Vinpearl Resort Danang

02.10.2015.

Vinpearl Da nang Resort je ekstravagantan i dobro nalazi Resort Residence kompleks sa 200 luksuznih soba i 39 vila. Naselje se sastaje 5 zvjezdica plus međunarodne standarde i vještina s eklektičan miks modernog dizajna i starinskih 20. stoljeća Indochinese klasične hotelske arhitekture. Nadalje, gotovo svi su sobe Vinpearl Resort Da Nang su dizajnirani za stvaranje romantične i spokojan postavku kroz panoramskim pogledom na zadivljujući more i glavnu bazen. Druga komponenta projekta - luksuzni hotel ima oko 200 pet zvjezdica plus međunarodnih-standardnih soba, od kojih je dizajn stil odražava suvremeni još klasični šarm Grand Indochinese hotela u ranom 20. stoljeću. I unutrašnjost i krajolik su moderni, luksuzni i elegantni. Hotel nudi i besplatan doručak. Izgrađen u susret s pet zvjezdica plus međunarodni standard, resorta 200 luksuzne i udobne sobe nude široku paletu izbora s gotovo svim pokazuju lijep pogled na more. Kolonijalnom stilu naselje soba 200 luksuznih nudi 5 zvjezdica plus međunarodne usluge s modernim sadržajima kao što su 46 "LCD HD TV sa 100 kanala IPTV sustava. DVD player i surround zvuka stereo sustav.
Brzi pristup internetu u kombinaciji s bazne stanice iPod je također dostupna. Što je više, možete birati između posebno izrađenih jastuka koji nudi različite mirise prilagođene vam miran i zvuka sna. Vinpearl Da Nang nalazi bezbroj hrane i pića, opcija koja će zadovoljiti sve vaše gastronomske želje. Ove opcije uključuju tematske restoran, bar i dnevni boravak, koji su svi jednostavno nalazi biti lako dostupna.

Oznake: Vinpearl, da nang, resort, vietnam

Sofitel Legend Metropole Hanoi

Luksuz ovdje nije u funkciji broja prekidača i gumba na upravljačkoj ploči noćni; to je stara škola hotel s pet zvjezdica, s diskretnim atmosfera i usluge odgovara za rukovoditelji i državnika pod istim uvjetima. Sjaj novost može biti nedostaje iz Metropole, ali iskustvo je ništa manje bogata i ugodno. Čast da bude prvi nekretninu Sofitel Legend (samo pregršt Sofitel svojstva nose tu razliku), Sofitel Legend Metropole Hanoi nudi tri restorana, tri bara, sedam funkcija sobe, ekskluzivni Club Lounge, grijani bazen, zdravstveni klub, a luksuzni Le Spa du Metropole. Jedinstvena ponuda hotel je svakodnevno vodio put za povijest turneje koja pruža gostima ne samo priliku da nauče više o hotelskom povijesti, ali i priliku posjetiti nedavno otkrio Hoteli ratnu zraka skloništu. Stanovanje privatnu blagovaonicu i terasu, začini vrt poslužuje azijske i vijetnamski specijalitete. Ostali ugostiteljski objekti uključuju Angelina talijanski restoran i lounge i Le Beaulieu francuskom restoranu. Piće se može uživati u bilo kojem od hotela 3 bara. Unatoč tome što više trima-sto sobe u ponudi je Softiel Metropole Hanoi čini iskustvo osjetiti jedinstveno svaki put kada posjetite. A za nas, to je ono što veliki hoteli su sve o tome. Svaka soba je namještena do savršenstva i osoblje su uvijek prisutna pružiti ruku, bilo da je Opera rezervacije ulaznica ili jednostavno pružanje savjeta o zaobilaženju Vijetnamu.

Oznake: Sofitel Legend Metropole, Hanoi, vietnam, hotel, Sofitel

Somerset Vista Ho Chi Minh

01.10.2015.

Smješten u početni stambene okrug An Phu Ward, Somerset Vista Ho Chi Minh City blizu trenutne središnje poslovne četvrti i jednostavno pristupiti putem Hanoi magistrali i East-West Highway. Svojstva su u blizini Metro hipermarket, An Phu supermarket i prestižnih obrazovnih ustanova, kao što su British International School, Australian International School Saigon i International School of Ho Chi Minh City. Osim toga, oni su povezani s ambulanta, prodajnim mjestima i uredskih objekata unutar Vista. Serviced Residence je u blizini Metro hipermarket, An Phu supermarket i prestižne obrazovne ustanove. Uz drvene podove, klimatizirani apartmani su opremljeni s kaučom prostor za sjedenje, TV-om ravnog ekrana i DVD player, glačanje objektima i kuhinjom. Kupaonice uključuju tuš rublja, kupanje i besplatne toaletne potrepštine. Hotel nudi mnoge jedinstvene mogućnosti rekreacije kao što su fitness centar, sauna, vanjski bazen, bazen (dječji), tereni za tenis. Somerset Vista Ho Chi Minh City Serviced Residence je pametan odabir za putnike u Saigon Vietnam, nudeći opušten i bezbrižan boravak u svako doba. Budite sigurni da uživaju rekreacijske sadržaje, uključujući i vanjski bazen, spa kada i teniski teren. Ovaj apartman također ima besplatan bežični pristup internetu, vratar usluge i organizacija turističkog obilaska / kupnje ulaznica.

Oznake: Somerset Vista, ho chi minh, hotel, vietnam

Hotel Pullman Saigon Centre

Tijekom slobodnog vremena, turisti istražiti mogućnosti kupovine na Ben Thanh tržište i Pham Ngu Lao ulici. Hotel Pullman Saigon Centre je na Tran Hung Dao Boulevard u Ho Chi Minh City i manje od osam kilometara do Tan Son Nhat zračne luke. Zakoračite u jednu od 306 soba i izbjegnite pozivajući se svakodnevni stres sa širokim rasponom pogodnosti kao što su nogavica press, hladnjak, odvojeni tuš i kada, sef za prijenosno računalo, kadom koji se mogu naći u nekim sobama. Namještaj i pogodnosti pružaju udobnost i funkcionalnost za sve vrste putnike, s Pullman potpis kreveta, odvojena kišni tuševi, kade, pozdravni high-speed bežični pristup internetu, kuhalo za kavu / čaj čineći objekte, 40-inčni flat LED ekrana IPTV (Internet Protocol Television) s međunarodnim kanalima, i multi-function ploča koja se može integrirati u sobi zabavni sustav s vlastitim uređajima gostiju. Providan metalni mrežaste zavjese okvira zida do zida prozora, dodajući crtica drame sobe koje u rasponu veličina od 365 do 1.720 četvornih stopa. Pljuskova, espresso aparati i priključne stanice Bose su standard, kao i informacije grad (što učiniti, gdje shop i jesti, i sugerirao itinerare) izdaju na sedam jezika iz IPTVs da sync na mobilnim uređajima putem app. Kadama imaju u višim kat deluxe soba (izbjegavajte kutak deluxe soba, čija je L-oblik stavlja kada, što nespretno je zaštićena pozamašan nadstrešnice, u sredini prostora), dok je prostran Pullman apartmani imaju curvy dan kreveta i kada sobe s podignutim platformama i pogledom. Gosti na izvršne etaže tretiraju na doručak, ručak, večernje koktele i cjelodnevnim osvježenje u mirnom salon. Gosti mogu vježbati u hotelskom fitness centru ili se opustiti u sauni i spa bazen. Usluge skladište prtljage dostupni su na 24-satnom recepciji. Pullman Saigon Centre Hotel je pametan odabir za putnike u Ho Chi Minh City, nudeći opušten i bezbrižan boravak u svako doba.

Oznake: hotel, Pullman, Saigon, centre, vietnam

Paradise Boutique Hotel

Ona se nalazi u samom srcu grada, 20 minuta od Tan Son Nhat zračne luke i 5 minuta možete prošetati do svih izvrsnih trgovačkim centrima (ex: Ben Thanh tržnica, Saigon trg shopping centar, Vincom Center, Saigon Porezna Trade Center. ..) i prodavaonice hrane (npr: Starbucks, Burger King, KFC, Podzemna željeznica ...) u Saigonu. U Paradise Boutique Hotel je posvećen tome da vaš gosti osjećali ugodno. Da biste to učinili, hotel nudi izvrsnu uslugu i velik izbor pogodnosti. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 68 klimatiziranih soba sadrži sljedeće: hladnjaci i minibarovi u. 32-inčni flat-screen televizori s kabelska programiranje pružiti zabavu, a besplatan bežični pristup internetu čuva vas povezani. Nudeći pogled na grad, moderne klimatizirane sobe dolaze s ormarom, mini barom, TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima i prostor za sjedenje. Sobe imaju vlastitu kupaonicu opremljenu tušem objekta. Privatne kupaonice imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu. Pogodnosti uključuju: stolovi i ponudi se poslužuje svakodnevno. Sve gostujućim soba i apartmana su velike s posebnim dizajnom interijera, vrlo elegantan i udoban. Njegova profesionalna usluga timovi će uvjeriti svoje zaštitnice je zahvalnost i divljenje. Paradise Saigon Boutique Hotel nudi sobu za sastanke objekata i pult za organizaciju izleta koji može pomoći s razgledavanje i putničke aranžmane. Gosti mogu koristiti fitness centar, ili uživati u maženje masažu u spa. Skladište prtljage i praonica usluge su također dostupni. Park View Restoran: Na gornjem katu, njegov kapacitet je do 100 sudionika za buffet ili koktel party. Vrlo romantična dizajn, s panoramskim pogledom na grad, ona nadahnjuje za sve goste koji pohađaju stranke vjenčanja, rođendana.

Oznake: Paradise Boutique, hotel, Saigon, vietnam

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.