljala - zašto sve nije kao prije?

Zapravo se nije imala na što požaliti osim da je sve nekako zahladilo, uvelike se pretvorilo u rutinu, iščeznula su nenadana uzbuđenja uključujući i strasne svađe i još strasnija mirenja. On se uglavnom vraćao izmožden s posla i vječno je bio zabrinut. Posljednjih nekoliko mjeseci još i više nego inače zbog novog šefa, Austrijanca, ni kuhanog ni pečenog, za kojeg nikako nije mogao dokučiti što misli, je li zadovoljan ili nije.

Sažalila se na supruga. Ipak on nosi sav teret svih njihovih financija, sve o njemu ovisi, a ona - ruku na srce - možda i nije trebala kupiti nove zavjese zbog kojih mu se krvi napila prije desetak dana. Naglo je odlučila da mora nešto napraviti, nekako se odužiti. Zapravo se ta odluka već zahuktavala neko vrijeme i čak je već poduzela neke neophodne pripreme. Recimo, prije nekoliko dana je potajice kupila komplet seksi donjeg rublja, crnog i čipkastog, s procijepom na gaćicama, kakvog su savjetovali u "Cosmopolitanu" za osvježavanje intimnih odnosa. A pročitala je i nekoliko inspirativnih članaka u "Elle", "Glamouru", "Burdi" i "Globusu" pod naslovima poput "10 savjeta za novi početak", "Postanite neodoljiva u krevetu", "Kako usrećiti svog muškarca", "Tajne velikih zavodnica" i slične.

U naletu entuzijazma krenula je u akciju. Prvo je besprijekorno pospremila cijeli stan. Onda se prihvatila kuhanja, a istovremeno je oprala kosu. Na stol u blagovaonici je prostrla svečani stolnjak, iznijela posuđe za svečane prilike i pripremila romantične svijeće za sredinu stola. Otuširala se, zamračila kupaonicu, te i po njoj rasporedila nekoliko svijeća, a zatim se namirisala. Njegovo omiljeno jelo se zgotovilo i stavila ga je u pećnicu da se ne ohladi. Na stol je iznijela i bocu vina.

Plan je bio savršen. Dočekat će ga već u predvorju i dozvoliti mu da je opali bez suvišnog odlaganja, da može ući u stan olakšanih jaja koja su sigurno otežala zbog onih kurvica koje vrckaju po uredu napirlitane kao za modnu reviju. Zatim će mu poslužiti najmilije jelo i popit će po čašu vina. Ponovo će napuniti čaše i otići u kupaonicu gdje će ga uroniti u toplu vodu po kojoj će plivati latice ruža, a osvjetljivat će ih samo mirisne svijeće, oprati mu leđa i izmasirati mu ramena. Nakon toga bi mogli malo prileći, odspavati sat vremena, a onda će ga probuditi fafajući ga i, ako bude raspoložen, ona će ga objašiti i raditi sve, a on neka samo leži i uživa. Navečer bi mogli izaći u kino…

Obukla je crne najlonske čarape i zakvačila ih halterima, te crne cipelice s najvišom petom za posebne prilike. Umjesto grudnjaka stavila je samo crni korzet koji joj je sužavao struk. Od novog kompleta veša navukla je samo gaćice s razrezom po sredini. Sve je stigla na vrijeme. Kada je čula da se u očekivano vrijeme njegov auto zaustavio pred kućom, virnula je kroz prozor, vidjela krov automobila i kako se vrata otvaraju i on se uspravlja pored vozila, te požurila u predsoblje.

Legla je na leđa i brzo navukla preko glave i lica crnu najlonsku čarapu. Okrenula se nogama prema ulazu, podigla ih u zrak i raširila. Čula je korake koji se uspinju stepenicama prema vratima, brzo uključila krastavičasti baterijski vibrator i unijela ga u sebe. To mu je trebao biti znak da se ne mora zamarati nikakvom predigrom… Samo ga izvadi i praši!

Ključ u bravi je škljocnuo i vrata su se otvorila, a na njima se ukazali nepoznata žena i nepoznati muškarac koji su razrogačili oči i ukočili se spazivši je raskrebečenu na podu ispred sebe. U tišini se čulo jedino jedva čujno zujanje vibratora zataknutog u njezino dlakavo međunožje. Iza njihovih leđa čula je muža:

- Draga! Doveo sam šefa sa suprugom na ručak!

Na sreću je, po običaju, skuhala više nego što je bilo potrebno, pa je bilo dovoljno za sve.









<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker