Vinpearl Resort Danang

02.10.2015.

Vinpearl Da nang Resort je ekstravagantan i dobro nalazi Resort Residence kompleks sa 200 luksuznih soba i 39 vila. Naselje se sastaje 5 zvjezdica plus međunarodne standarde i vještina s eklektičan miks modernog dizajna i starinskih 20. stoljeća Indochinese klasične hotelske arhitekture. Nadalje, gotovo svi su sobe Vinpearl Resort Da Nang su dizajnirani za stvaranje romantične i spokojan postavku kroz panoramskim pogledom na zadivljujući more i glavnu bazen. Druga komponenta projekta - luksuzni hotel ima oko 200 pet zvjezdica plus međunarodnih-standardnih soba, od kojih je dizajn stil odražava suvremeni još klasični šarm Grand Indochinese hotela u ranom 20. stoljeću. I unutrašnjost i krajolik su moderni, luksuzni i elegantni. Hotel nudi i besplatan doručak. Izgrađen u susret s pet zvjezdica plus međunarodni standard, resorta 200 luksuzne i udobne sobe nude široku paletu izbora s gotovo svim pokazuju lijep pogled na more. Kolonijalnom stilu naselje soba 200 luksuznih nudi 5 zvjezdica plus međunarodne usluge s modernim sadržajima kao što su 46 "LCD HD TV sa 100 kanala IPTV sustava. DVD player i surround zvuka stereo sustav.
Brzi pristup internetu u kombinaciji s bazne stanice iPod je također dostupna. Što je više, možete birati između posebno izrađenih jastuka koji nudi različite mirise prilagođene vam miran i zvuka sna. Vinpearl Da Nang nalazi bezbroj hrane i pića, opcija koja će zadovoljiti sve vaše gastronomske želje. Ove opcije uključuju tematske restoran, bar i dnevni boravak, koji su svi jednostavno nalazi biti lako dostupna.

Oznake: Vinpearl, da nang, resort, vietnam

Vinpearl Luxury Nha Trang

20.08.2015.

Isključivo postavljena na posebnom otoku u jednom od svjetskih 30 najljepših uvala, Vinpearl Nha Trang je smješten udobno na Hon Tre Island, Nha Trang. Izgrađen s vrhunskog građevinskim standardima i arhitektonskih stilova svjetske klase tropska luksuzni resort i stambeno preko 84 prekrasnih primorskih vila, Vinpearl Luxury NhaTrang je idealna destinacija za luksuzni odmor koji tvrde savršenstvo i privatnost. Vinpearl Luxury Nha Trang nudi besplatan prijevoz do zračne luke iz Cam Ranh International Airport. Putovanje će trajati 40 minuta autobusom i daljnjih 7 minuta jahti. Vinpearl Luxury Nha Trang je također dom za fantastičan raspon licu objekata, uključujući 24 sata recepcija, praktičan prijevoz do zračne luke, udobne dolazaka i odlazaka salon, poslovni centar s konferencije objekata, vratar, praonica rublja i kemijsko čišćenje usluge, niz licu mjesta restorani i barovi, Room Service, teniski teren, golf teren, sauna, hidromasažna kada, teretana, vanjski bazen, spa dan, izravan pristup plaži i tour desk. Naselje je samo nekoliko minuta od brojnih popularnih atrakcija, uključujući Vinpearl Beach, Vinpearl Ferry Terminal i Cable Car i Vinpearl zemlji. Možete igrati tenis na mjestu. Bao Dai Palace je 2,9 km od Vinpearl Luxury Nha Trang, dok je Institut za oceanografiju je 3,1 km. Najbliža zračna luka je Zračna luka Nha Trang, 24 km od Vinpearl Luxury Nha Trang. Privatne vile su strateški raspoređeni oko bazena ili plaži, ili u slučaju Duplex Villas, smješten gore na obronku s zapovjedajući pogled na vrtove ili out za blistavu zaljev. Nebeski Spa Vincharm je posljednji u spa opuštanje s više-voda sobe, prostrane sobe za opuštanje s jacuzzijem, parna soba, sauna i whirlpool opcije, i dobro imenovan teretanu nudi jasan pogled na Nha Trang zaljev i udaljene planine za konačan treninga. Na Vinpearl Luxury Nha Trang, prostrane deluxe vile imaju elegantne drvene interijera, raskošne tkanine i modernim sadržajima. Svi bungalovi imaju privatne balkone s kojih se uživati ulijeva strahopoštovanje pogled na more, a mnogi su pojedinačne bazena i plaže. U večernjim satima, stanovnici mogu večerati s pogledom na zaljev Nha Trang u jednom od hotelskih restorana.

Oznake: Vinpearl, Luxury, nha trang, nhatrang, vietnam, Travel, resort

Vinpearl Premium DaNang

28.07.2015.

Smješten u početni položaj Non Nuoc plaže, nalazi se na jednom od šest najljepših plaža na svijetu (kao što je glasao u magazinu Forbes) i pogledom na ogromnom oceanu, s leđima odmara na veličanstven raspon Mramor Mountain, Vinpearl Premium Danang Vietnam je idealno odredište za odmor za you.From udaljenost, Vinpearl Premium Da Nang sliči sirena naslonjena leđima na veličanstven Mramorno gorje, sa svojim svilenkastim dugu kosu spusti baš kao svjetlucav pijesak trake te linije ovu luksuzna destinacija. Ova bujna Hotel se sastoji od 200 luksuznih soba s objektima koji opravdavaju svoju 5 + zvjezdica standard. Sve usluge skrbi za korisnike na Vinpearl Premium Da Nang: od do zračne luke usluga opuštanja, ljepote i zdravlja usluga zabave i kuhinje, posebno su razvijeni kako bi Vam pružiti najviše standarde luksuza, klasi i neusporedivu privatnost, u ugodnom i toplom okruženju , Štoviše, kako bi zadovoljili svaku vašu potrebu i donijeti vam odmor iskustvo koje je doista savršena, usluge u Vinpearl Premium Da Nang su na raspolaganju 24 sata dnevno sedam dana u tjednu. Naši posvećena osoblje također su dobro opremljeni sa svim potrebnim vještinama i iskustvom u profesionalnom brigom za korisnike koji će vas voditi kroz bilo koji od svoje upite i pomoći vam s angažmanom brojnih usluga dostupnih na mjestu. Hotel arhitektura ima eklektičan miks suvremenog dizajna i starinskih inspiriran Indochinese arhitektonskim značajkama iz ranog dvadesetog stoljeća. Štoviše, sve sobe u ovom ekskluzivnom naselju gledaju na ocean i glavni bazen s prostranim otvorenim prostorima svježe zelene i netaknute prirode pravo na pragu.

Oznake: Vinpearl, Premium, da nang, danang, vietnam

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.