Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vietnam

Marketing

Fusion Maia Da nang

Smješten na My Khe plaža, Fusion Maia Resort je samo 10 minuta od Da Nang centra, 20 minuta od svjetske baštine grada Hoi An i 15 minuta od zračne luke. Fusion Maia dizajn nosi Vijetnam šarm u novom međunarodnom izgled. Fusion Maia Resort arhitektura je inspiriran onom forbiddencity Hue, a kojim se spajaju modernističke rubova u detalje. Najviše pažnje od svega, svaki vila na Fusion dolazi s privatnim bazenom i privatnim vrtom.
Fusion Maia Da Nang nudi 03 borave opcije: bazen vile, spa vile i plažu vile, svaka dolazi s vlastitim privatnim bazenom i dvorište vrt, suvremeni aparati, kao što su iPod, aparat za kavu, bežični pristup internetu, međunarodnih satelitskih TV i druge strane pokupila namještaj , A ako nismo ih istaknuo dovoljno, svi spa tretmani su besplatno i, povrh toga, doručak gdje, bilo kada u bilo koji tip smještaja ste izabrali. Fusion Maia je dijete našeg vjerovanja u skladnom fuzije zdravstvenih usluga i da je svjetska klasa naselja okolice. Fusion Maia lifestyle kombinira zdrav život sa životom indulging raskoši.


Novi i slično-ne-drugi dodatak Vijetnam luksuznih 5 zvjezdica naselja, Fusion Maia Da Nang Azija prvo mjesto s all-inclusive spa. Fusion Maia Resort ima najveći spa u središnjem Vijetnamu. Većina neodoljivo, svi spa usluge već uključene u cijenu. Štoviše, doručak u bilo koje vrijeme i bilo mjesto.

Post je objavljen 13.04.2015. u 12:32 sati.