Vinpearl Resort Danang

02.10.2015.

Vinpearl Da nang Resort je ekstravagantan i dobro nalazi Resort Residence kompleks sa 200 luksuznih soba i 39 vila. Naselje se sastaje 5 zvjezdica plus međunarodne standarde i vještina s eklektičan miks modernog dizajna i starinskih 20. stoljeća Indochinese klasične hotelske arhitekture. Nadalje, gotovo svi su sobe Vinpearl Resort Da Nang su dizajnirani za stvaranje romantične i spokojan postavku kroz panoramskim pogledom na zadivljujući more i glavnu bazen. Druga komponenta projekta - luksuzni hotel ima oko 200 pet zvjezdica plus međunarodnih-standardnih soba, od kojih je dizajn stil odražava suvremeni još klasični šarm Grand Indochinese hotela u ranom 20. stoljeću. I unutrašnjost i krajolik su moderni, luksuzni i elegantni. Hotel nudi i besplatan doručak. Izgrađen u susret s pet zvjezdica plus međunarodni standard, resorta 200 luksuzne i udobne sobe nude široku paletu izbora s gotovo svim pokazuju lijep pogled na more. Kolonijalnom stilu naselje soba 200 luksuznih nudi 5 zvjezdica plus međunarodne usluge s modernim sadržajima kao što su 46 "LCD HD TV sa 100 kanala IPTV sustava. DVD player i surround zvuka stereo sustav.
Brzi pristup internetu u kombinaciji s bazne stanice iPod je također dostupna. Što je više, možete birati između posebno izrađenih jastuka koji nudi različite mirise prilagođene vam miran i zvuka sna. Vinpearl Da Nang nalazi bezbroj hrane i pića, opcija koja će zadovoljiti sve vaše gastronomske želje. Ove opcije uključuju tematske restoran, bar i dnevni boravak, koji su svi jednostavno nalazi biti lako dostupna.

Oznake: Vinpearl, da nang, resort, vietnam

InterContinental Da Nang

29.08.2015.

InterContinental Resort Danang je smješten u neposrednoj blizini plaže. Ovaj luksuzni resort ima 3 restorana. Dostupna je usluga besplatnog bežičnog i ožičenog pristupa internetu velike brzine dostupna je na javnim područjima, a računalo se nalazi na licu mjesta. Dodatne pogodnosti u ovom objektu s 5 zvjezdice odmaralište besplatan dječji klub, dječji bazen i sezonski otvoreni bazen. Tijekom slobodnog vremena, putnici u ovom dijelu Vijetnamu South Central Coast možete provjeriti lokalne suvenirnice za uspomene i suvenirnica.
Opustite se na resorta privatne pješčane plaže. Hit na plažu i rad na ten u ležaljkama ili se opustite u hladu uz besplatne Cabanas i suncobranima. U InterContinental Da Nang Sun Peninsula Resort možete ohladiti u jednom od 2 vanjska bazena i uživati u njegujućem poslijepodne u full-service spa. Želite lijepo, hladno piće? Pokušajte plažu bar ili jedan od resorta drugim piće prostorima uključujući 2 barovi / prostori za odmor i bar na plaži.

Oznake: InterContinental, da nang, danang, resort

Ocean Villas Resort Da Nang

25.08.2015.

Limun seascapes. Netaknute obale okružena planinsko džungli. Savršen adresu. Smješten između šarmantan gradić baštine Hoi An i Danang grada na središnjem Vijetnamu obali, Ocean Villas Resort Da Nang ponuditi svaku priliku zamisliv na odmor. Opustite se. Play. Slavi. Sudjelovati u jedinstveno iskustvo vijetnamski. Ili se skloniti u svom vrlo vlastiti privatni raj. Fino blagovaonom, svjetske klase Greg Norman-dizajniran golf, spektakularna plaža i niz vrhunskih naselje sadržaji su na samom pragu svoje vile. Nalazi se pored Greg Norman osmišljen Danang Golf klub, The Ocean Villas je 5 minuta vožnje od Marble Mountain i 15-ak minuta vožnje od UNESCO baštine od Hoi An. Da Nang International Airport je 20-ak minuta vožnje. Ove 5 zvjezdica luksuznih bazen vile su savršeno smješten tik uz nevjerojatan golf, Greg Norman dizajnirane dine naravno i skrovitih na prekrasnim plažama Danang, hvalisav sjajan pozadinu visokim palmama, spektakularan zeleni uređenje okoliša, a beskonačno protežu od bijele pješčane plaže. 114 luksuznih vila postavljena u prostranom imanju, a sve s izravnim pristupom plaži. Susjedna do vlastitog The Dune Golf Course, Danang Golf Club i samo nekoliko koraka od bijele pješčane plaže, vaša luksuzna vila nudi prostor, mir i slobodu da istinski opustiti. Svaka vila ima vlastiti bazen, vlastitu kuhinju i privatni prostor. Sve naše vile su potpuno opremljeni sa svim blagodatima kuće, kao i jedinstvene dotakne luksuza i udobnosti. Svaka 2, 3 ili 4 spavaće sobe vila uključuje moderan i otvoreni plan kuhinja, dnevni boravak i blagovaonicu dok je površina tla otvara. Bilo da želite jednostavno uživati u suncu ili biti aktivni, Beach Club nudi brojne mogućnosti za nadahnute goste. Uz veliki vanjski bazen, pool bar, tjelohranitelj usluga i dan kreveta, plivači i sunbathers puno sadržaja uživati u Za one žudnja sportskiji avanturu -. Kanuima, sandoline ploče, boogie zajednice i daske za jedrenje su dostupne. Stambena postavka stilu u naselju okruženju pruža parove i obitelji slobodu izbora i praktičnost s izravnim pristupom svojih vila bez proći kroz predvorje, a gosti su mogli odlučiti koju razinu privatnosti da bi željeli withtheir luksuzan smještaj u potpunosti samo- sadržane.

Oznake: ocean villas, da nang, danang, resort, vietnam

Sun River Hotel Danang

20.08.2015.

Sun River Hotel Da Nang je izgrađen tek u 2009. butik hotel smješten je u središtu Danang, okrenut na rijeci Han sa 9 katova. Svi 50 individualno namještene sobe nude besplatni WiFi, besplatni priključak na internet, te mini bar. Za zabavu, LCD televizori dolaze kabelska, a gosti također mogu cijeniti udobnost kao što su vrhunska posteljina i donje plahte. Hotel također ima restoran 100 do 150 sjedala na osmom katu. Boravak u Sun River Hotel gostima potpunosti uživati u nezaboravnom doživotno iskustvo. Uz izvana dizajnirao moderne arhitekture i interijera po međunarodnim standardima, sobe imaju pogled na šarmantan Han rijeke i grada. Osim toga, hotel nudi razne azijske i međunarodne cijene u romantičnim restoranima i barovima. Gosti mogu uživati u profesionalnu uslugu i prekrasan pogled na rijeku Han sa svojim svježim zrakom i grad sa svim svojim gužve i buke. Restoran Hotel Sun River služi azijske i zapadne jela s pogledom Da Nang i rijeku Han. Kokteli i druge osvježenje mogu uživati u bar i kavu na gornjem katu. Sjajni polirani drvo-podova nadopunjuju elegantan i udoban namještaj u sobama, ima ekvivalent s onima međunarodnog tri zvjezdice. Kao što je preko rijeke ima prekrasan pogled, i ako imate prednja sobu, tamo je također dobar pogled iz licu mjesta restoran koji pruža doručak za sve goste. Sobe variraju u veličini cijeni, svi su dobro uređene, moderno i čisto. Postoje neke prozora sobe koje su najbolje izbjegavati. Internet je u predvorju i tu je obično željela portir spremni pomoći sa bilo teških prtljage.

Oznake: sun river, da nang, danang, vietnam, Travel

Furama Resort Danang

Furama Resort Danang je Vijetnam prva plaža hotel s pet zvjezdica. Nekoliko minuta vožnje od zračne luke Da Nang i četiri UNESCO-ve Svjetske baštine, uključujući Hoi An i Hue. Ovo je idealan Danang Hotel kombinirajući najbolje od luksuza, plaže i povijest. Spajajući azijske arhitekture i francuskog kolonijalizma, Furama Resort Da Nang je zapanjujuća hotel. Tradicionalna arhitektura spaja sa sjajem u prirodnom okruženju, gdje zamršen pozornost na detalje i fin dotakne su očito preko Furama Danang Resort & Spa. Opustite se u stilu u slavnoj okruženju pokraj slonovače pijeska i briljantne plavo voda Furama Resort na rubu Danang, gdje nadređeni smještaj sa dva bazena i raznim barovima unaprijediti će Vaš boravak. Apartmani su odvojeni dnevni i spavaći aranžmani, servisirati mramornim kupaonicama. Dva ormari su dostupni za spremanje stvari, a tu je i TV u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Također ćete naći VCR i faks. Plišane namještaj ispunjava sobu, postavljen na vrhu poliranog drvenih podova. Odmaralište nudi gostima besplatan bežični pristup internetu u svim područjima, fitness, spa usluge, sportovi na vodi, ronjenja i izlete i sastanke za 750. Gosti također imaju izbor od tri restorana i nekoliko salona i barova. Vi ćete biti pobrkan za izbor u smislu objedovanja u ovom naselju, koliko ima 3 restorana koji poslužuju: doručak, ručak i večera gdje ćete naći veliki izbor izbornika i lijepo mjesto za jesti tijekom dana. Izdvajamo uključuju privatnu plažu, zdravstveni klub i noćni klub. Plaža pogodnosti ležaljke i suncobrani uz na licu rekreaciju kao što Jedrenje i odbojku na pijesku. Snorkeling, ronjenje i jedrenje nalaze se u blizini. Ovi se tržišne kuće za odmor nalaze se na četvrtom katu Da Nang resort kompleksa. Pobjednik više nagrada za svoj odlučan predanost svjetske klase usluga i objekata, Furama ne samo dosljedno glasovao Vijetnam Ne 1 resort, vodeći međunarodni ankete također ga svrstavaju među najboljih mjesta u Aziji. Ali Furama je mnogo više od idiličnom tropskom povlačenju, to je i premijer baza za istraživanje jedan od Azije najuzbudljivijih novih destinacija - u ranim danima se "otkrio" međunarodnom turizmu.

Oznake: furama, resort, da nang, danang, vietnam

Holiday Beach Hotel

19.08.2015.

Holiday Beach Hotel je idealan izbor za savršen odmor i opuštanje, obiteljsko okupljanje ili poslovni put. Holiday Beach Danang Hotel & Resort je moderan 4 zvjezdice klase s toplicama inclusive i mid-range koncept boutique hotel koji nudi širok raspon na licu mjesta objektima, uključujući 4 restorana i barova, 2 otvorena bazena, plažu klub, spa i wellness centar, dvorana, dječji klub i jedan izborni sastanke i gala večera prostorima (plaža vrt bazen i bujan vrt područje). Uz suvremeni dekor s otvorenim pogledom na more, dovoljno prostor za sjedenje i radni prostor. Luksuzne kupaonice su opremljene s besplatnim sadržajima i mekanim ogrtačima. Sve 94 sobe zamišljen dotakne poput ogrtačima i papučama, plus besplatni WiFi i LCD TV sa satelitskim programima. 24-satna posluga u sobu, mini bar i besplatni voda u boci su među ostalim sadržajima na raspolaganju gostima. Sve odmora Danang Hotel & Spa je sadržajima pažljivo odabrane, do najsitnijih detalja, kako bi se osiguralo gosti doživjeti najbolje opuštajuće trenutke uz prekrasnu plažu. Hotel nosi mnogo vodećih brandova spa za njegu i najluksuzniji udobnost u svijetu, kao što su madraci po Lamborghini luksuza i Magniflex, izrađene u Italiji, inada masaža stolice izrađene u Japanu, uz mnoge druge pogodnosti. Vaš odmor ne može biti ljepše s inclusive spa usluge u Spa Muong s svakoj sobi rezervacije. Beach Garden Restoran je mjesto gdje svježi morski plodovi mogu uživati u plaži vrt bazen, puke koraka od oceana. Sky bazen nalazi se na krovu, gdje gosti mogu uživati u nadahnuća pogled.

Oznake: holiday, da nang, danang, vietnam, Travel

Brilliant Hotel

28.07.2015.

Brilliant Da nang se nalazi na položaju premijera na Bach Dang Street, jedan od najljepših u srcu Danang grada, s pogledom na slikovit Han rijeka sa poznatih mostova i fantastičan pogled na plažu grada. U Brilliant Hotel u Da Nang - izvrsna usluga i vrhunski objekti učinit će vaš boravak nezaboravnim. U Brilliant Hotel, izvrsna usluga i vrhunski objekti učinit će vaš boravak nezaboravnim. Izbor vrhunskih objekata kao što su poslovni centar /, usluga pranja rublja kemijska čistionica, posluga u sobu, dizalo, salon mogu uživati u hotelu. Izbor vrhunskih objekata kao što su poslovni centar /, usluga pranja rublja kemijska čistionica, posluga u sobu, dizalo, salon mogu uživati u hotelu. Kombinirajući luksuz i eleganciju u suvremenom europskom i azijskom arhitekture s Vijetnamski gostoljubivosti, Brilliant Hotel je istinski dom za obje poslovne i putnike u Danang. Hotel je ukusno dizajniran kako bi osigurao prostor i udobnost s vrha gost sadržajima u međunarodnim standardima hotela s četiri zvjezdice, kao i donosi potpuno sveobuhvatne usluge kako bi zadovoljili potrebe svih gostiju. Nudeći kvalitetan smještaj u noćni život, restorani, razgledavanje dijelu Danang, Brilliant je popularan izbor za obje poslovne i razonodu putnika. Može se doći za 10 minuta zračne luke. Ambijent Brilliant Hotel se odražava u svakoj sobi goste: pristup internetu, u sobi tuš stol sef,,, sobe za nepušače su samo neke od ponuda na raspolaganju.

Oznake: Brilliant, da nang, danang, vietnam, Travel, hotel

Vinpearl Premium DaNang

Smješten u početni položaj Non Nuoc plaže, nalazi se na jednom od šest najljepših plaža na svijetu (kao što je glasao u magazinu Forbes) i pogledom na ogromnom oceanu, s leđima odmara na veličanstven raspon Mramor Mountain, Vinpearl Premium Danang Vietnam je idealno odredište za odmor za you.From udaljenost, Vinpearl Premium Da Nang sliči sirena naslonjena leđima na veličanstven Mramorno gorje, sa svojim svilenkastim dugu kosu spusti baš kao svjetlucav pijesak trake te linije ovu luksuzna destinacija. Ova bujna Hotel se sastoji od 200 luksuznih soba s objektima koji opravdavaju svoju 5 + zvjezdica standard. Sve usluge skrbi za korisnike na Vinpearl Premium Da Nang: od do zračne luke usluga opuštanja, ljepote i zdravlja usluga zabave i kuhinje, posebno su razvijeni kako bi Vam pružiti najviše standarde luksuza, klasi i neusporedivu privatnost, u ugodnom i toplom okruženju , Štoviše, kako bi zadovoljili svaku vašu potrebu i donijeti vam odmor iskustvo koje je doista savršena, usluge u Vinpearl Premium Da Nang su na raspolaganju 24 sata dnevno sedam dana u tjednu. Naši posvećena osoblje također su dobro opremljeni sa svim potrebnim vještinama i iskustvom u profesionalnom brigom za korisnike koji će vas voditi kroz bilo koji od svoje upite i pomoći vam s angažmanom brojnih usluga dostupnih na mjestu. Hotel arhitektura ima eklektičan miks suvremenog dizajna i starinskih inspiriran Indochinese arhitektonskim značajkama iz ranog dvadesetog stoljeća. Štoviše, sve sobe u ovom ekskluzivnom naselju gledaju na ocean i glavni bazen s prostranim otvorenim prostorima svježe zelene i netaknute prirode pravo na pragu.

Oznake: Vinpearl, Premium, da nang, danang, vietnam

A La Carte Da Nang

27.07.2015.

Samo kamenje bacati iz oceana i kratke vožnje od zračne luke, koji se nalazi neposredno na Danang Beach Esplanade. Ne možete nas promašiti!
Sa svježim modernim dizajnom i iznenađujuće koncept, A La Carte Da Nang je oko jarke i prostranim pogledom na more apartmana na zadivljujući cijene s kreativni la carte dodati-na konceptu i zabava povremeni servis.
Ostanite na a la carte Da Nang Beach i birati između nekoliko stilova apartmana koji imaju studio, jedan ili dva dvosobna mogućnosti i balkoni s pogledom na planinu i more.
Odmarati se na Vijetnam prvi krovu beskonačnost bazen i nevjerojatna krovu salonu, inovativnim spa izborniku na SPICE SPA. A la carte Da Nang Beach je savršeno mjesto za opuštanje.
Dine, a la carte Da Nang Beach nudi razne poslovnice i blagovaona opcija. Uživajte punu obrok u svoj apartman, uživaju poseban događaj u našem sve dan ručavanje restoran, brzi snack u našem ukusna deli ili gutljaj koktela i promatrati prekrasan ocean pogled s vrha, našoj krovnoj bara.

Oznake: a la carte, da nang, beach, hotel, resort, danang

Novotel Danang

5 zvjezdica Novotel Hotel Danang premijer Han rijeka Hotel je smješten u središnjem Da Nang na obali rijeke Han West. Ovaj 37-kata hotel nudi iznimnu panoramski pogled na grad, kao i na okolne planine i plaže. Hotel je krajnji mjesto održavanja vjenčanja, pružajući vrhunsku kuhinju i profesionalnu uslugu Novotel. Osigurali su sadržaji i usluge koje pruža Novotel ugodan boravak gostiju. Novotel Danang premijer Han rijeka nudi izravan pristup Danang uprave Centra i ima 323 soba, tri etaže, izvršne opsežne konferencijskim mogućnostima, izvrsne fitness i spa sadržaje, sudjelovanje yoga klase, međunarodne restoranima i barovima. Smještaj svih gostiju promišljena sadržajima kako bi se osiguralo neusporediv osjećaj udobnosti. Novotel Da Nang premijer nudi prekrasan rekreaciju kao što su bazen (dječji), jacuzzi, vanjski bazen kako bi vaš boravak uistinu nezaboravnim. Bez obzira na vaš cilj posjeta, Novotel Danang premijer Han rijeka je za vaš boravak u Da Nang odličan izbor.
Korak u Trgu doživjeti raskošan buffet doručak svakog jutra. Zatim, kao što sunce zalazi, restoran pretvara ponuditi tema Buffet pripremio uživo od strane naših talentiranih kuhara u pjenušava otvorenu kuhinju i jednom tjedno plodovi mora Extravaganza noći.
Bilo pristajanje off u hotelu u posjet ili navijanje dolje nakon napornog treninga, sok Bar služi 31 tajne recepte ukusnih i zdravih prijetnjama od najsvježijih sastojaka i puna prirodnih goodness.Whether Docking off u hotelu u posjet ili navijanje dolje nakon užurbano vježba, sok Bar služi 31 tajne recepte ukusnih i zdravih prijetnjama od najsvježijih sastojaka i pun prirodne dobrote.

Oznake: novotel, da nang, danang, vietnam, hotel, Travel

Moonlight Hotel

24.06.2015.

Moonlight Hotel se nalazi u središtu grada Da Nang, sagrađena kao francuskom stilu: luksuz i moderan, u skladu s 3 zvjezdice plus međunarodne norme. Elegantno namještene, klimatizirane sobe su opremljeni s parketom, ravnog ekrana s kabelskim programima, osobni sef i prostor za sjedenje. Čaj / kava čineći objekte i mini bar su također uključeni. Privatna kupaonica sa toplom / hladnom tuš i besplatne toaletne potrepštine. Iskoristite prednost bogatstva neotkrivenih usluga i pogodnosti u hotelu u Da Nang hotela. Moonlight Da Nang Hotel ima pult za organizaciju izleta koji može pomoći s rent a car usluge i razgledavanje aranžmana. Skladište prtljage, praonica rublja i do zračne luke su dostupni, a spa nudi niz tretmana masaže. Besplatan Wi-Fi u svim sobama, 24-satna posluga u sobu, bežični pristup internetu, parkiralište, posluga u sobu su samo neke od ponuda po kojoj se Moonlight Hotel Da Nang razlikuje od ostalih hotela u gradu. Elegantno namještene, klimatizirane sobe su opremljeni s parketom, ravnog ekrana s kabelskim programima, osobni sef i prostor za sjedenje. Čaj / kava čineći objekte i mini bar su također uključeni. Privatna kupaonica sa toplom / hladnom tuš i besplatne toaletne potrepštine.
Moonlight Da Nang Hotel ima pult za organizaciju izleta koji može pomoći s rent a car usluge i razgledavanje aranžmana. Skladište prtljage, praonica rublja i do zračne luke su dostupni, a spa nudi niz tretmana masaže. Stanovanje restoranu, gosti mogu uživati u ukusnom izbor vijetnamski i međunarodnih jela na licu mjesta. Doručak se poslužuje od 6:30 do 08:30 svaki dan, a može se dostaviti sobama na zahtjev.

Oznake: Moonlight, da nang, vietnam, Travel

Phu Hai Resort

01.06.2015.

Možete uživati u obroku u restoranu poslužuje goste Phu Hai Resort, ili zaustaviti u na snack bar / deli. Opustite se uz osvježavajuće piće iz bara na bazenu, ili jedan od 2 barovi / prostori za odmor. Besplatan doručak poslužuje se svakodnevno. Besplatni WiFi, balkona i TV su sadržanu u svim 84 soba. Minibarovi cung osvježenje, a posluga u sobu dostupna cing. Nice dotakne papuče kako bi unaprijedili vaš boravak i besplatne toaletne potrepštine. Nua, masaže u sobi, sefovi i sušila za kosu su dostupni. Osim činjenice zazvonio cijene u hotelu u potpunosti pokriven, ovaj hotel je vrlo lijepo i mirno. Bazen je vrlo lijepo i uvijek dovoljno ležaljke cing tamo. Odmah iza hotela je taxi stanica vrlo uska novac u sljedećem gradu. Mi smo već bili zadovoljni samo GHI gore, cijene u hotelu su izvan dobra i zla. Ovo odmaralište s 4 zvjezdice nalazi se u blizini Ocean Dunes Golf Club i Phan Thiet plaža. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 84 klimatiziranih soba featuring minibarovi u. Sobe imaju privatne balkone. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je za vas povezani. Privatne kupaonice s kadom ili tušem i sušila za kosu imaju besplatne toaletne potrepštine.

Oznake: Phu Hai, da nang, resort, Hanoi, vietnam

Green Plaza Hotel Da Nang

Smješten na obalama Da Nang poznatog Han rijeka, ovaj impresivan hotel je povoljno smješten u neposrednoj blizini China Beach i nudi udoban smještaj i dobru vrijednost. Green Plaza Hotel Da Nang milja dodjeljuje po prirodi sa svim povoljnim uvjetima koji se nalazi na obali rijeke Han šarmantan. Područje oko hotela je pun zanimljivih znamenitosti i povijesnih znamenitosti za posjetiti, uključujući nekoliko svjetske kulturne baštine kao što je bivši carski grad i staru trgovanja luke Hoian. U tom kontekstu, Green Plaza Hotel je očito osnovana kao jedan od prvih visoke klase City Hoteli u Danang s modernom arhitekturom i dizajnom interijera po šarmantan mješavina vijetnamski i Champa kulture odražava različit stil, pružajući ekskluzivno utočište gdje gosti mogu uživati u elegantan smještaj, maženje spa iskustva, raznovrsna jela, raznolik zabavni usluge ... sigurno zadovoljiti gosti prelaze njihove očekivanja i učiniti ih osjećati kao kod kuće. Sobe za sastanke pružaju svestran i fleksibilan prostor za smještaj okupljanja do 500 mjesta. Pratnja to su najnovije komunikacijske objekte, kao i cijeli niz poslovnih i tajničke usluge. Nezaboravne i kreativne tematske stranke ili događaji mogu biti uključeni u njegovu organizaciju konferencije i poticajnom. S prostranom području 60 četvornih metara, te apartmani Vam nude ugodan osjećaj u vaš dom daleko od doma odvajanjem spavaće sobe i dnevnim boravkom s dva TV / DVD za bilo, faks uređaj, kuhinjske opreme, mikrovalna pećnica, dva mramora i drveni zahodi s odvojenim tušem i kadom u jednom ... Iz širokog balkona možete uživati u potpunosti impresivan prizor rijeke, planine, nebo, more i puna vitalnosti grada. Uz sve perks navedeno, hotel očito se smatra jednim od premijera luksuznih nekretnina visoke klase u Danang City. Njegova predanost pružiti zadovoljstvo kupaca koja premašuje očekivanja stavlja Green Plaza Hotel u visokom položaju u ugostiteljstvu u Vijetnamu i diljem svijeta.

Oznake: Green Plaza, hotel, da nang, vietnam, Travel

Fusion Maia Da nang

13.04.2015.

Smješten na My Khe plaža, Fusion Maia Resort je samo 10 minuta od Da Nang centra, 20 minuta od svjetske baštine grada Hoi An i 15 minuta od zračne luke. Fusion Maia dizajn nosi Vijetnam šarm u novom međunarodnom izgled. Fusion Maia Resort arhitektura je inspiriran onom forbiddencity Hue, a kojim se spajaju modernističke rubova u detalje. Najviše pažnje od svega, svaki vila na Fusion dolazi s privatnim bazenom i privatnim vrtom.
Fusion Maia Da Nang nudi 03 borave opcije: bazen vile, spa vile i plažu vile, svaka dolazi s vlastitim privatnim bazenom i dvorište vrt, suvremeni aparati, kao što su iPod, aparat za kavu, bežični pristup internetu, međunarodnih satelitskih TV i druge strane pokupila namještaj , A ako nismo ih istaknuo dovoljno, svi spa tretmani su besplatno i, povrh toga, doručak gdje, bilo kada u bilo koji tip smještaja ste izabrali. Fusion Maia je dijete našeg vjerovanja u skladnom fuzije zdravstvenih usluga i da je svjetska klasa naselja okolice. Fusion Maia lifestyle kombinira zdrav život sa životom indulging raskoši.


Novi i slično-ne-drugi dodatak Vijetnam luksuznih 5 zvjezdica naselja, Fusion Maia Da Nang Azija prvo mjesto s all-inclusive spa. Fusion Maia Resort ima najveći spa u središnjem Vijetnamu. Većina neodoljivo, svi spa usluge već uključene u cijenu. Štoviše, doručak u bilo koje vrijeme i bilo mjesto.

Oznake: fusion maia, da nang, resort, vietnam

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.