Sofitel Legend Metropole Hanoi

02.10.2015.

Luksuz ovdje nije u funkciji broja prekidača i gumba na upravljačkoj ploči noćni; to je stara škola hotel s pet zvjezdica, s diskretnim atmosfera i usluge odgovara za rukovoditelji i državnika pod istim uvjetima. Sjaj novost može biti nedostaje iz Metropole, ali iskustvo je ništa manje bogata i ugodno. Čast da bude prvi nekretninu Sofitel Legend (samo pregršt Sofitel svojstva nose tu razliku), Sofitel Legend Metropole Hanoi nudi tri restorana, tri bara, sedam funkcija sobe, ekskluzivni Club Lounge, grijani bazen, zdravstveni klub, a luksuzni Le Spa du Metropole. Jedinstvena ponuda hotel je svakodnevno vodio put za povijest turneje koja pruža gostima ne samo priliku da nauče više o hotelskom povijesti, ali i priliku posjetiti nedavno otkrio Hoteli ratnu zraka skloništu. Stanovanje privatnu blagovaonicu i terasu, začini vrt poslužuje azijske i vijetnamski specijalitete. Ostali ugostiteljski objekti uključuju Angelina talijanski restoran i lounge i Le Beaulieu francuskom restoranu. Piće se može uživati u bilo kojem od hotela 3 bara. Unatoč tome što više trima-sto sobe u ponudi je Softiel Metropole Hanoi čini iskustvo osjetiti jedinstveno svaki put kada posjetite. A za nas, to je ono što veliki hoteli su sve o tome. Svaka soba je namještena do savršenstva i osoblje su uvijek prisutna pružiti ruku, bilo da je Opera rezervacije ulaznica ili jednostavno pružanje savjeta o zaobilaženju Vijetnamu.

Oznake: Sofitel Legend Metropole, Hanoi, vietnam, hotel, Sofitel

Church Boutique Hotel

29.08.2015.

Elegantan 4 zvjezdice Church Boutique Hotel Hanoi nudi besplatan parking, spremište za prtljagu, kao i 24-satnu recepciju, praonicu rublja i uslugu prijevoza gore. Church Boutique Hang Gai se nalazi u trendiest dijelu Old Quarter ispunjen butici showcasing svilu i obrta. To je popularno poznat u Hanoi kao svila mušterija rajevima, koji ima 35 soba bogato ukrašene bijele linije i tamnim drvenim namještajem. Uz impresivan raspon ljeskanje šalove i stoles, fino prilagođene muške i ženske odjeće, jako izvezenim i sequined večernjih haljina, torbica, svila krevet bacanja, jastuk pokriva, to je definitivno mjesto ne bi propustili na kupca šoping itinerar. Uz besprijekornu spoj tradicionalnog Vijetnamski gostoljubivosti, kvalitetnim uslugama i udobnim prostorima, Crkva Boutique Hang Gai Hotel Hanoi čini idealnu bazu za odmor makeri i korporativne putnike u posjetu Hanoi. Dok je u prostoru, posjetitelji mogu provjeriti izložaka na Nacionalni muzej povijesti, vijetnamski Ho Chi Minh Muzej i Vijetnamu likovnih umjetnosti Muzej. Gosti također mogu fotografirati kulturnih dragulja poput Ngoc Son hram, Quan Su hram, umjesto GI˘I hram i Turtle tornja. Vaš hotel ima restoran gdje ćete pronaći dobar izbor izbornika za doručak, ručak i večeru. Na licu mjesta Spa je mjesto da se za odmor i opuštanje, nudeći lice, minisauna, masaže i manikure i pedikure. Bar / salon je idealno mjesto za popiti piće. Pronađite ono što vam je potrebno; tu je čak i suvenirnica na licu mjesta. Usluge ovog hotela uključuje vratar uslugu, skladište prtljage i uslugu pranja rublja. Kada je potrebno završiti neki posao, od vas će biti sretni da znaju da je poslovni centar ovdje. Postoji 40 dobro imenovan sobe. Dostupnost plaćeni zračne luke autobusom ovdje može pomoći za ublažavanje svoje transportne probleme. Crkva Boutique Hotel Hang Gai Hanoi je najbolji luksuzni hotel s diskontne stope. Rezervirajte online sada i dobiti posebne ponude: instant potvrdu, doručak uključen u najbolja garancija cijena i hotelskim mišljenja.

Oznake: church, boutique, hang gai, vietnam, Hanoi

Golden Lotus Hotel

10.08.2015.

Golden Lotus Hotel je dobro smješten u Hanoj Old Quarter-a, u neposrednoj blizini Hoan Kiem jezera. Lijepa i poznata vode Kazalište lutaka je unutar pješačka udaljenost. Ovaj 12-priča hotel ima besplatni bežični pristup internetu i 24-satnu recepciju. Dostupna je usluga 24/24. S pogledom na ulice scene s prozora ili balkona, sve klimatizirane sobe su opremljene flat-screen TV, osobni sef i mini-bar. Svaka soba ima TV ravnog ekrana. Neke sobe imaju prostor za sjedenje za vaše udobnosti. Naći ćete čajnik u sobi. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu. Dodaci uključuju ogrtači za kupanje i papuče. Hvalisanje bogatu mješavinu istočne stilu sa zapadnim utjecajem, ovaj hotel nudi niz luksuznih soba i apartmana, sve featuring elegantan dizajn interijera. Svaka soba dolazi s prirodnim drvenim podovima i namještajem, potpuno opremljene s modernim udobnost kao što su LCD satelitske televizije, mini barovima i toaletnim potrepštinama. Golden Lotus Hotel ima poslovni centar i tour desk koji pomaže u planiranju putovanja. Osoblje na 24-satnoj recepciji može pružiti automobila i iznajmljivanje bicikla. Prijevoz do zračne luke je dostupna. Golden Lotus Restoran na prvom katu poslužuje tradicionalne lokalne specijalitete i zapadne jela. Buffet doručak se poslužuje svakodnevno, a 24-satna posluga u sobu je na raspolaganju. Uz plaćanje, usluge prijevoza uključuju zračne luke (dostupno na zahtjev) i željezničke stanice usluga prijevoza. Besplatno parkiralište za goste je ograničeno i dostupno dok se ne popuni popuni. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je na javnim mjestima, a hotel ima pristup internetu. Golden Lotus Hotel ima: organizacija turističkog obilaska / kupnje ulaznica, mogućnost pranja rublja i mjenjačnica. Dodatne su pogodnosti objekta limuzina / usluga limuzine ili automobila, besplatne novine u predvorju i dizalo (lift). Golden Lotus Hotel Hanoi je najbolje 3 star hotel s diskontne stope. Rezervirajte online i dobiti posebne ponude: instant potvrdu, doručak uključen u najbolja garancija cijena i hotelskim mišljenja.

Oznake: golden lotus, Hanoi, vietnam, hotel

Essence Palace Hotel

Great location, eko-prijateljski, elegantne i luksuzne sobe s vijetnamske dodira i opsesije usluge su obilježja naših hotela, koji nudi većina usluga hotela s pet zvjezdica. Vi ćete uživati u udobnosti sobe imaju laptop s besplatnim bežičnim pristupom internetu i apartmana su besplatan mini bar i usluga pranja rublja. Prostrane balkon sobe za 1-3 osobe sa prekrasnim pogledom na živo susjedstvu. Essence Palace Hotel Hanoi je idealan za putnike zainteresirani za upoznavanje Hanoi i Sjevernog Vijetnama. Sposoban putovanja odjel može organizirati vizu na dolasku, obilazak glavnog grada, Halong Bay krstarenja i putovanja u Hue, Hoi An i Sapa. Svaka soba u hotelu je klimatiziran i ima TV ravnog ekrana s kabelskim programima. Pojedine smještajne uključuju prostor za sjedenje za vaše udobnosti. Uživajte u šalicu čaja od svog terasu ili balkon. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu. Za vašu udobnost, naći ćete besplatne toaletne potrepštine i sušilo za kosu. Dizajniran za posao i slobodno vrijeme putovanja, esencija Palace Hotel je savršeno smješten u Old Quarter; jedan od gradskih najpopularnijih locales. Full-service spa, restoran i bar / salon dostupne su u ovom dim-free hotel. Besplatan WiFi u javnim prostorima i recepciji besplatnu upravitelja su također dostupni. Ostale pogodnosti uključuju sljedeće: kavana / kafeterija, 24-satni poslovni centar i parkiranje bez posluge. Hotel također nudi najam bicikla i automobila. Ngoc Sin Temple je 300 metara od Essence Palace Hotel, dok Hoan Kiem jezero je 500 metara od objekta. Najbliža zračna luka je Međunarodna zračna luka Noibai, 21 km od objekta. Ovaj hotel ima vlastiti restoran koji poslužuje doručak, ručak i večera gdje ćete naći izbor predmeta za probati. Ako želite niske ključne blagovaona opcije, bit će vam drago da otkrijete trgovina živežnim namirnicama / prodavaonica i 24-satna sobna posluga. Tu je i bar / salon gdje gosti mogu uživati u pićima. Great location, eko-prijateljski, elegantne i luksuzne sobe s vijetnamske dodira i opsesije usluge su obilježja naših hotela, koji nudi većina usluga hotela s pet zvjezdica. Vi ćete uživati u udobnosti sobe imaju laptop s besplatnim bežičnim pristupom internetu i apartmani uključuju besplatan mini bar i usluga pranja rublja. Prostrane balkon sobe za 1-3 osobe sa prekrasnim pogledom na živo susjedstvu. Obiteljske sobe povezivanje savršeno ugostiti grupe 4-5 ljudi koji žele ostati zajedno, ali još uvijek imaju privatnost.

Oznake: Essence Palace, vietnam, Hanoi, hotel

La Siesta Hotel

03.08.2015.

Najnoviji dragulj je i moderno u stilu, kao i utjelovljujući skriveni šarm Hanoj i stare jezgre. La Siesta Hotel Hanoi ima 50 prostrane spavaće sobe, uključujući apartmane i Duplex sobe. Apartmani imaju moderne i udobne prostorije s prostorom za sjedenje. A dupleks soba je osobito dobar za obitelji i grupe prijatelja. Za ljubitelje hrane doživjeti Vijetnam autentične kuhinje u restoranu Gourmet Corner u prizemlju. Dodatne zamišljen dotakne su naše 24-satni usluga korisnicima, večernje turn-down, besplatan neograničen bežični internet sa PC-u svakoj sobi, kabelska TV i filmove na zahtjev, DVD player ... itd, za koje se nadamo učinit će vaš boravak posebnu.
Ostali sadržaji uključuju spa, teretanu, film sobu će vam pomoći da se opustite još tijekom vašeg boravka us.For ljubitelje hrane doživjeti Vijetnam autentične kuhinje u restoranu Gourmet Corner u prizemlju. Dodatne zamišljen dotakne su naše 24-satni usluga korisnicima, večernje turn-down, besplatan neograničen bežični internet sa PC-u svakoj sobi, kabelska TV i filmove na zahtjev, DVD player ... itd, za koje se nadamo učinit će vaš boravak posebnu.

Oznake: La Siesta, hotel, Hanoi, vietnam

Rising Dragon Villa

Rising Dragon Villa Hotel je potpuno novi 06 katu zgrade s 35 sobe, renovirana u lipnju 2009. godine Idealno za razonodu putnika, bilo kratko boraveći u Hanoj ili na proširenoj posjete nudimo na licu mjesta restoran i pune turističke usluge. Rising Dragon Villa Hotel je udaljen 12-ak minuta hoda od Hoan Kiem jezero i Opere. To je 10-ak minuta vožnje od Hram književnosti. Noi Bai International Airport je 45-ak minuta vožnje. Rising Dragon Villa Hotel također nudi mnoge prostorije kako bi obogatio vaš boravak u Hanoi. Hotel nudi besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satna posluga u sobu, objekti za goste s invaliditetom, bežični pristup internetu, parkiralište kako bi se osiguralo naši gosti najveću udobnost. Hotel također nudi najam bicikla i automobila. Stari Grad vrata je 600 metara od Rising Dragon Villa Hotel, dok Ngoc Sin Temple je 700 metara od objekta. Najbliža zračna luka je Međunarodna zračna luka Noi Bai, 21 km od objekta. Primjetno je da gotovo svaki gost je potpuno zadovoljan uslugama i osoblja u Rising Dragon Villa Hotel. Pozivajući se na hotelskih objekata, što je vidio priljev stvari podržavaju svoj kratki boravak u vrlo lijep način. Očigledno, vi svibanj biti oslobođeni brige o osnovnim uslugama i to što su praonica rublja, posluga u sobu, zračne luke i usluga prijevoza. Uživajte zadovoljavajući obrok u restoranu koji poslužuje goste Rising Dragon Villa Hotel. Buffet doručak dostupan je svakodnevno za naknadu. Osim toga, vaš boravak može biti opuštajuće zahvaljujući velikom zbirkom pomoći iz hotela. U slučaju vaše obitelji idu zajedno, to je obično iskoristiti dnevnu sobu koja daje više prostora za igru i stvoriti za sve članove. U međuvremenu, kat je uglavnom pogodan za poslovni organizirati sastanke za male skupine unutar hotela. Kao što je spomenuto, brige osoblju značajne pridonosi kupaca preferencija. Oni su uvijek spremni pružiti gostima s informacijama o smještaju, kao i turnejama i druge srodne usluge. Istaknuti pogodnosti uključuju 24-satnu recepciju, pohranjivanje prtljage i mogućnost pranja rublja. Uz plaćanje, gosti mogu koristiti i od zračne luke (dostupno na zahtjev) i željezničke stanice uslugu prijevoza

Oznake: Rising Dragon, Villa, Hanoi, hotel, vietnam

Gondola Hotel

Gondola Hotel je smješten u srcu Old Quarter, samo 1 minuta hoda od Hoan Kiem jezera. Ima bar na krovu, restoran i besplatni bežični pristup internetu.
Da bi se obnovljena krajem 2011, Gondola Hotel Hanoi je izuzetna mergence između talijanske i Hanoi kulture. Butik hotel je strateški smještena u samom srcu Hanoj Old Quarter, koraci prospekti iz Hoan Kiem jezera i svih drugih većih znamenitosti grada. Romantična Gondola Hotel je savršen za slobodno vrijeme i poslovne goste. Gondola Hotel je izuzetna spajanje između talijanskog duha i Hanoi kulture. Strateški smješten u samom srcu Hanoi Ancient četvrtine, nekoliko koraka od Hoan Kiem jezera i svih ostalih glavnih znamenitosti grada, ovaj romantični butik hotel je savršen za slobodno vrijeme i poslovne goste. Nudimo 40 glamura i elegantne sobe gdje možete povući u mir i opuštanje od energičnost i žuriti u gradu. Cijeli ispunite svoj užitak objedovanje na ukusnu vijetnamski i europske kuhinje u našem restoranu L'Assaggio ili opuštanje u stilist krovu bar diveći slikoviti panoramu Hanoi.

Oznake: Gondola Hotel, Hanoi, vietnam

Annam Legenda Hanoi

31.07.2015.

Smješten u samom srcu Hanoj Old Quarter-a, Annam Legenda Hotel Hanoi nudi mnoge pogodnosti i prednosti za naše goste. Samo 3 minute hoda od našeg hotela možete pronaći Jezero Hoan Kiem i restorani, muzeji, kazališta, pubove, tržišta i legendarni Hanoi ulične namirnice koje su poznate u cijelom svijetu. Ovdje na An Nam Hotel Legend, ponosni smo s našim razinu usluge kupcima. Želimo da naši gosti osjećaju ugodno i cijenjen tijekom svog boravka kod nas, to je razlog zašto smo ponuditi mnoge ekskluzivne usluge dostupne 24 sata. Svaka soba je opremljena TV-om. Pojedine jedinice uključuju prostor za sjedenje za vaše udobnosti. Terasa ili balkon sadržanu u određenim sobama. Sobe imaju vlastitu kupaonicu. Dodaci uključuju ogrtače, papuče i besplatne toaletne potrepštine. Za više informacija o atrakcija i tour aranžmana, raspitati sa ljubaznim osobljem na pultu za organizaciju izleta. Ostali sadržaji uključuju poslovni centar s besplatnim bežičnim pristupom internetu i restoran koji poslužuje oba azijske i zapadne zbivati. Naš razne sobe su dizajnirani kako bi udobno smjestiti naše goste da li putujete sami ili s velikom skupinom. Naš hotel također nudi međunarodne besplatan buffet doručak za sve naše goste, koji se nalazi u našem restoranu na 8. katu. Annam Legend je idealno odredište za poslovne i turističke putnike podjednako. Samo 35 minuta od međunarodne zračne luke Hanoi i 10 minuta do željezničke stanice Hanoi možete brzo doći do mjesta gdje trebate ići. Naš razne sobe su dizajnirani kako bi udobno smjestiti naše goste da li putujete sami ili s velikom skupinom. Ovaj hotel je okružen povijesnim znamenitostima i brojnim turističkim atrakcijama, kao što su Ngoc Son hram i kip kralja Ly. Gost koji želi istražiti grad može posjetiti Jezero Hoan Kiem samo 2 minuta, kao središte kulture Vijetnam. Annam Legenda Hotel osigurava gostima udoban i luksuzan odmor.

Oznake: Annam Legenda, Hanoi, vietnam, Travel, hotel

Crkva Boutique Hang Gai

Crkva Boutique Hotel Hang Gai je idealno smješten za poslovne i zabavne putnike podjednako, ovaj potpuno novi boutique hotel se nalazi uz staru četvrt u svilenom kapitala, Hang Gai ulici, šetnje udaljen od popularnog Dong Xuan tržište i samo nekoliko minuta pješice do legendarni Hoan Kiem Jezero, središte Hanoi. Uz impresivan raspon ljeskanje šalove i stoles, fino prilagođene muške i ženske odjeće, jako izvezenim i sequined večernjih haljina, torbica, svila krevet bacanja, jastuk pokriva, to je definitivno mjesto ne bi propustili na vašoj itinerar. Svaka soba ima TV ravnog ekrana. Neke sobe imaju prostor za sjedenje za vaše udobnosti. Sobe imaju vlastitu kupaonicu. Za vašu udobnost, naći ćete papuče i besplatne toaletne potrepštine. U Church Boutique Hotel Hang Gai je posvećen tome da vaš gosti osjećali ugodno. Da biste to učinili, hotel nudi izvrsnu uslugu i velik izbor pogodnosti. Ovo je imenovan 35 soba hotela je najbliža stvar Hanoi ima butik hotela, sa sobe bogato ukrašen bijelom linijom i tamnim drvenim namještajem. To je u trendiest dijelu Old Quarter ispunjena butici showcasing svile i obrta. Hotel nudi besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satno radno vrijeme recepcije, 24-satna posluga u sobu, skladište prtljage, Wi-Fi na javnim mjestima kako bi se osiguralo naši gosti najveću udobnost. Zadovoljite svoj apetit u hotelskom restoranu koji poslužuje doručak, ručak i večeru, ili ostati i iskoristiti 24-satna posluga u sobu. Istaknuti su pogodnosti besplatne novine u predvorju, usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja i pohranjivanje prtljage. Hotel također nudi najam bicikla i automobila. Katedrala St. Joseph je 300 metara od crkve Boutique Hang Gai, dok Hoan Kiem jezero je 400 metara od objekta. Najbliža zračna luka je Međunarodna zračna luka Noibai, 21 km od objekta.

Oznake: church, boutique, hang gai, Hanoi, vietnam, hotel, Travel

Apricot Hanoi Hotel

27.07.2015.

Kao prvi hotel u Vijetnamu na štrajk delikatna mješavina između lokalno poznatog umjetnost i gostoljubivosti, Apricot Hanoi Hotel novi mali luksuzni hotel. Smješten samo nekoliko koraka udaljen od gradske kultni Hoan Kiem jezero, hotel odaje počast Vijetnam najboljih izvođača koje pokazuju izvornu umjetnička djela. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 123 individualno uređenih soba, sadrži sljedeće: kuhinje sa sljedećim: hladnjaci i štednjak vrhovima. Sobe marelica Hotel Hanoi imaju privatne balkone. Ožičen i bežični pristup internetu je besplatan, dok je 40-in LCD televizori s kabelska programiranje pružaju zabavu. Pogodnosti uključuju: sefovi za prijenosna računala i stolovi, kao i telefoni s besplatnim lokalnim pozivima. Uz boravka u hotelu marelica, vi ćete biti centralno smješten u Hanoi, nekoliko koraka od Hoan Kiem jezero i katedrale St. Joseph. Ovaj hotel je u neposrednoj blizini Ngoc Son hram i Hang Gai ulici. Grab nešto pojesti u jednom od hotelskih blagovaona objekata, koji uključuju 3 restorana i kavana / kafeterija. Ugasiti žeđ uz omiljeno piće u bar / salon. Buffet doručak je dostupan uz nadoplatu. Opustite se u full-service spa, gdje možete uživati u masažama, tretmani za tijelo i lice. Vi ste sigurni da cijenimo rekreacijske sadržaje, uključujući i noćni klub, otvoreni bazen i zatvoreni bazen. Ovaj hotel također ima besplatan bežični pristup internetu, vratar usluga i briga o djeci / brigu o djeci (nadoplata).

Oznake: apricot, Hanoi, vietnam, Travel, hotel

InterContinental Hanoi Westlake Hotel

25.06.2015.

S kombiniranim blagodatima sve mirnom West Lake, prostranim smještaj, luksuznih objekata i pažljiv Vijetnamski gostoljubivosti, gosti će uskoro otkriti da je InterContinental Hanoi Westlake Hotel idealno mjesto za boravak, da li putuju u svrhu poslovne ili slobodno vrijeme. Hotel jedinstveno je smješten iznad spokojan vodama West Lake, koji se nalazi samo nekoliko minuta udaljen od Hanoj poznatog Old Quarter. Postavite cijelosti preko Westlake i uz 800-godišnjeg Golden Lotus Pagoda, hotel ima ukusno uređene sobe, pet restorana i barova, plesna dvorana i četiri sobe događaja. InterContinental Hanoi Westlake Hotel najnoviji prve klase luksuzni hotel. Mi smo jednostavno nalazi u centru grada, ali samo 10 minuta od središnje poslovne četvrti i brojnih trgovačkih područja. Sve 318 sobe imaju duboke kade i imaju balkone i Odaberite udobnost kreveta. 24-satna posluga u sobu i minibarovi su standard, kao što su LCD TV sa satelitskim programima. Drvene podove, a stilski sobe imaju mini bar i privatne balkone s pogledom na hotelski bazen, Westlake ili Hanoj City. Veliki kupaonice dolaze s walk-in rainshowers i kade. Uz klase restoranima i barovima, Intercontinental Hanoi Westlake Hotel je doista raj sladokusci. Get upustio u egzotične Hrana i piće u kafiću Du Lac restoranu, Milan restoranu, Saigon restoran, Sunset Bar i Diplomat salonu i uživajte kompletan ukusnu užitak. Riječi luksuz, bogatstvo, raskoš i eleganciju definirati najbolju Intercontinental Hanoi Westlake Hotel. Intercontinental nudi miran i raskošan stil života svojim gostima. Premijera mjesto, pažljiv ugostiteljstvo, ekskluzivne objekte i bešavne usluge Intercontinental Westlake uistinu bi svi povlašteni posjetitelja.
Hotelski rekreacijski klub ima dobro opremljen fitness centar, kao i yoga i pilates klase. Gosti mogu uživati usluge opuštajuće masaže, ili organizirati jednodnevne izlete na pultu za organizaciju izleta.

Oznake: InterContinental, Hanoi, vietnam, Westlake, Travel

Phu Hai Resort

01.06.2015.

Možete uživati u obroku u restoranu poslužuje goste Phu Hai Resort, ili zaustaviti u na snack bar / deli. Opustite se uz osvježavajuće piće iz bara na bazenu, ili jedan od 2 barovi / prostori za odmor. Besplatan doručak poslužuje se svakodnevno. Besplatni WiFi, balkona i TV su sadržanu u svim 84 soba. Minibarovi cung osvježenje, a posluga u sobu dostupna cing. Nice dotakne papuče kako bi unaprijedili vaš boravak i besplatne toaletne potrepštine. Nua, masaže u sobi, sefovi i sušila za kosu su dostupni. Osim činjenice zazvonio cijene u hotelu u potpunosti pokriven, ovaj hotel je vrlo lijepo i mirno. Bazen je vrlo lijepo i uvijek dovoljno ležaljke cing tamo. Odmah iza hotela je taxi stanica vrlo uska novac u sljedećem gradu. Mi smo već bili zadovoljni samo GHI gore, cijene u hotelu su izvan dobra i zla. Ovo odmaralište s 4 zvjezdice nalazi se u blizini Ocean Dunes Golf Club i Phan Thiet plaža. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 84 klimatiziranih soba featuring minibarovi u. Sobe imaju privatne balkone. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je za vas povezani. Privatne kupaonice s kadom ili tušem i sušila za kosu imaju besplatne toaletne potrepštine.

Oznake: Phu Hai, da nang, resort, Hanoi, vietnam

Noble Boutique Hotel Hanoi

Postavite na Noble Boutique Hotel Hanoi ima poslovni centar. Nalazi se na povijesnom Hang Gai ulici, to je 400 metara od Hoan Kiem jezera i 10-ak minuta hoda od Hanoi Opera House. Sve 65 zvučno izolirane sobe imaju besplatni WiFi, LCD TV i aparat za kavu / čaj. Objed je i opcija s sobu i minibarovi pružiti osvježenje. Naći ćete lijepe dotakne poput papuče i besplatne toaletne potrepštine kako bi unaprijedili vaš boravak. Osim toga, besplatnu flaširanu vodu, sefovi i sušila za kosu su dostupni. Hotel nudi razne mogućnosti rekreacije. Ljubazno osoblje, velike prostorije i blizina svega što Hanoi ima za ponuditi su tri velika razloga zbog kojih biste trebali ostati na Noble Boutique Hotel. Prvo je otvorio 1876. kao pod imenom Thuy KY CO, i od tada smo izrasli u Noble Butik hotela u kojem možemo utjelovljuje romantiku Hanoi u starijoj dana -. Je opojan mješavina luksuza, povijesti i kolonijalne ambijent te nema drugi hotel može odgovarati. Novo otvoreni na sredini lipnja, hotel će donijeti najbolji izbor za gosta kad ostanu više u Hanoi.
Noble Boutique Hotel Hanoi nudi gostima besplatan doručak. Možda ćete uživati u posjetu restoranu, bar / salon i krovnu terasu tijekom vašeg boravka ovdje. Usluga dolazi s osmijehom i uključuje limuzina uslugu, skladište prtljage i zvono dječaka uslugu. Slobodno vrijeme i poslovni putnici mogu uživati u poslovni centar na licu mjesta. Ukupno soba: 65 Ako nemate automobil, vi svibanj cijenimo da je imovina uključuje plaćeni zračne luke autobusom. Još jedna pogodnost dostupna je ovdje besplatno parkiranje na određeno vrijeme. Ovaj 3-star Hotel Hoan Kiem, Hanoi nudi besplatni priključak i bežični pristup internetu, plus kemijskog čišćenja / pranja. Opremljen bar / salon, naći ćete idealno mjesto za popiti piće. U hotelskom bar / salon, možete prestati za piće. Dodano pogodnosti besplatni WiFi u javnim prostorima, besplatni priključak na internet na javnim mjestima, a 24-satni poslovni centar. Tu je i besplatno parkiranje, uz praktičnost zračne shuttle.Knowledgeable osoblje su dostupni na recepciji 24 sata na dan i može pružiti turističkog obilaska / kupnje ulaznica. Ovaj hotel ima 24-satni poslovni centar. Predvorju nudi TV, besplatne novine i sigurnosni sef na recepciji. Ostale pogodnosti uključuju bankomat / banke, dizalo (lift), osobne usluge i računalo.

Oznake: Noble Boutique, Hanoi, vietnam, hotel, Travel

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.