Vinpearl Resort Danang

02.10.2015.

Vinpearl Da nang Resort je ekstravagantan i dobro nalazi Resort Residence kompleks sa 200 luksuznih soba i 39 vila. Naselje se sastaje 5 zvjezdica plus međunarodne standarde i vještina s eklektičan miks modernog dizajna i starinskih 20. stoljeća Indochinese klasične hotelske arhitekture. Nadalje, gotovo svi su sobe Vinpearl Resort Da Nang su dizajnirani za stvaranje romantične i spokojan postavku kroz panoramskim pogledom na zadivljujući more i glavnu bazen. Druga komponenta projekta - luksuzni hotel ima oko 200 pet zvjezdica plus međunarodnih-standardnih soba, od kojih je dizajn stil odražava suvremeni još klasični šarm Grand Indochinese hotela u ranom 20. stoljeću. I unutrašnjost i krajolik su moderni, luksuzni i elegantni. Hotel nudi i besplatan doručak. Izgrađen u susret s pet zvjezdica plus međunarodni standard, resorta 200 luksuzne i udobne sobe nude široku paletu izbora s gotovo svim pokazuju lijep pogled na more. Kolonijalnom stilu naselje soba 200 luksuznih nudi 5 zvjezdica plus međunarodne usluge s modernim sadržajima kao što su 46 "LCD HD TV sa 100 kanala IPTV sustava. DVD player i surround zvuka stereo sustav.
Brzi pristup internetu u kombinaciji s bazne stanice iPod je također dostupna. Što je više, možete birati između posebno izrađenih jastuka koji nudi različite mirise prilagođene vam miran i zvuka sna. Vinpearl Da Nang nalazi bezbroj hrane i pića, opcija koja će zadovoljiti sve vaše gastronomske želje. Ove opcije uključuju tematske restoran, bar i dnevni boravak, koji su svi jednostavno nalazi biti lako dostupna.

Oznake: Vinpearl, da nang, resort, vietnam

Anantara Mui Ne

17.09.2015.

Postavite u vedro dizajniran glavnoj zgradi, sobe u Anantara MuiNe Resort utjelovljuju suvremenu milost prožet dotakne Vijetnamski šarma. Harboured unutar besprijekorno uređenih terena, naš smještaj Mui Ne neprimjetno prihvatiti boje i detalje prirodnom okruženju stvarajući utočišta prirodnog svjetla i ogromna pogledom. Hideaway u 89 soba, apartmana i izuzetan izbor privatnih vila bazen, svi s šarmantnim vijetnamski dotakne i okružen bogato uređenih oazi. Cijeli niz modernih udobnosti i pogodnosti u našim luksuznim sobama osigura ovo naselje u Phan Thiet pruža utjehu doma i luksuz Anantara. Elegantno uređene sobe su vrlo prostrane i nestled u bujnim vrtovima. Deluxe sobe su smješteni u glavnoj zgradi s pogledom na vrt. Deluxe Ocean sobe su veće s pogledom na more. Jednosobni bazenom Vile nude dodatnu luksuz privatni bazen i blagovaonom paviljon - savršeno za medenom mjesecu u potrazi za mirnom bijeg. Postoji više učiniti nego samo opustiti, iako je to često glavni Točka dana. Naselje je vrhunska Osoblje može dogovoriti divlji popodne kitesurfing ili planinarenje na planini Ta Ku. Ili spustite se do ribarskog mjesta i vidjeti svježi ulov dobavljači '(od kojih su neki možda kušati kasnije u L'Anmien, resorta potpis vijetnamskog restorana, na čelu s Alain Ducasse obučeni kuhar Alain Nguyen). Sunčati se na netaknute plaže potpomognuti nadvila pješčane dine. Provedite jutro ronjenja ili jedrenja. Praksa svoj jeku u ekskluzivnom Golf i Country klub u blizini. Uronite u autentičnom ribarskom mjestu životu. Ili se jednostavno opustite u našem idiličnom naselju i uživati u mirnom wellness putovanja na Spa Anantara. Putnici mogu uživati u svijet čuda tijekom boravka u elegantnom naselju, bogato namješten središte koje okuplja šarm i tradicije Vijetnamski stilu s blagodatima i raskoši suvremenog svijeta, koji kada u pratnji razinu usluge samo Anantara skupina može pružiti stvara utočište čistog blaženstva za sve za uživanje.

Oznake: Anantara, Mui Ne, Muine, phan thiet, vietnam, resort

Hoi An Beach Resort

14.09.2015.

To je samo četiri kilometra od povijesnog grada Hoi An. 35 km (45 minuta vožnje) od međunarodne zračne luke Danang i željezničkog kolodvora. Hoi An Beach Resort je 45-ak minuta vožnje od međunarodne zračne luke Danang i 4 km od Hoi centra mjesta. Prijevoz do zračne luke dostupna je uz nadoplatu. Druge atrakcije uključuju u blizini povijesnog Hoi grad, samostanski kompleks sine moj, ili Cham Muzej u Danang koji je samo kratko putovanje od mjesta. Sobe resort dolaze s privatnim balkonima s pogledom na vrt, rijeka ili more. Svaka soba je opremljena sa TV, sef i čaj / kava čineći objekte. Široka sadržaji uključuju dva bazena, pult za organizaciju izleta, kozmetički salon, fitness centar i dječje igralište. Naselje je konferencije uključuje slajdove i projektor, LCD TV. Dodatne su pogodnosti: besplatan bežični pristup internetu, čuvanje djece / brigu o djeci i trgovine s poklonima / kiosci s novinama. Kako do obližnjih atrakcija je povjetarac s pozdravni shuttle području koji djeluje u sklopu 05 km.Dining možete uživati u obroku u restoranu poslužuje goste Hoi An Resort, ili zaustaviti u na snack bar / deli. Posjet spa NitkoPoseban je siguran kako bi se gosti opustiti nakon najžešćih dan istražujući. Spa, na temelju drevnih vijetnamski prakse (također poznat kao Au Lac), koristi biljni iscjeliteljsku moć da napuste klijenti osjećaj invigorated. Nekoliko puta moglo biti više intimna nego sjedi s ljubavnikom na Cua Dai Restorani rivi balkonom serenaded zvukom tradicionalne glazbe, zaslijepljen svjetlima iz konstelacije svijeća plutajući niz rijeku. Veliki bonus večerali u restoranu je da danju i noću, svakodnevni život na rijeci može se promatrati kao što ručati. Cua Dai Beach sama, svojom bezgraničnom protežu od finog bijelog pijeska, je samo nekoliko metara. Lokalni kuhanje klase početi s vodičem izlet brodom na hotels in Hoian tržište. Spa ZEN nudi Vijetnamski masažne terapije. Ostale rekreacijske aktivnosti uključuju partiju biljara ili vježba u fitness centru.

Oznake: hoi an, hoian, beach, resort, vietnam

Sasco Blue Lagoon

08.09.2015.

Ha Tien luka udaljena je 45 km. To je dostupan od Phu Quoc zračne luke, koja je 50-ak minuta domaći let iz Ho Chi Minh City i 2 sata, 10 minuta domaći let iz Hanoi. Sasco Blue Lagoon Phu Quoc se nalazi u blizini centra grada četvrti, a sa pet minuta šetnje, možete doći Phu Quoc plažu, ronilački centar, suvenirnice, noćni tržište, restoranima i barovima. Gosti mogu uživati u više vrsta hrane iz raznih zemalja diljem svijeta. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 75 klimatiziranih soba featuring minibarovi u. Sobe imaju privatne balkone. Besplatan bežični pristup internetu čuva vas povezani i satelitski programiranje dostupna za vašu zabavu. Privatne kupaonice s kadom ili tušem imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu. Ukusno uređena, sve jedinice dolaze s tamnim drvenim namještajem i imaju prozore koji osiguravaju prirodnu svjetlost. Svaka je opremljena sa kabel TV, prostor za sjedenje i vlastitu kupaonicu. Tu su i 2 barovi / prostori za odmor, bar na plaži i bar na bazenu tako da gosti mogu popiti osvježavajuće piće u sunlounger ili u baru kada borave ovdje. Istaknuti pogodnosti uključuju: poslovni centar, usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja i 24-satnu recepciju. Od zračne luke je besplatno. Phu Quoc u Vijetnamu privlači veliki broj stranih putnika tijekom cijele godine. Smjestiti dotok posjetitelja ne postoji glad Hoteli u Phu Quoc Vijetnam ugostiteljstvo razne proračune. Ako ste u potrazi za 4 zvjezdice Hoteli u Phu Quoc onda ne brinite Sasco Blue Lagoon Resort Phu Quoc u Vijetnamu je tu za vas. Položaj Sasco Blue Lagoon Resort Phu Quoc u Phu Quoc u Vijetnamu se nalazi na samoj plaži off Tran Hung Dao ulici, Duong Dong grad, a srcu Phu Quoc Island. Hotel sadržaji i usluge u Sasco Blue Lagoon Resort Phu Quoc u Phu Quoc široko Mattie u gradu.

Oznake: Sasco Blue Lagoon, phu quoc, phuquoc, resort, vietnam

Long Beach Resort

Phu Quoc kišna sezona potamni nebo od kraja svibnja do listopada, kada je more dobiva grubo i puno ronjenja zaustavlja. Vrhunac sezone za turizam je sredina zime, kada je nebo plavo, a more mirno, ali se može dobiti prilično prokleto vruće oko travnja i svibnja. Long Beach Resort Phu Quoc nudi novi standard ekskluzivnog i ugovoriti oprost. Naša razuzdan luksuz s očitim naglaskom na dizajn, detalje i čistu eskapizma izradu naselje ističu u regiji. Svi 72 individualno uređene sobe imaju besplatni WiFi i DVD playeri. Gosti će također naći balkone, TV sa satelitskim programima, a refrigerators.The nove kategorije dodane su prostrane superior soba, jedna spavaća soba Obiteljska studija i dva dvosobna Obitelj Deluxe sobe. Nove sobe će se temeljiti na modernim klasičnim koncept kombinira tradiciju i suvremene stilove. Tu je i novi restoran s pogledom resorta lotosov ribnjak zove Lang Sen, a zamijenit će prethodnu Lang Toi kao resorta glavnom restoranu. Gosti se mogu razmaziti s opuštajuće masaže. Naselje organizaciju izleta može pomoći organizirati ronjenje, ribolov i razgledavanje aktivnosti. Mjenjačnica je dostupan. Besplatan doručak poslužuje se svakodnevno. Istaknuti pogodnosti uključuju: poslovni centar, usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja i 24-satnu recepciju. Od zračne luke je besplatno u zakazano vrijeme. Naselje je prirodna ljepota uključuje prirodnih materijala god je to moguće, s dvostruko kata natkrivena Drevni Kuće nadopunjuju bujnom tropskom krajoliku. Sobe s balkonima pogled na vrt. Oni su opremljeni s TV-om i sefom za prijenosno računalo. Privatne kupaonice imaju kadu drveni. Tradicionalna Vijetnamski obrok i zapadne užitke možete uživati u Lang Toi restoranu.

Oznake: long beach, resort, phu quoc, phuquoc, vietnam

Ancient House Hoi An

05.09.2015.

Od otvaranja našem naselju krajem 2013., mi smo usredotočeni na naš novi trening i oduševljen tim osoblja. Uz njihovu pozornost na detalje možete biti sigurni izvrsnu uslugu i namjenski, prijateljski, i elitne brige o korisnicima. Ako postoji nešto što trebate, ili na bilo koji način možemo vam pomoći, molimo ne ustručavajte se pitati bilo kojeg člana našeg osoblja. Temeljeći se na Hoi An duge povijesti i mješavinom kultura, Ancient House Hoi An je izgrađen s posebnim stilom starih gradskih kuća daje dojam sela s vrlo prirodni krajolik, kuće pokrivene gline pločica i ukrašen okrugli i pravokutni kineskih lampiona. Posebna briga pojedinačnih osjetila i osjećaja je uzeti pružiti svakom gostu topao i ugodan okoliš. Zajedno s besplatnim doručkom, ovaj hotel nudi restoran i besplatni prijevoz do trgovačkog centra. Plaža pogodnosti besplatan prijevoz za plažu, ležaljke, suncobrani i ručnici za plažu. Drevni Kuća Spa Village je mjesto da se za odmor i opuštanje, nudeći tretmani za lice i piling tijela, kao i hot stone masaže, prenatalna masaže i hidroterapija. Opustite se u sezonski otvoreni bazen tijekom vašeg boravka. Gostima koji žele uživati u piću sigurno će htjeti posjetiti bar / salon. Uz spa na licu mjesta, fitness centar i sauna su među zabavne sadržaje u ponudi. Ako želite niske ključne blagovaona opcije, od vas će biti drago da otkrijete roštilj, prostor za piknik i 24-satna sobna posluga. Osjećati kao kod kuće u bilo kojem od 56 klimatiziranih soba koje imaju priključne stanice za MP3 i minibarovi. Sobe su opremljene s krevetima, pamučne plahte i štep deke. Sobe imaju privatne balkoni ili trijemovi koji se otvaraju prema rijeci i pogledom na vrt. Računala s besplatnim ožičen / bežični pristup internetu i 26-in LCD televizori su za vašu udobnost. Djelomično otvorena kupaonica ima sljedeće: kombinacije tuša / kade, duboke kade i kiše tuš glava. Opremljena s drvenim namještajem, uključuju klimatizirane sobe sef, ormar, TV ravnog ekrana s kabelskim programima i mini bar. Sušilo za kosu i komarce su također dostupni. Vlastita kupaonica opremljena s papučama, kadom, tušem i besplatnim toaletnim potrepštinama. Na Ancient House Resort, gosti mogu uživati u njegujućem masažu u spa centru ili konzultirajte tour desk za razgledavanje i putničke aranžmane. Bazen je između dvije zgrade jastučića i koža Bar i restoran Field. Bazen pokriva 200m2 i sadrži jacuzzi. Podvodna mlazovi držati vodu stalno miješa i pružiti impresivan masaža za kupače. Okolina bazen, stolovi postaviti tako da gosti mogu imati svoje obroke i pića u prirodnom okruženju. Naši bazen polaznici su dobro obučeni udružiti sigurnosne standarde, tako da je sigurnost vode osigurana je tijekom svojih dužnosti puta. 1,000m2 Igralište je prekrivena svilenkastim zelene trave i okružena šumom lokalnih banana s posebnim crvenim cvjetovima. Ovo je idealno mjesto za obitelji da se okupe i djeca mogu igrati na opremi sigurnosno testirano. Dok su roditelji sami napraviti ugodno u prostoru za sjedenje, njihova djeca mogu ostati pod posebnom pažnjom osoblja dobro obučeni u sigurnosti djece i prve pomoći. Za bilo kakve hrane i pića zahtjeve, jednostavno izaberite iz naše posebne otvorenom izborniku i kako bi kroz polaznika.

Oznake: ancient house, hoi an, hoian, resort, vietnam, Travel

Vinh Hung Riverside Resort

4-star resort, koji spaja Vijetnamski tradiciju s modernim objektima, gostima milostiv gostoprimstvo i besprijekornu uslugu. Smješten na obali romantične Thu Bon rijeke, Vinh Hung Riverside Resort & Spa udaljen je 5 minuta hoda do drevnog grada Hoi An. Hotel nudi konferencijsku dvoranu sa kapacitetom sjedećih do 60 gostiju za obavljanje učinkovite poslovne sastanke. Posjet licu Hoian Vinh Hung Spa je način kako da se oporavi od napornog dana opuštajući s masažnim terapijama, piling tijela i tijela obaviti. Otvoreni Zrak Crveni crijep restoran s kapacitetom sjedećih za do 200 gostiju nalazi se na obalama rijeke Thu Bon nudi veliki izbor domaće i međunarodne kuhinje. Gosti mogu završiti svoj dan uživajući piće u baru. Možete igrati biljar na ovom mjestu, a područje je popularna za ribolov. Skupština dvorana kantonski kineski Kongregacije je 400m od Hoian Resorts, dok Hoi drevni grad je 600m od kuće. Najbliža zračna luka je Da Nang International Airport, 23 km od Vinh Hung Riverside Resort & Spa. je naselje nudi brojne usluge kako bi svojim gostima zabavljali; hlađenja tijekom vrućih dana u jednom od dva osvježavajućih bazena ili uživajući posjet toplicama. Za ukusna jela, zašto ne posjetiti crveni crijep restoran i nakon toga popiti piće u jednom od barova. Tu je bazen na raspolaganju, kao i stol za biljar, a gimnaziju u kojoj imate priliku sportu po sebi. Ova rezidencija ima bicikle za najam, tako da možete otkriti okolicu. Smještaj ima spa centar, izvrsna usluga opustiti. Dajte svoje zdravlje poticaj u sauni. Očistite se u realnom Hamam. Također možete rezervirati masažu. Ti će cijeniti regionalne i međunarodne specijalitete licu mjesta restoran.

Oznake: vinh hung, riverside, hoi an, hoian, resort, vietnam

InterContinental Da Nang

29.08.2015.

InterContinental Resort Danang je smješten u neposrednoj blizini plaže. Ovaj luksuzni resort ima 3 restorana. Dostupna je usluga besplatnog bežičnog i ožičenog pristupa internetu velike brzine dostupna je na javnim područjima, a računalo se nalazi na licu mjesta. Dodatne pogodnosti u ovom objektu s 5 zvjezdice odmaralište besplatan dječji klub, dječji bazen i sezonski otvoreni bazen. Tijekom slobodnog vremena, putnici u ovom dijelu Vijetnamu South Central Coast možete provjeriti lokalne suvenirnice za uspomene i suvenirnica.
Opustite se na resorta privatne pješčane plaže. Hit na plažu i rad na ten u ležaljkama ili se opustite u hladu uz besplatne Cabanas i suncobranima. U InterContinental Da Nang Sun Peninsula Resort možete ohladiti u jednom od 2 vanjska bazena i uživati u njegujućem poslijepodne u full-service spa. Želite lijepo, hladno piće? Pokušajte plažu bar ili jedan od resorta drugim piće prostorima uključujući 2 barovi / prostori za odmor i bar na plaži.

Oznake: InterContinental, da nang, danang, resort

Salinda Resort Phu Quoc Island

28.08.2015.

Dopustite jarke zabavu zajedno s uzbudljivim aktivnostima te voziti u nezaboravne uspomene provedenih u otoku Phu Quoc, Vijetnam - gdje je gostoprimstvo i izvrsnost duboko usadio u vrijednosti Salinda Resort Phu Quoc Island će vam donijeti iskustva najvećom luksuza i profinjenosti. Salinda Resort Phu Quoc Island je prvi i jedini luksuzni resort na plaži nalazi se na prvoj crti prekrasne Long Beach sa 10 minuta voziti u mirnom gradu Duong Dong i međunarodne zračne luke u Phu Quoc, a samo nekoliko minuta leta od Ho Chi Minh (Saigon) i Singapur. Ultra-suvremena arhitektonska koncepcija Salinda Resort Phu Quoc Island je pojačan na način da odgovara unutar postojećeg krajolika. Uzmite u mirnom otočnom životu, dok se pampered najboljih u azijskim gostoprimstvu. Osjetite sunce na koži i pijesak među nožnim prstima. Salinda Premium Resort and Spa je skup 121 deluxe soba, vila i prostranom predsjedničkom apartmanu, nudi konačan Phu Quoc odmor na plaži. Ultra Suvremeni arhitektonski koncept za nekretnine poboljšava prirodnu ljepotu Salinda Premium Resort and Spa stranice koje imaju izgled, opseg i teksture od sobe i vile uklopiti u postojeće okruženje. Besplatan bežični pristup internetu čuva vas povezani i satelitski programiranje dostupna za vašu zabavu. Kupaonice imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu. Sve vile su oaza kul mirno azijske šarmom, s visokim stropovima, zid do stropa prozora, prostrana privatnu terasu s pogledom na vrt i more, ekspanzivna kupaonicu s velikom kadom, bračni krevet i velikodušan odvojenu garderobu. Drugi najveći dojam su promišljeno uređen pojedinosti koje vežu Salinda Resort zajedno u jedan opuštajući doživljaj. Moderni pažljivo isprepliću s tradicionalnim azijskim elementima. Art by Vijetnamski impresionista, prirodnih materijala kao što su majka-of-pearl i kokos, Accoya drva i hlađenje vulkanskih stijena, zajedno sa preko stotinu vrsta biljaka dodati njuh Salinda.

Oznake: Salinda, phu quoc, phuquoc, Island, vietnam, resort

Mango Bay Resort

Mango Bay PhuQuoc Resort je 9 km od Sao Bai. To je 10 km od Duong Dong tržnica u središtu grada i Phu Quoc domaće zračne luke. Istražite blizini terena na biciklu, posjetiti zanatskih sela, glavu u vodu za nekoliko izvrsnih ronjenja, i sjediti na plaži za neke od najupečatljivijih amazing zalazaka sunca. 20 hektara zemljišta je blago potiču, kao produženi vrt i odmor mjesto za više od petnaest godina. Osobni vizija koja je učinjena zreli vrt iz pustinje također ima izgrađen divan smještaja i inspirativan prehrambene područja koja su obilježje Mango Bay danas. Mango Bay Resort, domaćin Vijetnam prva zemlja-zabili bungalova, zatvara dvije napuštenim plažama i zaštićenim šumama. Petnaest minuta sjeverno od Phu Quoc zračne luke, na otoku prvi eko-friendly, niske gustoće naselje pokreće strast za zaštitu okoliša i snažnu predanost otoku kulture. Stignete na mjestu koje je pola džungle šuma, pola Švicarski Obitelj Robinson, i potpuno opušteno. Okruženi prirodom u punom sjaju, to je vrlo vjerojatno da ćete vidjeti krava nanos prošlosti prozora i sigurno da je zbor pjev ptica i cvrčaka će serenadu dio vašeg dana. Mango Bay ima 40 soba, od kojih je većina thatched-krov bungalova razasutih svojim ekspanzivan igrališta i plaže. Bungalovi dolaze u nekoliko varijanti, a velika razlika između njih je veličina i broj kreveta. Svaki bungalov ima tendenciju da imaju vrlo malo prostora između njega i sljedećeg najbližeg sobi, dodajući da ukupnu vibe privatnosti. Naši offshore grebena skloništa riba i koralja, i njeguje par morskih orlova. Vrtovi i okolne šume skrivaju široku zbirku ptica i leptira. Bar i restoran objekti su među najboljima na otoku. Gosti mogu uživati u opuštajućoj masaži, sunčajte na sunčanoj terasi ili organizirati jednodnevne izlete na pultu za organizaciju izleta. Naselje također nudi poslovni centar i pranja rublja.

Oznake: mango bay, phu quoc, phuquoc, resort, vietnam

La Veranda Phu Quoc

Smješten na Phu Quoc Islanda u Vijetnamu, PhuQuoc La Veranda Resort odražava stil podsjeća francuskog primorskog vili. U zagrljaju tropskim vrtovima na prekrasnom protežu od plaže, velike terase s otvorenim ABCD ima pogled idealne za medeni mjesec, spa odmor ili familyholidays. Zaštićeni raj na Islandu u Phu Quoc, na netaknutom prirodnom krajoliku Sastoji brda, šume i bijele pješčane plaže i tirkizno more samo je pogodno za ronjenje. U luksuznim tropskim vrtovima, zgrada u kolonijalnom stilu 19. stoljeća je postavka za boravak blagostanja ... Veranda Resort nudi jedinstvenu dobrodošlicu, daleko od buke i vreve svakodnevnog života. Prostrane sobe imaju francuski kolonijalne arhitekture i dekor sastoji od Darkwoods, platno i mozaik pločice. Svaka soba ima privatni balkon ili terasu s pogledom na vrt ili plažu. Francuski su kolonijalnom stilu sobe nude moderne sadržaje, uključujući besplatan Wi-Fi i postaviti se u glavnoj zgradi ili novog krila. Šarmantne Deluxe Gardenview Sobe su nestled u vrtovima. U Premier Deluxe sobe su prostrane i možete birati pogled na vrt ili na more. Ekspanzivna Deluxe Gardenview Vile su bliže plaži Dok su luksuzne Junior Suites su još prostrane i nude prekrasan pogled na more. Hotel ima dva restorana ukusna; Pepper Tree se potpis fine dining restoran zapovijedanje zalazak sunca i Le Jardin, više neformalni mjesto postavljen je u osnovi tropskom vrtu. Tjedni tematske večeri, tako su raspoređeni dodati raznolikost, boja: kao što su romantične riblji BBQ je na plaži koja se ne smije propustiti. Spavaće sobe i vile su poslastica: prozračni, uredni, elegantno popločan. Sve sobe imaju terasu ili balkon, a oni na leđima gledaju ogromna dlanove. Ak skretanje Island želi odvući. Sail jugu do malih otočića i disalica i roniti; kajak na rijeci; check out Island tržištima. Vratite za dobru večeru u jednom od restorana, ili glave do plaže za subotu navečer BBQ svježe ribe.

Oznake: Veranda, phuquoc, phu quoc, resort, vietnam

Ocean Villas Resort Da Nang

25.08.2015.

Limun seascapes. Netaknute obale okružena planinsko džungli. Savršen adresu. Smješten između šarmantan gradić baštine Hoi An i Danang grada na središnjem Vijetnamu obali, Ocean Villas Resort Da Nang ponuditi svaku priliku zamisliv na odmor. Opustite se. Play. Slavi. Sudjelovati u jedinstveno iskustvo vijetnamski. Ili se skloniti u svom vrlo vlastiti privatni raj. Fino blagovaonom, svjetske klase Greg Norman-dizajniran golf, spektakularna plaža i niz vrhunskih naselje sadržaji su na samom pragu svoje vile. Nalazi se pored Greg Norman osmišljen Danang Golf klub, The Ocean Villas je 5 minuta vožnje od Marble Mountain i 15-ak minuta vožnje od UNESCO baštine od Hoi An. Da Nang International Airport je 20-ak minuta vožnje. Ove 5 zvjezdica luksuznih bazen vile su savršeno smješten tik uz nevjerojatan golf, Greg Norman dizajnirane dine naravno i skrovitih na prekrasnim plažama Danang, hvalisav sjajan pozadinu visokim palmama, spektakularan zeleni uređenje okoliša, a beskonačno protežu od bijele pješčane plaže. 114 luksuznih vila postavljena u prostranom imanju, a sve s izravnim pristupom plaži. Susjedna do vlastitog The Dune Golf Course, Danang Golf Club i samo nekoliko koraka od bijele pješčane plaže, vaša luksuzna vila nudi prostor, mir i slobodu da istinski opustiti. Svaka vila ima vlastiti bazen, vlastitu kuhinju i privatni prostor. Sve naše vile su potpuno opremljeni sa svim blagodatima kuće, kao i jedinstvene dotakne luksuza i udobnosti. Svaka 2, 3 ili 4 spavaće sobe vila uključuje moderan i otvoreni plan kuhinja, dnevni boravak i blagovaonicu dok je površina tla otvara. Bilo da želite jednostavno uživati u suncu ili biti aktivni, Beach Club nudi brojne mogućnosti za nadahnute goste. Uz veliki vanjski bazen, pool bar, tjelohranitelj usluga i dan kreveta, plivači i sunbathers puno sadržaja uživati u Za one žudnja sportskiji avanturu -. Kanuima, sandoline ploče, boogie zajednice i daske za jedrenje su dostupne. Stambena postavka stilu u naselju okruženju pruža parove i obitelji slobodu izbora i praktičnost s izravnim pristupom svojih vila bez proći kroz predvorje, a gosti su mogli odlučiti koju razinu privatnosti da bi željeli withtheir luksuzan smještaj u potpunosti samo- sadržane.

Oznake: ocean villas, da nang, danang, resort, vietnam

Amiana Resort Nha Trang

Amiana "na zaljev" smjestio se na mirnom protežu od čovjeka - napravio bijeli - pješčana plaža zaštićena na svakom kraju po hridima. Naš tihi kutak Vijetnam je samo nekoliko minuta od svjetala NhaTrang City, ali je svijet daleko u smislu mira. Naselje je prikladno u roku 8 km do centra grada Nha Trang, željezničkog kolodvora i slavni Dam tržište. Nguyen Thien Thuat Ulica je 12 km, a međunarodna zračna luka Cam Ranh je dostupan s 55-ak minuta vožnje. Amiana Hotel Nha Trang nudi niz luksuznog smještaja, od prostranih apartmana na ocean-front bazen vile. Svaka soba je dizajniran kako bi odgovarao s resorta filozofije prirodnog življenja, te je namješten sa ekološki prihvatljiv dizajn interijera. Svaka soba također ima ručno klesanog kamena kadu, pogodno za hlađenje. Amiana Resort ima pedantan pažnju na detalje, a neosvojivošću obećava "zamišljen ekstra dotakne ne očekujete." Hotel smještaj pažljivo je imenovan na najvišem stupnju udobnosti i pogodnosti, sa sobe za nepušače, bežični pristup internetu, klima-uređaj, kada, i mini bar u svakoj sobi. Hotelske vanjski bazen i vrt su idealna mjesta za opuštanje i odmotati nakon napornog dana. Neovisno sadržaji i odlična lokacija čine Amiana Resort Nha Trang je savršeno mjesto za uživanje vaš boravak u Nha Trang. Opustite se u full-service spa, gdje možete uživati u masažama, tretmani za tijelo i lice. Nakon porinuće u jednu od 2 bazena na otvorenom, možete provesti neko vrijeme na privatnoj plaži. Ovo područje također ima besplatan bežični pristup internetu, vratar usluga i briga o djeci / brigu o djeci (nadoplata). Ako želite provesti dan u shopping, možete skoknuti na besplatan prijevoz. Romantične večere za dvije osobe može se održati na molu, dok ostali gosti na blagdan Bacaro restoran najnovije fusion kuhinje i uzeti piće na LB-a Bar ili Pool Bar. Kad sve to vraški dekadentno ponašanje ima li žudnja za neke zdravije potrage, posjetite Spa Amiana. Njegov raznolik jelovnik nudi niz specijalnih holistički rituala za pomlađivanje i revitalizaciju uz bok tretmani za mršavljenje strmim uživanje i opuštanje. Kombinirajući tradiciju Azije i Europe s najboljim proizvodima iz cijelog svijeta, Spa nudi istinski doživljaj za tantalise sva osjetila. Pokrovitelji u Amiana Resort mogu vježbati u fitness centru, uzeti senzaciju u bazenu, imaju masaže u toplicama i igrati tenis na mjestu. Sastanak soba, mjenjačnica i pristup internetu su također u ponudi za dodano praktičnost.

Oznake: amiana, resort, hotel, nha trang, nhatrang, vietnam

White Sand Hotel

24.08.2015.

Sjedeći na 21 hektara dramatičnom bijeloj pješčanoj uzvisini koja gleda u beskraj širi plaže (12 hektara za Bungalows, zajedno s luksuznim zgrade hotela i 9,2 hektara za otok Quao), White Sand Hotel je u skladu s pojedinačnim okruženju , formirana zelenoj travi parcele i obalnim rasponima kokosa, gdje se sunce, bijeli pijesak i krajobrazne uklopljena zajedno kako bi stvorili poetski prizor za ovaj luksuzni resort s 4 zvjezdice standard. Spread iznad 28 previše, prostrane sobe i vile svi imaju pogled na plažu ili vrt. Neke sobe su izgrađena na bijeloj pješčanoj plaži. Svi dolaze s besplatnim bežičnim pristupom internetu, TV s kabelskim programima i DVD player. Preostali prostor rezerviran za turističke aktivnosti kao što su istraživanje morskog života, snorkeling, ronjenje, ribolov i kupanje. Sobe i apartmani u naselju dolaze s panoramskim pogledom na glamuroznim pješčanih plaža s balkona. Gosti također mogu uživati besplatan Wi-Fi pristup internetu. Sastanke, bankete, vjenčanja i tematske večere može se održati u vrtu uz bazen. Popularni Spa ima luksuzne privatne sobe za muškarce i žene. Istaknuti pogodnosti uključuju: poslovni centar, limuzina / usluga limuzine ili automobila i ekspresna prijava. Uz plaćanje, gosti mogu koristiti i od zračne luke (dostupno na zahtjev) i željezničke stanice usluga prijevoza. Uz spa na licu mjesta, sauna, minisauna i privatna plaža su među zabavne sadržaje u ponudi. Dijete-friendly pogodnosti u ovom naselju su dječji bazen i besplatni dječji klub. Ovaj objekt nudi prijevoz sa sljedećih mjesta: zračna luka i željeznički kolodvor (moguće su nadoplate). Gosti moraju kontaktirati s objektom i navesti pojedinosti dolaska 24 sata prije dolaska, pomoću podataka za kontakt na potvrdi rezervacije. Djeca od 11 godina i mlađoj borave besplatno ako su okupirali roditelj ili staratelj sobu, koristeći postojeće krevete. Djeca ne mogu biti prihvatljivi za doručak, ako se nudi. Samo registrirani gosti su dopušteni u sobama. Kućni ljubimci, uključujući radne životinje su psi vodiči.

Oznake: white sand, doclet, resort, nha trang, vietnam

Hyatt Regency Danang Resort

21.08.2015.

Sjedeći na slikovitoj obali Danang je beachfront Hyatt Regency Danang Resort & Spa uživa prekrasan pogled na East more i Mramorno gorje. Uz privatne plaže, ona također ima otvoreni bazen, fitness centar i besplatni bežični pristup internetu. Vi ćete biti pobrkan za izbor u smislu objedovanja u ovom naselju, koliko ima 3 restorana koji poslužuju: doručak, ručak i večera gdje ćete naći veliki izbor izbornika i lijepo mjesto za jesti tijekom dana. Plaža pogodnosti Cabanas, ležaljke, suncobrani i ručnici za plažu. Gosti također mogu uživati u pićima kao što je bar / salon. Zdravstveni klub, sauna, minisauna i spa usluge su među zabavne sadržaje u ponudi. Besplatni WiFi pruža, tako da možete provjeriti svoj in-box kad god želite. Ostali naselje sadržaji uključuju fitness centar, bazeni, teniski tereni, badminton tereni i kamp Hyatt nudi širok spektar aktivnosti za djecu i mlađe goste. Hyatt Regency Resort Da Nang ima opsežne događaj i sastanak objekata u ukupnom iznosu od 7.500 četvornih stopa (900 četvornih metara). Regency Ballroom smjestiti do 250 ljudi za sastanke. Postoji sedam sale koje razonoditi na između 10 i 50 gostiju. Sve dvorane opremljene su najviše up-to-date tehnologije, high-speed pristup Internetu i audiovizualnih sustava. Postoji mnogo sportova na raspolaganju previše, uključujući tenis, košarku i odbojku. Tri blagovaona prostorima ponuditi uzbudljivu mješavinu vijetnamski i zapadne kuhinje. Zelena kuća je topla i pozivajući s prozorima od poda do stropa, na Pool House možete ručati al-freska dok Beach Kuća ima pogled na Son Tra poluotok i poslužuje ukusna jela i plodove mora svježe s roštilja.

Oznake: Hyatt Regency, danang, resort

Sunrise Resort Hoi An

Otkrijte bezvremenski tradiciju Hoi drevni grad, jedan od Vijetnam najslikovitijih gradova, koji se nalazi samo desetak minuta vožnje od skijališta. Proglašen svjetske kulturne baštine UNESCO-a, Hoi oduševljava posjetitelje svojom starog svijeta šarm očuvane mix vijetnamski, kineski, japanski i francuske kulture, dokaz grada fascinantan prošlosti kao glavni trgovačka luka. Izravno na Cua Dai Beach, luksuzni Sunrise Hoi An Resort elegantne vrt ili ocean pogledajte sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu. Svaka soba je potpuno opremljena sa naprednim sadržajima 5 zvjezdica standardnih: klima uređaj, kada, kabelska TV, internet, mini - bar, topla voda, stol, tuš Sen, telefon ... pomaže posjetitelji mogu uživati u udoban doradu životni prostor. Njegova 2 vanjska bazena gledaju Cham Island i East more. Opuštanje spa tretmani i moderna teretana su također dostupni. Dizajniran za tišinu sa svim modernim značajkama naselje ima za ponuditi, obitelji i parove podjednako će uživati u jedinstvenom dodir usluga. Inspiriran odražavaju Hoi nasljeđe, naselje je plaćati pozornost na mlade goste s ekskluzivnim Kids Club. Ljepota i spa tretmani čine Sunrise Hoi An Resort krajnje odredište za opuštanje, zajedno sa svojim prekrasnim beskonačnost krug bazena s pogledom Cham otok. Uhvatiti neke zrake na Sunrise Hoi An Resort privatnoj pješčanoj plaži ili provesti dan opuštajući se full-service spa. Zatim uživati u obroku u jednom od odmarališta 2 restorana. Istaknuti su pogodnosti pozdravni high-speed (žičani) pristup brzom internetu, 24-satni poslovni centar i poslovni centar. Planiranje događaja u Hoi An? Ovo područje ima 3584.41 kvadratne (333 četvornih metara) prostora koji sadrži sljedeće: centar, konferencijska prostora i soba za sastanke. Uz plaćanje, gosti mogu koristiti i od zračne luke (dostupno na zahtjev) i željezničke stanice usluga prijevoza. Uz spa na licu mjesta, fitness centar, privatna plaža i teniski teren su među zabavne sadržaje u ponudi. Prikladan za obitelji pogodnosti u ovom naselju su dječji bazen, besplatni dječji klub, čuvanje djece i nadzire djeci / aktivnosti.

Oznake: sunrise, hoi an, hoian, beach, resort, vietnam

Furama Resort Danang

20.08.2015.

Furama Resort Danang je Vijetnam prva plaža hotel s pet zvjezdica. Nekoliko minuta vožnje od zračne luke Da Nang i četiri UNESCO-ve Svjetske baštine, uključujući Hoi An i Hue. Ovo je idealan Danang Hotel kombinirajući najbolje od luksuza, plaže i povijest. Spajajući azijske arhitekture i francuskog kolonijalizma, Furama Resort Da Nang je zapanjujuća hotel. Tradicionalna arhitektura spaja sa sjajem u prirodnom okruženju, gdje zamršen pozornost na detalje i fin dotakne su očito preko Furama Danang Resort & Spa. Opustite se u stilu u slavnoj okruženju pokraj slonovače pijeska i briljantne plavo voda Furama Resort na rubu Danang, gdje nadređeni smještaj sa dva bazena i raznim barovima unaprijediti će Vaš boravak. Apartmani su odvojeni dnevni i spavaći aranžmani, servisirati mramornim kupaonicama. Dva ormari su dostupni za spremanje stvari, a tu je i TV u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Također ćete naći VCR i faks. Plišane namještaj ispunjava sobu, postavljen na vrhu poliranog drvenih podova. Odmaralište nudi gostima besplatan bežični pristup internetu u svim područjima, fitness, spa usluge, sportovi na vodi, ronjenja i izlete i sastanke za 750. Gosti također imaju izbor od tri restorana i nekoliko salona i barova. Vi ćete biti pobrkan za izbor u smislu objedovanja u ovom naselju, koliko ima 3 restorana koji poslužuju: doručak, ručak i večera gdje ćete naći veliki izbor izbornika i lijepo mjesto za jesti tijekom dana. Izdvajamo uključuju privatnu plažu, zdravstveni klub i noćni klub. Plaža pogodnosti ležaljke i suncobrani uz na licu rekreaciju kao što Jedrenje i odbojku na pijesku. Snorkeling, ronjenje i jedrenje nalaze se u blizini. Ovi se tržišne kuće za odmor nalaze se na četvrtom katu Da Nang resort kompleksa. Pobjednik više nagrada za svoj odlučan predanost svjetske klase usluga i objekata, Furama ne samo dosljedno glasovao Vijetnam Ne 1 resort, vodeći međunarodni ankete također ga svrstavaju među najboljih mjesta u Aziji. Ali Furama je mnogo više od idiličnom tropskom povlačenju, to je i premijer baza za istraživanje jedan od Azije najuzbudljivijih novih destinacija - u ranim danima se "otkrio" međunarodnom turizmu.

Oznake: furama, resort, da nang, danang, vietnam

The Nam Hai Resort

Uz naizgled beskonačnim protežu od pijeska, usred Vijetnamu najbogatije kulturne baštine, a cjedilu sofisticiran, vizualno upečatljiv vila linije dramatična beachfront. The Nam Hai Resort Hoi An se nalazi na mirnom jedan kilometar protežu od netaknute Hoi An Beach, u blizini drevnog trgovanja luke Hoi An u Vijetnamu, je luksuzni resort stambeni enklava poznata kao The Nam Hai. 60 jednosobna vile i 40 bazen vile širiti preko 35 hektara tropskih vrtovima i uz netaknute obale od Ha Moj Beach. Vrhunski butleri dodijeljeni svakom bazenu vile osigurali svi gosti dobivaju nenadmašnu gostoljubivost s očekivanjima prekoračeni. Uz South China Sea, između kulturnih središta u Hoi An i Hue, Imperial utjecaj je očito u svojim raskošna-još-Zen ocean pogledom vile. Prostrane vile u Nam Hai imaju walk-in ormari. Oni nude ravnog ekrana s kabelskim programima i Bose zvuk sustava. Kupaonice imaju tuš kiše. Tea / aparat za kavu i mini bar su na raspolaganju. Spa dramatično okružuje lagunu, nudi uživanju masaže, romantične kupanje obrede, parne tuševi i spokoj područja. I tu je Kids aktivnost Vila, gdje djeca u dobi od 4 do 12 su zabavljali dnevno. Pozvati nosač, a vi ćete biti whisked off vaše Wonderland vile. Neki imaju svoje bazene, sve otvorene na potkove pijeska koji traje do East more. Unutra ćete naći napora eleganciju: tuševi u privatnim vrtovima, duboke ljuske jajeta kupke, super-kul Tented kreveta na uzdignutim platformama, zid od stakla koji se otvara na privatnu terasu. Hoi An i moj sin su oboje u blizini, pa pokušajte kao tvrdo kao možete nagradu sebe daleko. Postoji spa koja, kako se čini pluta u vodi, previše.
Nam Hai tkalački velika među vodećih malih hotela na svijetu ", što je postavljen u 35 hektara oblikovani osnovi. Svaki od njegovih 60 'soba' je self-sadržane 80sq m vila sa središnjim spavanje platforme okrenut Južnom kineskom moru. Naselje u Hoi An također nudi 40 'bazen vile' s do pet spavaćih soba (i četvrtine za batlera). Od terasastim bazenima vode do uređenih pijeska na jaja Benedict kuhane me na doručak, pozornost na detalj je izuzetna. Brojni bazeni stvoriti beskonačan pogled oštre linije i restorani i nalaze se uzeti u pogledima i nude ukusnu i maštovite kuhinje. Za djecu je besplatan klub uživati u aktivnostima kao što su kite izrade, pečenje ili učenje Vijetnamski! Rekreacijski sadržaji uključuju tenis, badminton, košarku, zdravstveni klub i obližnji golf.

Oznake: the nam hai, hoi an, hoian, resort, vietnam

Vinpearl Luxury Nha Trang

Isključivo postavljena na posebnom otoku u jednom od svjetskih 30 najljepših uvala, Vinpearl Nha Trang je smješten udobno na Hon Tre Island, Nha Trang. Izgrađen s vrhunskog građevinskim standardima i arhitektonskih stilova svjetske klase tropska luksuzni resort i stambeno preko 84 prekrasnih primorskih vila, Vinpearl Luxury NhaTrang je idealna destinacija za luksuzni odmor koji tvrde savršenstvo i privatnost. Vinpearl Luxury Nha Trang nudi besplatan prijevoz do zračne luke iz Cam Ranh International Airport. Putovanje će trajati 40 minuta autobusom i daljnjih 7 minuta jahti. Vinpearl Luxury Nha Trang je također dom za fantastičan raspon licu objekata, uključujući 24 sata recepcija, praktičan prijevoz do zračne luke, udobne dolazaka i odlazaka salon, poslovni centar s konferencije objekata, vratar, praonica rublja i kemijsko čišćenje usluge, niz licu mjesta restorani i barovi, Room Service, teniski teren, golf teren, sauna, hidromasažna kada, teretana, vanjski bazen, spa dan, izravan pristup plaži i tour desk. Naselje je samo nekoliko minuta od brojnih popularnih atrakcija, uključujući Vinpearl Beach, Vinpearl Ferry Terminal i Cable Car i Vinpearl zemlji. Možete igrati tenis na mjestu. Bao Dai Palace je 2,9 km od Vinpearl Luxury Nha Trang, dok je Institut za oceanografiju je 3,1 km. Najbliža zračna luka je Zračna luka Nha Trang, 24 km od Vinpearl Luxury Nha Trang. Privatne vile su strateški raspoređeni oko bazena ili plaži, ili u slučaju Duplex Villas, smješten gore na obronku s zapovjedajući pogled na vrtove ili out za blistavu zaljev. Nebeski Spa Vincharm je posljednji u spa opuštanje s više-voda sobe, prostrane sobe za opuštanje s jacuzzijem, parna soba, sauna i whirlpool opcije, i dobro imenovan teretanu nudi jasan pogled na Nha Trang zaljev i udaljene planine za konačan treninga. Na Vinpearl Luxury Nha Trang, prostrane deluxe vile imaju elegantne drvene interijera, raskošne tkanine i modernim sadržajima. Svi bungalovi imaju privatne balkone s kojih se uživati ulijeva strahopoštovanje pogled na more, a mnogi su pojedinačne bazena i plaže. U večernjim satima, stanovnici mogu večerati s pogledom na zaljev Nha Trang u jednom od hotelskih restorana.

Oznake: Vinpearl, Luxury, nha trang, nhatrang, vietnam, Travel, resort

Mia Resort

15.08.2015.

Mia naselje je pametan odabir za putnike u Nha Trang, nudeći opušten i bezbrižan boravak u svako doba. Projektiran i izgrađen za one koji traže ništa, ali najbolje, Mia Resort je jedan od najboljih Nha Trang naselja koje nude ekskluzivne vile postavljenih među njegovanim vrtovima. To je idealno mjesto za pronaći mir, opuštanje i udobnost. Vila 512 je najudaljeniji, a time i naše antisocijalno omiljeni. Prostran i luksuzno, sve klimatizirane vile uživati besplatan WiFi, prekrasan pogled na ocean, hammocks i udobne salone. Neki vile imaju privatni bazen. Unutarnji i vanjski tuševi, kao i kada su uključene. Smješten u mirnoj uvali, na planinskom prijevoju između Cam Ranh i Nha Trang grad, Mia Resort Nha Trang je utočište mira za parove i obitelji. Mia Resort sobe su dizajnirani od strane KAZE dizajneri interijera s krajnjim luksuz u vidu, miješanje suvremeni život uz potpunu udobnost. Za najbolji pogled na hrpu (i privatnim infinity bazena koja će vas bacanje svoje haljine i skakanje u kupaćim kostimima), rezervirajte Cliff Villa. Udvaranje parove koji traže osamu će ljubav vila privatnosti (njihova udaljenost od plaže, bazena i restorana može biti manja od atrakcija za obitelji);
Potpuna lista rekreacijskih sadržaja dostupna je u hotelu, uključujući privatna plaža, fitness centar, vanjski bazen, spa centar, masaža. Ovaj ultra-moderan odstupnica nekako jednako pogodna za obitelji, parove koji traže romantičan odmor i grupe prijatelja koji žele ritanje leđa i opustiti. Čovjek bi pomislio da 3 ne može miješati, ali im je činiti. Opustite se u full-service spa, gdje možete uživati u masažama, tretmani za tijelo i lice. Nakon dana na privatnoj plaži, možete uživati u ostalim rekreacijskim sadržajima, uključujući zdravstveni klub i otvoreni bazen. Dodatne značajke uključuju besplatan bežični pristup internetu, vratar usluga i briga o djeci / brigu o djeci (nadoplata). Ako želite provesti dan u shopping, možete skoknuti na besplatan prijevoz.

Oznake: MIA, nha trang, nhatrang, vietnam, resort, hotel, Travel

A La Carte Da Nang

27.07.2015.

Samo kamenje bacati iz oceana i kratke vožnje od zračne luke, koji se nalazi neposredno na Danang Beach Esplanade. Ne možete nas promašiti!
Sa svježim modernim dizajnom i iznenađujuće koncept, A La Carte Da Nang je oko jarke i prostranim pogledom na more apartmana na zadivljujući cijene s kreativni la carte dodati-na konceptu i zabava povremeni servis.
Ostanite na a la carte Da Nang Beach i birati između nekoliko stilova apartmana koji imaju studio, jedan ili dva dvosobna mogućnosti i balkoni s pogledom na planinu i more.
Odmarati se na Vijetnam prvi krovu beskonačnost bazen i nevjerojatna krovu salonu, inovativnim spa izborniku na SPICE SPA. A la carte Da Nang Beach je savršeno mjesto za opuštanje.
Dine, a la carte Da Nang Beach nudi razne poslovnice i blagovaona opcija. Uživajte punu obrok u svoj apartman, uživaju poseban događaj u našem sve dan ručavanje restoran, brzi snack u našem ukusna deli ili gutljaj koktela i promatrati prekrasan ocean pogled s vrha, našoj krovnoj bara.

Oznake: a la carte, da nang, beach, hotel, resort, danang

Phu Hai Resort

01.06.2015.

Možete uživati u obroku u restoranu poslužuje goste Phu Hai Resort, ili zaustaviti u na snack bar / deli. Opustite se uz osvježavajuće piće iz bara na bazenu, ili jedan od 2 barovi / prostori za odmor. Besplatan doručak poslužuje se svakodnevno. Besplatni WiFi, balkona i TV su sadržanu u svim 84 soba. Minibarovi cung osvježenje, a posluga u sobu dostupna cing. Nice dotakne papuče kako bi unaprijedili vaš boravak i besplatne toaletne potrepštine. Nua, masaže u sobi, sefovi i sušila za kosu su dostupni. Osim činjenice zazvonio cijene u hotelu u potpunosti pokriven, ovaj hotel je vrlo lijepo i mirno. Bazen je vrlo lijepo i uvijek dovoljno ležaljke cing tamo. Odmah iza hotela je taxi stanica vrlo uska novac u sljedećem gradu. Mi smo već bili zadovoljni samo GHI gore, cijene u hotelu su izvan dobra i zla. Ovo odmaralište s 4 zvjezdice nalazi se u blizini Ocean Dunes Golf Club i Phan Thiet plaža. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 84 klimatiziranih soba featuring minibarovi u. Sobe imaju privatne balkone. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je za vas povezani. Privatne kupaonice s kadom ili tušem i sušila za kosu imaju besplatne toaletne potrepštine.

Oznake: Phu Hai, da nang, resort, Hanoi, vietnam

Riverside Boutique Resort Hue

Opremljene pločica kata, klimatizirane sobe su dobro opremljene sa stolom, TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima, mini bar i kauč za sjedenje. Tuš objekt i besplatne toaletne potrepštine su u privatnom kupaonicom. Sve sobe imaju pogled na rijeku i vrt. 40 sobe 24 SQS, jednako podijeljene u bračnim ili dva sobe, opremljene su besplatnim WiFi i uključena u cijenu velikodušan doručak. Sve sobe imaju pločica podnice i terasu ili balkon. Riverside Boutique Resort Hue nudi besplatan prijevoz plovila i besplatne bicikle u kući gost. Nijansa Riverside Resort ima 24-satnu recepciju koja može pomoći s pohranjivanje prtljage. Gosti mogu vježbati i vježbati u fitness centru, ili se jednostavno opustiti na sunčanoj terasi. Besplatno parkiralište je dostupno na licu mjesta za goste koji voze. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 40 klimatiziranih soba featuring minibarovi u. Sobe imaju privatne balkone ili terase. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je za vas povezani. Privatne kupaonice s kombinacije tuša / kade imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu.
Riverside Resort nudi 2 kruga Shuttle brod po danu:
- Vrijeme je pokupiti na mjestu ići do centra grada: 10:00
- Vrijeme pokupiti natrag resort na 3 sati 40 soba jednako podijeljenih u bračnim ili dva sobe su opremljene s besplatnim WiFi i uključeni U cijenu velikodušan doručak. Grejpfrut RESTORAN okružen više od 1000 stabala grejpfrut. Naš 5 zvjezdica trenirao kuhar će vam poslužiti svježe, sezonske, ukusna hrana.
Boravak je dodatno pojačana ovog središnjeg hotela 24 sata recepcija i posluga u sobu. Kada leti u Phu Bai International Airport ili vožnje na Hue, Hue Riverside Boutique Resort uživa značajnu središnji položaj. Nalazi se na četiri hektara bujne tropske vrtove i ton Riverside Boutique Resort se nalazi uz obalu rijeke Perfume, Hue kolodvor je 1 km od središnjeg grada Hue je unutar 7 km od imovine. Phu Bai International Airport je 45 minuta vožnje. Hotel ima 24-satnu recepciju, sobe su opremljene sa sadržajima modernih sadržajima, gosti mogu vježbati u fitness centru ili se jednostavno opustiti na sunčanoj terasi, uživajte opuštajući se u toplicama. Širenje preko 4 hektara bujne tropske vrtove i ton Riverside Resort sjedi uz obale rijeke Huong (Parfem Rijeka). Ona ima veliki otvoreni bazen i nudi bicikle za iznajmljivanje bez naknade.
Source: Du Lich

Oznake: Riverside Boutique, resort, Hue, vietnam, Travel

Fusion Maia Da nang

13.04.2015.

Smješten na My Khe plaža, Fusion Maia Resort je samo 10 minuta od Da Nang centra, 20 minuta od svjetske baštine grada Hoi An i 15 minuta od zračne luke. Fusion Maia dizajn nosi Vijetnam šarm u novom međunarodnom izgled. Fusion Maia Resort arhitektura je inspiriran onom forbiddencity Hue, a kojim se spajaju modernističke rubova u detalje. Najviše pažnje od svega, svaki vila na Fusion dolazi s privatnim bazenom i privatnim vrtom.
Fusion Maia Da Nang nudi 03 borave opcije: bazen vile, spa vile i plažu vile, svaka dolazi s vlastitim privatnim bazenom i dvorište vrt, suvremeni aparati, kao što su iPod, aparat za kavu, bežični pristup internetu, međunarodnih satelitskih TV i druge strane pokupila namještaj , A ako nismo ih istaknuo dovoljno, svi spa tretmani su besplatno i, povrh toga, doručak gdje, bilo kada u bilo koji tip smještaja ste izabrali. Fusion Maia je dijete našeg vjerovanja u skladnom fuzije zdravstvenih usluga i da je svjetska klasa naselja okolice. Fusion Maia lifestyle kombinira zdrav život sa životom indulging raskoši.


Novi i slično-ne-drugi dodatak Vijetnam luksuznih 5 zvjezdica naselja, Fusion Maia Da Nang Azija prvo mjesto s all-inclusive spa. Fusion Maia Resort ima najveći spa u središnjem Vijetnamu. Većina neodoljivo, svi spa usluge već uključene u cijenu. Štoviše, doručak u bilo koje vrijeme i bilo mjesto.

Oznake: fusion maia, da nang, resort, vietnam

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.