InterContinental Hanoi Westlake Hotel

25.06.2015.

S kombiniranim blagodatima sve mirnom West Lake, prostranim smještaj, luksuznih objekata i pažljiv Vijetnamski gostoljubivosti, gosti će uskoro otkriti da je InterContinental Hanoi Westlake Hotel idealno mjesto za boravak, da li putuju u svrhu poslovne ili slobodno vrijeme. Hotel jedinstveno je smješten iznad spokojan vodama West Lake, koji se nalazi samo nekoliko minuta udaljen od Hanoj poznatog Old Quarter. Postavite cijelosti preko Westlake i uz 800-godišnjeg Golden Lotus Pagoda, hotel ima ukusno uređene sobe, pet restorana i barova, plesna dvorana i četiri sobe događaja. InterContinental Hanoi Westlake Hotel najnoviji prve klase luksuzni hotel. Mi smo jednostavno nalazi u centru grada, ali samo 10 minuta od središnje poslovne četvrti i brojnih trgovačkih područja. Sve 318 sobe imaju duboke kade i imaju balkone i Odaberite udobnost kreveta. 24-satna posluga u sobu i minibarovi su standard, kao što su LCD TV sa satelitskim programima. Drvene podove, a stilski sobe imaju mini bar i privatne balkone s pogledom na hotelski bazen, Westlake ili Hanoj City. Veliki kupaonice dolaze s walk-in rainshowers i kade. Uz klase restoranima i barovima, Intercontinental Hanoi Westlake Hotel je doista raj sladokusci. Get upustio u egzotične Hrana i piće u kafiću Du Lac restoranu, Milan restoranu, Saigon restoran, Sunset Bar i Diplomat salonu i uživajte kompletan ukusnu užitak. Riječi luksuz, bogatstvo, raskoš i eleganciju definirati najbolju Intercontinental Hanoi Westlake Hotel. Intercontinental nudi miran i raskošan stil života svojim gostima. Premijera mjesto, pažljiv ugostiteljstvo, ekskluzivne objekte i bešavne usluge Intercontinental Westlake uistinu bi svi povlašteni posjetitelja.
Hotelski rekreacijski klub ima dobro opremljen fitness centar, kao i yoga i pilates klase. Gosti mogu uživati usluge opuštajuće masaže, ili organizirati jednodnevne izlete na pultu za organizaciju izleta.

Oznake: InterContinental, Hanoi, vietnam, Westlake, Travel

Muong Thanh Nha Trang Centre Hotel

Muong Thanh Nha Trang Centre Hotel je centralno smješten u Nha Trang samo 200 metara od Nha Trang Beach. Objekt se nalazi oko 27 km od zračne luke Nha Trang. 2/4 trg i Vijetnam Jedrenje centar su oba smještena 300 metara. Glavni Nha Trang atrakcije, kao što su Vinpearl Golf klub, Alexandre Yersin muzej i Po Nagar Cham kule nalaze se u blizini. Koraka od takvih Nha Trang atrakcija kao Vijetnama Active, Long Son Pagoda i Yoga Victoria. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 459 klimatiziranih soba sadrži mini barove i LCD televizori s. Sve sobe imaju sef mini barom, TV-om i sigurnosnim ravnog ekrana. Moderna kupaonice sadrže sušilo za kosu, odvojeni tuš području i premium kupka kupaonske. Gosti se mogu opustiti na plaži uz dobru knjigu ili upuštati u maženje spa tretmane. Također ćete naći karaoke rublja, sauna i poslovni centar. Ostale pogodnosti uključuju 24-satnu recepciju i bežični pristup Mjenjačnica services.Complimentary Internet čuva vas povezani i kabel programiranje je dostupna za vašu zabavu. Privatne kupaonice s kadom ili tušem imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu. Pogodnosti uključuju: telefoni kao i sljedeće: sefovi i stolovi. Istaknuti pogodnosti uključuju: poslovni centar, limuzina / usluga limuzine ili automobila i računalo. Ovaj hotel ima 4 sobe na raspolaganju za događaje za sastanke. Uz plaćanje, gosti mogu koristiti i od zračne luke (dostupno na zahtjev) i željezničke stanice usluga prijevoza. Muong Thanh Nha Trang Centre Hotel će vam ugodan i miran prostor. Idealno odredište za vašu obitelj više iskustva. Morate predočiti osobnu iskaznicu prilikom provjere. Vaša kreditna kartica tereti u vrijeme odjave. Tip Noćenje pušenje preferencije nisu zajamčena.

Oznake: muong thanh, muongthanh, nha trang, nhatrang, vietnam, Travel, hotel

Sunny Beach Resort

24.06.2015.

Sunny Beach Mui Ne je lijepo smješten u Mui Ne Beach, približno od Phan Thiet City 7km. Okruženi zelenom travom i pokriven kokosa i palminog lišća krošanja, Sunny Beach Resort je skladno dizajnirana i ukrašena luksuznim udobnost u sobama i svakog objekta. Vrhunski smješten u plaži ispred, Sunny Beach Resort & Spa Phan Thiet nalazi u lijepo vrtove sa sobama postaviti među tropskim palmama. Luksuzni resort nudi 102 sobe koje je dizajnirao tradicionalne vijetnamske arhitekture i skladno moderne ukras. Sve sobe u Sunny Beach Resort Mui Ne lice na tropski vrt i bijele pješčane plaže i namijenjeni su za privatnost i luksuzan odmor. Sobe imaju drvene podove. Svaka soba je opremljena sa kabel TV i vlastitu kupaonicu. Besplatno mini bar, flaširana voda iu sobi su svježe voće daje po dolasku. Sve sobe imaju prirodne drveni namještaj s bračnim ili dva kreveta i klima-uređajem. Vanjski sjedećih dostupan je u cijelom mjestu, kao i na balkonu, ili možda radije opustite se na ležaljci na plaži gledajući lokalni ribar ići o svom danu. Savršeno za poslovne i razonodu putnika, Sunny Beach nudi niz luksuznih usluga tako da odgovaraju svaku potrebu, bilo da dolaze na odmor s obitelji ili za poslovni sastanak ili međunarodnoj konferenciji. Ovaj na plaži dragulj održava ga vlastiti spa i bazen, kao i bar karaoke i restoran koji drži terevenka teče u časak sati. Sunny Beach Resort je bacanje kamena je od bijeli pijesak Mui Ne Beach, u kojima domaćini u moru ili duljeg napadaje suncem natopljene opuštanje može biti je na pad šešir.

Vedana Lagoon Resort Hue

Vedana Lagoon Resort Hue je luksuzni hotel u Phu Loc, koji se nalazi između svjetske baštine u Hue i Hoi An, na mitskim vodama jedan od Vijetnam najvećih lagunama. Ovaj hotel s 5 zvjezdica udaljen je 25 minuta od zračne luke Hue i sat od međunarodne zračne luke Danang automobilom. Prostrane vile i bungalovi u Vedana moderno su uređene s tradicionalnim naglascima. Odmaralište Vedan Lagoon Nijansa nudi suvremeni dekor, dok suptilno pokazuju tradicionalne vijetnamski elemenata u dizajnu. Prirodni materijali i elegantno starinski lokalnim tekstila i rukotvorina koriste tijekom svojih 27 vila, bungalovi na Vedana Lagoon Hue. Sa 27 luksuznih vila, bungalova, naselje je kao topla i pozivamo kao što je svježe i pun vizija. svaki od vile i bungalovi su individualizirani i imaju svoju vlastitu terasu za sunčanje, i balkon koji vodi van na ogromnom laguni ili u privatnom vrtu. Ravnog ekrana sa satelitskim programima, DVD kućnu zabavu sustava i mini bar su uključeni. 24-satna posluga u sobu. U ovom izvrsnom položaju između Hue i Hoi An, gosti će pronaći vile i bungalovi dolaze sa svim modernim pogodnosti kako bi se osigurala ugodan boravak. Voda Bungalovi su vrhunac mjestu i prvi takve vrste u Vijetnamu. Naselje nudi novi koncept i trendovski uređenje interijera na području 27 hektara brdovitog zemljišta i lagune površine u mirno slikovitom krajoliku. Vedan wellness na Vedan Lagoon Resort Hue spaja drevnu mudrost tradicionalne ozdravljenja s istoka s terapijama sa zapada. Ayurveda, meditacija, reiki, taichi ili joge pomoći pronaći ravnotežu i mir u vašem umu i duši.

Oznake: Vedana Lagoon, Hue, vietnam, hotel, Travel

Moonlight Hotel

Moonlight Hotel se nalazi u središtu grada Da Nang, sagrađena kao francuskom stilu: luksuz i moderan, u skladu s 3 zvjezdice plus međunarodne norme. Elegantno namještene, klimatizirane sobe su opremljeni s parketom, ravnog ekrana s kabelskim programima, osobni sef i prostor za sjedenje. Čaj / kava čineći objekte i mini bar su također uključeni. Privatna kupaonica sa toplom / hladnom tuš i besplatne toaletne potrepštine. Iskoristite prednost bogatstva neotkrivenih usluga i pogodnosti u hotelu u Da Nang hotela. Moonlight Da Nang Hotel ima pult za organizaciju izleta koji može pomoći s rent a car usluge i razgledavanje aranžmana. Skladište prtljage, praonica rublja i do zračne luke su dostupni, a spa nudi niz tretmana masaže. Besplatan Wi-Fi u svim sobama, 24-satna posluga u sobu, bežični pristup internetu, parkiralište, posluga u sobu su samo neke od ponuda po kojoj se Moonlight Hotel Da Nang razlikuje od ostalih hotela u gradu. Elegantno namještene, klimatizirane sobe su opremljeni s parketom, ravnog ekrana s kabelskim programima, osobni sef i prostor za sjedenje. Čaj / kava čineći objekte i mini bar su također uključeni. Privatna kupaonica sa toplom / hladnom tuš i besplatne toaletne potrepštine.
Moonlight Da Nang Hotel ima pult za organizaciju izleta koji može pomoći s rent a car usluge i razgledavanje aranžmana. Skladište prtljage, praonica rublja i do zračne luke su dostupni, a spa nudi niz tretmana masaže. Stanovanje restoranu, gosti mogu uživati u ukusnom izbor vijetnamski i međunarodnih jela na licu mjesta. Doručak se poslužuje od 6:30 do 08:30 svaki dan, a može se dostaviti sobama na zahtjev.

Oznake: Moonlight, da nang, vietnam, Travel

Liberty Central Saigon Riverside

05.06.2015.

Liberty Central Saigon Riverside je dom za 170 spavaćih soba, sve ukusno namještene pružiti udobnost kao što su sušilo za kosu, prostor za sjedenje, stol, satelitska / kablovska televizija, klima-uređaj. Pored toga, hotelski domaćin, za rekreaciju osigurava puno sadržaja tijekom vašeg boravka. Bez obzira na vaš cilj posjeta, Liberty Central Saigon Riverside Hotel za vaš boravak u Ho Chi Minh City odličan izbor. Besplatni WiFi, sjedenje i LCD televizori su sadržanu u svim 62 sobe. Minibarovi pružiti osvježenje, i in-room blagovaonica je lako sa sadržajima kao što su hladnjaci i okrugli-the-clock sobu. Naći ćete lijepe dotakne poput papuče i besplatne toaletne potrepštine kako bi unaprijedili vaš boravak. Besplatnu flaširanu vodu, sefovi i sušila za kosu su također dostupni.
Au Liberty Središnja Saigon Riverside Hotel nudi besprijekornu kombinaciju udobnosti i dizajna. U pliš madraci i očaravajuća grad ili na rijeku ostavit će goste apsolutno začaranim tijekom njihovog boravka.
Pogodnosti uključuju: stolovi i ponudi se poslužuje svakodnevno. Iskusite visoko kvalitetne soba, uključujući televizor s LCD zaslonom, satelitska / kablovska televizija, stol, in room safe, bežični pristup internetu, kako bi vam pomogli napuniti baterije nakon napornog radnog dana. Slobodu Središnja Riverside Hotel je masaža, vanjski bazen, fitness centar, steamroom, spa su idealna mjesta za opuštanje i odmotati nakon napornog dana. Kada tražite udoban i pogodan smještaj u Ho Chi Minh City, čine hotel vaš dom daleko od doma. Gosti mogu zadovoljiti svoje nepce uz ukusnu internacionalnih jela i vijetnamski favorite kroz naše četiri blagovaona objekata. Nudimo zatvoreni ili pored bazena pića i blagovaona, s izbornicima koji obećavaju užitak u svakom zalogaju. Nalazi se na prvom katu s pogledom na romantičnu Saigon River, gostima će se naći jela u rasponu od preko kontinenata. Nudeći buffet ili a la carte je idealno mjesto za zabavu partnerima, prijateljima ili u posjetu rođacima, naša središnja restoran. Restoran može ugostiti do 120 gostiju usred suvremenog dizajna.

Oznake: Liberty Central, Saigon Riverside, Saigon, vietnam, ho chi minh, Travel, hotel

Hotel Nikko Saigon

04.06.2015.

Hotel Nikko Saigon je moderan, elegantan s minimalističkim dizajnom hotel s pet zvjezdica smještena u Ho Chi Minh City poslovne četvrti i turističke atrakcije. Hotel nudi iznimnu opuštanje i praktičnost u kombinaciji s toplinom japanskom gostoprimstvo. To je pogodan za bilo razonodu putnika koji se žele opustiti uz vanjski bazen daleko od užurbane gradske ili poslovne putnike koji žele ostati u najprikladnijem mjestu. Ostale točke interesa u blizini luksuzni hotel su Ho Chi Minh City Hall i Saigon Središnji Post Office. Hotel Nikko Saigon ima 334 soba, apartmana i 53 apartmana u 23-kata zgrade. S prosječnom veličinom sobe od 40sqm, naš glavni gost sobe su među najviše prostrane sobe u Ho Chi Minh, Vijetnam. Zemlja ton boje tema s minimalističkim dizajnom je karakteristika Japanaca, opuštanje i potpuno novi sobe obećavaju svim gostima udoban i ugodan boravak. Sadržaji uključuju drugi najveći ballroom u Ho Chi Minh City i 7 soba za sastanke. Spa sa sobama liječenja. Vanjski bazen, moderna gimnazija, japanski restoran, kineski restoran, lobby lounge, Međunarodni buffet restoran s cjelodnevnu blagovaonom i 24 sata posluga u sobu. Hotel s 5 zvjezdica u Ho Chi Minh City, Nikko Saigon je idealno smještena za upoznavanje područja. Smješten u poslovnoj četvrti, hotel je postavljena usred znamenitosti, znamenitosti, muzeja i kulturnih mjesta. Međunarodna zračna luka Tan Son Nhat je lako dostupna i transfere zračna luka i gradskih usluge prijevoza na raspolaganju.
Gosti mogu uzeti zamoči u vruće kadica ili se opustite uz umirujuće spa masaža. Hotel također ima poslovni centar, vratar usluga i suvenirnicu. Hotel nudi besplatne dnevne usluge prijevoz Ben Thanh tržnica, City Opera Notre Dame i ponovnom ujedinjenju palače. Molimo provjerite s hotelom na rasporedu shuttle-a po dolasku. Hotel se nalazi na periferiji Distrikta One, i dok je većina prvi put posjetitelji će previdjeti ovo područje grada u korist nešto više centralno smješten, to ne bi mogao nam odgovaralo bolje: Hotel se nalazi preko puta Škola, koja je leglo za ukusnu (i jeftin) ulici jede, pakiranje desetke dobavljača u gradske četvrti. Ako želite dodatnu razinu komfora i privatnosti možete odabrati iz ekskluzivnoj ponudi smještaja Nikko Klub Kat. Od premijera tehnologije s najboljim sadržajima / Hotel Nikko Saigon stvara svijet luksuza i usluga koji je teško ponoviti. Spa sa sobama liječenja. Vanjski bazen, moderna gimnazija, kineski restoran, lobby lounge, Međunarodni buffet restoran s cjelodnevnu blagovaonom i 24 sata posluga u sobu. Nikko Club Lounge nalazi se na 23. katu, najvišu razinu salon gdje možete uživati u spektakularnom pogledu na grad. Ako želite dodatnu razinu komfora i privatnosti možete odabrati iz ekskluzivnoj ponudi smještaja Nikko Klub Kat.

Oznake: hotel, Nikko Saigon, ho chi minh, Nikko, vietnam

Reverie Saigon Hotel

02.06.2015.

Smješten je u središnjem poslovnom okrugu, uz obale rijeke Saigon, sanjarenja Saigon se nalazi u jednom od najatraktivnijih štovana područja ovog uspješan moderan grad. Smješten u gornji ešalon od Ho Chi Minh City najnoviji, najluksuzniji zgrade, možete uživati u svjetske klase usluga usred najfinijeg interijera i dizajn. Imajte na umu da sanjarenja Saigon je nepušački hotel. Svaka soba, zajedno s većinom od hotelskih interijera, su dizajnirani od strane najboljih talijanskih dizajnera interijera; Colombostile, Giorgetti, Provasi i Visonaire. Uz izuzetne zbirke svjetske klase objekata, Reverie Saigon Hotel je siguran da postane jedan od najpoznatijih imena u gradu. Elegantno namještene, klimatizirane sobe opremljene ormar, mini barom, TV-om ravnog ekrana i udoban prostor za sjedenje. Privatna kupaonica ima hidromasažnu kadu, tuš objekt, ogrtači za kupanje i besplatne toaletne potrepštine. Glačanje objekata su također dostupni. Svaka od 286 soba ima prozore od poda do stropa, a tu su i 12 kategorije i veličine prostorija, kaže hotela najava. Namještaj je projektirao Visionnaire, Provasi, Giorgetti i Colombo stilom. Sanjarenja Saigon Hotel nudi besprijekornu uslugu i sve potrebne pogodnosti za okrjepu posjetitelja. Za udobnost i ugodnost gostiju, hotel nudi besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satno radno vrijeme recepcije, 24-satna posluga u sobu, objekti za goste s invaliditetom, ekspresna prijava / odjava. Zajedno sa 3 restorana, ovaj dim-free Hotel ima otvoreni bazen i bar / salon. Besplatan WiFi u javnim prostorima i besplatan parking samo su također dostupni. Osim toga, 2 kafići / kafeterije, snack bar / deli i sauna su na licu mjesta. U The sanjarenja Saigon Hotel, gosti mogu uživati u njegujućem masažu u spa ili uživati piće su služili u baru. Poslovni centar i sastanak / banketne sadržaji dostupni su, dok je 24-satno radno vrijeme recepcije može pomoći s pohranjivanje prtljage i transfere zračna luka. Istaknuti pogodnosti su ekspresna prijava, ekspresna odjava i usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja. Poslovne pogodnosti u ovom hotelu sastoji od konferencijski centar i soba za sastanke. Besplatno samostalno parkiranje dostupno je na mjestu.

Oznake: Reverie Saigon, hotel, Saigon, ho chi minh, vietnam, Travel

Muong Thanh Nha Trang

Muong Thanh Nha Trang je prvi hotel s pet zvjezdica u Nha Trang strane Muong Thanh Group. Smješten u srcu središnji ispis na Tran Phu Street Nha Trang - Najljepši u Nha Trang plaža ispred ceste, Muong Thanh Nha Trang Hotel će vam ugodan i miran prostor, idealno odredište za obiteljski odmor ili poslovno putovanje. Smješten u Nha Trang, Muong Thanh Nha Trang Hotel je u neposrednoj blizini Bai Duong Beach, PO Nagar Cham kule, i muž Rock. U blizini su Thap Ba Hot Spring centar i brane tržište.

Sobe 255 u Muong Thanh Nha Trang Hotel uključuju: sefovi za prijenosna računala i minibarovi. Kreveti imaju sljedeće: donje plahte andpremium krevete. Gosti mogu upotrebljavati besplatan bežični internet velike brzine u sobi. LCD televizori opremljeni sa sobama withsatellite kanalima. Sve smještajne jedinice imaju sljedeće: stolovi i telefoni cung. Kupaonice nude sljedeće: kade, ogrtači za kupanje, bidei i sušila za kosu. Sve sobe imaju sljedeće: aparat za kavu / čaj i besplatna voda u boci. Dodatne su pogodnosti papuče i besplatne toaletne potrepštine. Usluga raspremanja noći i pospremanja pospremanje svaki dan.

Oznake: muong thanh, nha trang, vietnam, Travel, hotel

La Beaute de Hanoi Hotel

La Beaute de Hanoi Hotel ima sve što je potrebno za ugodan boravak. Iskoristite hotela sobar parking, vratar, izleti, 24-satno radno vrijeme recepcije, ekspresna prijava / odjava. Dizajniran za udobnost, sobe za goste nude odabrali za kavu / čaj, zastore za zamračivanje, u balkon / terasa sobni sef, klima-uređaj, kako bi osigurali ugodan noći. Sobe imaju TV ravnog ekrana s kabelskim programima, mini bar i prostor za sjedenje. Privatna kupaonica ima ogrtače, kadu i sušilo za kosu. Smješten na 8. katu, krov vrh restoran poslužuje Calypso azijske i zapadne užitke 6:30-21:30. Hotel nudi razne mogućnosti rekreacije. U dodavanja modernim sadržajima kao 'što IDD, klima-uređaj, 32 inch LCD TV, SAT TV, Wi-Fi internet, DVD player, mini-barovima i sigurnosne kutije, usluga je na prvom mjestu kao La Beaute de Hanoi postaviti novi standard za cilj smještaj u boutique hotelu. Stručno osoblje su spremni pomoći našoj Savjetovati i goste u svako doba i napraviti što ugodnijim dodao sudjelovanjem na takve "zadatke kao raspakiranje, pakiranje, glačanja, priprema kupa i, naravno, uređenje ture, kazališne Rezervacije ... šik i elegantan La Beaute de Hanoi Hotel je povoljno smješten u srcu Hanoj Old Quarter-a, pozdravio je prve goste u lipnju 2014. Ovaj ekskluzivni prebivališta, najnoviji hotel luksuzni butik 3 zvjezdice u Vijetnamu kapitala je za razliku od bilo koje druge imovine u dinamičnom gradu. La Beaute de Hanoi Hotel graciozno je osmišljen kako bi se uklapale sofisticiranu eleganciju s modernim orijentalne ljepote čuvajući svoj duh. Položen samo nekoliko minuta od Hanoj je Hoan Kiem jezero i glasoviti legendarnim shopping ulica u Staroj četvrti, La Beaute de Hotel nudi vrhunski izbor butik smještaja. Istaknuti pogodnosti uključuju pozdravni high-speed (žičani) pristup brzom internetu, 24-satni poslovni centar i usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja. Poslovne pogodnosti su prostori za konferencije u ovom hotelu prostor i soba za sastanke.

Oznake: La Beaute de Hanoi, hotel, vietnam, La Beaute, Travel

Phu Hai Resort

01.06.2015.

Možete uživati u obroku u restoranu poslužuje goste Phu Hai Resort, ili zaustaviti u na snack bar / deli. Opustite se uz osvježavajuće piće iz bara na bazenu, ili jedan od 2 barovi / prostori za odmor. Besplatan doručak poslužuje se svakodnevno. Besplatni WiFi, balkona i TV su sadržanu u svim 84 soba. Minibarovi cung osvježenje, a posluga u sobu dostupna cing. Nice dotakne papuče kako bi unaprijedili vaš boravak i besplatne toaletne potrepštine. Nua, masaže u sobi, sefovi i sušila za kosu su dostupni. Osim činjenice zazvonio cijene u hotelu u potpunosti pokriven, ovaj hotel je vrlo lijepo i mirno. Bazen je vrlo lijepo i uvijek dovoljno ležaljke cing tamo. Odmah iza hotela je taxi stanica vrlo uska novac u sljedećem gradu. Mi smo već bili zadovoljni samo GHI gore, cijene u hotelu su izvan dobra i zla. Ovo odmaralište s 4 zvjezdice nalazi se u blizini Ocean Dunes Golf Club i Phan Thiet plaža. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 84 klimatiziranih soba featuring minibarovi u. Sobe imaju privatne balkone. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je za vas povezani. Privatne kupaonice s kadom ili tušem i sušila za kosu imaju besplatne toaletne potrepštine.

Oznake: Phu Hai, da nang, resort, Hanoi, vietnam

Green Plaza Hotel Da Nang

Smješten na obalama Da Nang poznatog Han rijeka, ovaj impresivan hotel je povoljno smješten u neposrednoj blizini China Beach i nudi udoban smještaj i dobru vrijednost. Green Plaza Hotel Da Nang milja dodjeljuje po prirodi sa svim povoljnim uvjetima koji se nalazi na obali rijeke Han šarmantan. Područje oko hotela je pun zanimljivih znamenitosti i povijesnih znamenitosti za posjetiti, uključujući nekoliko svjetske kulturne baštine kao što je bivši carski grad i staru trgovanja luke Hoian. U tom kontekstu, Green Plaza Hotel je očito osnovana kao jedan od prvih visoke klase City Hoteli u Danang s modernom arhitekturom i dizajnom interijera po šarmantan mješavina vijetnamski i Champa kulture odražava različit stil, pružajući ekskluzivno utočište gdje gosti mogu uživati u elegantan smještaj, maženje spa iskustva, raznovrsna jela, raznolik zabavni usluge ... sigurno zadovoljiti gosti prelaze njihove očekivanja i učiniti ih osjećati kao kod kuće. Sobe za sastanke pružaju svestran i fleksibilan prostor za smještaj okupljanja do 500 mjesta. Pratnja to su najnovije komunikacijske objekte, kao i cijeli niz poslovnih i tajničke usluge. Nezaboravne i kreativne tematske stranke ili događaji mogu biti uključeni u njegovu organizaciju konferencije i poticajnom. S prostranom području 60 četvornih metara, te apartmani Vam nude ugodan osjećaj u vaš dom daleko od doma odvajanjem spavaće sobe i dnevnim boravkom s dva TV / DVD za bilo, faks uređaj, kuhinjske opreme, mikrovalna pećnica, dva mramora i drveni zahodi s odvojenim tušem i kadom u jednom ... Iz širokog balkona možete uživati u potpunosti impresivan prizor rijeke, planine, nebo, more i puna vitalnosti grada. Uz sve perks navedeno, hotel očito se smatra jednim od premijera luksuznih nekretnina visoke klase u Danang City. Njegova predanost pružiti zadovoljstvo kupaca koja premašuje očekivanja stavlja Green Plaza Hotel u visokom položaju u ugostiteljstvu u Vijetnamu i diljem svijeta.

Oznake: Green Plaza, hotel, da nang, vietnam, Travel

Riverside Boutique Resort Hue

Opremljene pločica kata, klimatizirane sobe su dobro opremljene sa stolom, TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima, mini bar i kauč za sjedenje. Tuš objekt i besplatne toaletne potrepštine su u privatnom kupaonicom. Sve sobe imaju pogled na rijeku i vrt. 40 sobe 24 SQS, jednako podijeljene u bračnim ili dva sobe, opremljene su besplatnim WiFi i uključena u cijenu velikodušan doručak. Sve sobe imaju pločica podnice i terasu ili balkon. Riverside Boutique Resort Hue nudi besplatan prijevoz plovila i besplatne bicikle u kući gost. Nijansa Riverside Resort ima 24-satnu recepciju koja može pomoći s pohranjivanje prtljage. Gosti mogu vježbati i vježbati u fitness centru, ili se jednostavno opustiti na sunčanoj terasi. Besplatno parkiralište je dostupno na licu mjesta za goste koji voze. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 40 klimatiziranih soba featuring minibarovi u. Sobe imaju privatne balkone ili terase. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je za vas povezani. Privatne kupaonice s kombinacije tuša / kade imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu.
Riverside Resort nudi 2 kruga Shuttle brod po danu:
- Vrijeme je pokupiti na mjestu ići do centra grada: 10:00
- Vrijeme pokupiti natrag resort na 3 sati 40 soba jednako podijeljenih u bračnim ili dva sobe su opremljene s besplatnim WiFi i uključeni U cijenu velikodušan doručak. Grejpfrut RESTORAN okružen više od 1000 stabala grejpfrut. Naš 5 zvjezdica trenirao kuhar će vam poslužiti svježe, sezonske, ukusna hrana.
Boravak je dodatno pojačana ovog središnjeg hotela 24 sata recepcija i posluga u sobu. Kada leti u Phu Bai International Airport ili vožnje na Hue, Hue Riverside Boutique Resort uživa značajnu središnji položaj. Nalazi se na četiri hektara bujne tropske vrtove i ton Riverside Boutique Resort se nalazi uz obalu rijeke Perfume, Hue kolodvor je 1 km od središnjeg grada Hue je unutar 7 km od imovine. Phu Bai International Airport je 45 minuta vožnje. Hotel ima 24-satnu recepciju, sobe su opremljene sa sadržajima modernih sadržajima, gosti mogu vježbati u fitness centru ili se jednostavno opustiti na sunčanoj terasi, uživajte opuštajući se u toplicama. Širenje preko 4 hektara bujne tropske vrtove i ton Riverside Resort sjedi uz obale rijeke Huong (Parfem Rijeka). Ona ima veliki otvoreni bazen i nudi bicikle za iznajmljivanje bez naknade.
Source: Du Lich

Oznake: Riverside Boutique, resort, Hue, vietnam, Travel

Noble Boutique Hotel Hanoi

Postavite na Noble Boutique Hotel Hanoi ima poslovni centar. Nalazi se na povijesnom Hang Gai ulici, to je 400 metara od Hoan Kiem jezera i 10-ak minuta hoda od Hanoi Opera House. Sve 65 zvučno izolirane sobe imaju besplatni WiFi, LCD TV i aparat za kavu / čaj. Objed je i opcija s sobu i minibarovi pružiti osvježenje. Naći ćete lijepe dotakne poput papuče i besplatne toaletne potrepštine kako bi unaprijedili vaš boravak. Osim toga, besplatnu flaširanu vodu, sefovi i sušila za kosu su dostupni. Hotel nudi razne mogućnosti rekreacije. Ljubazno osoblje, velike prostorije i blizina svega što Hanoi ima za ponuditi su tri velika razloga zbog kojih biste trebali ostati na Noble Boutique Hotel. Prvo je otvorio 1876. kao pod imenom Thuy KY CO, i od tada smo izrasli u Noble Butik hotela u kojem možemo utjelovljuje romantiku Hanoi u starijoj dana -. Je opojan mješavina luksuza, povijesti i kolonijalne ambijent te nema drugi hotel može odgovarati. Novo otvoreni na sredini lipnja, hotel će donijeti najbolji izbor za gosta kad ostanu više u Hanoi.
Noble Boutique Hotel Hanoi nudi gostima besplatan doručak. Možda ćete uživati u posjetu restoranu, bar / salon i krovnu terasu tijekom vašeg boravka ovdje. Usluga dolazi s osmijehom i uključuje limuzina uslugu, skladište prtljage i zvono dječaka uslugu. Slobodno vrijeme i poslovni putnici mogu uživati u poslovni centar na licu mjesta. Ukupno soba: 65 Ako nemate automobil, vi svibanj cijenimo da je imovina uključuje plaćeni zračne luke autobusom. Još jedna pogodnost dostupna je ovdje besplatno parkiranje na određeno vrijeme. Ovaj 3-star Hotel Hoan Kiem, Hanoi nudi besplatni priključak i bežični pristup internetu, plus kemijskog čišćenja / pranja. Opremljen bar / salon, naći ćete idealno mjesto za popiti piće. U hotelskom bar / salon, možete prestati za piće. Dodano pogodnosti besplatni WiFi u javnim prostorima, besplatni priključak na internet na javnim mjestima, a 24-satni poslovni centar. Tu je i besplatno parkiranje, uz praktičnost zračne shuttle.Knowledgeable osoblje su dostupni na recepciji 24 sata na dan i može pružiti turističkog obilaska / kupnje ulaznica. Ovaj hotel ima 24-satni poslovni centar. Predvorju nudi TV, besplatne novine i sigurnosni sef na recepciji. Ostale pogodnosti uključuju bankomat / banke, dizalo (lift), osobne usluge i računalo.

Oznake: Noble Boutique, Hanoi, vietnam, hotel, Travel

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.