Pjesma o jednoj mladosti

17.12.2009., četvrtak

Idealno-servisna Donatella Reyes

"Ne krijem vam da sam veoma zabrinuta za vas... Upravo ste, bez da išta pokušate uraditi, propustili vašu 1. priliku da osvojite lijepu novčanu svotu! Hoćete li propustiti i vašu DRUGU PRILIKU???"

Tako počinje najnovije, ento po redu, pismo vidovnjakinje Donatelle Reyes. Rekoh vam, ovo objavljujem jer želim dokumentirati i kronološki obraditi jednostranu korespondenciju koju "jedna od posljednjih velikih vidovnjakinja današnjice" vodi sa mnom. I tisućama drugih do čijih je adresa došla. Možda je ovo nebitna kap u moru, a možda bar jedna osoba - koju obrađuje ta ista Donatella - odustane od slanja 199 kn.

Način obraćanja se u ovom pismu promijenio. Ovo je sad već poluljutito, žema traži odgovore na pitanja poput "Što se, dakle, dogodilo? Jeste li sumnjali u svoju sreću?" Eh, sad, ja propustih svoju prvu priliku. Ali mi ona pruža i drugu. "Ta je pojava toliko RIJETKA da je treba istaknuti!... Među nama, nisam bila previše optimistična, zaista nisam mislila da će vam se još jednom pružiti prilika poput ove koja vam je upravo ponuđena... Ovog puta nemojte propustiti priliku koja vam se pruža! Ovo je bez sumnje vaša posljednja PRILIKA!...Ta je pojava toliko rijetka da je treba istaknuti i da je svakako trebate ISKORISTITI, jer će ovo zaista biti ZADNJI PUT!" Eheeeeej, čekaj malo, vidovnjakinjo! Koje su to riječi?! Najvjerojatnije će mnoge štrecnut oko srca kad pročitaju takvo što.

Što treba učiniti da bi se iskoristila posljednja prilika? Popuniti i natrag poslati priloženi zahtjev i "svakako položiti vašu desnu ruku na poleđinu nekoliko MINUTA". A na poleđini "zahtjeva" nacrtana ogrooomna stilizirana ruka. Unutar crteža nekakav kvadrat s ucrtanom zvijezdom petokrakom, trokutima i simbolom. Što predstavlja simbol, pojma neimam, nit mi se da trošiti vrijeme i energiju na googlanje. Uglavnom, "čvrsto pritisnite vašu desnu ruku i držite je nekoliko SEKUNDI na crtežu", "u 5 polja (a koja su to polja na crtežu garant neće shvatiti više od tri četvrtine primatelja ove poruke, op.Pjesma) navedite mi vaših 5 omiljenih brojeva (od 1 do 49)." I onda valja brzo natrag poslati taj zahtjev, bon, štoli. I čekati. Pa će teta Donatella poslati svoj tajni dokument s uputama koje su potrebne da se osvoji svota od 231,000 kuna. I telepatski će kontaktirati s osobom, a aktiviranje telepatskog kontakta se postiže polaganjem desne ruke na crtežu. Ovo dvoje je besplatna usluga gospoje Reyes. I još šećer na kraju, naravno.

"Slažete se s tim da ćete mi besplatno ponuditi moj Talisman sreće. Platit ću vam tek participaciju u iznosu od 199 kn za pokrivanje troškova pripreme Tajnog dokumenta, vaših Tajnih uputa, i optimiziranja mog Veliko sretnog dana. Ne šaljem novac sada. Platit ću ovih 199 kn tek kada mi poštar dostavi paket, ili kada ga predignem u poštanskom uredu (plus troškove slanja i pakiranja)."

Je li ovo kraj? Čisto sumnjam, jer je i ono prethodno pismo ličilo na posljednju šansu za ostvarenje sreće i blagostanja...
- 11:16 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Dobrodošli!

Prirasli mi srcu