Vijetnam Vizu

13.04.2015.

Kako bi putovanje u Vijetnam, stranci moraju imati važeću vizu Vijetnam. Obično svatko će primijeniti vizu u veleposlanstvu ili konzulatu, ali to će potrajati puno vremena za pripremu papirologije, doći tamo i red za dugo vremena; Štoviše, to je skuplji od primjene online dobiti vizu na dolasku. Danas, turisti i poslovni ljudi mogu dobiti visa Vijetnam online i dobiti vizu otisnut na svojim putovnicama po dolasku u Vijetnamu međunarodnim zračnim lukama.

Primjena vizu online, putnici neće morati ići u Vijetnamu veleposlanstvo ili konzulat u svojim zemljama i oni mogu dobiti pismo odobrenja za vizu u roku od 2 dana ili čak nekoliko sati u hitnom slučaju putem e-maila. Uz pismo odobravanja vize, oni mogu imati Vijetnam viza otisnut na svojim putovnicama po dolasku u Vijetnamu međunarodnim zračnim lukama. U Airlines će neka check-in na letovima; tako da ne brinite o tome. Računanje vremena, štedi novac i ne Slanje putovnica Out su prednosti Visa na dolasku

S Vijetnam Visa Po dolasku, putnici mogu ostati minimalno 30 dana i do 90 dana da posjetite i dobiti nevjerojatan odmor u Vijetnamu. Oni mogu primijeniti multi-entry vizu ako ulaze i izlaze iz Vijetnama više puta.

Vijetnam Visa Po dolasku Usluga je potpuno legalan ako se primjenjuju kroz putovanja tvrtke. Neki Vijetnam veleposlanstva 'web stranice napisati obavijest da upozori putnike Nemojte koristiti vizu na dolasku i to je netočno!

1. Nanesite Vijetnam vizu na dolasku online travel tvrtke.
2. Platiti naknadu za uslugu i dobiti pismo odobrenja za vizu u roku od 2 radna dana-putem e-pošte
3. Donesite putovnicu, pismo odobrenja, 2 fotografije za putovnicu i novac u USD ili EUR platiti za utiskivanje naknadu u zračnoj luci.
4. Pay ovjerene naknada, 45 USD za jedan ulazak, 65 USD za manje od 1 mjeseca više ulaza i 95 USD za punopravno 1 mjesec uzastopnog ili 3 mjeseci više ulaza.

Fusion Maia Da nang

Smješten na My Khe plaža, Fusion Maia Resort je samo 10 minuta od Da Nang centra, 20 minuta od svjetske baštine grada Hoi An i 15 minuta od zračne luke. Fusion Maia dizajn nosi Vijetnam šarm u novom međunarodnom izgled. Fusion Maia Resort arhitektura je inspiriran onom forbiddencity Hue, a kojim se spajaju modernističke rubova u detalje. Najviše pažnje od svega, svaki vila na Fusion dolazi s privatnim bazenom i privatnim vrtom.
Fusion Maia Da Nang nudi 03 borave opcije: bazen vile, spa vile i plažu vile, svaka dolazi s vlastitim privatnim bazenom i dvorište vrt, suvremeni aparati, kao što su iPod, aparat za kavu, bežični pristup internetu, međunarodnih satelitskih TV i druge strane pokupila namještaj , A ako nismo ih istaknuo dovoljno, svi spa tretmani su besplatno i, povrh toga, doručak gdje, bilo kada u bilo koji tip smještaja ste izabrali. Fusion Maia je dijete našeg vjerovanja u skladnom fuzije zdravstvenih usluga i da je svjetska klasa naselja okolice. Fusion Maia lifestyle kombinira zdrav život sa životom indulging raskoši.


Novi i slično-ne-drugi dodatak Vijetnam luksuznih 5 zvjezdica naselja, Fusion Maia Da Nang Azija prvo mjesto s all-inclusive spa. Fusion Maia Resort ima najveći spa u središnjem Vijetnamu. Većina neodoljivo, svi spa usluge već uključene u cijenu. Štoviše, doručak u bilo koje vrijeme i bilo mjesto.

Oznake: fusion maia, da nang, resort, vietnam

Calypso Grand Hanoi

Calypso Grand Hotel Hanoi nudi elegantne smještaj u shopping četvrti Hanoj Old Quarter-a. Na vrh sve off, a gost-sobe su pažljivo dizajniran i namješten najfinije detalje, da bi odražavala novu razinu sofisticiranosti. Beskompromisna u stilu i udobnosti, Calypso Grand Hotel svrstava među vrhu za smještaj u Hanoi. Uz besplatni bežični pristup internetu i sobe s računalima, to je 5 minuta hoda od Hoan Kiem jezera. Putovanja oko Hanoi lako s turneje i ticketing usluga. Alternativno, bicikli i automobili se mogu unajmiti na Calypso. Umirujuće masaže dostupni nakon dana aktivnosti. 20 gost sobe u Grand Calypso Hotel imaju računala i minibarovi. Smještaj nudi poglede: na grad. Kreveti imaju sljedeće: trostruko oblaganje, štep deke i vrhunska posteljina. Sobe su pojedinačno uređene i namještene. Kupaonice imaju sljedeće: odvojene kade i tuševi i uz to duboke kade. Oni također nude ogledala za šminkanje / brijanje, dizajnerske toaletne potrepštine i ogrtači za kupanje. Ožičeni brzi i bežični pristup internetu je besplatan.

Sve sobe dolaze sa svojim vlastitim prijenosnim računalom, Wi-Fi, klima uređaj, flat screen TV, privatnu kupaonicu s kadama i stolovi. Deluxe sobe su veće od nadređenog i imaju vanjske prozore, dok su junior suite su veće dalje s pomoćnim krevetom za jednu osobu, a neke imaju balkone. Obiteljski suite, koji također ima queen size krevet i jedan krevet, je nevjerojatno prostran i ima balkon. Postoje četiri različite vrste soba; svi koji su ukusno uređeni, svijetao i prozračan s drvenim podovima. Čak su i superior sobe, koji nemaju vanjske prozore kao što je uobičajeno u Hanoi, unutarnje prozore na svjetlosti vratila s lijepim cvjetnim prikazuje. Istaknuti pogodnosti uključuju pozdravni high-speed (žičani) pristup brzom internetu, mjenjačnica i tajničke usluge. Uz nadoplatu, gosti mogu koristiti okrugli putovanje zračne luke (dostupno na zahtjev) i parkirati svoj automobil u blizini.
Source: Du Lich

Oznake: Calypso Gr

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.