Somerset Vista Ho Chi Minh

01.10.2015.

Smješten u početni stambene okrug An Phu Ward, Somerset Vista Ho Chi Minh City blizu trenutne središnje poslovne četvrti i jednostavno pristupiti putem Hanoi magistrali i East-West Highway. Svojstva su u blizini Metro hipermarket, An Phu supermarket i prestižnih obrazovnih ustanova, kao što su British International School, Australian International School Saigon i International School of Ho Chi Minh City. Osim toga, oni su povezani s ambulanta, prodajnim mjestima i uredskih objekata unutar Vista. Serviced Residence je u blizini Metro hipermarket, An Phu supermarket i prestižne obrazovne ustanove. Uz drvene podove, klimatizirani apartmani su opremljeni s kaučom prostor za sjedenje, TV-om ravnog ekrana i DVD player, glačanje objektima i kuhinjom. Kupaonice uključuju tuš rublja, kupanje i besplatne toaletne potrepštine. Hotel nudi mnoge jedinstvene mogućnosti rekreacije kao što su fitness centar, sauna, vanjski bazen, bazen (dječji), tereni za tenis. Somerset Vista Ho Chi Minh City Serviced Residence je pametan odabir za putnike u Saigon Vietnam, nudeći opušten i bezbrižan boravak u svako doba. Budite sigurni da uživaju rekreacijske sadržaje, uključujući i vanjski bazen, spa kada i teniski teren. Ovaj apartman također ima besplatan bežični pristup internetu, vratar usluge i organizacija turističkog obilaska / kupnje ulaznica.

Oznake: Somerset Vista, ho chi minh, hotel, vietnam

Hotel Equatorial Ho Chi Minh City

17.09.2015.

Ipak nježno nazivaju Saigon strane mještana, Ho Chi Minh City je također poznat kao "Biser Orijenta." To zadržava šarm podsjeća svog francuskog-europske baštine usred brzog komercijalizacije. Smješten u srcu Ho Chi Minh City, Equatorial Saigon Hotel stavlja goste u roku jednostavan pristup autobusne i željezničke stanice. Tijekom slobodnog vremena, putnici mogu istražiti Saigon Zoo & Botanički vrt ili uživati u vodenim atrakcijama na Dam Sen Park. Uz dva restorana, uključujući i visoko smatra Orientica i odličan brbljanje, ekvinocij Fitness i zabavni centar, i što mnogi smatraju najbolju otvorenom bazen u gradu, Hotel Equatorial je zadržala svoj status kao jedan od top 5- zvijezda iskustva u Ho Chi Minh City za više od 19 godina. Dan maženje može uključuju masaže, tretmani za lice i aromaterapija. Restoran, Chit Chat na Cafe je otvoren za doručak, ručak i večeru. Chit Chat Restoran nudi međunarodni švedski stol, a dnevni boravak pruža vrhunske kave mješavine. U hotelskom bazenu baru ili bar / salon, možete uživati u piću. Uživajte u noćni klub, zdravstveni klub, sauna i minisauna. Poslovne pogodnosti konferencijski prostor, poslovni centar, i limuzina / gradsku službu automobila. Osim toga, naći ćete WiFi u javnim prostorima, priključak na internet u javnim prostorima i aparat za kavu / čaj u predvorju. Svako jutro buffet doručak je dostupan. Tu je i ograničeni parking, uz praktičnost do zračne luke. Orientica riblji restoran je hotel nagrađivani restoran koji ima koncept live kuhanje. Karaoke sobe imaju barova. Sadržaji uključuju 6 Hrana i piće poslovnice s potpisom restorana Orientica riblji restoran i bar i brbljanje u kafiću. Tu su i 4 sastanke i sale koje nude maksimalnu fleksibilnost za sve prigode, i velike i male. Započnite dan s deluxe doručak poslužujemo u blagavaonici. State-of-the-art sastanak i konferencijski sadržaji, koji može primiti do 1.250 ljudi. U sastavu hotela nalazi svjetske klase rekreacijski centar s otvorenom bazenu (bar na bazenu), teretana, spa i masaža usluge su također dostupni. O.V. Klub ima 60 automata u bogate i fin Ekvatorijalnoj Hotel Saigon. Hotel u Ho Chi Minh City sa svjetske klase objekata i usluga je idealan izbor za poslovne i razonodu putnika dok gostujući Vijetnam najživahnijih i uzbudljiv grad. Nema uživo stolne igre ovdje i gaming uređaji dostupni su samo ne-vijetnamskih građana. Klub ima mnoge prednosti i mjesto nudi salon uz živu glazbu, karaoke sobe s privatnom baru.

Oznake: Equatorial, Saigon, ho chi minh, vietnam, hotel

Le Meridien Saigon Hotel

Glavni Ho Chi Minh City znamenitosti, kao što su ostaci Muzej rata, Bao Tang Ho Chi Minh i Pham Ngu Lao ulici se nalaze u blizini. District 1 je odličan izbor za putnike zainteresirane za noćni život, tržišta i shopping. Mještani također vole District 1 za gurmanske hrane, kulturno raznolike hrane i noćnog života. Le Meridien Saigon Hotel upravlja Starwood, međunarodno renomirani hotel operater posjeduje i posluje u više od 10 poznatih hotelskih brandova, uključujući St. Regis Westin, Sheraton. Smješten pored rijeke Saigon, u blizini zabavnih i trgovačkih područja, Le Méridien Saigon je idealna baza za upoznavanje lokalne kulture i zajednice. Doživite ovaj kozmopolitski grad u poticanju okolicu. Le Méridien Hub, naš inovativni koncept hotel lobby je kavana stilu okupljalište kreativaca. Uživajte u Illy espresso izrađen od strane jednog od naših majstora barista ili upuštati u Eclair, dok otkrivanju naslova kustos Francuski bossa nova bend "Nouvelle Vague". Najnovija 5 zvjezdica luksuzni hotel u Ho Chi Minh iz svijeta poznati Starwood Marka uključuje 6 kata početni uredskog prostora s pogledom na rijeku Saigonu. Restoran nudi bogat izbor ukusnih kanadskog jastoga, live blata rakova, kralj kozice i "Fine de Clair" kamenica bar, kao i slobodan protok Taittinger Champagne, potpis "LeTini" koktela, kamenica strijelaca, pivo i vino s tim nedjeljni ručak Program. Smješten na predvorju razini, Latitude 10 poziva Diners uživati svoja Happy Hour bavi popust od 30% na svojim potpisom pjenušavih koktela od 5 sati do 8 sati od ponedjeljka do nedjelje. Nudeći otvoreni bazen i pogledom na grad, Le Meridien Saigon se nalazi u blizini Ho Chi Minh Općine regiji, 500 metara od Opere. Hotel ima spa centar i fitness centar, a gosti mogu uživati u piću u baru. Wellness centar, Shiatsu masaža i sauna dostupni su na licu mjesta. Teretana i fitness klase nalaze se na licu mjesta. Sadržaji u Le Méridien Saigon uključuju 350 suvremene sobe i apartmana počevši od 38 četvornih metara u veličini. Svaka soba ima odvojeni dnevni i radni prostor, Francuski-kadom i tuš prašume. Na sunčalištem, Le Méridien Fitness i Istražite Spa zatvoreni bazen omogućuje gosti tražiti po gradu.

Oznake: Meridien, Saigon, ho chi minh, hotel, vietnam

Sheraton Saigon Hotel

14.09.2015.

To je 2 km od Muzej rata ostataka, 5 km od Cholon Kineskoj četvrti, te 6,5 km od Tan Son Nhat međunarodna zračna luka. Sve 485 sobe zamišljen dotakne poput ogrtačima i papučama, kao i udobnost kao što su vrhunska posteljina i donje plahte. Sheraton Saigon Hotel se nalazi na Dong Khoi ulici u Distriktu 1, sedam i pol kilometara udaljen od Tan Son Nhat zračne luke. Za potrebe trgovačkih, turisti mogu pregledavati trgovine na Diamond Plaza ili pronaći dobre popuste na Ben Thanh tržnica. Naše 483 prostrane hotelske sobe, studia i apartmani su dizajnirani da pružaju udobnost i stil s personaliziranu uslugu i zgodan sadržajima. Nađi veliko odstupanje u 112 lijepih studijima i apartmanima našeg nedavno renoviran, 25-priča Grand Tower. Ili se jednostavno opustiti u sobama glavne hotelskog kompleksa 371. Gosti mogu uživati maženje usluge masaže na Aqua Day Spa. Rekreacijski sadržaji uključuju potpuno opremljen fitness centar i saunu sobe. Osoblje na travel desk može pomoći u uređenje ture. Na kraju dana, upoznati prijatelje i kolege u jednom od naših osam trendi restorana i barova. Ili neka nam pomoći da domaćin događaja u našem 17 događaja prostorima s ukupno 2.100 četvornih metara.
Specijalitet restorana, Level 23 na krovu, pogled na cijeli grad, s prekrasnim pogledom od 360 stupnjeva i ima vinski bar i noćni klub sa živom, kasno noćne zabave. Uživajte neke ukusne kineske kuhinje u našem nevjerojatan Li Bai kineskom restoranu. Ili zaustavi Saigon Cafe, cjelodnevni blagovaonom restoran s pogledom dahom Dong Khoi i sadrži opsežan buffet kao regionalne i međunarodne kuhinje. Naša Grand Ballroom - najveći stup-manje plesna dvorana u hotelima u Ho Chi Minh City na 739 četvornih metara - je prekrasan ambijent za rad, za obitelj, za slavlje. Opustite se i odvijati u našem bazenu i načinu života Bar, potpuno opremljena Zdravlje i fitness klub, i Aqua Day Spa na 5. razini. Zatim, provedite poslijepodne uz malu maloprodaji terapija na predvorju razini sadrži najekskluzivnijih dizajnerske butike u gradu, uključujući brandove kao što su Versace, Gucci, Armani i. Ušteda energije se postiže ipak ključnog nositelja kartice koje upravljaju učinkovitije energiju u sobi na temelju stvarnog zanimanja. Naći ćete mnogo načina da ugodi Vašim ukusima s raznim uzbudljivim blagovaona opcija.

Oznake: sheraton, Saigon, hotel, vietnam, ho chi minh

Duxton Hotel Saigon

Ho Chi Minh City ili Saigon, nalazi se u južnom dijelu Vijetnama, još se naziva Saigon većina mještana. Ovaj moderan grad nekad se smatrati kao "Biser Orijenta" od Francuza. Duxton Hotel je smješten na Nguyen Hue bulevaru u Saigon Central Business District, u blizini trajektnog terminala i manje od osam kilometara do Saigon željeznička stanica i Tan Son Nhat zračne luke. Turisti mogu lako posjetiti Ho Chi Minh Gradsko kazalište i Ben Thanh tržnica u blizini. Hotel Duxton Saigon pruža pogled na rijeku, pitku vodu iz slavine, papuče i sušilo za kosu. Sve 191 sobe zamišljen dotakne poput ogrtačima i papučama, plus besplatni WiFi i LCD TV-om s kabelskim programima. Ostale pogodnosti dostupne gostima uključuju jastuk-top kreveta, 24-satna sobna posluga i minibarovi. Neke sobe besplatne usluge kao što su dnevne novine i kasni check out. U 24 sata rešetke restoranu možete kušati autentične vijetnamski kuhinje, singapurske, malezijski, indonezijski i zapadne favorite s najboljih vina iz cijelog svijeta. Spa je idealno mjesto za opustiti nakon napornog dana, s našim Hong Kong obučenog maser za oba muškog i ženskog gosta. Uživajte u spa bazen, vodopad tuš, pare i suha sauna, jednostavno se opustite u našem salonu ili imati miran vježbati u našoj teretani. Spa sadržaji Duxton Saigon uključuju masaže, zdravstveni klub i tursku kupelj. Na licu mjesta fitness centar ima teretanu, kardiovaskularne opreme i fitness klase. Naš udoban lobby bar je idealno mjesto za opušteni poslovni sastanak, popodnevni čaj, probisvijet, ili poslije večere noćna kapica. U popodnevnim satima služiti popodnevni čaj sadrži niz sendviča i slastica, a navečer možete uživati uz živu klavirsku glazbu s pićima. Naš kompaktan teretana sadrži različite dijelove opreme i niz slobodnih utega pomoći zadržati vam u formi - baš kao i sa toliko primamljiva barova i restorana u blizini. Nalazi se u prizemlju Saigon Vietnam, Grill je pametan povremeni restoran nudi dnevni buffet doručak, ručak i večera. Obje a la carte i buffet izbornici nude širok raspon azijskih i zapadnih jela nastalih našim inovativnim, avanturistički kuhar i priredio njegov talentirani kuhinje tima pomoću visoko kvalitetne sastojke koji potječu oba lokalno i međunarodno.

Oznake: duxton, Saigon, hotel, ho chi minh, vietnam

Parkroyal Hotel Ho Chi Minh

S zračna luka bude samo pet minuta dalje, to je idealno zaustavljanja za česte letaka i one koji traže hotel u blizini zračne luke. Za poslovne putnike, blizina Ho Chi Minh Međunarodna izložba i kongresni centar (HIECC) će dokazati da se neodoljiva izvući. Parkroyal Hotel Ho Chi Minh Vijetnam se nalazi samo pet minuta vožnje od Tan Son Nhat zračne luke. To je najpraktičniji hotel za globalne putnike čini. U blizini prisutnost međunarodna izložba i Kongresni centar Ho Chi Minh (HIECC) i nekoliko ureda također čini zgodan hotel za poslovne odnose na boravak. Superior i Orchid Club Superior sobe mjerenje 33 četvornih metara s bivšim gledaju na cestu. Deluxe sobe, s druge strane, ima ukupnu površinu od 37 četvornih metara, Orchid Club Deluxe soba 45 četvornih metara. Ubačaj na prostranoj 74 četvornih metara su u hotelskom Orchid Club Suites koji također imaju pozivajući pogled na bazen. Ovaj hotel ima restoran, otvoreni bazen i fitness centar. Besplatan WiFi u javnim prostorima i besplatan parking samo su također dostupni. Ostale pogodnosti uključuju sljedeće: bar / salon minisauna i aparat za kavu / čaj u predvorju. Vrt Brasserie nudi domaća i internacionalna jela. Lobby Lounge i Lotus Bar nudi izbor grickalica i potpis koktela i vina. Za snabdjevanje hranom za svoje potrebe sastanka, Parkroyal Saigon Vijetnam ima pet ekskluzivnih soba za sastanke s dogovorima koji razonoditi između 30 i 300 gostiju. Dobro obučeni tim projektanti događaj će raditi s vama da ne samo da dizajn posao ili društvenu funkciju za snabdjevanje hranom za svoje potrebe, ali i izvršiti događaj bez problema! Zdravlje Ljubitelji će uživati u dostupnosti gimnazije i bazen, a za goste koji jednostavno žele olakšati stres, parne kupelji, masaže i Refleksnom usluge nude na zdravlje klub. Bilo da putujete sami ili s obitelji, možete doživjeti toplinu i udobnost u Park Royal gostoprimstvu, pravo u udobnosti svoje sobe.

Oznake: Parkroyal, Saigon, ho chi minh, vietnam, hotel

Park Hyatt Hotel

08.09.2015.

Park Hyatt Hotel Ho Chi Minh je također unutar pješačka udaljenost od kulturnih i povijesnih znamenitosti poput ujedinjenja palače, HCMC narodnog odbora, na Dame katedrale Notre Saigona i Ben Thanh tržište. Gosti također mogu vježbati u 24-satnom dobro opremljenu teretanu, uzeti vijetnamski kuhanje klase ili obilazak Saigon u hotelu luksuzni S-klase Mercedes limuzine. Poslovni centar, vratar stol i sobu su sve dostupne 24 sata. Kada vidite ime lanac je preko hotel vrata općenito znate što možete očekivati, za bolje ili lošije - u ovom slučaju to je za bolje, kao i Park Hyatt može računati na dostavu suptilno elegantne moderne-klasik interijera, uz prvi -class objekti i sadržaji u sobi koje su stanje u umjetnosti. Podsjećaju na francuski doba Saigon obiluju, od nenametljivom izričitoj: postoje detalji razdoblje u dekor, a zidovi su prekriveni crno-bijelih fotografija grada. Ugodan restoran Opera poslužuje jela talijanske kuhinje, a stilski Square One nudi vijetnamski i roštilja zapadne užitke. Park Hyatt također ima modernu 2 Lam Son bar i elegantan Park Lounge, koji nudi poslijepodnevni čaj u opuštenoj atmosferi. A velika prednost novog graditi u fizičkim blagodatima mjesta. Ima mjesta ovdje za top-end spa i vanjski bazen okružen uređenim vrtom i dva restorana: Trg Jedan je autentično suvremeno Vijetnamski i Opera je impresivan talijanski Trattoria. Svaki kat ima personaliziranu uslugu batlera, soba s četiri poster kreveta i zvučno izolirane prozore s roletama louvered. Sjednite na nehrđajućeg čelika i stakla bar 2 Lam Son i uzorak berbe vina ili potpis koktel. Na trg, vijetnamski jela kao što su kamenice s kozjak octom i limunom pripremaju u pet pokazuju kuhinjama. Plesne dvorane i sastanke su elegantan u dizajnu i opremljen najnovijim tehnologijama, uključujući širokopojasni pristup WIFI. Plesne dvorane, koji se nalazi na predvorju razini, ima kapacitet do 450 osoba za koktel prijem. Šest druge dvorane nalaze se na polukatu, od kojih dvije imaju velike francuske prozore s vanjskom terasom. Sunce u centru hoteli u Ho Chi Minh City ispunjava svaku sobu, naglašavajući bogate drva i presvlake u Colonial dekor. Ako je idealno vrijeme za jedan dan razgledavanja i shopping, Dame Notre Saigona i Ben Thanh tržnica su unutar pješačka udaljenost. Jednostavno pitajte vratar za najkraćim putem.

Oznake: Park Hyatt, Saigon, ho chi minh, hotel, vietnam

Liberty Central Saigon Hotel

05.09.2015.

Liberty Central Hotel Saigon se nalazi u blizini Muzej rata ostataka i Chi Minh Muzej Ho, nudeći gostima zgodan mjesto za boravak u Ho Chi Minh. Ambijent Liberty Central Saigon Hotel se odražava u svakoj sobi sobu. pristup internetu, sobe za nepušače, klima-uređaj, stol su samo neke od ponuda po kojoj se mogu naći u cijelom objektu. Objekt također ima bazen na krovu, saunu i parnu sobu. Poslovni sadržaji u hotelu uključuju soba za sastanke i Executive Lounge s personalizirane usluge. Internet radne stanice, suvenirnica, skladište prtljage, praonica i high-speed bežični pristup internetu su neke od drugih objekata koje se ovdje nude. Elegantno namješten i zamišljeno imenovan, sve 139 sobe u hotelu imaju parketne podove i velike prozore s zadivljujuće pogledom na grad. Moderni udobnost kao što su LCD televizor sa satelitskim programima, stol, sef, čaj / kavu, mini bar i high-speed bežični pristup internetu su dostupni u ovim klimatskim kontroliranim sobe. Posjetitelji hotela mogu uživati u razgledavanju gradskih atrakcija: Cho Dem Noćna tržnica, Konzulat Singapura, Ben Thanh tržnica. Osigurali uslugu i nudi Liberty Central Saigon Centre Hotel ugodan boravak gostiju. Neovisno o vašim razlozima posjeta u hotels in Ho Chi Minh City, Liberty Central upravlja Metropole Hotel je savršeno mjesto za uzbudljivu i uzudljiv odmor. Izvršni Deluxe soba nudi šik, moderne dekori, spreman za posao. Suvremeni namještaj i sveobuhvatan skup udobnost i objekti učinit će vam boravak u Ho Chi Minh City čistog užitka.

Oznake: liberty, Saigon, Central, hotel, vietnam, ho chi minh

Novotel Saigon

Saigon - Ho Chi Minh je najdinamičniji i gužve grad u Vijetnamu. Samo nekoliko minuta hoda do atraktivnim mjestima kao što Reunion palača, katedrala Notre Dame i uz glavne veleposlanstava, zgrada i trgovačkih područja. Novotel Hotel Saigon Centre nalazi se u centru grada s izravnim pristupom poslovnog, trgovačkog i zabavnog centra. Od Tan Son Nhat međunarodna zračna luka je oko 20 minuta do hotela taksijem. Za svoje putovanje na more je samo 15 minuta do katamaranom luku. Suvremene gost sobe su opremljene s TV-om ravnog ekrana, sefom i mini barom. Svaka soba u ovom hotelu je klimatizirana i ima TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Neke jedinice imaju prostor za sjedenje za opuštanje u nakon napornog dana. Sobe su opremljene sa vlastitom kupaonicom. Za vašu udobnost, naći ćete kupka haljinama, papuče i sušilo za kosu. Hotel ima besplatni WiFi u cijelom objektu. Neke vrste imaju: aparat za espresso i ležište za iPod. Privatne kupaonice imaju ili tušem ili kadom. Ovaj hotel ima vlastiti restoran koji poslužuje doručak, ručak i večera gdje ćete naći izbor predmeta za probati. Opustite se u otvorenom bazenu tijekom boravka u Ho Chi Minh City. Tu su i 4 barovi / prostori za odmor i bar na bazenu tako da gosti mogu popiti osvježavajuće piće s ležaljkama ili na traci pri boravku ovdje. Od doručka do ručka, večere ili ukusnog malo snack, Novotel nudi uravnotežene izbore i ŕ la carte usluge 24/7 na svim svojim hotelima. U Novotel Saigon Centre, možete računati na uživanje opuštajući obrok u prijateljskoj, stilski okruženju. Premier Lounge nalazi se na 19. katu s pogledom veliča panorama grada, dostupan je samo premier podne goste s ekskluzivnim pogodnosti poput privatnog buffet doručak, cijeli dan osvježenje i večernje koktele. Naši bazen objekti nude više od samo bazen. Kokteli i osvježenje uvijek na Vašem izboru. S prekrasnim pogledom na bazenu i slobodno atmosferu, to je pogodno za povremeni razgovor ili jednostavno svoj užitak.

Oznake: novotel, Saigon, ho chi minh, hotel, vietnam

Rex Hotel Ho Chi Minh

29.08.2015.

Strateški smještena u najboljem centru Saigon, Rex Hotel Ho Chi Minh je luksuzni hotel s 5 zvjezdica - najbolje luksuzan bježi u Ho Chi Minh City, baština koja datira iz ranog 20. stoljeća, kada je prvobitno otvoren kao francuski garaži. Za više od 80 godina, kao orijentir, kao i svjedok usponima i padovima gradske povijesti, Rex Hotel je obnovljen kako bi postao jedan od gradskih najnevjerojatnijih adresa. Ponosi se nude gostima mnoge visoke klase objekata, uključujući 286 individualno dizajnirane sobe, niz funkcija i soba za sastanke je idealno mjesto za vjenčanje, tvrtku ili događaja, La Cochinchine spa i četiri in-house restoranima, caffe i bar. On je imao apsolutno ništa brinuti jer iako Rex Hotel je apsolutno divno! Glasali naše obitelji najbolji stavio mi je ostao tijekom cijelog našeg boravka (osim Halong Bay Cruise, koji je u kategoriji vlastitu). No, tako govoreći, to je ogroman kompliment kao sva mjesta koja smo boravili u, kao što je pokupila Vijetnamu jedinstvenih Tours, bili su veliki i vrhunski. Zdravstveni klub, sauna i masaža Shiatsu se nude za opuštanje. Hotelski fitness centar ima aerobic, teretanu i fitness klase. Piće u baru na krovu od Rex Hotel je obred prolaz, a posjetite Ho Chi Minh. To je jedan od najnižih krovnih barova u gradu na samo pet kata visoke, ali daleko od koči pogled skroman visina je zapravo jedan od Rex Hotel je otkupiteljske značajke. Rasprostire se na ispod ulicama nekoliko Vijetnama najljepših i njeguju razdoblje zgrada, uključujući Saigon Opere i Narodnog odbora dvorani - dva od najboljih primjera francuske kolonijalne arhitekture - i relativno kratke udaljenosti između bara i znamenitosti Stari Svijet Ho Chi Minh čini scena više inclusive. Ovo je jedan od najboljih mjesta u gradu za odmor s cool koktel u ruci kao dan pretvara u noć, a zvučni signal i škripu skutera može se lagano čuje na povjetarcu.

Oznake: Rex, hotel, ho chi minh, Saigon

Renaissance Riverside Hotel Saigon

28.08.2015.

S pogledom na rijeku Saigon, ova nekretnina je strateški smještena u srcu poslovne i komercijalne četvrti, a također unutar pješačka udaljenost od glavnih poslovnih zgrada. Istražite jarke Ho Chi Minh City iz udobnosti Renaissance Riverside Saigon Hotel, Marriott Luxury & Lifestyle Hotel. Smješten u gradu District 1 i gurnuo uz rijeku Saigon, naš luksuzni hotel je u blizini niz značajnih povijesnih znamenitosti, premijer Saigon blagovaonom i lokalnim tvrtkama. Uživajući u povoljan položaj u središtu Ho Chi Minh, ovaj šarmantni Riverside Hotel je u roku od 10 do 15 minuta hoda od Opere, Notre Dam katedrale i Ben Thanh tržnica.
Uz sobe-254 od čega 336 novo redizajnirano deluxe soba-kao pet blagovaona prostorima, bazen na krovu, on-nekretnine spa i fitness centar, hotel nudi svojim gostima lijep vidik rijeke Saigon kao velika pogled na horizont. Nudi moderne sobe, 4 hrane i pića opcije i bazen na krovu. Vi ćete biti pobrkan za izbor u smislu blagovaonica, jer to Hotel ima 2 restorana koji poslužuju: doručak, ručak, večera i kasni, tako da ste sigurni da ste pronašli nešto ukusno iskušati svoje nepce. Ako želite niske ključne blagovaona opcije, od vas će biti drago da otkrijete roštilj, snack bar / deli i 24-satna posluga u sobu. Idi za kupanje u vanjskom bazenu tijekom vašeg boravka. Bazen i bar / salon su idealna mjesta za pića prije odlaska dolje do restorana kušati ukusna izbor izbornika. U jutarnjim satima buffet doručak poslužuje se u restoranu. In-house restoran nudi svjetlo internacionalne kuhinje. Na dobro opskrbljena caffe-baru gosti će uživati u izboru kave. Gosti mogu uzeti zamoči u našem krovu bazenu ili se opustite u našem suncem bazenu terasi nakon napornog dana provedenog na sastancima ili u razgledavanju. Alternativno, možete se počastiti pićem u Atrium Lounge, uživati u ležerno večera u Kabin kineskom restoranu, ili ručati na mnoge zapadne i vijetnamski gastronomskih užitaka na Riverside Cafe.

Oznake: Renaissance, riverside, hotel, Saigon, ho chi minh

Majestic Hotel Saigon

25.08.2015.

Hotel Majestic je okupirana jedan od najboljih mjesta u Saigonu, gdje gosti mogu uživati u zadivljujući pogled na rijeku Saigon. Stara butik šarm hotela, elegancija klasične francuske kolonijalne dizajn poboljšane svojim stupovima i lukovima proslavi zlatnog doba arhitekture. Luksuzni postiže pozornost na detalje i potpuni komfor osigurana kroz uljudan uslugu. Okružen raznih lokalnih shopping i blagovaona opcije, Majestic Hotel Saigon je 500 metara od Opere. Katedrala Notre Dame i Ben Thanh tržnica su 15-ak minuta hoda. Lijepo obnovljena, vrhunski nalazi uz rijeku Saigon u srcu grada. Niti jedan drugi hotel u gradu rivali svoju kombinaciju mjesto, udobnosti i karaktera. Sve 175 sobe imaju besplatni WiFi i besplatni priključak na internet, plus hladnjaci i TV. Minibarovi posluga u sobu, te besplatnu flaširanu vodu su među ostalim sadržajima na raspolaganju gostima. Besplatan žičani i bežični pristup internetu čuva vas povezani i vrhunska TV kanala pruža zabavu. Privatne kupaonice s kadom imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu. Pogodnosti uključuju: stolovi i ponudi se poslužuje svakodnevno. To je veliki hotel za mjesto i vrijednost za novac. Kupaonice mogao učiniti s ažuriranjem. Uživali smo u doručku na krovu, a također krovu bar s pogledom na rijeku. Preporučujem hramu Klub za večeru i Saigon Saigon za večeru po koktele. Vi ćete biti pobrkan za izbor u smislu objedovanja u ovom hotelu jer postoje 3 restorana koji poslužuju: doručak, ručak i večera gdje ćete naći veliki izbor izbornika i lijepo mjesto za jesti tijekom dana. Idi za kupanje u vanjskom bazenu tijekom vašeg boravka. Bazen i bar / salon su idealna mjesta za pića prije odlaska dolje do restorana kušati ukusna izbor izbornika. Nalazi se na predvorju prizemlju hotelski restoran nudi širok spektar međunarodnih i orijentalne jela i primamljiva niz slastica. Novouređeni Majestic Hotel Saigon zadržava svoj izvorni šarm starog svijeta, besprijekornu eleganciju i klasične francuske kolonijalne arhitekture, u samom srcu Ho Chi Minh City.

Oznake: Majestic, hotel, Saigon, vietnam, ho chi minh

Continental Hotel Saigon

13.08.2015.

Continental Hotel Saigon je središnja Ho Chi Minh City orijentir gotovo stoljeće i četvrt. Continental Hotel Saigon je kroz simpatički još temeljitu obnovu u posljednjih nekoliko godina i luksuzni hotel sada ima neke od najelegantnijih sobama i javnim prostorima u gradu. Continental Hotel Ho Chi Minh City je Green Hotel, koji je postigao certifikat za poštivanje zahtjeva postavio ASEAN Green Hotel standardu (2008-2009). U cilju razvoja stabilne zeleni turizam, Upravni odbor Continental Hotel Saigon obvezuje s predanošću. Popularan i drevni hotel s bogatom poviješću, to je doista putnik omiljeni smještaj, daje utjehu i obrazovno iskustvo u isto vrijeme. Centralno smješten, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija i događanjima u Ho Chi Minh City. Prostrane sobe s visokim stropovima su uređena u francuskom kolonijalnom stilu. Oni nude prekrasan pogled na grad i dvorište. Svaka soba ima LCD TV s kabelskim programima i pristup internetu velike brzine.
Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 80 klimatiziranih soba sadrži sljedeće: hladnjaci i minibarovi u. Flat-screen televizori s satelitskim programiranje pružaju zabavu, a besplatan bežični pristup internetu čuva vas povezani. Privatne kupaonice s kombinacije tuša / kade imaju besplatne toaletne potrepštine i ogrtači za kupanje. Pogodnosti uključuju: telefoni kao i sljedeće: sefovi i stolovi. Zdravstveni klub, sauna, parna soba i soba za masažu / tretman među zabavne sadržaje u ponudi. Free WiFi je dostupan. Mogućnosti obroka u Hotel Continental Saigon uključuju 2 restorana. Bar / salon otvoren je i poslužuje pića. Usluga u sobi dostupna je 24 sata dnevno. Hotel poslužuje besplatan buffet doručak svakog jutra u restoran. Dodatne pogodnosti su zdravstveni klub, sauna i minisauna.

Oznake: Continental, Saigon, vietnam, ho chi minh, hotel

Grand Silverland Saigon

10.08.2015.

Smješten u Ho Chi Minh City, Grand Silverland Hotel je udaljen 10-ak minuta hoda od Sunwah Tower, Opera Building i Metropolitan zgrada. To je 30 minuta vožnje od Tan Son Nhat zračne luke. Grand Hotel Saigon Silverland je manje od 10 minuta od drugih poznatih poslovnih zgrada Ho Chi Minh City i samo 01 minuta udaljen od Ben Thanh tržište. Hotel nudi 89 sobe, uključujući Deluxe, Deluxe Premier, izvršne i Silver Suite s visoke klase marke sadržajima i zabavnim sadržajima, kao što su krovni vrt restoran gdje gosti mogu uživati posebnu noć večeru pod svijećama i gosti mogu kupati u bazen na krovu , s pogledom na lijepu gradsku krajolik. Iskoristite prednost bogatstva neotkrivenih usluga i pogodnosti u hotelu u Ho Chi Minh City. Za imenovanje nekih od hotelskih objekata, tu su besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satno radno vrijeme recepcije, 24-satna posluga u sobu, ekspresna prijava / odjava, skladište prtljage. Klimatizirane sobe imaju TV ravnog ekrana, besplatnu flaširanu vodu i besplatan čaj / kava čineći objekte. Neke sobe imaju pogled na grad. Privatne kupaonice imaju kadu i tuš. Vi ćete biti pobrkan za izbor u smislu objedovanja u ovom hotelu jer postoje 2 restorana koji poslužuju: doručak, ručak i večera gdje ćete naći veliki izbor izbornika i lijepo mjesto za jesti tijekom dana. Spa KL mjesto da se za odmor i opuštanje, nudi lica i blatna kupka, kao i tretmani tijela, aromaterapija i parna soba. Idi za kupanje u vanjskom bazenu tijekom vašeg boravka. Gostima koji žele uživati u piću sigurno će htjeti posjetiti jednu od 2 barovi / prostori za odmor. Objed objekti Grand Silverland Hotel & Spa ima restoran i kafeterija. Hotel ima 24-satnu recepciju. Javne površine Grand Silverland Hotel & Spa udobno klimatiziran. Slobodno vrijeme sadržaji: Tu je otvoreni bazen u hotelu. Gosti također mogu uživati u sljedećim spa / wellness sadržaje: na mjestu spa usluge. Uz 2 restorana, ovaj dim-free hotel ima full-service spa i golf. WiFi u javnim prostorima je slobodan. Osim toga, vanjski bazen, 2 barovi / prostori za odmor i zdravstveni klub su na licu mjesta. U ovom dim-free hotel, gosti mogu pomladiti na Spa KL.

Oznake: Grand Silverland, Saigon, vietnam, hotel, ho chi minh

Anpha Boutique Hotel

31.07.2015.

Ben Thanh tržnica je 201 m od Anpha Boutique Hotel Saigon, i Fine Arts Museum je 400 m od kuće. Najbliža zračna luka je Tan Son Nhat Internacionalna zračna luka, 6,9 km od kuće. Anpha Boutique Hotel ima 21 soba elegantno imenovan. Sve sobe imaju internet i Wi-Fi, iPhone i iPad punjenja, radni stol i drugim sadržajima, uključujući LED TV, sef, mini bar i aparat za kavu / čaj čineći objekte. Hotel strateški položaj osigurava da gosti mogu brzo i jednostavno doći do mnogih lokalnih točaka od interesa. Utočište odmor i opuštanje, hotel nudi ukupno obnova tek nedaleko od mnogobrojnih gradskih atrakcija. Sobe će vam pružiti flat-screen TV, klima uređajem i mini barom. Uz tuš, privatni kupaonice dolaze s kadom i besplatnim toaletnim potrepštinama. Dodaci uključuju prostor za sjedenje i kabelske kanale. Neke sobe imaju privatni balkon.
Ostali sadržaji nude uključuju uslugu kupnje ulaznica, organizacija turističkog izleta i usluge prtljage skladištenje. Restoran ima vrtnu terasu i nudi prekrasan pogled na grad. Gosti mogu uživati i europske i Vijetnamski specijalitete u opuštenoj atmosferi. Plišane posteljina i osebujna kupka sadržajima dodatno unaprijediti svaki boravak. Većina soba s prekrasnim pogledom preko Ben Thanh tržište i downtown Saigon - Ho Chi Minh City. Istaknuti pogodnosti limuzina / usluga limuzine ili automobila, ekspresna prijava i ekspresna odjava. Od zračne luke predviđeno plaćanje (dostupno na zahtjev). Udaljenosti se obračunava u ravnoj liniji od položaja objekta do točke interesa ili atrakcije i ne odražavaju stvarnu udaljenost putovanja.

Oznake: Anpha Boutique, Saigon, hotel, vietnam, ho chi minh, Travel

Harmony Saigon Hotel

07.07.2015.

Harmony Hotel Saigon je udaljen 10-ak minuta hoda od popularne Ben Thanh tržnica. Glavni Ho Chi Minh City atrakcije, kao što su FITO Muzej Cargo Bar i Mariamman Hindu hram se nalazi u blizini. Uključuju klimatizirane sobe imaju besplatan pristup WiFi i TV ravnog ekrana. Hotel također ima fitness centar i zatvoreni bazen s hidromasažnom bazenu. U Harmony Saigon Hotel, izvrsna usluga i vrhunski objekti učinit će vaš boravak nezaboravnim. Hotel nudi besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satno radno vrijeme recepcije, 24-satna posluga u sobu, ekspresna prijava / odjava, skladište prtljage kako bi se osiguralo naši gosti najveću udobnost.
Gosti se mogu opustiti uz piće iz minibara kao što gledati satelitsku TV. Čaj / aparat za kavu je na raspolaganju za pomoć gosti probuditi. Ili širokopojasni ili WiFi pristup internetu dostupan je u svakoj sobi. Sve sobe uključuju vlastitu kupaonicu. Ovaj hotel ima vlastiti restoran koji poslužuje doručak, ručak i večera gdje ćete naći izbor predmeta za probati. Idi za kupanje u zatvorenom bazenu tijekom vašeg boravka. Gosti također mogu uživati u pićima kao što je bar / salon.
Harmony Saigon Hotel nudi spa centar koji nudi usluge masaže. Vratar usluga i 24-satno radno vrijeme recepcije su također dostupni. Ostali sadržaji / usluge uključuju pult za organizaciju izleta i usluga ulaznica kako bi se gosti istražiti područje. Pranje, peglanje i kemijsko čišćenje dostupne su dodatne troškove. Istaknuti pogodnosti uključuju: poslovni centar, besplatne novine u predvorju i usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja. Planiranje događaja u Ho Chi Minh City? Ovaj hotel ima 1399 četvornih stopa (130 kvadratnih metara) prostora koji sadrži sljedeće: centar i soba za sastanke. Od zračne luke predviđeno plaćanje (dostupno na zahtjev).
Hotel Napomena: Imajte na umu da potvrda brak će biti po zakonu, ako stranac želi dijeliti sobu s vijetnamske žene. Inače, hotel može odbiti rezervaciju ili zahtijevati da druga soba rezervirati.

Oznake: Harmony, Saigon, ho chi minh, vietnam, Travel, hotel

Liberty Central Saigon Riverside

05.06.2015.

Liberty Central Saigon Riverside je dom za 170 spavaćih soba, sve ukusno namještene pružiti udobnost kao što su sušilo za kosu, prostor za sjedenje, stol, satelitska / kablovska televizija, klima-uređaj. Pored toga, hotelski domaćin, za rekreaciju osigurava puno sadržaja tijekom vašeg boravka. Bez obzira na vaš cilj posjeta, Liberty Central Saigon Riverside Hotel za vaš boravak u Ho Chi Minh City odličan izbor. Besplatni WiFi, sjedenje i LCD televizori su sadržanu u svim 62 sobe. Minibarovi pružiti osvježenje, i in-room blagovaonica je lako sa sadržajima kao što su hladnjaci i okrugli-the-clock sobu. Naći ćete lijepe dotakne poput papuče i besplatne toaletne potrepštine kako bi unaprijedili vaš boravak. Besplatnu flaširanu vodu, sefovi i sušila za kosu su također dostupni.
Au Liberty Središnja Saigon Riverside Hotel nudi besprijekornu kombinaciju udobnosti i dizajna. U pliš madraci i očaravajuća grad ili na rijeku ostavit će goste apsolutno začaranim tijekom njihovog boravka.
Pogodnosti uključuju: stolovi i ponudi se poslužuje svakodnevno. Iskusite visoko kvalitetne soba, uključujući televizor s LCD zaslonom, satelitska / kablovska televizija, stol, in room safe, bežični pristup internetu, kako bi vam pomogli napuniti baterije nakon napornog radnog dana. Slobodu Središnja Riverside Hotel je masaža, vanjski bazen, fitness centar, steamroom, spa su idealna mjesta za opuštanje i odmotati nakon napornog dana. Kada tražite udoban i pogodan smještaj u Ho Chi Minh City, čine hotel vaš dom daleko od doma. Gosti mogu zadovoljiti svoje nepce uz ukusnu internacionalnih jela i vijetnamski favorite kroz naše četiri blagovaona objekata. Nudimo zatvoreni ili pored bazena pića i blagovaona, s izbornicima koji obećavaju užitak u svakom zalogaju. Nalazi se na prvom katu s pogledom na romantičnu Saigon River, gostima će se naći jela u rasponu od preko kontinenata. Nudeći buffet ili a la carte je idealno mjesto za zabavu partnerima, prijateljima ili u posjetu rođacima, naša središnja restoran. Restoran može ugostiti do 120 gostiju usred suvremenog dizajna.

Oznake: Liberty Central, Saigon Riverside, Saigon, vietnam, ho chi minh, Travel, hotel

Hotel Nikko Saigon

04.06.2015.

Hotel Nikko Saigon je moderan, elegantan s minimalističkim dizajnom hotel s pet zvjezdica smještena u Ho Chi Minh City poslovne četvrti i turističke atrakcije. Hotel nudi iznimnu opuštanje i praktičnost u kombinaciji s toplinom japanskom gostoprimstvo. To je pogodan za bilo razonodu putnika koji se žele opustiti uz vanjski bazen daleko od užurbane gradske ili poslovne putnike koji žele ostati u najprikladnijem mjestu. Ostale točke interesa u blizini luksuzni hotel su Ho Chi Minh City Hall i Saigon Središnji Post Office. Hotel Nikko Saigon ima 334 soba, apartmana i 53 apartmana u 23-kata zgrade. S prosječnom veličinom sobe od 40sqm, naš glavni gost sobe su među najviše prostrane sobe u Ho Chi Minh, Vijetnam. Zemlja ton boje tema s minimalističkim dizajnom je karakteristika Japanaca, opuštanje i potpuno novi sobe obećavaju svim gostima udoban i ugodan boravak. Sadržaji uključuju drugi najveći ballroom u Ho Chi Minh City i 7 soba za sastanke. Spa sa sobama liječenja. Vanjski bazen, moderna gimnazija, japanski restoran, kineski restoran, lobby lounge, Međunarodni buffet restoran s cjelodnevnu blagovaonom i 24 sata posluga u sobu. Hotel s 5 zvjezdica u Ho Chi Minh City, Nikko Saigon je idealno smještena za upoznavanje područja. Smješten u poslovnoj četvrti, hotel je postavljena usred znamenitosti, znamenitosti, muzeja i kulturnih mjesta. Međunarodna zračna luka Tan Son Nhat je lako dostupna i transfere zračna luka i gradskih usluge prijevoza na raspolaganju.
Gosti mogu uzeti zamoči u vruće kadica ili se opustite uz umirujuće spa masaža. Hotel također ima poslovni centar, vratar usluga i suvenirnicu. Hotel nudi besplatne dnevne usluge prijevoz Ben Thanh tržnica, City Opera Notre Dame i ponovnom ujedinjenju palače. Molimo provjerite s hotelom na rasporedu shuttle-a po dolasku. Hotel se nalazi na periferiji Distrikta One, i dok je većina prvi put posjetitelji će previdjeti ovo područje grada u korist nešto više centralno smješten, to ne bi mogao nam odgovaralo bolje: Hotel se nalazi preko puta Škola, koja je leglo za ukusnu (i jeftin) ulici jede, pakiranje desetke dobavljača u gradske četvrti. Ako želite dodatnu razinu komfora i privatnosti možete odabrati iz ekskluzivnoj ponudi smještaja Nikko Klub Kat. Od premijera tehnologije s najboljim sadržajima / Hotel Nikko Saigon stvara svijet luksuza i usluga koji je teško ponoviti. Spa sa sobama liječenja. Vanjski bazen, moderna gimnazija, kineski restoran, lobby lounge, Međunarodni buffet restoran s cjelodnevnu blagovaonom i 24 sata posluga u sobu. Nikko Club Lounge nalazi se na 23. katu, najvišu razinu salon gdje možete uživati u spektakularnom pogledu na grad. Ako želite dodatnu razinu komfora i privatnosti možete odabrati iz ekskluzivnoj ponudi smještaja Nikko Klub Kat.

Oznake: hotel, Nikko Saigon, ho chi minh, Nikko, vietnam

Reverie Saigon Hotel

02.06.2015.

Smješten je u središnjem poslovnom okrugu, uz obale rijeke Saigon, sanjarenja Saigon se nalazi u jednom od najatraktivnijih štovana područja ovog uspješan moderan grad. Smješten u gornji ešalon od Ho Chi Minh City najnoviji, najluksuzniji zgrade, možete uživati u svjetske klase usluga usred najfinijeg interijera i dizajn. Imajte na umu da sanjarenja Saigon je nepušački hotel. Svaka soba, zajedno s većinom od hotelskih interijera, su dizajnirani od strane najboljih talijanskih dizajnera interijera; Colombostile, Giorgetti, Provasi i Visonaire. Uz izuzetne zbirke svjetske klase objekata, Reverie Saigon Hotel je siguran da postane jedan od najpoznatijih imena u gradu. Elegantno namještene, klimatizirane sobe opremljene ormar, mini barom, TV-om ravnog ekrana i udoban prostor za sjedenje. Privatna kupaonica ima hidromasažnu kadu, tuš objekt, ogrtači za kupanje i besplatne toaletne potrepštine. Glačanje objekata su također dostupni. Svaka od 286 soba ima prozore od poda do stropa, a tu su i 12 kategorije i veličine prostorija, kaže hotela najava. Namještaj je projektirao Visionnaire, Provasi, Giorgetti i Colombo stilom. Sanjarenja Saigon Hotel nudi besprijekornu uslugu i sve potrebne pogodnosti za okrjepu posjetitelja. Za udobnost i ugodnost gostiju, hotel nudi besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satno radno vrijeme recepcije, 24-satna posluga u sobu, objekti za goste s invaliditetom, ekspresna prijava / odjava. Zajedno sa 3 restorana, ovaj dim-free Hotel ima otvoreni bazen i bar / salon. Besplatan WiFi u javnim prostorima i besplatan parking samo su također dostupni. Osim toga, 2 kafići / kafeterije, snack bar / deli i sauna su na licu mjesta. U The sanjarenja Saigon Hotel, gosti mogu uživati u njegujućem masažu u spa ili uživati piće su služili u baru. Poslovni centar i sastanak / banketne sadržaji dostupni su, dok je 24-satno radno vrijeme recepcije može pomoći s pohranjivanje prtljage i transfere zračna luka. Istaknuti pogodnosti su ekspresna prijava, ekspresna odjava i usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja. Poslovne pogodnosti u ovom hotelu sastoji od konferencijski centar i soba za sastanke. Besplatno samostalno parkiranje dostupno je na mjestu.

Oznake: Reverie Saigon, hotel, Saigon, ho chi minh, vietnam, Travel

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.