Elegance Hotel Sapa

29.08.2015.

U Elegance Hotel Sapa, vi i vaš volio jedan (e) će biti bliže planinskog prirodi. Usporite tempo i uživati sami, dok je čisti planinski zrak punjenje pluća i čišćenje duha. Sobe sadrže slikovit planine i doline pogled s privatnim balkonima i imaju TV ravnog ekrana s kabelskim programima. Sušilo za kosu i kupaonske može se naći u privitku kupaonice. U stilu "Sapa Elegance Hotel," naša topla i ljubazno osoblje je tu da bi se osiguralo vaš posjet je ugodno i korisno. Pozivamo vas da se sljedeći u nizu klijenata koji su napravili Sapa elegancije svoje dragocjeno odmor bijeg. Uživajte u hotelskoj rekreaciju, uključujući i vrt, prije povučen u svoju sobu za zasluženi odmor. Bez obzira što vaši razlozi su za posjet Sapa, Sapa Elegance Hotel će učiniti ako se osjećate kao kod kuće. Sve 11 sobe imaju TV ravnog ekrana s kabelskim programima, a možete uživati u kavu / čaj, telefoni i stolovi. Naći ćete lijepe dotakne poput papuče i besplatne toaletne potrepštine kako bi unaprijedili vaš boravak.

Oznake: Elegance, Sapa, hotel, vietnam

InterContinental Da Nang

InterContinental Resort Danang je smješten u neposrednoj blizini plaže. Ovaj luksuzni resort ima 3 restorana. Dostupna je usluga besplatnog bežičnog i ožičenog pristupa internetu velike brzine dostupna je na javnim područjima, a računalo se nalazi na licu mjesta. Dodatne pogodnosti u ovom objektu s 5 zvjezdice odmaralište besplatan dječji klub, dječji bazen i sezonski otvoreni bazen. Tijekom slobodnog vremena, putnici u ovom dijelu Vijetnamu South Central Coast možete provjeriti lokalne suvenirnice za uspomene i suvenirnica.
Opustite se na resorta privatne pješčane plaže. Hit na plažu i rad na ten u ležaljkama ili se opustite u hladu uz besplatne Cabanas i suncobranima. U InterContinental Da Nang Sun Peninsula Resort možete ohladiti u jednom od 2 vanjska bazena i uživati u njegujućem poslijepodne u full-service spa. Želite lijepo, hladno piće? Pokušajte plažu bar ili jedan od resorta drugim piće prostorima uključujući 2 barovi / prostori za odmor i bar na plaži.

Oznake: InterContinental, da nang, danang, resort

Rex Hotel Ho Chi Minh

Strateški smještena u najboljem centru Saigon, Rex Hotel Ho Chi Minh je luksuzni hotel s 5 zvjezdica - najbolje luksuzan bježi u Ho Chi Minh City, baština koja datira iz ranog 20. stoljeća, kada je prvobitno otvoren kao francuski garaži. Za više od 80 godina, kao orijentir, kao i svjedok usponima i padovima gradske povijesti, Rex Hotel je obnovljen kako bi postao jedan od gradskih najnevjerojatnijih adresa. Ponosi se nude gostima mnoge visoke klase objekata, uključujući 286 individualno dizajnirane sobe, niz funkcija i soba za sastanke je idealno mjesto za vjenčanje, tvrtku ili događaja, La Cochinchine spa i četiri in-house restoranima, caffe i bar. On je imao apsolutno ništa brinuti jer iako Rex Hotel je apsolutno divno! Glasali naše obitelji najbolji stavio mi je ostao tijekom cijelog našeg boravka (osim Halong Bay Cruise, koji je u kategoriji vlastitu). No, tako govoreći, to je ogroman kompliment kao sva mjesta koja smo boravili u, kao što je pokupila Vijetnamu jedinstvenih Tours, bili su veliki i vrhunski. Zdravstveni klub, sauna i masaža Shiatsu se nude za opuštanje. Hotelski fitness centar ima aerobic, teretanu i fitness klase. Piće u baru na krovu od Rex Hotel je obred prolaz, a posjetite Ho Chi Minh. To je jedan od najnižih krovnih barova u gradu na samo pet kata visoke, ali daleko od koči pogled skroman visina je zapravo jedan od Rex Hotel je otkupiteljske značajke. Rasprostire se na ispod ulicama nekoliko Vijetnama najljepših i njeguju razdoblje zgrada, uključujući Saigon Opere i Narodnog odbora dvorani - dva od najboljih primjera francuske kolonijalne arhitekture - i relativno kratke udaljenosti između bara i znamenitosti Stari Svijet Ho Chi Minh čini scena više inclusive. Ovo je jedan od najboljih mjesta u gradu za odmor s cool koktel u ruci kao dan pretvara u noć, a zvučni signal i škripu skutera može se lagano čuje na povjetarcu.

Oznake: Rex, hotel, ho chi minh, Saigon

Church Boutique Hotel

Elegantan 4 zvjezdice Church Boutique Hotel Hanoi nudi besplatan parking, spremište za prtljagu, kao i 24-satnu recepciju, praonicu rublja i uslugu prijevoza gore. Church Boutique Hang Gai se nalazi u trendiest dijelu Old Quarter ispunjen butici showcasing svilu i obrta. To je popularno poznat u Hanoi kao svila mušterija rajevima, koji ima 35 soba bogato ukrašene bijele linije i tamnim drvenim namještajem. Uz impresivan raspon ljeskanje šalove i stoles, fino prilagođene muške i ženske odjeće, jako izvezenim i sequined večernjih haljina, torbica, svila krevet bacanja, jastuk pokriva, to je definitivno mjesto ne bi propustili na kupca šoping itinerar. Uz besprijekornu spoj tradicionalnog Vijetnamski gostoljubivosti, kvalitetnim uslugama i udobnim prostorima, Crkva Boutique Hang Gai Hotel Hanoi čini idealnu bazu za odmor makeri i korporativne putnike u posjetu Hanoi. Dok je u prostoru, posjetitelji mogu provjeriti izložaka na Nacionalni muzej povijesti, vijetnamski Ho Chi Minh Muzej i Vijetnamu likovnih umjetnosti Muzej. Gosti također mogu fotografirati kulturnih dragulja poput Ngoc Son hram, Quan Su hram, umjesto GI˘I hram i Turtle tornja. Vaš hotel ima restoran gdje ćete pronaći dobar izbor izbornika za doručak, ručak i večeru. Na licu mjesta Spa je mjesto da se za odmor i opuštanje, nudeći lice, minisauna, masaže i manikure i pedikure. Bar / salon je idealno mjesto za popiti piće. Pronađite ono što vam je potrebno; tu je čak i suvenirnica na licu mjesta. Usluge ovog hotela uključuje vratar uslugu, skladište prtljage i uslugu pranja rublja. Kada je potrebno završiti neki posao, od vas će biti sretni da znaju da je poslovni centar ovdje. Postoji 40 dobro imenovan sobe. Dostupnost plaćeni zračne luke autobusom ovdje može pomoći za ublažavanje svoje transportne probleme. Crkva Boutique Hotel Hang Gai Hanoi je najbolji luksuzni hotel s diskontne stope. Rezervirajte online sada i dobiti posebne ponude: instant potvrdu, doručak uključen u najbolja garancija cijena i hotelskim mišljenja.

Oznake: church, boutique, hang gai, vietnam, Hanoi

Renaissance Riverside Hotel Saigon

28.08.2015.

S pogledom na rijeku Saigon, ova nekretnina je strateški smještena u srcu poslovne i komercijalne četvrti, a također unutar pješačka udaljenost od glavnih poslovnih zgrada. Istražite jarke Ho Chi Minh City iz udobnosti Renaissance Riverside Saigon Hotel, Marriott Luxury & Lifestyle Hotel. Smješten u gradu District 1 i gurnuo uz rijeku Saigon, naš luksuzni hotel je u blizini niz značajnih povijesnih znamenitosti, premijer Saigon blagovaonom i lokalnim tvrtkama. Uživajući u povoljan položaj u središtu Ho Chi Minh, ovaj šarmantni Riverside Hotel je u roku od 10 do 15 minuta hoda od Opere, Notre Dam katedrale i Ben Thanh tržnica.
Uz sobe-254 od čega 336 novo redizajnirano deluxe soba-kao pet blagovaona prostorima, bazen na krovu, on-nekretnine spa i fitness centar, hotel nudi svojim gostima lijep vidik rijeke Saigon kao velika pogled na horizont. Nudi moderne sobe, 4 hrane i pića opcije i bazen na krovu. Vi ćete biti pobrkan za izbor u smislu blagovaonica, jer to Hotel ima 2 restorana koji poslužuju: doručak, ručak, večera i kasni, tako da ste sigurni da ste pronašli nešto ukusno iskušati svoje nepce. Ako želite niske ključne blagovaona opcije, od vas će biti drago da otkrijete roštilj, snack bar / deli i 24-satna posluga u sobu. Idi za kupanje u vanjskom bazenu tijekom vašeg boravka. Bazen i bar / salon su idealna mjesta za pića prije odlaska dolje do restorana kušati ukusna izbor izbornika. U jutarnjim satima buffet doručak poslužuje se u restoranu. In-house restoran nudi svjetlo internacionalne kuhinje. Na dobro opskrbljena caffe-baru gosti će uživati u izboru kave. Gosti mogu uzeti zamoči u našem krovu bazenu ili se opustite u našem suncem bazenu terasi nakon napornog dana provedenog na sastancima ili u razgledavanju. Alternativno, možete se počastiti pićem u Atrium Lounge, uživati u ležerno večera u Kabin kineskom restoranu, ili ručati na mnoge zapadne i vijetnamski gastronomskih užitaka na Riverside Cafe.

Oznake: Renaissance, riverside, hotel, Saigon, ho chi minh

Salinda Resort Phu Quoc Island

Dopustite jarke zabavu zajedno s uzbudljivim aktivnostima te voziti u nezaboravne uspomene provedenih u otoku Phu Quoc, Vijetnam - gdje je gostoprimstvo i izvrsnost duboko usadio u vrijednosti Salinda Resort Phu Quoc Island će vam donijeti iskustva najvećom luksuza i profinjenosti. Salinda Resort Phu Quoc Island je prvi i jedini luksuzni resort na plaži nalazi se na prvoj crti prekrasne Long Beach sa 10 minuta voziti u mirnom gradu Duong Dong i međunarodne zračne luke u Phu Quoc, a samo nekoliko minuta leta od Ho Chi Minh (Saigon) i Singapur. Ultra-suvremena arhitektonska koncepcija Salinda Resort Phu Quoc Island je pojačan na način da odgovara unutar postojećeg krajolika. Uzmite u mirnom otočnom životu, dok se pampered najboljih u azijskim gostoprimstvu. Osjetite sunce na koži i pijesak među nožnim prstima. Salinda Premium Resort and Spa je skup 121 deluxe soba, vila i prostranom predsjedničkom apartmanu, nudi konačan Phu Quoc odmor na plaži. Ultra Suvremeni arhitektonski koncept za nekretnine poboljšava prirodnu ljepotu Salinda Premium Resort and Spa stranice koje imaju izgled, opseg i teksture od sobe i vile uklopiti u postojeće okruženje. Besplatan bežični pristup internetu čuva vas povezani i satelitski programiranje dostupna za vašu zabavu. Kupaonice imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu. Sve vile su oaza kul mirno azijske šarmom, s visokim stropovima, zid do stropa prozora, prostrana privatnu terasu s pogledom na vrt i more, ekspanzivna kupaonicu s velikom kadom, bračni krevet i velikodušan odvojenu garderobu. Drugi najveći dojam su promišljeno uređen pojedinosti koje vežu Salinda Resort zajedno u jedan opuštajući doživljaj. Moderni pažljivo isprepliću s tradicionalnim azijskim elementima. Art by Vijetnamski impresionista, prirodnih materijala kao što su majka-of-pearl i kokos, Accoya drva i hlađenje vulkanskih stijena, zajedno sa preko stotinu vrsta biljaka dodati njuh Salinda.

Oznake: Salinda, phu quoc, phuquoc, Island, vietnam, resort

Mango Bay Resort

Mango Bay PhuQuoc Resort je 9 km od Sao Bai. To je 10 km od Duong Dong tržnica u središtu grada i Phu Quoc domaće zračne luke. Istražite blizini terena na biciklu, posjetiti zanatskih sela, glavu u vodu za nekoliko izvrsnih ronjenja, i sjediti na plaži za neke od najupečatljivijih amazing zalazaka sunca. 20 hektara zemljišta je blago potiču, kao produženi vrt i odmor mjesto za više od petnaest godina. Osobni vizija koja je učinjena zreli vrt iz pustinje također ima izgrađen divan smještaja i inspirativan prehrambene područja koja su obilježje Mango Bay danas. Mango Bay Resort, domaćin Vijetnam prva zemlja-zabili bungalova, zatvara dvije napuštenim plažama i zaštićenim šumama. Petnaest minuta sjeverno od Phu Quoc zračne luke, na otoku prvi eko-friendly, niske gustoće naselje pokreće strast za zaštitu okoliša i snažnu predanost otoku kulture. Stignete na mjestu koje je pola džungle šuma, pola Švicarski Obitelj Robinson, i potpuno opušteno. Okruženi prirodom u punom sjaju, to je vrlo vjerojatno da ćete vidjeti krava nanos prošlosti prozora i sigurno da je zbor pjev ptica i cvrčaka će serenadu dio vašeg dana. Mango Bay ima 40 soba, od kojih je većina thatched-krov bungalova razasutih svojim ekspanzivan igrališta i plaže. Bungalovi dolaze u nekoliko varijanti, a velika razlika između njih je veličina i broj kreveta. Svaki bungalov ima tendenciju da imaju vrlo malo prostora između njega i sljedećeg najbližeg sobi, dodajući da ukupnu vibe privatnosti. Naši offshore grebena skloništa riba i koralja, i njeguje par morskih orlova. Vrtovi i okolne šume skrivaju široku zbirku ptica i leptira. Bar i restoran objekti su među najboljima na otoku. Gosti mogu uživati u opuštajućoj masaži, sunčajte na sunčanoj terasi ili organizirati jednodnevne izlete na pultu za organizaciju izleta. Naselje također nudi poslovni centar i pranja rublja.

Oznake: mango bay, phu quoc, phuquoc, resort, vietnam

La Veranda Phu Quoc

Smješten na Phu Quoc Islanda u Vijetnamu, PhuQuoc La Veranda Resort odražava stil podsjeća francuskog primorskog vili. U zagrljaju tropskim vrtovima na prekrasnom protežu od plaže, velike terase s otvorenim ABCD ima pogled idealne za medeni mjesec, spa odmor ili familyholidays. Zaštićeni raj na Islandu u Phu Quoc, na netaknutom prirodnom krajoliku Sastoji brda, šume i bijele pješčane plaže i tirkizno more samo je pogodno za ronjenje. U luksuznim tropskim vrtovima, zgrada u kolonijalnom stilu 19. stoljeća je postavka za boravak blagostanja ... Veranda Resort nudi jedinstvenu dobrodošlicu, daleko od buke i vreve svakodnevnog života. Prostrane sobe imaju francuski kolonijalne arhitekture i dekor sastoji od Darkwoods, platno i mozaik pločice. Svaka soba ima privatni balkon ili terasu s pogledom na vrt ili plažu. Francuski su kolonijalnom stilu sobe nude moderne sadržaje, uključujući besplatan Wi-Fi i postaviti se u glavnoj zgradi ili novog krila. Šarmantne Deluxe Gardenview Sobe su nestled u vrtovima. U Premier Deluxe sobe su prostrane i možete birati pogled na vrt ili na more. Ekspanzivna Deluxe Gardenview Vile su bliže plaži Dok su luksuzne Junior Suites su još prostrane i nude prekrasan pogled na more. Hotel ima dva restorana ukusna; Pepper Tree se potpis fine dining restoran zapovijedanje zalazak sunca i Le Jardin, više neformalni mjesto postavljen je u osnovi tropskom vrtu. Tjedni tematske večeri, tako su raspoređeni dodati raznolikost, boja: kao što su romantične riblji BBQ je na plaži koja se ne smije propustiti. Spavaće sobe i vile su poslastica: prozračni, uredni, elegantno popločan. Sve sobe imaju terasu ili balkon, a oni na leđima gledaju ogromna dlanove. Ak skretanje Island želi odvući. Sail jugu do malih otočića i disalica i roniti; kajak na rijeci; check out Island tržištima. Vratite za dobru večeru u jednom od restorana, ili glave do plaže za subotu navečer BBQ svježe ribe.

Oznake: Veranda, phuquoc, phu quoc, resort, vietnam

Ocean Villas Resort Da Nang

25.08.2015.

Limun seascapes. Netaknute obale okružena planinsko džungli. Savršen adresu. Smješten između šarmantan gradić baštine Hoi An i Danang grada na središnjem Vijetnamu obali, Ocean Villas Resort Da Nang ponuditi svaku priliku zamisliv na odmor. Opustite se. Play. Slavi. Sudjelovati u jedinstveno iskustvo vijetnamski. Ili se skloniti u svom vrlo vlastiti privatni raj. Fino blagovaonom, svjetske klase Greg Norman-dizajniran golf, spektakularna plaža i niz vrhunskih naselje sadržaji su na samom pragu svoje vile. Nalazi se pored Greg Norman osmišljen Danang Golf klub, The Ocean Villas je 5 minuta vožnje od Marble Mountain i 15-ak minuta vožnje od UNESCO baštine od Hoi An. Da Nang International Airport je 20-ak minuta vožnje. Ove 5 zvjezdica luksuznih bazen vile su savršeno smješten tik uz nevjerojatan golf, Greg Norman dizajnirane dine naravno i skrovitih na prekrasnim plažama Danang, hvalisav sjajan pozadinu visokim palmama, spektakularan zeleni uređenje okoliša, a beskonačno protežu od bijele pješčane plaže. 114 luksuznih vila postavljena u prostranom imanju, a sve s izravnim pristupom plaži. Susjedna do vlastitog The Dune Golf Course, Danang Golf Club i samo nekoliko koraka od bijele pješčane plaže, vaša luksuzna vila nudi prostor, mir i slobodu da istinski opustiti. Svaka vila ima vlastiti bazen, vlastitu kuhinju i privatni prostor. Sve naše vile su potpuno opremljeni sa svim blagodatima kuće, kao i jedinstvene dotakne luksuza i udobnosti. Svaka 2, 3 ili 4 spavaće sobe vila uključuje moderan i otvoreni plan kuhinja, dnevni boravak i blagovaonicu dok je površina tla otvara. Bilo da želite jednostavno uživati u suncu ili biti aktivni, Beach Club nudi brojne mogućnosti za nadahnute goste. Uz veliki vanjski bazen, pool bar, tjelohranitelj usluga i dan kreveta, plivači i sunbathers puno sadržaja uživati u Za one žudnja sportskiji avanturu -. Kanuima, sandoline ploče, boogie zajednice i daske za jedrenje su dostupne. Stambena postavka stilu u naselju okruženju pruža parove i obitelji slobodu izbora i praktičnost s izravnim pristupom svojih vila bez proći kroz predvorje, a gosti su mogli odlučiti koju razinu privatnosti da bi željeli withtheir luksuzan smještaj u potpunosti samo- sadržane.

Oznake: ocean villas, da nang, danang, resort, vietnam

Amiana Resort Nha Trang

Amiana "na zaljev" smjestio se na mirnom protežu od čovjeka - napravio bijeli - pješčana plaža zaštićena na svakom kraju po hridima. Naš tihi kutak Vijetnam je samo nekoliko minuta od svjetala NhaTrang City, ali je svijet daleko u smislu mira. Naselje je prikladno u roku 8 km do centra grada Nha Trang, željezničkog kolodvora i slavni Dam tržište. Nguyen Thien Thuat Ulica je 12 km, a međunarodna zračna luka Cam Ranh je dostupan s 55-ak minuta vožnje. Amiana Hotel Nha Trang nudi niz luksuznog smještaja, od prostranih apartmana na ocean-front bazen vile. Svaka soba je dizajniran kako bi odgovarao s resorta filozofije prirodnog življenja, te je namješten sa ekološki prihvatljiv dizajn interijera. Svaka soba također ima ručno klesanog kamena kadu, pogodno za hlađenje. Amiana Resort ima pedantan pažnju na detalje, a neosvojivošću obećava "zamišljen ekstra dotakne ne očekujete." Hotel smještaj pažljivo je imenovan na najvišem stupnju udobnosti i pogodnosti, sa sobe za nepušače, bežični pristup internetu, klima-uređaj, kada, i mini bar u svakoj sobi. Hotelske vanjski bazen i vrt su idealna mjesta za opuštanje i odmotati nakon napornog dana. Neovisno sadržaji i odlična lokacija čine Amiana Resort Nha Trang je savršeno mjesto za uživanje vaš boravak u Nha Trang. Opustite se u full-service spa, gdje možete uživati u masažama, tretmani za tijelo i lice. Nakon porinuće u jednu od 2 bazena na otvorenom, možete provesti neko vrijeme na privatnoj plaži. Ovo područje također ima besplatan bežični pristup internetu, vratar usluga i briga o djeci / brigu o djeci (nadoplata). Ako želite provesti dan u shopping, možete skoknuti na besplatan prijevoz. Romantične večere za dvije osobe može se održati na molu, dok ostali gosti na blagdan Bacaro restoran najnovije fusion kuhinje i uzeti piće na LB-a Bar ili Pool Bar. Kad sve to vraški dekadentno ponašanje ima li žudnja za neke zdravije potrage, posjetite Spa Amiana. Njegov raznolik jelovnik nudi niz specijalnih holistički rituala za pomlađivanje i revitalizaciju uz bok tretmani za mršavljenje strmim uživanje i opuštanje. Kombinirajući tradiciju Azije i Europe s najboljim proizvodima iz cijelog svijeta, Spa nudi istinski doživljaj za tantalise sva osjetila. Pokrovitelji u Amiana Resort mogu vježbati u fitness centru, uzeti senzaciju u bazenu, imaju masaže u toplicama i igrati tenis na mjestu. Sastanak soba, mjenjačnica i pristup internetu su također u ponudi za dodano praktičnost.

Oznake: amiana, resort, hotel, nha trang, nhatrang, vietnam

Majestic Hotel Saigon

Hotel Majestic je okupirana jedan od najboljih mjesta u Saigonu, gdje gosti mogu uživati u zadivljujući pogled na rijeku Saigon. Stara butik šarm hotela, elegancija klasične francuske kolonijalne dizajn poboljšane svojim stupovima i lukovima proslavi zlatnog doba arhitekture. Luksuzni postiže pozornost na detalje i potpuni komfor osigurana kroz uljudan uslugu. Okružen raznih lokalnih shopping i blagovaona opcije, Majestic Hotel Saigon je 500 metara od Opere. Katedrala Notre Dame i Ben Thanh tržnica su 15-ak minuta hoda. Lijepo obnovljena, vrhunski nalazi uz rijeku Saigon u srcu grada. Niti jedan drugi hotel u gradu rivali svoju kombinaciju mjesto, udobnosti i karaktera. Sve 175 sobe imaju besplatni WiFi i besplatni priključak na internet, plus hladnjaci i TV. Minibarovi posluga u sobu, te besplatnu flaširanu vodu su među ostalim sadržajima na raspolaganju gostima. Besplatan žičani i bežični pristup internetu čuva vas povezani i vrhunska TV kanala pruža zabavu. Privatne kupaonice s kadom imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu. Pogodnosti uključuju: stolovi i ponudi se poslužuje svakodnevno. To je veliki hotel za mjesto i vrijednost za novac. Kupaonice mogao učiniti s ažuriranjem. Uživali smo u doručku na krovu, a također krovu bar s pogledom na rijeku. Preporučujem hramu Klub za večeru i Saigon Saigon za večeru po koktele. Vi ćete biti pobrkan za izbor u smislu objedovanja u ovom hotelu jer postoje 3 restorana koji poslužuju: doručak, ručak i večera gdje ćete naći veliki izbor izbornika i lijepo mjesto za jesti tijekom dana. Idi za kupanje u vanjskom bazenu tijekom vašeg boravka. Bazen i bar / salon su idealna mjesta za pića prije odlaska dolje do restorana kušati ukusna izbor izbornika. Nalazi se na predvorju prizemlju hotelski restoran nudi širok spektar međunarodnih i orijentalne jela i primamljiva niz slastica. Novouređeni Majestic Hotel Saigon zadržava svoj izvorni šarm starog svijeta, besprijekornu eleganciju i klasične francuske kolonijalne arhitekture, u samom srcu Ho Chi Minh City.

Oznake: Majestic, hotel, Saigon, vietnam, ho chi minh

Caravelle Hotel Saigon

Imena rijetkih hotela izazvati takve lijepe, romantične slike i doista takvo očekivanje, kao Caravelle. Njegov svjež zvuk podsjeća svoju inspiraciju: Iberijskom Caravelas, ili kako ih zovu Francuzi, caravelles brze i lagane 15. stoljeća jedrenjaka koji istražuju svijet u potrazi za vanjsku trgovinu, avantura i novih horizonata. A možda i nije slučajnost da je Air France, koji je održao udio u izvornom zgradi, a imao je svoje urede ovdje od svog otvaranja, također je nedavno počeo s radom fancy novi mlazni zrakoplov istog imena. Danas, Caravelle Saigon sa svojim potpisom usluga je još uvijek kultni status orijentir u srcu Saigon. Kako bi se ponuditi gostima najbolje iskustvo tijekom boravka u Saigonu, kao dio svoje obveze, Caravelle je uzimanje top-to-nožni prst pojašnjenje program za nadogradnju imovine upscale i luksuzni hotel u Ho Chi Minh City. Caravelle Hotel Saigon je unutar 1,1 km od Kazalište Golden Dragon Vodeni Lutkarsko i Ben Thanh tržnica. Najam automobila i parking su dostupni uz nadoplatu. Hotelski moderan dizajn kombinacija francuskog i vijetnamski arhitekture promiče ambijent opuštenoj druželjubivost unatoč tome što preko 53 godina. Širok raspon 335 imenovanih sobe za nepušače nude se s Wi-Fi pristup internetu u cijelom hotelu. Sadržaji uključuju šest divan jelo i piće prostorima i poznati krov Saigon Saigon bar s ptičje perspektive balkonom pogledom na susjedstvo i živu glazbu. Uz 2 restorana, ovaj hotel ima full-service spa i otvoreni bazen. WiFi u javnim prostorima je slobodan. Osim toga, 2 barovi / prostori za odmor, 24-satna zdravstveni klub i 24-satni fitness centar su na licu mjesta. Saigon rooftop bar na devetom katu Caravelle Hotel će zauvijek biti ovjekovječen po svojoj ulozi u Vijetnamskom ratu kao mjesto dnevnog ratnih izvjestitelja brifinga, i to je profesija "zalijevanje rupa izbora sve kroz desetljeća dugog sukoba. Caravelle se ponosi nudi tradicionalne profinjenost u ambijentu koji je dobrodošlicu, topao i nudi luksuzan moderan život u sofisticiran i nenametljive elegantnom okruženju. Bilo da je vaš boravak za užitak ili posao, Caravelle će razmaziti svakom udobnosti i usluga zamisliti da uviđavan putnik. Potpuno transformira Saigon Saigon bar sada promatra mijenja panorama grada s napora eleganciju. No, hotelski fascinantan popis gostiju, uključujući i Sir Michael Kane i Bill Clinton, a osjećaj bliskosti i ugode protiv prometnu HCMC pozadina ostaje konstantna tijekom.

Oznake: Caravelle, Saigon, hotel, Travel, vietnam

White Sand Hotel

24.08.2015.

Sjedeći na 21 hektara dramatičnom bijeloj pješčanoj uzvisini koja gleda u beskraj širi plaže (12 hektara za Bungalows, zajedno s luksuznim zgrade hotela i 9,2 hektara za otok Quao), White Sand Hotel je u skladu s pojedinačnim okruženju , formirana zelenoj travi parcele i obalnim rasponima kokosa, gdje se sunce, bijeli pijesak i krajobrazne uklopljena zajedno kako bi stvorili poetski prizor za ovaj luksuzni resort s 4 zvjezdice standard. Spread iznad 28 previše, prostrane sobe i vile svi imaju pogled na plažu ili vrt. Neke sobe su izgrađena na bijeloj pješčanoj plaži. Svi dolaze s besplatnim bežičnim pristupom internetu, TV s kabelskim programima i DVD player. Preostali prostor rezerviran za turističke aktivnosti kao što su istraživanje morskog života, snorkeling, ronjenje, ribolov i kupanje. Sobe i apartmani u naselju dolaze s panoramskim pogledom na glamuroznim pješčanih plaža s balkona. Gosti također mogu uživati besplatan Wi-Fi pristup internetu. Sastanke, bankete, vjenčanja i tematske večere može se održati u vrtu uz bazen. Popularni Spa ima luksuzne privatne sobe za muškarce i žene. Istaknuti pogodnosti uključuju: poslovni centar, limuzina / usluga limuzine ili automobila i ekspresna prijava. Uz plaćanje, gosti mogu koristiti i od zračne luke (dostupno na zahtjev) i željezničke stanice usluga prijevoza. Uz spa na licu mjesta, sauna, minisauna i privatna plaža su među zabavne sadržaje u ponudi. Dijete-friendly pogodnosti u ovom naselju su dječji bazen i besplatni dječji klub. Ovaj objekt nudi prijevoz sa sljedećih mjesta: zračna luka i željeznički kolodvor (moguće su nadoplate). Gosti moraju kontaktirati s objektom i navesti pojedinosti dolaska 24 sata prije dolaska, pomoću podataka za kontakt na potvrdi rezervacije. Djeca od 11 godina i mlađoj borave besplatno ako su okupirali roditelj ili staratelj sobu, koristeći postojeće krevete. Djeca ne mogu biti prihvatljivi za doručak, ako se nudi. Samo registrirani gosti su dopušteni u sobama. Kućni ljubimci, uključujući radne životinje su psi vodiči.

Oznake: white sand, doclet, resort, nha trang, vietnam

Glory Hotel Hoian

Slava Hoi Hotel je idealno smještena oko 500m od srca Hoi An, koje s jedne strane glavne ceste Cua Dai od gradića do bijele pješčane plaže. Uz lokalnu arhitekturu, Glory Hotel Hoi An je oko 3 km od Cua Dai plaže tik do polja riže. Hoi An je drevni četvrt je samo 500 metara, dok Hoi zračna luka i željeznički kolodvor je udaljen 35 km. Glory Hotel Hoi An je izgrađen s posebnim stilom starih gradskih kuća daje dojam brige sela pojedinačnih osjetila i osjećaja je poduzela koji pružaju svakom gostu topao i ugodan okoliš. Hoi An Glory Hotel & Spa je idealna za parove i honeymooners kao svog položaja u blizini centra grada i sela nudi mirne dane i praktičnost. Iznajmljivanje bicikala usluga je dostupna za posjete Cua Dai plaže koja je udaljena oko tri kilometra. Idi na trek prirode i prolaze po Thu Bon rijeke i nevjerojatnim zelenim poljima riže. Hoi An Glory Hotel & Spa je okružen prekrasnim vrtom koji ga čini potrošnje dana na bazenu vrlo ugodan. Uživajte nekoliko koktela iz bara ili naručite svježe lokalne plodovi mora iz izbornika restoranu. Ovaj hotel ima 1 restorana. Ako želite niske ključne blagovaona opcije, od vas će biti drago da otkrijete roštilj i snack bar / deli. Spa Lavanda je mjesto da se za odmor i opuštanje, nudeći tretmani za lice i piling tijela, kao i tretmani za tijelo, aromaterapiju i sauna. Idi za kupanje u vanjskom bazenu tijekom vašeg boravka. Tu je i bar bazenu i bar / salon tako da gosti mogu popiti osvježavajuće piće uz bazen ili u zatvorenom prostoru kada borave ovdje. Za sastanke i događaje, Hoi An Glory Hotel & Spa nudi dvije funkcije prostora koji može primiti do 120 sudionika. Gosti mogu imati opuštajuće lice i tijelo usluge na Lavender Spa, vježbati u fitness centru, igrati biljar ili se zamoči u otvoreni bazen na licu mjesta u slobodno vrijeme. Hotel također ima mjenjačnicu i poslovni centar. Istaknuti su pogodnosti pozdravni high-speed (žičani) pristup brzom internetu, poslovni centar i besplatne novine u predvorju. Od zračne luke predviđeno plaćanje (dostupno 24 sata).

Oznake: glory, hoian, H&M

Hyatt Regency Danang Resort

21.08.2015.

Sjedeći na slikovitoj obali Danang je beachfront Hyatt Regency Danang Resort & Spa uživa prekrasan pogled na East more i Mramorno gorje. Uz privatne plaže, ona također ima otvoreni bazen, fitness centar i besplatni bežični pristup internetu. Vi ćete biti pobrkan za izbor u smislu objedovanja u ovom naselju, koliko ima 3 restorana koji poslužuju: doručak, ručak i večera gdje ćete naći veliki izbor izbornika i lijepo mjesto za jesti tijekom dana. Plaža pogodnosti Cabanas, ležaljke, suncobrani i ručnici za plažu. Gosti također mogu uživati u pićima kao što je bar / salon. Zdravstveni klub, sauna, minisauna i spa usluge su među zabavne sadržaje u ponudi. Besplatni WiFi pruža, tako da možete provjeriti svoj in-box kad god želite. Ostali naselje sadržaji uključuju fitness centar, bazeni, teniski tereni, badminton tereni i kamp Hyatt nudi širok spektar aktivnosti za djecu i mlađe goste. Hyatt Regency Resort Da Nang ima opsežne događaj i sastanak objekata u ukupnom iznosu od 7.500 četvornih stopa (900 četvornih metara). Regency Ballroom smjestiti do 250 ljudi za sastanke. Postoji sedam sale koje razonoditi na između 10 i 50 gostiju. Sve dvorane opremljene su najviše up-to-date tehnologije, high-speed pristup Internetu i audiovizualnih sustava. Postoji mnogo sportova na raspolaganju previše, uključujući tenis, košarku i odbojku. Tri blagovaona prostorima ponuditi uzbudljivu mješavinu vijetnamski i zapadne kuhinje. Zelena kuća je topla i pozivajući s prozorima od poda do stropa, na Pool House možete ručati al-freska dok Beach Kuća ima pogled na Son Tra poluotok i poslužuje ukusna jela i plodove mora svježe s roštilja.

Oznake: Hyatt Regency, danang, resort

Sunrise Resort Hoi An

Otkrijte bezvremenski tradiciju Hoi drevni grad, jedan od Vijetnam najslikovitijih gradova, koji se nalazi samo desetak minuta vožnje od skijališta. Proglašen svjetske kulturne baštine UNESCO-a, Hoi oduševljava posjetitelje svojom starog svijeta šarm očuvane mix vijetnamski, kineski, japanski i francuske kulture, dokaz grada fascinantan prošlosti kao glavni trgovačka luka. Izravno na Cua Dai Beach, luksuzni Sunrise Hoi An Resort elegantne vrt ili ocean pogledajte sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu. Svaka soba je potpuno opremljena sa naprednim sadržajima 5 zvjezdica standardnih: klima uređaj, kada, kabelska TV, internet, mini - bar, topla voda, stol, tuš Sen, telefon ... pomaže posjetitelji mogu uživati u udoban doradu životni prostor. Njegova 2 vanjska bazena gledaju Cham Island i East more. Opuštanje spa tretmani i moderna teretana su također dostupni. Dizajniran za tišinu sa svim modernim značajkama naselje ima za ponuditi, obitelji i parove podjednako će uživati u jedinstvenom dodir usluga. Inspiriran odražavaju Hoi nasljeđe, naselje je plaćati pozornost na mlade goste s ekskluzivnim Kids Club. Ljepota i spa tretmani čine Sunrise Hoi An Resort krajnje odredište za opuštanje, zajedno sa svojim prekrasnim beskonačnost krug bazena s pogledom Cham otok. Uhvatiti neke zrake na Sunrise Hoi An Resort privatnoj pješčanoj plaži ili provesti dan opuštajući se full-service spa. Zatim uživati u obroku u jednom od odmarališta 2 restorana. Istaknuti su pogodnosti pozdravni high-speed (žičani) pristup brzom internetu, 24-satni poslovni centar i poslovni centar. Planiranje događaja u Hoi An? Ovo područje ima 3584.41 kvadratne (333 četvornih metara) prostora koji sadrži sljedeće: centar, konferencijska prostora i soba za sastanke. Uz plaćanje, gosti mogu koristiti i od zračne luke (dostupno na zahtjev) i željezničke stanice usluga prijevoza. Uz spa na licu mjesta, fitness centar, privatna plaža i teniski teren su među zabavne sadržaje u ponudi. Prikladan za obitelji pogodnosti u ovom naselju su dječji bazen, besplatni dječji klub, čuvanje djece i nadzire djeci / aktivnosti.

Oznake: sunrise, hoi an, hoian, beach, resort, vietnam

Sun River Hotel Danang

20.08.2015.

Sun River Hotel Da Nang je izgrađen tek u 2009. butik hotel smješten je u središtu Danang, okrenut na rijeci Han sa 9 katova. Svi 50 individualno namještene sobe nude besplatni WiFi, besplatni priključak na internet, te mini bar. Za zabavu, LCD televizori dolaze kabelska, a gosti također mogu cijeniti udobnost kao što su vrhunska posteljina i donje plahte. Hotel također ima restoran 100 do 150 sjedala na osmom katu. Boravak u Sun River Hotel gostima potpunosti uživati u nezaboravnom doživotno iskustvo. Uz izvana dizajnirao moderne arhitekture i interijera po međunarodnim standardima, sobe imaju pogled na šarmantan Han rijeke i grada. Osim toga, hotel nudi razne azijske i međunarodne cijene u romantičnim restoranima i barovima. Gosti mogu uživati u profesionalnu uslugu i prekrasan pogled na rijeku Han sa svojim svježim zrakom i grad sa svim svojim gužve i buke. Restoran Hotel Sun River služi azijske i zapadne jela s pogledom Da Nang i rijeku Han. Kokteli i druge osvježenje mogu uživati u bar i kavu na gornjem katu. Sjajni polirani drvo-podova nadopunjuju elegantan i udoban namještaj u sobama, ima ekvivalent s onima međunarodnog tri zvjezdice. Kao što je preko rijeke ima prekrasan pogled, i ako imate prednja sobu, tamo je također dobar pogled iz licu mjesta restoran koji pruža doručak za sve goste. Sobe variraju u veličini cijeni, svi su dobro uređene, moderno i čisto. Postoje neke prozora sobe koje su najbolje izbjegavati. Internet je u predvorju i tu je obično željela portir spremni pomoći sa bilo teških prtljage.

Oznake: sun river, da nang, danang, vietnam, Travel

Furama Resort Danang

Furama Resort Danang je Vijetnam prva plaža hotel s pet zvjezdica. Nekoliko minuta vožnje od zračne luke Da Nang i četiri UNESCO-ve Svjetske baštine, uključujući Hoi An i Hue. Ovo je idealan Danang Hotel kombinirajući najbolje od luksuza, plaže i povijest. Spajajući azijske arhitekture i francuskog kolonijalizma, Furama Resort Da Nang je zapanjujuća hotel. Tradicionalna arhitektura spaja sa sjajem u prirodnom okruženju, gdje zamršen pozornost na detalje i fin dotakne su očito preko Furama Danang Resort & Spa. Opustite se u stilu u slavnoj okruženju pokraj slonovače pijeska i briljantne plavo voda Furama Resort na rubu Danang, gdje nadređeni smještaj sa dva bazena i raznim barovima unaprijediti će Vaš boravak. Apartmani su odvojeni dnevni i spavaći aranžmani, servisirati mramornim kupaonicama. Dva ormari su dostupni za spremanje stvari, a tu je i TV u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Također ćete naći VCR i faks. Plišane namještaj ispunjava sobu, postavljen na vrhu poliranog drvenih podova. Odmaralište nudi gostima besplatan bežični pristup internetu u svim područjima, fitness, spa usluge, sportovi na vodi, ronjenja i izlete i sastanke za 750. Gosti također imaju izbor od tri restorana i nekoliko salona i barova. Vi ćete biti pobrkan za izbor u smislu objedovanja u ovom naselju, koliko ima 3 restorana koji poslužuju: doručak, ručak i večera gdje ćete naći veliki izbor izbornika i lijepo mjesto za jesti tijekom dana. Izdvajamo uključuju privatnu plažu, zdravstveni klub i noćni klub. Plaža pogodnosti ležaljke i suncobrani uz na licu rekreaciju kao što Jedrenje i odbojku na pijesku. Snorkeling, ronjenje i jedrenje nalaze se u blizini. Ovi se tržišne kuće za odmor nalaze se na četvrtom katu Da Nang resort kompleksa. Pobjednik više nagrada za svoj odlučan predanost svjetske klase usluga i objekata, Furama ne samo dosljedno glasovao Vijetnam Ne 1 resort, vodeći međunarodni ankete također ga svrstavaju među najboljih mjesta u Aziji. Ali Furama je mnogo više od idiličnom tropskom povlačenju, to je i premijer baza za istraživanje jedan od Azije najuzbudljivijih novih destinacija - u ranim danima se "otkrio" međunarodnom turizmu.

Oznake: furama, resort, da nang, danang, vietnam

The Nam Hai Resort

Uz naizgled beskonačnim protežu od pijeska, usred Vijetnamu najbogatije kulturne baštine, a cjedilu sofisticiran, vizualno upečatljiv vila linije dramatična beachfront. The Nam Hai Resort Hoi An se nalazi na mirnom jedan kilometar protežu od netaknute Hoi An Beach, u blizini drevnog trgovanja luke Hoi An u Vijetnamu, je luksuzni resort stambeni enklava poznata kao The Nam Hai. 60 jednosobna vile i 40 bazen vile širiti preko 35 hektara tropskih vrtovima i uz netaknute obale od Ha Moj Beach. Vrhunski butleri dodijeljeni svakom bazenu vile osigurali svi gosti dobivaju nenadmašnu gostoljubivost s očekivanjima prekoračeni. Uz South China Sea, između kulturnih središta u Hoi An i Hue, Imperial utjecaj je očito u svojim raskošna-još-Zen ocean pogledom vile. Prostrane vile u Nam Hai imaju walk-in ormari. Oni nude ravnog ekrana s kabelskim programima i Bose zvuk sustava. Kupaonice imaju tuš kiše. Tea / aparat za kavu i mini bar su na raspolaganju. Spa dramatično okružuje lagunu, nudi uživanju masaže, romantične kupanje obrede, parne tuševi i spokoj područja. I tu je Kids aktivnost Vila, gdje djeca u dobi od 4 do 12 su zabavljali dnevno. Pozvati nosač, a vi ćete biti whisked off vaše Wonderland vile. Neki imaju svoje bazene, sve otvorene na potkove pijeska koji traje do East more. Unutra ćete naći napora eleganciju: tuševi u privatnim vrtovima, duboke ljuske jajeta kupke, super-kul Tented kreveta na uzdignutim platformama, zid od stakla koji se otvara na privatnu terasu. Hoi An i moj sin su oboje u blizini, pa pokušajte kao tvrdo kao možete nagradu sebe daleko. Postoji spa koja, kako se čini pluta u vodi, previše.
Nam Hai tkalački velika među vodećih malih hotela na svijetu ", što je postavljen u 35 hektara oblikovani osnovi. Svaki od njegovih 60 'soba' je self-sadržane 80sq m vila sa središnjim spavanje platforme okrenut Južnom kineskom moru. Naselje u Hoi An također nudi 40 'bazen vile' s do pet spavaćih soba (i četvrtine za batlera). Od terasastim bazenima vode do uređenih pijeska na jaja Benedict kuhane me na doručak, pozornost na detalj je izuzetna. Brojni bazeni stvoriti beskonačan pogled oštre linije i restorani i nalaze se uzeti u pogledima i nude ukusnu i maštovite kuhinje. Za djecu je besplatan klub uživati u aktivnostima kao što su kite izrade, pečenje ili učenje Vijetnamski! Rekreacijski sadržaji uključuju tenis, badminton, košarku, zdravstveni klub i obližnji golf.

Oznake: the nam hai, hoi an, hoian, resort, vietnam

Vinpearl Luxury Nha Trang

Isključivo postavljena na posebnom otoku u jednom od svjetskih 30 najljepših uvala, Vinpearl Nha Trang je smješten udobno na Hon Tre Island, Nha Trang. Izgrađen s vrhunskog građevinskim standardima i arhitektonskih stilova svjetske klase tropska luksuzni resort i stambeno preko 84 prekrasnih primorskih vila, Vinpearl Luxury NhaTrang je idealna destinacija za luksuzni odmor koji tvrde savršenstvo i privatnost. Vinpearl Luxury Nha Trang nudi besplatan prijevoz do zračne luke iz Cam Ranh International Airport. Putovanje će trajati 40 minuta autobusom i daljnjih 7 minuta jahti. Vinpearl Luxury Nha Trang je također dom za fantastičan raspon licu objekata, uključujući 24 sata recepcija, praktičan prijevoz do zračne luke, udobne dolazaka i odlazaka salon, poslovni centar s konferencije objekata, vratar, praonica rublja i kemijsko čišćenje usluge, niz licu mjesta restorani i barovi, Room Service, teniski teren, golf teren, sauna, hidromasažna kada, teretana, vanjski bazen, spa dan, izravan pristup plaži i tour desk. Naselje je samo nekoliko minuta od brojnih popularnih atrakcija, uključujući Vinpearl Beach, Vinpearl Ferry Terminal i Cable Car i Vinpearl zemlji. Možete igrati tenis na mjestu. Bao Dai Palace je 2,9 km od Vinpearl Luxury Nha Trang, dok je Institut za oceanografiju je 3,1 km. Najbliža zračna luka je Zračna luka Nha Trang, 24 km od Vinpearl Luxury Nha Trang. Privatne vile su strateški raspoređeni oko bazena ili plaži, ili u slučaju Duplex Villas, smješten gore na obronku s zapovjedajući pogled na vrtove ili out za blistavu zaljev. Nebeski Spa Vincharm je posljednji u spa opuštanje s više-voda sobe, prostrane sobe za opuštanje s jacuzzijem, parna soba, sauna i whirlpool opcije, i dobro imenovan teretanu nudi jasan pogled na Nha Trang zaljev i udaljene planine za konačan treninga. Na Vinpearl Luxury Nha Trang, prostrane deluxe vile imaju elegantne drvene interijera, raskošne tkanine i modernim sadržajima. Svi bungalovi imaju privatne balkone s kojih se uživati ulijeva strahopoštovanje pogled na more, a mnogi su pojedinačne bazena i plaže. U večernjim satima, stanovnici mogu večerati s pogledom na zaljev Nha Trang u jednom od hotelskih restorana.

Oznake: Vinpearl, Luxury, nha trang, nhatrang, vietnam, Travel, resort

Evason Ana Mandara

19.08.2015.

Evason Ana Mandara Nha Trang je jedina beachfront resort. Njegova 74 dvojna vrt vile, mnogi s prekrasnim pogledom na uvalu, nude klasične Vijetnamski dotakne. Blagovaona izbor uključuje lokalne, regionalne i međunarodne kuhinje, predstavljen najsvježije sastojaka. Sa svojim savršeno mjesto za opuštanje, ova nekretnina nudi raznoliku paletu izleta i iskustava kako bi se osiguralo da gosti će imati nezaboravan boravak. Evason Ana Mandara ima vlastiti vodeni sportski centar nudi otočne izlete i aktivnosti kao što su ribolov, ronjenje i ronjenje. Gosti također mogu iznajmiti motocikl istražiti područje. Gosti mogu doživjeti opuštanje tradicionalnih terapija u Spa Six Senses i uživati u lokalnom, regionalnom i internacionalne kuhinje u Pavilon i restorani na plažama. Podsjeća starog vijetnamski sela, i namješten s izvornim šumama i ratana, luksuzni resort odražava pravu sliku Vijetnamu, sa svojim toplim gostoprimstvom, riža kulture i jedinstvene ukuse. Ova topla srca Evason Ana Mandara gostoljubivost u kombinaciji s prekrasnim arhitekture i mirnom okruženju će osigurati nezaboravno iskustvo iz kojeg vijek uspomene može se uzeti sa sobom. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 74 individualno uređenih soba u, sadrži: i DVD playeri. Vaša memorijska pjena krevet dolazi s donje plahte. Sobe imaju privatne terase. 32-in LCD televizori s satelitskim programiranje pružaju zabavu, a besplatan bežični pristup internetu čuva vas povezani. Privatne kupaonice s kombinacije tuša / kade imaju dizajnerske toaletne potrepštine i besplatne toaletne potrepštine. Smješten u neposrednoj blizini Nha Trang grad, središte za zabavu i vijetnamske kulture, Evason Ana Mandara ostaje miran odstupnica, idealno za medenom mjesecu i obitelji koje traže san Vijetnam odmor. Svestranost grada NhaTrang i okolice omogućuje Ana Mandara stvoriti potpourri iskustava kako bi se osiguralo da gosti imaju nezaboravan boravak. Tu je na licu mjesta, tenis, odbojka na pijesku, dječjom klub i awater-aktivnost centar, plus PADI Dive Centar sa širokim varijacijama roniti izleta. Osim što savršeno mjesto za lijepe i nezaboravne vjenčanja, postoje posvećena konferencija objekti.

Oznake: nha trang, nhatrang, evason, ana mandara, vietnam

Six Senses Ninh Van Bay

Šest osjetila sjedi na dramatičan Ninh Van Bay, sa svojim impresivnim stijene s pogledom na istok Vijetnam more, bijele pješčane plaže i visokih planina iza sebe, sve dodajući da je osjećaj biti luksuzno jedno s prirodom. Izoliran u obliku polumjeseca zaljevu dostupan samo brodom, rustikalni, ali neosporno luksuzni butik Six Senses Ninh Van Bay povući blizini Nha Trang nudi iscrpljenu ukupno pauzu stvarnost. U 55 luksuzne privatne bazen vile, sve izgrađeno uklopiti u prirodni okoliš, dizajnirani ili na plaži, iznad vode, ili u nekim iznenađujuće stijene - i svi dolaze sa svojim vlastitim privatnim batlera i elegantno imenovan s rustikalni prirodne šume i neutralni tkanine. Postoje prekrasni prostori za opuštate na daybeds uz piće iz vinskog špilji ili svježe zdrave sokove i omiljene ljevanice iz bara. Šest osjetila Ninh Van Bay je utočište za sva osjetila, i tradicionalne vijetnamski tretmani, kao što su programe za odvikavanje i unaprijed kisik terapija, dostupni su u toplicama. Toplice imaju yoga paviljon, sportskoj dvorani, frizerski salon i spa maloprodaji galeriji. Gosti mogu uživati u tijelo i stopala masaža u nagrađivanog Spa Six Senses, koji ima joga paviljon, sobu za fitness i salon. Prilagođeno detox programa i napredne terapije kisika su također dostupni. Uzmite si vremena da se maziti s posjetom potpunom uslugom. Možete uživati u suncu na privatnoj plaži ili uživati Ostale rekreacijske uključujući zdravstveni klub i otvoreni bazen. Dodatne značajke uključuju besplatan bežični pristup internetu, čuvanje djece / brigu o djeci besplatan i kupovina na licu mjesta. Međunarodni fuzija, domaća jela i švedski stol za doručak poslužuje se u blagovaonici strane zaljeva restoranu. Izbornik 6-tečaj i vino sadržanu na Objed od Škrpjela, koje gledaju na more. Postoji nekoliko blagovaona opcije ovdje u zaljevu, od kojih su dvije u glavnom restoranu ili dolje na palubi izgrađen preko stijena. Meni je mješavina zapadne i domaće hrane koja je pokucao se pomoću organske proizvode iz obližnjeg Dalat. Vidiš da dolaze u svaki dan brodom, zajedno s mnoštvom djelatnika koji rade tamo.

Oznake: six senses, ninh van bay

Holiday Beach Hotel

Holiday Beach Hotel je idealan izbor za savršen odmor i opuštanje, obiteljsko okupljanje ili poslovni put. Holiday Beach Danang Hotel & Resort je moderan 4 zvjezdice klase s toplicama inclusive i mid-range koncept boutique hotel koji nudi širok raspon na licu mjesta objektima, uključujući 4 restorana i barova, 2 otvorena bazena, plažu klub, spa i wellness centar, dvorana, dječji klub i jedan izborni sastanke i gala večera prostorima (plaža vrt bazen i bujan vrt područje). Uz suvremeni dekor s otvorenim pogledom na more, dovoljno prostor za sjedenje i radni prostor. Luksuzne kupaonice su opremljene s besplatnim sadržajima i mekanim ogrtačima. Sve 94 sobe zamišljen dotakne poput ogrtačima i papučama, plus besplatni WiFi i LCD TV sa satelitskim programima. 24-satna posluga u sobu, mini bar i besplatni voda u boci su među ostalim sadržajima na raspolaganju gostima. Sve odmora Danang Hotel & Spa je sadržajima pažljivo odabrane, do najsitnijih detalja, kako bi se osiguralo gosti doživjeti najbolje opuštajuće trenutke uz prekrasnu plažu. Hotel nosi mnogo vodećih brandova spa za njegu i najluksuzniji udobnost u svijetu, kao što su madraci po Lamborghini luksuza i Magniflex, izrađene u Italiji, inada masaža stolice izrađene u Japanu, uz mnoge druge pogodnosti. Vaš odmor ne može biti ljepše s inclusive spa usluge u Spa Muong s svakoj sobi rezervacije. Beach Garden Restoran je mjesto gdje svježi morski plodovi mogu uživati u plaži vrt bazen, puke koraka od oceana. Sky bazen nalazi se na krovu, gdje gosti mogu uživati u nadahnuća pogled.

Oznake: holiday, da nang, danang, vietnam, Travel

An Lam Ninh Van Bay Villas

Otkrijte konačan luksuzni resort u Lam vile. Smješten u slikovitom Nha Trang, An Lam Ninh Van Bay Villas će vas razmaziti s posebnom hranom, besprijekorna usluga i njegove fantastične bijele pješčane plaže. Pokupiti okolinu tropskih šuma i planine okovan klincima s masivnih granitnih gromada gleda preko oceana. Izmaknuti s gurmanski košaru ili upuštati s terapijskim spa tretman - to je sve o miru, privatnosti i vrhunski odmor u autentičnom stilu vijetnamski luksuza. Naša plaža i laguna Prednji Vile su postavljeni u ekskluzivnim, privatnim mjestima s prekrasnim pogledom na lagunu i Ninh Van Bay. Otvoreni raspored plan je osmišljen kako bi se u potpunosti iskoristili spektakularan pogled i stvoriti poziva zatvoreni / otvoreni ambijent.
Naselje grli meda hued plaža s pješčanim stazama kroz drveće i komunalne beskonačnost bazen gleda preko zaljeva na šumovitim brdima izvan. To je popularna s parovima i medenom mjesecu, koji može liječiti sami svijeće večere na obali, piknika po džungli slapovima, au nekim vilama, Alfresco upija u otvorenom kade skresana od stijena. Uhvatiti neke zrake na Lam Ninh Van Bay Villas privatnoj bijele pješčane plaže, maziti se na full-service spa, ili uživati u skijanju na vodi. Lam radi ono što radi najbolje, čak i bolje - s namjenski spa centar koji se nalazi dovoljno daleko od glavne nekretnine naredbu pojačani osjećaj vedrine. Usred tropske flore i faune možete podleći potpuno opuštanje sa masažom uživanju ili nadoknaditi neke održavanje ljepote s manikura ili pedikura. Gosti mogu započeti dan s lekciju na yoga platforme prije vježbanja u teretani. Uz vanjsku terasu, restoran nudi riblje specijalitete i vijetnamski jela. U vili blagovaonica s privatnim kuhar može biti uređen. Svaka vila ima personaliziranu uslugu batlera da prisustvuju na svaku vašu ćud, dok su sobe opremljene sa svim modernim udobnost, uključujući priključne stanice za iPod, bežični internet, i visoke razlučivosti televizori. Gosti mogu, a daleko sati u viseća ili sunce salonu i otkrijte kako brzo možete prilagoditi životu pravi epikurejac.

Oznake: an lam, ninh van bay, nha trang, nhatrang, vietnam

Galliot Hotel Nha Trang

16.08.2015.

Mala galija hotel, hotel s četiri zvjezdice standard, koji se nalazi na zapadnoj rezidencijalnoj skupine Nguyen Thien Thuat ulici, Nha Trang grad, 2-3 minuta udaljen od plaže, ima šesnaestog kata s prekrasnim pogledom na cijeli grad i Nha Trang zaljev , uključujući 135 sobe s modernim osmišljen stil, zgodan i uljudan objekata, vješti i dobro iskusan osoblje će vam dobro poslužiti sa zanimljivim nevjerojatan odmor. Na mala Galliot Hotel NhaTrang je posvećen tome da vaš gosti osjećali ugodno. Da biste to učinili, hotel nudi izvrsnu uslugu i velik izbor pogodnosti. Gosti hotela mogu uživati na licu mjesta značajke kao što su besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satno radno vrijeme recepcije, 24-satna posluga u sobu, ekspresna prijava / odjava, skladište prtljage. Mala galija Nha Trang Hotel nudi azijske i zapadne restorana, u službi zapadne kuhinje, svježe i žive plodove mora i razne visoke klase pića i hrane ... Spa, Karaoke i Bar usluge, posebno, bazen na gornjem katu je idol mjesto za vas da uživate u toplom suncu u obalnom području. Mala galija Hotel, otvoreni bazen, fitness centar i masaže u Khu Pho Tay području. Gosti mogu zabaviti sami pjevaju karaoke, i besplatan Wi-Fi je dostupan. Tereti prijevoz povezuje s Nha Trang Airport. Uz 2 restorana, ovaj dim-free hotel ima full-service spa i restoran. Besplatan puni doručak, besplatan WiFi u javnim prostorima i besplatan sobar parking su također dostupni. Mala galija je mjesto da se za odmor i opuštanje, nudeći tretmani za lice i piling tijela, kao i masaže dubokog tkiva, hot stone masaže i tretmani za tijelo. Švedski stol je ponudio za doručak, a tijekom dana Azije specijalitetima možete uživati u restoranu azijske i zapadne i azijske kuhinje poslužuju se u restoranu mala galija. Iz mala galija Hotel je 7 km do Thap Ba, koji nudi vruće mineralne blatne kupke.

Oznake: galliot, nha trang, nhatrang, vietnam, hotel, Travel

Seasing Hotel Nha Trang

15.08.2015.

Nalazi 40 metara od plaže i 3 km od centra grada Nha Trang. Na ovom 3km putovanje, možete uživati u Nha Trang plaža, prijeći Tran Phubridge koji je izgrađen za povezivanje dvije obale rijeke romantičnoj Cai i netaknute Xom Con ušću, i vidjeti drevni Ponagar toranj na ulazu, doći Hon Chong rt u nekoliko koraka od kolnika Tran Phu. Seasing Hotel Nha Trang ima spa centar i privatnu plažu, a gosti mogu uživati u obroku u restoranu. Sve 75 sobe imaju najbolji pogled na s pogledom na more, tako da možete uživati u Nha Trang plaža vašeg odmora ili poslovnog putovanja. Osim toga, postoje neke sobe okrenute grad i more. Druga etaža za usluge kao što su sauna, masaža, bar, bazen također okrenut moru. Svježe i hladan zrak iz Istočnog mora ući će svaki od svojih soba. A kad se probudite svako jutro, možete prošetati uz more ili sunčanje i opustite se na stolicama pripremili za vas. Svaka soba u hotelu je klimatiziran i opremljen sa TV-om ravnog ekrana. Pojedine sobe imaju prostor za sjedenje za opuštanje u nakon napornog dana. Neke sobe imaju pogled na more ili grad. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu s tušem. Za vašu udobnost, naći ćete kupka haljine i papuče. Iskoristite prednost bogatstva neotkrivenih usluga i pogodnosti u hotelu u Nha Trang hotel. Gosti hotela mogu uživati na site značajke kao što je besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satni Front Desk, ekspresna prijava / check-out, skladište prtljage, Wi-Fi u javnim prostorima. Uz restoran, ovaj hotel ima otvoreni bazen i bar na bazenu. Besplatan doručak i besplatni WiFi u javnim prostorima su također dostupni. Ostale pogodnosti uključuju soba za sastanke, vratar, kemijskog čišćenja. Uz besplatan doručak, ovaj hotel ima restoran i usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja. Plaža pogodnosti ležaljke i suncobrani. Opustite se u otvorenom bazenu tijekom vašeg boravka. Elegantna ispijanje ledeno hladnu piće uz bazen? Ne propustite kao što je i bar na bazenu. Grab ugriz jesti u hotelskom restoranu, koji ima bar, ili ostati i iskoristiti sobu (tijekom ograničenih sati). Dok uživate osvježavajući zamoči u hotelskom bazenu, možete naručiti svoje omiljeno piće u baru uz bazen. Radi Vaše udobnosti, besplatan doručak poslužujemo dnevno.

Oznake: Seasing, boutique, nha trang, hotel, nhatrang, vietnam

Hotel Royal

Smješten na obalama rijeke Thu Bon u gradu UNESCO-ve Svjetske baštine Hotel Royal Hoi An je savršen spoj povijesnog šarma i suvremenosti. Njegova rafiniran stil inspiriran secesije ima nježni dodir japanskih i vijetnamski kultura i nudi spektakularan pogled na rijeku i drevnog grada. Uz besplatni WiFi i spa centar, Hotel Royal Hoi An - Mgallery kolekcija nudi smještaj u Hoi An. Hotel ima tijekom cijele godine otvoreni bazen i roštilj, a gosti mogu uživati u piću u baru. Jednostavno rečeno, sve usluge i sadržaji koje ste došli da očekujete od Akor Hoteli su pravo u udobnosti vlastitog doma. Hotel nudi pristup širokoj niz usluga, uključujući i besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satni sigurnosti, dnevne rutine, faks stroj, poklon / suvenirnica. Iskoristite prednost bogatstva neotkrivenih usluga i pogodnosti u hotelu u Hoi An Hotel. Hotel nudi uslugu parkiranja, besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, vratar, 24-satna posluga u sobu, sastanke kako bi se osiguralo naši gosti najveću udobnost. Sve 119 sobe imaju pogodnosti kao što su sjedenje i kava makeri, plus besplatni WiFi i 24-satna posluga u sobu. Ostale pogodnosti dostupne gostima uključuju LED TV, minibarovi i stropni tuš tropska kiša. U 3 sobe za sastanke može primiti do 200 gostiju, a spa, bazen i 2 restorana čine ga savršenim odredištem za događaje, obiteljski odmor ili romantični bijeg. Besplatno korištenje bicikala, najam bicikla i automobila najam su dostupni u ovom hotelu, a područje je popularna za ronjenje. Japanski Natkrivena Bridge je 400 metara od hotela Royal Hoi An, dok je Skupština dvorana kantonski kineski Kongregacije je 500 metara. Da Nang Međunarodna zračna luka udaljena je 23 km od objekta.

Oznake: hotel royal, hoi an, hoian, vietnam, Travel

River Suites Hotel

Smješten na pragu drevnog grada, River Suites Hotel svojim gostima pruža smještajnom iskustva kao nezaboravno kao i sam grad. 21 Suvremene sobe savršeno uklopiti udobnost, luksuz i stil s tradicionalnim Hoi An šarm. Iz naše deluxe sobe s panoramskim pogledom Hoi An je panorama grada na naše fantastične riva apartmana, postoji za svaki stil i osobnost u River Suites nešto. Rijeka Suites je najnoviji dodatak na Hoi An Royal Group: Osnivači / programeri s pet zvjezdica, Akor-branded Royal Hotel & s četiri zvjezdice, Merkur (Grand Royal) Hoi An. Mid-range smještaja opciju, rijeke Suites je razvijen od cilju Royal Grupe se donijeti svjetske klase usluga i vrijednost za putnike svih proračuna i stilova. U River Suites Hoi An, izvrsna usluga i vrhunski objekti učinit će vaš boravak nezaboravnim. Besplatan Wi-Fi u svim sobama, faks, fotokopiranje, poštanskih usluga, pisač su samo neke od ponuda po kojoj se River Suites Hoi razlikuje od ostalih hotela u gradu. Iskusite visoko kvalitetne sadržaje soba tijekom vašeg boravka ovdje. Neke sobe imaju pristup internetu, usluga buđenja, sobe za nepušače, klima-uređaj, pod uvjetom da se pomogne gosti pomogli napuniti baterije nakon napornog radnog dana. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od soba 21 sadrži: i flat-screen televizori. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je za vas povezani. Privatne kupaonice imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu. Pogodnosti uključuju: telefoni kao i sljedeće: sefovi i stolovi. Rent a car dostupan je u ovom hotelu, a područje je popularan za biciklizam. Japanski Natkrivena Bridge je 400 metara od rijeke Suites Hoi An, dok je Skupština dvorana kantonski kineski Kongregacije udaljena je 400 metara. Da Nang Međunarodna zračna luka udaljena je 23 km od objekta. Bilo da ste fitnes entuzijast ili samo tražite način da se opustite nakon napornog dana, bit ćete zabavljati vrhunskim rekreaciju kao što su vanjski bazen. Uz idealno mjesto i ponude sadržaja, rijeke Suites Hoi pogodi mjesto u mnogočemu.

Oznake: river suites, hoi an, hoian, vietnam, Travel, hotel

Mia Resort

Mia naselje je pametan odabir za putnike u Nha Trang, nudeći opušten i bezbrižan boravak u svako doba. Projektiran i izgrađen za one koji traže ništa, ali najbolje, Mia Resort je jedan od najboljih Nha Trang naselja koje nude ekskluzivne vile postavljenih među njegovanim vrtovima. To je idealno mjesto za pronaći mir, opuštanje i udobnost. Vila 512 je najudaljeniji, a time i naše antisocijalno omiljeni. Prostran i luksuzno, sve klimatizirane vile uživati besplatan WiFi, prekrasan pogled na ocean, hammocks i udobne salone. Neki vile imaju privatni bazen. Unutarnji i vanjski tuševi, kao i kada su uključene. Smješten u mirnoj uvali, na planinskom prijevoju između Cam Ranh i Nha Trang grad, Mia Resort Nha Trang je utočište mira za parove i obitelji. Mia Resort sobe su dizajnirani od strane KAZE dizajneri interijera s krajnjim luksuz u vidu, miješanje suvremeni život uz potpunu udobnost. Za najbolji pogled na hrpu (i privatnim infinity bazena koja će vas bacanje svoje haljine i skakanje u kupaćim kostimima), rezervirajte Cliff Villa. Udvaranje parove koji traže osamu će ljubav vila privatnosti (njihova udaljenost od plaže, bazena i restorana može biti manja od atrakcija za obitelji);
Potpuna lista rekreacijskih sadržaja dostupna je u hotelu, uključujući privatna plaža, fitness centar, vanjski bazen, spa centar, masaža. Ovaj ultra-moderan odstupnica nekako jednako pogodna za obitelji, parove koji traže romantičan odmor i grupe prijatelja koji žele ritanje leđa i opustiti. Čovjek bi pomislio da 3 ne može miješati, ali im je činiti. Opustite se u full-service spa, gdje možete uživati u masažama, tretmani za tijelo i lice. Nakon dana na privatnoj plaži, možete uživati u ostalim rekreacijskim sadržajima, uključujući zdravstveni klub i otvoreni bazen. Dodatne značajke uključuju besplatan bežični pristup internetu, vratar usluga i briga o djeci / brigu o djeci (nadoplata). Ako želite provesti dan u shopping, možete skoknuti na besplatan prijevoz.

Oznake: MIA, nha trang, nhatrang, vietnam, resort, hotel, Travel

Michelia Hotel Nha Trang

13.08.2015.

Michelia Hotel je samo 320 metara od Alexandre Yersin muzeja i 650 metara od Dam Market. To je 35 km od Cam Ranh International Airport. Michelia Hotel je smješten u srcu najljepšem gradu, samo 2 minute hoda do mora i 5 minuta hoda do najvećeg shopping centra Cho Dam, samo nekoliko kamenja na plaži. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 201 klimatiziranih soba sadrži mini barove i LCD televizori s. Besplatan bežični pristup internetu čuva vas povezani i kabel programiranje je dostupna za vašu zabavu. Privatne kupaonice imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu. Pogodnosti uključuju: telefoni kao i sljedeće: sefovi i stolovi. Michelia Nha Trang je jedan od najljepših hotela od vrlo rano dvadeseto, ali još uvijek žele više. Hotelski visoke klase usluge uključuju 199 luksuznih soba & apartmana, temeljito se klima uređaj, potpuno opremljene deluxe i modernim objektima. Zlatna ribica Restoran poslužuje azijske kuhinje, dok je Crvena Tilapia Restoran ima Zapadna-azijske buffet širi. Kavana nudi casual postavke za uživanje doručak i toplih napitaka. Michelia je dizajniran s europske arhitekture i sada pružaju usluge s europskim standardom. Hotel također ima 4 sobe idealne za sve vrste susreta i događanja za sastanke. Gosti u Michelia Hotel Nha Trang opustiti uz kupanje u hladnim vodama vanjski bazen na licu mjesta. Hotel ima poslovni centar, prostori za konferencije / sastanke i tajničke usluge. Ostale pogodnosti na licu mjesta su mjenjačnica, parkiralište i organizacija turističkog obilaska / kupnje ulaznica za dodano praktičnost.

Oznake: Michelia Hotel, nha trang, nhatrang, vietnam, hotel, Travel

La Sapinette Hotel

Smješten u centru Dalat La Sapinette nudi privatni smještaj i rekreacija alternativu putnike li na posao ili u slobodno vrijeme putovanja. La Sapinette Hotel Dalat nalazi se u središtu Dalat poznatog Liang Biang visoravni, 3-ak minuta vožnje autom od glavne tržnice. La Sapinette Da Lat nudi privatni smještaj i rekreacija alternativu putnike li vaše putovanje je za poslovne ili slobodno vrijeme. Naravno da postavili trend za budući razvoj u Dalat, nekretnina ima 102 dobro opremljen guestrooms i apartmana, povoljno opremljeni premijskim sadržajima. Uz lijepo imenovan gost soba i apartmana, koji su opremljeni s modernim objektima, premium sadržajima i pažljivo uređene stvoriti šarmantan i intimnu atmosferu u kombinaciji s probran udobnost. Hotelske velike sastanke i mogućnost priređivanja banketa dolaze s stanje-of-the-art audio-vizualne i rasvjetnih sustava svakako razonoditi za sve vrste događaja. Cijeli hotel u La Sapinette Da Lat je besplatni bežični pristup internetu. Nudi ukusno uređene prostrane sobe sa sadržajima kao što su mini bar, sef i kabelske TV. Apartmani imaju odvojeni dnevni boravak. Opustite se i opustite se uz masaže, tretmani za tijelo i lica. Vi ste sigurni da cijenimo rekreacijske sadržaje, uključujući i spa kada, sauna i parna soba. Dodatne su pogodnosti: besplatan bežični pristup internetu, vratar usluga i trgovine s poklonima / kiosci s novinama. Vi ćete biti pobrkan za izbor u smislu blagovaonica, jer to Hotel ima 2 restorana koji poslužuju: doručak, ručak, večera i kasni, tako da ste sigurni da ste pronašli nešto ukusno iskušati svoje nepce. Gostima koji žele uživati u piću sigurno će htjeti posjetiti bar / salon. Naša prijateljski, visoko obučeni i stručno osoblje, koji su na usluzi oko sat, žele osigurati da imate pravi gostoprimstvo i nezaboravan boravak u Dalat.

Oznake: Sapinette, dalat, da lat, hotel, vietnam, Travel

Ky Hoa Da Lat Hotel

Ky Hoa Da Lat Hotel se nalazi 3 km udaljenosti od centra grada - prema ljubavi doline, nestled u padini brda, družili su se s romantičnom krajolik i ogromne borove šume impresivnog Langbian koja je zaprijetila u magli, Ky Hoa Da Lat je dizajniran s arhitektonskim značajkama skladan spoj između europskih i azijskih, stvara prekrasan, luksuzni, moderni komfor arhitekturu mjesta i 2 vile: Thuy Tien, Cam Tu. Položaj prednost može se vidjeti u nekoliko pogleda oko Da Lat grad, Ky Hoa Da Par će vam donijeti mnogo opuštanja stranice bitne za vaše radnih dana. Smještaj svih gostiju promišljena sadržajima kako bi se osiguralo neusporediv osjećaj udobnosti. Hotel nudi mnoge jedinstvene mogućnosti rekreacije kao što su vrt, karaoke. Ky Hoa Dalat Hotel je idealno mjesto boravka za putnike koji traže šarm, udobnost i ugodnost u Dalat. To je 5 minuta vožnje od jezera Tuyen Lam i Mong Mo Hill. Sobe imaju velike prozore i drvene podove. Tu je sigurno i flat-screen kabelska TV broadcast.Some sobe imaju privatni balkon s pogledom na brda. Ona ima više od 25 godina gradi i kontinuirano razvija kako bi zadovoljio potražnju ulazne i izlazne turista.
Ky Hoa Hotel Da Par ima 24-satnu recepciju i poslovni centar s računala koja su slobodno upotrijebite. Iznajmljivanje motocikl, automobil i bicikl su dostupni. Da Lat tržište je 10-ak minuta vožnje. Uz dvorane sustava i malu sobu za sastanke kako bi bilo idealno mjesto za održavanje kupca konferencija, seminara i treninga s našim profesionalnim susretljivo osoblje će doprinijeti uspjehu Vaše konferencije. Ky Hoa trgovinu i turizam Jedan član Company Limited poznat kao Ky Hoa marke, uključujući i mnoge vrste usluga kao što su: restorani, hoteli, vjenčanja i konferencijski centar, poslovna zgrada i drugih turističkih usluga.

Oznake: ky hoa, dalat, da lat, vietnam, hotel, Travel

Continental Hotel Saigon

Continental Hotel Saigon je središnja Ho Chi Minh City orijentir gotovo stoljeće i četvrt. Continental Hotel Saigon je kroz simpatički još temeljitu obnovu u posljednjih nekoliko godina i luksuzni hotel sada ima neke od najelegantnijih sobama i javnim prostorima u gradu. Continental Hotel Ho Chi Minh City je Green Hotel, koji je postigao certifikat za poštivanje zahtjeva postavio ASEAN Green Hotel standardu (2008-2009). U cilju razvoja stabilne zeleni turizam, Upravni odbor Continental Hotel Saigon obvezuje s predanošću. Popularan i drevni hotel s bogatom poviješću, to je doista putnik omiljeni smještaj, daje utjehu i obrazovno iskustvo u isto vrijeme. Centralno smješten, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija i događanjima u Ho Chi Minh City. Prostrane sobe s visokim stropovima su uređena u francuskom kolonijalnom stilu. Oni nude prekrasan pogled na grad i dvorište. Svaka soba ima LCD TV s kabelskim programima i pristup internetu velike brzine.
Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 80 klimatiziranih soba sadrži sljedeće: hladnjaci i minibarovi u. Flat-screen televizori s satelitskim programiranje pružaju zabavu, a besplatan bežični pristup internetu čuva vas povezani. Privatne kupaonice s kombinacije tuša / kade imaju besplatne toaletne potrepštine i ogrtači za kupanje. Pogodnosti uključuju: telefoni kao i sljedeće: sefovi i stolovi. Zdravstveni klub, sauna, parna soba i soba za masažu / tretman među zabavne sadržaje u ponudi. Free WiFi je dostupan. Mogućnosti obroka u Hotel Continental Saigon uključuju 2 restorana. Bar / salon otvoren je i poslužuje pića. Usluga u sobi dostupna je 24 sata dnevno. Hotel poslužuje besplatan buffet doručak svakog jutra u restoran. Dodatne pogodnosti su zdravstveni klub, sauna i minisauna.

Oznake: Continental, Saigon, vietnam, ho chi minh, hotel

Golden Lotus Hotel

10.08.2015.

Golden Lotus Hotel je dobro smješten u Hanoj Old Quarter-a, u neposrednoj blizini Hoan Kiem jezera. Lijepa i poznata vode Kazalište lutaka je unutar pješačka udaljenost. Ovaj 12-priča hotel ima besplatni bežični pristup internetu i 24-satnu recepciju. Dostupna je usluga 24/24. S pogledom na ulice scene s prozora ili balkona, sve klimatizirane sobe su opremljene flat-screen TV, osobni sef i mini-bar. Svaka soba ima TV ravnog ekrana. Neke sobe imaju prostor za sjedenje za vaše udobnosti. Naći ćete čajnik u sobi. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu. Dodaci uključuju ogrtači za kupanje i papuče. Hvalisanje bogatu mješavinu istočne stilu sa zapadnim utjecajem, ovaj hotel nudi niz luksuznih soba i apartmana, sve featuring elegantan dizajn interijera. Svaka soba dolazi s prirodnim drvenim podovima i namještajem, potpuno opremljene s modernim udobnost kao što su LCD satelitske televizije, mini barovima i toaletnim potrepštinama. Golden Lotus Hotel ima poslovni centar i tour desk koji pomaže u planiranju putovanja. Osoblje na 24-satnoj recepciji može pružiti automobila i iznajmljivanje bicikla. Prijevoz do zračne luke je dostupna. Golden Lotus Restoran na prvom katu poslužuje tradicionalne lokalne specijalitete i zapadne jela. Buffet doručak se poslužuje svakodnevno, a 24-satna posluga u sobu je na raspolaganju. Uz plaćanje, usluge prijevoza uključuju zračne luke (dostupno na zahtjev) i željezničke stanice usluga prijevoza. Besplatno parkiralište za goste je ograničeno i dostupno dok se ne popuni popuni. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je na javnim mjestima, a hotel ima pristup internetu. Golden Lotus Hotel ima: organizacija turističkog obilaska / kupnje ulaznica, mogućnost pranja rublja i mjenjačnica. Dodatne su pogodnosti objekta limuzina / usluga limuzine ili automobila, besplatne novine u predvorju i dizalo (lift). Golden Lotus Hotel Hanoi je najbolje 3 star hotel s diskontne stope. Rezervirajte online i dobiti posebne ponude: instant potvrdu, doručak uključen u najbolja garancija cijena i hotelskim mišljenja.

Oznake: golden lotus, Hanoi, vietnam, hotel

Grand Silverland Saigon

Smješten u Ho Chi Minh City, Grand Silverland Hotel je udaljen 10-ak minuta hoda od Sunwah Tower, Opera Building i Metropolitan zgrada. To je 30 minuta vožnje od Tan Son Nhat zračne luke. Grand Hotel Saigon Silverland je manje od 10 minuta od drugih poznatih poslovnih zgrada Ho Chi Minh City i samo 01 minuta udaljen od Ben Thanh tržište. Hotel nudi 89 sobe, uključujući Deluxe, Deluxe Premier, izvršne i Silver Suite s visoke klase marke sadržajima i zabavnim sadržajima, kao što su krovni vrt restoran gdje gosti mogu uživati posebnu noć večeru pod svijećama i gosti mogu kupati u bazen na krovu , s pogledom na lijepu gradsku krajolik. Iskoristite prednost bogatstva neotkrivenih usluga i pogodnosti u hotelu u Ho Chi Minh City. Za imenovanje nekih od hotelskih objekata, tu su besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satno radno vrijeme recepcije, 24-satna posluga u sobu, ekspresna prijava / odjava, skladište prtljage. Klimatizirane sobe imaju TV ravnog ekrana, besplatnu flaširanu vodu i besplatan čaj / kava čineći objekte. Neke sobe imaju pogled na grad. Privatne kupaonice imaju kadu i tuš. Vi ćete biti pobrkan za izbor u smislu objedovanja u ovom hotelu jer postoje 2 restorana koji poslužuju: doručak, ručak i večera gdje ćete naći veliki izbor izbornika i lijepo mjesto za jesti tijekom dana. Spa KL mjesto da se za odmor i opuštanje, nudi lica i blatna kupka, kao i tretmani tijela, aromaterapija i parna soba. Idi za kupanje u vanjskom bazenu tijekom vašeg boravka. Gostima koji žele uživati u piću sigurno će htjeti posjetiti jednu od 2 barovi / prostori za odmor. Objed objekti Grand Silverland Hotel & Spa ima restoran i kafeterija. Hotel ima 24-satnu recepciju. Javne površine Grand Silverland Hotel & Spa udobno klimatiziran. Slobodno vrijeme sadržaji: Tu je otvoreni bazen u hotelu. Gosti također mogu uživati u sljedećim spa / wellness sadržaje: na mjestu spa usluge. Uz 2 restorana, ovaj dim-free hotel ima full-service spa i golf. WiFi u javnim prostorima je slobodan. Osim toga, vanjski bazen, 2 barovi / prostori za odmor i zdravstveni klub su na licu mjesta. U ovom dim-free hotel, gosti mogu pomladiti na Spa KL.

Oznake: Grand Silverland, Saigon, vietnam, hotel, ho chi minh

Mala galija hotela

Mala galija hotela, četiri zvijezdom Hotel standard, koji se nalazi na zapadnoj rezidencijalnoj skupine Nguyen Thien Thuat ulici, Nha Trang grad, 2-3 minuta udaljen od plaže, ima šesnaestog kata s prekrasnim pogledom na cijeli grad i Nha Trang zaljev , uključujući 135 sobe s modernim osmišljen stil, zgodan i uljudan objekata, vješti i dobro iskusan osoblje će vam dobro poslužiti sa zanimljivim nevjerojatan odmor. Na mala Galliot Hotel NhaTrang je posvećen tome da vaš gosti osjećali ugodno. Da biste to učinili, hotel nudi izvrsnu uslugu i velik izbor pogodnosti. Gosti hotela mogu uživati na licu mjesta značajke kao što su besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satno radno vrijeme recepcije, 24-satna posluga u sobu, ekspresna prijava / odjava, skladište prtljage. Mala galija Nha Trang Hotel nudi azijske i zapadne restorana, u službi zapadne kuhinje, svježe i žive plodove mora i razne visoke klase pića i hrane ... Spa, Karaoke i Bar usluge, posebno, bazen na gornjem katu je idol mjesto za vas da uživate u toplom suncu u obalnom području. Mala galija Hotel, otvoreni bazen, fitness centar i masaže u Khu Pho Tay području. Gosti mogu zabaviti sami pjevaju karaoke, i besplatan Wi-Fi je dostupan. Tereti prijevoz povezuje s Nha Trang Airport. Uz 2 restorana, ovaj dim-free hotel ima full-service spa i restoran. Besplatan puni doručak, besplatan WiFi u javnim prostorima i besplatan sobar parking su također dostupni. Mala galija je mjesto da se za odmor i opuštanje, nudeći tretmani za lice i piling tijela, kao i masaže dubokog tkiva, hot stone masaže i tretmani za tijelo. Švedski stol je ponudio za doručak, a tijekom dana Azije specijalitetima možete uživati u restoranu azijske i zapadne i azijske kuhinje poslužuju se u restoranu mala galija. Iz mala galija Hotel je 7 km do Thap Ba, koji nudi vruće mineralne blatne kupke.

Oznake: galliot, nha trang, vietnam, hotel

Essence Palace Hotel

Great location, eko-prijateljski, elegantne i luksuzne sobe s vijetnamske dodira i opsesije usluge su obilježja naših hotela, koji nudi većina usluga hotela s pet zvjezdica. Vi ćete uživati u udobnosti sobe imaju laptop s besplatnim bežičnim pristupom internetu i apartmana su besplatan mini bar i usluga pranja rublja. Prostrane balkon sobe za 1-3 osobe sa prekrasnim pogledom na živo susjedstvu. Essence Palace Hotel Hanoi je idealan za putnike zainteresirani za upoznavanje Hanoi i Sjevernog Vijetnama. Sposoban putovanja odjel može organizirati vizu na dolasku, obilazak glavnog grada, Halong Bay krstarenja i putovanja u Hue, Hoi An i Sapa. Svaka soba u hotelu je klimatiziran i ima TV ravnog ekrana s kabelskim programima. Pojedine smještajne uključuju prostor za sjedenje za vaše udobnosti. Uživajte u šalicu čaja od svog terasu ili balkon. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu. Za vašu udobnost, naći ćete besplatne toaletne potrepštine i sušilo za kosu. Dizajniran za posao i slobodno vrijeme putovanja, esencija Palace Hotel je savršeno smješten u Old Quarter; jedan od gradskih najpopularnijih locales. Full-service spa, restoran i bar / salon dostupne su u ovom dim-free hotel. Besplatan WiFi u javnim prostorima i recepciji besplatnu upravitelja su također dostupni. Ostale pogodnosti uključuju sljedeće: kavana / kafeterija, 24-satni poslovni centar i parkiranje bez posluge. Hotel također nudi najam bicikla i automobila. Ngoc Sin Temple je 300 metara od Essence Palace Hotel, dok Hoan Kiem jezero je 500 metara od objekta. Najbliža zračna luka je Međunarodna zračna luka Noibai, 21 km od objekta. Ovaj hotel ima vlastiti restoran koji poslužuje doručak, ručak i večera gdje ćete naći izbor predmeta za probati. Ako želite niske ključne blagovaona opcije, bit će vam drago da otkrijete trgovina živežnim namirnicama / prodavaonica i 24-satna sobna posluga. Tu je i bar / salon gdje gosti mogu uživati u pićima. Great location, eko-prijateljski, elegantne i luksuzne sobe s vijetnamske dodira i opsesije usluge su obilježja naših hotela, koji nudi većina usluga hotela s pet zvjezdica. Vi ćete uživati u udobnosti sobe imaju laptop s besplatnim bežičnim pristupom internetu i apartmani uključuju besplatan mini bar i usluga pranja rublja. Prostrane balkon sobe za 1-3 osobe sa prekrasnim pogledom na živo susjedstvu. Obiteljske sobe povezivanje savršeno ugostiti grupe 4-5 ljudi koji žele ostati zajedno, ali još uvijek imaju privatnost.

Oznake: Essence Palace, vietnam, Hanoi, hotel

Sapa Paradise View

03.08.2015.

Paradise View Hotel je smješten u srcu Sapa, samo 2 minute hoda na tržište Crkve i Sapa. Ukusno namještene sobe opremljene su TV-om sa satelitskim programima i prostor za sjedenje. 14 sobe su kombinacija modernog i lokalnoj dizajnu. Privatna kupaonica s tušem ili kadom i besplatnim toaletnim potrepštinama. Paradise View Hotel Sapa je savršeno mjesto za otkrivanje Sapa (Lao Cai). Iako je u blizini svega, to je u vrlo mirnom dijelu grada, osiguravajući gostima miran san. Naši mladi, entuzijastični i gostoljubivi osoblje uvijek su spremni da se savjetuje putnike najbolje usluge u hotelu kao najzanimljivije lokalnih atrakcija i ture u Sapa. Sapa Paradise Hotel je savršen izbor za putnike imati smislen Holiday Inn Sapa. Smješten u srcu Sapa okružuje, Sapa Paradise View Hotel je savršeno mjesto za otkrivanje Sapa (Lao Cai). Uzbuđenje od centra grada je svega 0,5 km. Sapa Paradise View Hotel nudi besprijekornu uslugu i sve potrebne pogodnosti za okrjepu posjetitelja. Iako je u blizini svega, to je u vrlo mirnom dijelu grada, osiguravajući gostima miran san. Sapa Paradise View Hotel osigurava restoran, usluga pranja rublja / kemijska čistionica, obiteljska soba, teretanom, čuvanje djece kako bi se osiguralo naši gosti najveću udobnost.

Oznake: Sapa, Paradise View, hotel, vietnam, Travel

La Siesta Hotel

Najnoviji dragulj je i moderno u stilu, kao i utjelovljujući skriveni šarm Hanoj i stare jezgre. La Siesta Hotel Hanoi ima 50 prostrane spavaće sobe, uključujući apartmane i Duplex sobe. Apartmani imaju moderne i udobne prostorije s prostorom za sjedenje. A dupleks soba je osobito dobar za obitelji i grupe prijatelja. Za ljubitelje hrane doživjeti Vijetnam autentične kuhinje u restoranu Gourmet Corner u prizemlju. Dodatne zamišljen dotakne su naše 24-satni usluga korisnicima, večernje turn-down, besplatan neograničen bežični internet sa PC-u svakoj sobi, kabelska TV i filmove na zahtjev, DVD player ... itd, za koje se nadamo učinit će vaš boravak posebnu.
Ostali sadržaji uključuju spa, teretanu, film sobu će vam pomoći da se opustite još tijekom vašeg boravka us.For ljubitelje hrane doživjeti Vijetnam autentične kuhinje u restoranu Gourmet Corner u prizemlju. Dodatne zamišljen dotakne su naše 24-satni usluga korisnicima, večernje turn-down, besplatan neograničen bežični internet sa PC-u svakoj sobi, kabelska TV i filmove na zahtjev, DVD player ... itd, za koje se nadamo učinit će vaš boravak posebnu.

Oznake: La Siesta, hotel, Hanoi, vietnam

Rising Dragon Villa

Rising Dragon Villa Hotel je potpuno novi 06 katu zgrade s 35 sobe, renovirana u lipnju 2009. godine Idealno za razonodu putnika, bilo kratko boraveći u Hanoj ili na proširenoj posjete nudimo na licu mjesta restoran i pune turističke usluge. Rising Dragon Villa Hotel je udaljen 12-ak minuta hoda od Hoan Kiem jezero i Opere. To je 10-ak minuta vožnje od Hram književnosti. Noi Bai International Airport je 45-ak minuta vožnje. Rising Dragon Villa Hotel također nudi mnoge prostorije kako bi obogatio vaš boravak u Hanoi. Hotel nudi besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satna posluga u sobu, objekti za goste s invaliditetom, bežični pristup internetu, parkiralište kako bi se osiguralo naši gosti najveću udobnost. Hotel također nudi najam bicikla i automobila. Stari Grad vrata je 600 metara od Rising Dragon Villa Hotel, dok Ngoc Sin Temple je 700 metara od objekta. Najbliža zračna luka je Međunarodna zračna luka Noi Bai, 21 km od objekta. Primjetno je da gotovo svaki gost je potpuno zadovoljan uslugama i osoblja u Rising Dragon Villa Hotel. Pozivajući se na hotelskih objekata, što je vidio priljev stvari podržavaju svoj kratki boravak u vrlo lijep način. Očigledno, vi svibanj biti oslobođeni brige o osnovnim uslugama i to što su praonica rublja, posluga u sobu, zračne luke i usluga prijevoza. Uživajte zadovoljavajući obrok u restoranu koji poslužuje goste Rising Dragon Villa Hotel. Buffet doručak dostupan je svakodnevno za naknadu. Osim toga, vaš boravak može biti opuštajuće zahvaljujući velikom zbirkom pomoći iz hotela. U slučaju vaše obitelji idu zajedno, to je obično iskoristiti dnevnu sobu koja daje više prostora za igru i stvoriti za sve članove. U međuvremenu, kat je uglavnom pogodan za poslovni organizirati sastanke za male skupine unutar hotela. Kao što je spomenuto, brige osoblju značajne pridonosi kupaca preferencija. Oni su uvijek spremni pružiti gostima s informacijama o smještaju, kao i turnejama i druge srodne usluge. Istaknuti pogodnosti uključuju 24-satnu recepciju, pohranjivanje prtljage i mogućnost pranja rublja. Uz plaćanje, gosti mogu koristiti i od zračne luke (dostupno na zahtjev) i željezničke stanice uslugu prijevoza

Oznake: Rising Dragon, Villa, Hanoi, hotel, vietnam

Gondola Hotel

Gondola Hotel je smješten u srcu Old Quarter, samo 1 minuta hoda od Hoan Kiem jezera. Ima bar na krovu, restoran i besplatni bežični pristup internetu.
Da bi se obnovljena krajem 2011, Gondola Hotel Hanoi je izuzetna mergence između talijanske i Hanoi kulture. Butik hotel je strateški smještena u samom srcu Hanoj Old Quarter, koraci prospekti iz Hoan Kiem jezera i svih drugih većih znamenitosti grada. Romantična Gondola Hotel je savršen za slobodno vrijeme i poslovne goste. Gondola Hotel je izuzetna spajanje između talijanskog duha i Hanoi kulture. Strateški smješten u samom srcu Hanoi Ancient četvrtine, nekoliko koraka od Hoan Kiem jezera i svih ostalih glavnih znamenitosti grada, ovaj romantični butik hotel je savršen za slobodno vrijeme i poslovne goste. Nudimo 40 glamura i elegantne sobe gdje možete povući u mir i opuštanje od energičnost i žuriti u gradu. Cijeli ispunite svoj užitak objedovanje na ukusnu vijetnamski i europske kuhinje u našem restoranu L'Assaggio ili opuštanje u stilist krovu bar diveći slikoviti panoramu Hanoi.

Oznake: Gondola Hotel, Hanoi, vietnam

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.