Novotel Danang

27.07.2015.

5 zvjezdica Novotel Hotel Danang premijer Han rijeka Hotel je smješten u središnjem Da Nang na obali rijeke Han West. Ovaj 37-kata hotel nudi iznimnu panoramski pogled na grad, kao i na okolne planine i plaže. Hotel je krajnji mjesto održavanja vjenčanja, pružajući vrhunsku kuhinju i profesionalnu uslugu Novotel. Osigurali su sadržaji i usluge koje pruža Novotel ugodan boravak gostiju. Novotel Danang premijer Han rijeka nudi izravan pristup Danang uprave Centra i ima 323 soba, tri etaže, izvršne opsežne konferencijskim mogućnostima, izvrsne fitness i spa sadržaje, sudjelovanje yoga klase, međunarodne restoranima i barovima. Smještaj svih gostiju promišljena sadržajima kako bi se osiguralo neusporediv osjećaj udobnosti. Novotel Da Nang premijer nudi prekrasan rekreaciju kao što su bazen (dječji), jacuzzi, vanjski bazen kako bi vaš boravak uistinu nezaboravnim. Bez obzira na vaš cilj posjeta, Novotel Danang premijer Han rijeka je za vaš boravak u Da Nang odličan izbor.
Korak u Trgu doživjeti raskošan buffet doručak svakog jutra. Zatim, kao što sunce zalazi, restoran pretvara ponuditi tema Buffet pripremio uživo od strane naših talentiranih kuhara u pjenušava otvorenu kuhinju i jednom tjedno plodovi mora Extravaganza noći.
Bilo pristajanje off u hotelu u posjet ili navijanje dolje nakon napornog treninga, sok Bar služi 31 tajne recepte ukusnih i zdravih prijetnjama od najsvježijih sastojaka i puna prirodnih goodness.Whether Docking off u hotelu u posjet ili navijanje dolje nakon užurbano vježba, sok Bar služi 31 tajne recepte ukusnih i zdravih prijetnjama od najsvježijih sastojaka i pun prirodne dobrote.

Oznake: novotel, da nang, danang, vietnam, hotel, Travel

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.