Pjesma o jednoj mladosti

09.03.2009., ponedjeljak

Vikend i praznik... za oči

Je, kiša je bila prestala, i sunce se pojavilo. I osunčalo čitav protekli vikend. Petak je donio sretnu vijest da je Mlađa pozvana na međužupanijsko ilitiga državno natjecanje iz matematike. Ovaj uspjeh je preko svih očekivanja, svi smo oduševljeni i sretni.

U subotu je naša hrvatska osnovna škola bila organizator Istra Open turnira u mini-rukometu. Od pol 9 ujutro do nekih pol 6 popodne u školskoj su dvorani djevojčice godišta 1998. – 2000. igrale utakmice. Tri igrališta, svaka generacija na jednom, deset minuta za utakmicu, i minuta za promjenu ekipa na terenu. Održano je 128 utakmica, igralo je pedesetak ekipa. Mlađa je na kraju bila umorna, s plavnicama po rukama ali zadovoljna rezultatom. Tajo je navijao na svakoj njenoj utakmici, na nekima sam mu se i ja pridružila, a i Velika je došla na jednu utakmicu. Uglavnom je uvijek netko bio na tribinama kad je naša rukometašica igrala i poslije utakmice bi primila čestitke ili utjehu.

Subota mi je bila radna ali je dan ipak završio u prazničnom duhu. Praznik za žemske oči, jel...

Boys to the Max








Vikend završio s klizanjem. Klizalište u Pazinu otvoreno je još dva tjedna, možda nas još koji put vidi. Glavno da smo uspjeli nagovoriti obje Potočnice da odu s nama. Ljepše je kad smo svi skupa.

- 10:45 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Dobrodošli!

Prirasli mi srcu