Anantara Mui Ne

17.09.2015.

Postavite u vedro dizajniran glavnoj zgradi, sobe u Anantara MuiNe Resort utjelovljuju suvremenu milost prožet dotakne Vijetnamski šarma. Harboured unutar besprijekorno uređenih terena, naš smještaj Mui Ne neprimjetno prihvatiti boje i detalje prirodnom okruženju stvarajući utočišta prirodnog svjetla i ogromna pogledom. Hideaway u 89 soba, apartmana i izuzetan izbor privatnih vila bazen, svi s šarmantnim vijetnamski dotakne i okružen bogato uređenih oazi. Cijeli niz modernih udobnosti i pogodnosti u našim luksuznim sobama osigura ovo naselje u Phan Thiet pruža utjehu doma i luksuz Anantara. Elegantno uređene sobe su vrlo prostrane i nestled u bujnim vrtovima. Deluxe sobe su smješteni u glavnoj zgradi s pogledom na vrt. Deluxe Ocean sobe su veće s pogledom na more. Jednosobni bazenom Vile nude dodatnu luksuz privatni bazen i blagovaonom paviljon - savršeno za medenom mjesecu u potrazi za mirnom bijeg. Postoji više učiniti nego samo opustiti, iako je to često glavni Točka dana. Naselje je vrhunska Osoblje može dogovoriti divlji popodne kitesurfing ili planinarenje na planini Ta Ku. Ili spustite se do ribarskog mjesta i vidjeti svježi ulov dobavljači '(od kojih su neki možda kušati kasnije u L'Anmien, resorta potpis vijetnamskog restorana, na čelu s Alain Ducasse obučeni kuhar Alain Nguyen). Sunčati se na netaknute plaže potpomognuti nadvila pješčane dine. Provedite jutro ronjenja ili jedrenja. Praksa svoj jeku u ekskluzivnom Golf i Country klub u blizini. Uronite u autentičnom ribarskom mjestu životu. Ili se jednostavno opustite u našem idiličnom naselju i uživati u mirnom wellness putovanja na Spa Anantara. Putnici mogu uživati u svijet čuda tijekom boravka u elegantnom naselju, bogato namješten središte koje okuplja šarm i tradicije Vijetnamski stilu s blagodatima i raskoši suvremenog svijeta, koji kada u pratnji razinu usluge samo Anantara skupina može pružiti stvara utočište čistog blaženstva za sve za uživanje.

Oznake: Anantara, Mui Ne, Muine, phan thiet, vietnam, resort

Novotel Nha Trang Hotel

Centralno smješten na glavnoj ulici od poznatog odmaralištu Nha Trang, Novotel je okružen nekim od lokalnih atrakcija PO Nagar Cham kulama, Ba Ho Struja, Mun Island i Salangane Island. Nudeći obilje prirodnog svjetla, prostrani more-suočava sobe imaju besplatni bežični pristup internetu i TV ravnog ekrana s kabelskim programima. Novotel Nha Trang Hotel ima 154 smještajnih jedinica koje su dobro opremljene standardnim sadržajima kao što su klima-uređaj, SAT TV, privatnu kupaonicu, mini bar i sef za praktičnost gostiju. Priloženom kupaonica ima kišni tuš i sušilo za kosu. Ovaj spektakularan hotel s četiri zvjezdice ima više vrsta soba, kao što su standardne sobe, superior sobi ili apartmanu. Sobe su dobre s udobnim krevetom, velikom kupaonicom, terasom i lijepim balkonom s pogledom Nha Trang obalu. Probudi se izlaska na zaljev i uživati u prekrasnom pogledu na more i udaljeni otoci iz svog prostrane sobe balkona. Prije nego što je pogodio privatnu plažu, započeti dan s ukusnim Istok susreće Zapad doručak Novotel. Pored trga restoran, koji služi ukusna jela u modernom okruženju, Novotel Nha Trang ima dvije trake, uključujući i bar uz bazen na trećem katu. To je idealan izbor za slobodno vrijeme i poslovne smještaja. Bazen Bar kod Novotel Nha Trang se nalazi na 3. katu, s pogledom na gradski trg. Opustite se uz bazen i pijuckati niz koktel, sok ili bezalkoholno piće kao što gledati sunce polako rastopiti daleko. Teretana, spa i bazen s visoke kvalitete i bogate objekata ističe hotela.
Novotel rezultati vrlo visoku mjesto u percepciji kupaca. 192 od 278 osvrta na Tripadvisor obilježiti hotela "odličan", a Novotel prima mnogo lijepih riječi dao gosti posjetili ovdje: "zaslužuje sve velike recenzije", "fantastično", "vrijednost srce hotele u Nha Trang". Zabavni sadržaji u Novotel su otvoreni bazen i moderan spa s cvjetnim kupke. Ljubazno osoblje može pružiti osobne i organizacija turističkog planiranja usluge. Za svoj sljedeći događaj, vjenčanje ili team-building putovanja, Novotel Nha Trang pruža svojim modernim objektima i iznimne personaliziranu uslugu brand je poznat. Obilje posjetitelja žele vratiti ovamo, i obećanje da će dovesti svoje obitelji i prijatelje s njima. Doživite međunarodne standardne objekte tijekom boravka u našem hotelu plaži. Naša moderna zgrada sadrži najviše up-to-date sadržaje i zabavne usluge kako bi se osiguralo vaš boravak u Nha Trang je korisno i praktično.

Oznake: novotel, nha trang, hotel, nhatrang, vietnam

Hotel Equatorial Ho Chi Minh City

Ipak nježno nazivaju Saigon strane mještana, Ho Chi Minh City je također poznat kao "Biser Orijenta." To zadržava šarm podsjeća svog francuskog-europske baštine usred brzog komercijalizacije. Smješten u srcu Ho Chi Minh City, Equatorial Saigon Hotel stavlja goste u roku jednostavan pristup autobusne i željezničke stanice. Tijekom slobodnog vremena, putnici mogu istražiti Saigon Zoo & Botanički vrt ili uživati u vodenim atrakcijama na Dam Sen Park. Uz dva restorana, uključujući i visoko smatra Orientica i odličan brbljanje, ekvinocij Fitness i zabavni centar, i što mnogi smatraju najbolju otvorenom bazen u gradu, Hotel Equatorial je zadržala svoj status kao jedan od top 5- zvijezda iskustva u Ho Chi Minh City za više od 19 godina. Dan maženje može uključuju masaže, tretmani za lice i aromaterapija. Restoran, Chit Chat na Cafe je otvoren za doručak, ručak i večeru. Chit Chat Restoran nudi međunarodni švedski stol, a dnevni boravak pruža vrhunske kave mješavine. U hotelskom bazenu baru ili bar / salon, možete uživati u piću. Uživajte u noćni klub, zdravstveni klub, sauna i minisauna. Poslovne pogodnosti konferencijski prostor, poslovni centar, i limuzina / gradsku službu automobila. Osim toga, naći ćete WiFi u javnim prostorima, priključak na internet u javnim prostorima i aparat za kavu / čaj u predvorju. Svako jutro buffet doručak je dostupan. Tu je i ograničeni parking, uz praktičnost do zračne luke. Orientica riblji restoran je hotel nagrađivani restoran koji ima koncept live kuhanje. Karaoke sobe imaju barova. Sadržaji uključuju 6 Hrana i piće poslovnice s potpisom restorana Orientica riblji restoran i bar i brbljanje u kafiću. Tu su i 4 sastanke i sale koje nude maksimalnu fleksibilnost za sve prigode, i velike i male. Započnite dan s deluxe doručak poslužujemo u blagavaonici. State-of-the-art sastanak i konferencijski sadržaji, koji može primiti do 1.250 ljudi. U sastavu hotela nalazi svjetske klase rekreacijski centar s otvorenom bazenu (bar na bazenu), teretana, spa i masaža usluge su također dostupni. O.V. Klub ima 60 automata u bogate i fin Ekvatorijalnoj Hotel Saigon. Hotel u Ho Chi Minh City sa svjetske klase objekata i usluga je idealan izbor za poslovne i razonodu putnika dok gostujući Vijetnam najživahnijih i uzbudljiv grad. Nema uživo stolne igre ovdje i gaming uređaji dostupni su samo ne-vijetnamskih građana. Klub ima mnoge prednosti i mjesto nudi salon uz živu glazbu, karaoke sobe s privatnom baru.

Oznake: Equatorial, Saigon, ho chi minh, vietnam, hotel

Le Meridien Saigon Hotel

Glavni Ho Chi Minh City znamenitosti, kao što su ostaci Muzej rata, Bao Tang Ho Chi Minh i Pham Ngu Lao ulici se nalaze u blizini. District 1 je odličan izbor za putnike zainteresirane za noćni život, tržišta i shopping. Mještani također vole District 1 za gurmanske hrane, kulturno raznolike hrane i noćnog života. Le Meridien Saigon Hotel upravlja Starwood, međunarodno renomirani hotel operater posjeduje i posluje u više od 10 poznatih hotelskih brandova, uključujući St. Regis Westin, Sheraton. Smješten pored rijeke Saigon, u blizini zabavnih i trgovačkih područja, Le Méridien Saigon je idealna baza za upoznavanje lokalne kulture i zajednice. Doživite ovaj kozmopolitski grad u poticanju okolicu. Le Méridien Hub, naš inovativni koncept hotel lobby je kavana stilu okupljalište kreativaca. Uživajte u Illy espresso izrađen od strane jednog od naših majstora barista ili upuštati u Eclair, dok otkrivanju naslova kustos Francuski bossa nova bend "Nouvelle Vague". Najnovija 5 zvjezdica luksuzni hotel u Ho Chi Minh iz svijeta poznati Starwood Marka uključuje 6 kata početni uredskog prostora s pogledom na rijeku Saigonu. Restoran nudi bogat izbor ukusnih kanadskog jastoga, live blata rakova, kralj kozice i "Fine de Clair" kamenica bar, kao i slobodan protok Taittinger Champagne, potpis "LeTini" koktela, kamenica strijelaca, pivo i vino s tim nedjeljni ručak Program. Smješten na predvorju razini, Latitude 10 poziva Diners uživati svoja Happy Hour bavi popust od 30% na svojim potpisom pjenušavih koktela od 5 sati do 8 sati od ponedjeljka do nedjelje. Nudeći otvoreni bazen i pogledom na grad, Le Meridien Saigon se nalazi u blizini Ho Chi Minh Općine regiji, 500 metara od Opere. Hotel ima spa centar i fitness centar, a gosti mogu uživati u piću u baru. Wellness centar, Shiatsu masaža i sauna dostupni su na licu mjesta. Teretana i fitness klase nalaze se na licu mjesta. Sadržaji u Le Méridien Saigon uključuju 350 suvremene sobe i apartmana počevši od 38 četvornih metara u veličini. Svaka soba ima odvojeni dnevni i radni prostor, Francuski-kadom i tuš prašume. Na sunčalištem, Le Méridien Fitness i Istražite Spa zatvoreni bazen omogućuje gosti tražiti po gradu.

Oznake: Meridien, Saigon, ho chi minh, hotel, vietnam

Sheraton Saigon Hotel

14.09.2015.

To je 2 km od Muzej rata ostataka, 5 km od Cholon Kineskoj četvrti, te 6,5 km od Tan Son Nhat međunarodna zračna luka. Sve 485 sobe zamišljen dotakne poput ogrtačima i papučama, kao i udobnost kao što su vrhunska posteljina i donje plahte. Sheraton Saigon Hotel se nalazi na Dong Khoi ulici u Distriktu 1, sedam i pol kilometara udaljen od Tan Son Nhat zračne luke. Za potrebe trgovačkih, turisti mogu pregledavati trgovine na Diamond Plaza ili pronaći dobre popuste na Ben Thanh tržnica. Naše 483 prostrane hotelske sobe, studia i apartmani su dizajnirani da pružaju udobnost i stil s personaliziranu uslugu i zgodan sadržajima. Nađi veliko odstupanje u 112 lijepih studijima i apartmanima našeg nedavno renoviran, 25-priča Grand Tower. Ili se jednostavno opustiti u sobama glavne hotelskog kompleksa 371. Gosti mogu uživati maženje usluge masaže na Aqua Day Spa. Rekreacijski sadržaji uključuju potpuno opremljen fitness centar i saunu sobe. Osoblje na travel desk može pomoći u uređenje ture. Na kraju dana, upoznati prijatelje i kolege u jednom od naših osam trendi restorana i barova. Ili neka nam pomoći da domaćin događaja u našem 17 događaja prostorima s ukupno 2.100 četvornih metara.
Specijalitet restorana, Level 23 na krovu, pogled na cijeli grad, s prekrasnim pogledom od 360 stupnjeva i ima vinski bar i noćni klub sa živom, kasno noćne zabave. Uživajte neke ukusne kineske kuhinje u našem nevjerojatan Li Bai kineskom restoranu. Ili zaustavi Saigon Cafe, cjelodnevni blagovaonom restoran s pogledom dahom Dong Khoi i sadrži opsežan buffet kao regionalne i međunarodne kuhinje. Naša Grand Ballroom - najveći stup-manje plesna dvorana u hotelima u Ho Chi Minh City na 739 četvornih metara - je prekrasan ambijent za rad, za obitelj, za slavlje. Opustite se i odvijati u našem bazenu i načinu života Bar, potpuno opremljena Zdravlje i fitness klub, i Aqua Day Spa na 5. razini. Zatim, provedite poslijepodne uz malu maloprodaji terapija na predvorju razini sadrži najekskluzivnijih dizajnerske butike u gradu, uključujući brandove kao što su Versace, Gucci, Armani i. Ušteda energije se postiže ipak ključnog nositelja kartice koje upravljaju učinkovitije energiju u sobi na temelju stvarnog zanimanja. Naći ćete mnogo načina da ugodi Vašim ukusima s raznim uzbudljivim blagovaona opcija.

Oznake: sheraton, Saigon, hotel, vietnam, ho chi minh

Duxton Hotel Saigon

Ho Chi Minh City ili Saigon, nalazi se u južnom dijelu Vijetnama, još se naziva Saigon većina mještana. Ovaj moderan grad nekad se smatrati kao "Biser Orijenta" od Francuza. Duxton Hotel je smješten na Nguyen Hue bulevaru u Saigon Central Business District, u blizini trajektnog terminala i manje od osam kilometara do Saigon željeznička stanica i Tan Son Nhat zračne luke. Turisti mogu lako posjetiti Ho Chi Minh Gradsko kazalište i Ben Thanh tržnica u blizini. Hotel Duxton Saigon pruža pogled na rijeku, pitku vodu iz slavine, papuče i sušilo za kosu. Sve 191 sobe zamišljen dotakne poput ogrtačima i papučama, plus besplatni WiFi i LCD TV-om s kabelskim programima. Ostale pogodnosti dostupne gostima uključuju jastuk-top kreveta, 24-satna sobna posluga i minibarovi. Neke sobe besplatne usluge kao što su dnevne novine i kasni check out. U 24 sata rešetke restoranu možete kušati autentične vijetnamski kuhinje, singapurske, malezijski, indonezijski i zapadne favorite s najboljih vina iz cijelog svijeta. Spa je idealno mjesto za opustiti nakon napornog dana, s našim Hong Kong obučenog maser za oba muškog i ženskog gosta. Uživajte u spa bazen, vodopad tuš, pare i suha sauna, jednostavno se opustite u našem salonu ili imati miran vježbati u našoj teretani. Spa sadržaji Duxton Saigon uključuju masaže, zdravstveni klub i tursku kupelj. Na licu mjesta fitness centar ima teretanu, kardiovaskularne opreme i fitness klase. Naš udoban lobby bar je idealno mjesto za opušteni poslovni sastanak, popodnevni čaj, probisvijet, ili poslije večere noćna kapica. U popodnevnim satima služiti popodnevni čaj sadrži niz sendviča i slastica, a navečer možete uživati uz živu klavirsku glazbu s pićima. Naš kompaktan teretana sadrži različite dijelove opreme i niz slobodnih utega pomoći zadržati vam u formi - baš kao i sa toliko primamljiva barova i restorana u blizini. Nalazi se u prizemlju Saigon Vietnam, Grill je pametan povremeni restoran nudi dnevni buffet doručak, ručak i večera. Obje a la carte i buffet izbornici nude širok raspon azijskih i zapadnih jela nastalih našim inovativnim, avanturistički kuhar i priredio njegov talentirani kuhinje tima pomoću visoko kvalitetne sastojke koji potječu oba lokalno i međunarodno.

Oznake: duxton, Saigon, hotel, ho chi minh, vietnam

Parkroyal Hotel Ho Chi Minh

S zračna luka bude samo pet minuta dalje, to je idealno zaustavljanja za česte letaka i one koji traže hotel u blizini zračne luke. Za poslovne putnike, blizina Ho Chi Minh Međunarodna izložba i kongresni centar (HIECC) će dokazati da se neodoljiva izvući. Parkroyal Hotel Ho Chi Minh Vijetnam se nalazi samo pet minuta vožnje od Tan Son Nhat zračne luke. To je najpraktičniji hotel za globalne putnike čini. U blizini prisutnost međunarodna izložba i Kongresni centar Ho Chi Minh (HIECC) i nekoliko ureda također čini zgodan hotel za poslovne odnose na boravak. Superior i Orchid Club Superior sobe mjerenje 33 četvornih metara s bivšim gledaju na cestu. Deluxe sobe, s druge strane, ima ukupnu površinu od 37 četvornih metara, Orchid Club Deluxe soba 45 četvornih metara. Ubačaj na prostranoj 74 četvornih metara su u hotelskom Orchid Club Suites koji također imaju pozivajući pogled na bazen. Ovaj hotel ima restoran, otvoreni bazen i fitness centar. Besplatan WiFi u javnim prostorima i besplatan parking samo su također dostupni. Ostale pogodnosti uključuju sljedeće: bar / salon minisauna i aparat za kavu / čaj u predvorju. Vrt Brasserie nudi domaća i internacionalna jela. Lobby Lounge i Lotus Bar nudi izbor grickalica i potpis koktela i vina. Za snabdjevanje hranom za svoje potrebe sastanka, Parkroyal Saigon Vijetnam ima pet ekskluzivnih soba za sastanke s dogovorima koji razonoditi između 30 i 300 gostiju. Dobro obučeni tim projektanti događaj će raditi s vama da ne samo da dizajn posao ili društvenu funkciju za snabdjevanje hranom za svoje potrebe, ali i izvršiti događaj bez problema! Zdravlje Ljubitelji će uživati u dostupnosti gimnazije i bazen, a za goste koji jednostavno žele olakšati stres, parne kupelji, masaže i Refleksnom usluge nude na zdravlje klub. Bilo da putujete sami ili s obitelji, možete doživjeti toplinu i udobnost u Park Royal gostoprimstvu, pravo u udobnosti svoje sobe.

Oznake: Parkroyal, Saigon, ho chi minh, vietnam, hotel

Hoi An Beach Resort

To je samo četiri kilometra od povijesnog grada Hoi An. 35 km (45 minuta vožnje) od međunarodne zračne luke Danang i željezničkog kolodvora. Hoi An Beach Resort je 45-ak minuta vožnje od međunarodne zračne luke Danang i 4 km od Hoi centra mjesta. Prijevoz do zračne luke dostupna je uz nadoplatu. Druge atrakcije uključuju u blizini povijesnog Hoi grad, samostanski kompleks sine moj, ili Cham Muzej u Danang koji je samo kratko putovanje od mjesta. Sobe resort dolaze s privatnim balkonima s pogledom na vrt, rijeka ili more. Svaka soba je opremljena sa TV, sef i čaj / kava čineći objekte. Široka sadržaji uključuju dva bazena, pult za organizaciju izleta, kozmetički salon, fitness centar i dječje igralište. Naselje je konferencije uključuje slajdove i projektor, LCD TV. Dodatne su pogodnosti: besplatan bežični pristup internetu, čuvanje djece / brigu o djeci i trgovine s poklonima / kiosci s novinama. Kako do obližnjih atrakcija je povjetarac s pozdravni shuttle području koji djeluje u sklopu 05 km.Dining možete uživati u obroku u restoranu poslužuje goste Hoi An Resort, ili zaustaviti u na snack bar / deli. Posjet spa NitkoPoseban je siguran kako bi se gosti opustiti nakon najžešćih dan istražujući. Spa, na temelju drevnih vijetnamski prakse (također poznat kao Au Lac), koristi biljni iscjeliteljsku moć da napuste klijenti osjećaj invigorated. Nekoliko puta moglo biti više intimna nego sjedi s ljubavnikom na Cua Dai Restorani rivi balkonom serenaded zvukom tradicionalne glazbe, zaslijepljen svjetlima iz konstelacije svijeća plutajući niz rijeku. Veliki bonus večerali u restoranu je da danju i noću, svakodnevni život na rijeci može se promatrati kao što ručati. Cua Dai Beach sama, svojom bezgraničnom protežu od finog bijelog pijeska, je samo nekoliko metara. Lokalni kuhanje klase početi s vodičem izlet brodom na hotels in Hoian tržište. Spa ZEN nudi Vijetnamski masažne terapije. Ostale rekreacijske aktivnosti uključuju partiju biljara ili vježba u fitness centru.

Oznake: hoi an, hoian, beach, resort, vietnam

Sasco Blue Lagoon

08.09.2015.

Ha Tien luka udaljena je 45 km. To je dostupan od Phu Quoc zračne luke, koja je 50-ak minuta domaći let iz Ho Chi Minh City i 2 sata, 10 minuta domaći let iz Hanoi. Sasco Blue Lagoon Phu Quoc se nalazi u blizini centra grada četvrti, a sa pet minuta šetnje, možete doći Phu Quoc plažu, ronilački centar, suvenirnice, noćni tržište, restoranima i barovima. Gosti mogu uživati u više vrsta hrane iz raznih zemalja diljem svijeta. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 75 klimatiziranih soba featuring minibarovi u. Sobe imaju privatne balkone. Besplatan bežični pristup internetu čuva vas povezani i satelitski programiranje dostupna za vašu zabavu. Privatne kupaonice s kadom ili tušem imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu. Ukusno uređena, sve jedinice dolaze s tamnim drvenim namještajem i imaju prozore koji osiguravaju prirodnu svjetlost. Svaka je opremljena sa kabel TV, prostor za sjedenje i vlastitu kupaonicu. Tu su i 2 barovi / prostori za odmor, bar na plaži i bar na bazenu tako da gosti mogu popiti osvježavajuće piće u sunlounger ili u baru kada borave ovdje. Istaknuti pogodnosti uključuju: poslovni centar, usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja i 24-satnu recepciju. Od zračne luke je besplatno. Phu Quoc u Vijetnamu privlači veliki broj stranih putnika tijekom cijele godine. Smjestiti dotok posjetitelja ne postoji glad Hoteli u Phu Quoc Vijetnam ugostiteljstvo razne proračune. Ako ste u potrazi za 4 zvjezdice Hoteli u Phu Quoc onda ne brinite Sasco Blue Lagoon Resort Phu Quoc u Vijetnamu je tu za vas. Položaj Sasco Blue Lagoon Resort Phu Quoc u Phu Quoc u Vijetnamu se nalazi na samoj plaži off Tran Hung Dao ulici, Duong Dong grad, a srcu Phu Quoc Island. Hotel sadržaji i usluge u Sasco Blue Lagoon Resort Phu Quoc u Phu Quoc široko Mattie u gradu.

Oznake: Sasco Blue Lagoon, phu quoc, phuquoc, resort, vietnam

Long Beach Resort

Phu Quoc kišna sezona potamni nebo od kraja svibnja do listopada, kada je more dobiva grubo i puno ronjenja zaustavlja. Vrhunac sezone za turizam je sredina zime, kada je nebo plavo, a more mirno, ali se može dobiti prilično prokleto vruće oko travnja i svibnja. Long Beach Resort Phu Quoc nudi novi standard ekskluzivnog i ugovoriti oprost. Naša razuzdan luksuz s očitim naglaskom na dizajn, detalje i čistu eskapizma izradu naselje ističu u regiji. Svi 72 individualno uređene sobe imaju besplatni WiFi i DVD playeri. Gosti će također naći balkone, TV sa satelitskim programima, a refrigerators.The nove kategorije dodane su prostrane superior soba, jedna spavaća soba Obiteljska studija i dva dvosobna Obitelj Deluxe sobe. Nove sobe će se temeljiti na modernim klasičnim koncept kombinira tradiciju i suvremene stilove. Tu je i novi restoran s pogledom resorta lotosov ribnjak zove Lang Sen, a zamijenit će prethodnu Lang Toi kao resorta glavnom restoranu. Gosti se mogu razmaziti s opuštajuće masaže. Naselje organizaciju izleta može pomoći organizirati ronjenje, ribolov i razgledavanje aktivnosti. Mjenjačnica je dostupan. Besplatan doručak poslužuje se svakodnevno. Istaknuti pogodnosti uključuju: poslovni centar, usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja i 24-satnu recepciju. Od zračne luke je besplatno u zakazano vrijeme. Naselje je prirodna ljepota uključuje prirodnih materijala god je to moguće, s dvostruko kata natkrivena Drevni Kuće nadopunjuju bujnom tropskom krajoliku. Sobe s balkonima pogled na vrt. Oni su opremljeni s TV-om i sefom za prijenosno računalo. Privatne kupaonice imaju kadu drveni. Tradicionalna Vijetnamski obrok i zapadne užitke možete uživati u Lang Toi restoranu.

Oznake: long beach, resort, phu quoc, phuquoc, vietnam

Kiman Hotel

Smještaj se nalazi u roku od 3 km od Cua Dai Beach i Bang javne plaže. Chuc Thanh pagoda je 700 metara, a Međunarodna zračna luka Phu Bai se nalazi 88 km od hotela. Kiman Hoian Hotel je idealno smješten: - Na pola puta između Hoi drevni grad i plažu - 5 minuta biciklom od Hoi drevni grad - UNESCO-ve Svjetske kulturne baštine, - 2 km od An Bang Beach - 3 km od Cua Dai plaže - 25 km (1 h vožnje) od međunarodne zračne luke Danang - 25 km (1 h vožnje) od Danang željezničke stanice - 60 km od moj sin Sanctuary. Nudi vrhunske usluge i širok raspon pogodnosti Kiman Hoi An Hotel and Spa je posvećen tome da vaš boravak kao udoban kao moguć. Izbor vrhunskih objekata, kao što su besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, poštanskih usluga, pisač, taksi usluge, usluga prodaje karata mogu uživati u hotelu. Vrlo posebna ponuda za goste hotela je prilika da se pridružite besplatno iznajmljivanje ture Hoi An i okolice vođeni volontera studenata pokroviteljstvom Kiman Hoi An Hotel & Spa. Istaknuti su pogodnosti pozdravni high-speed (žičani) pristup brzom internetu, računalo i usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja. Spa na Kiman Hotel je krajnji povući s dobro obučenim osobljem. Naši lokalni terapeuti nude gostima krajnji oprost sa spa terapije i najnovije u organskoj prehrani. Pomladite i ravnotežu duha i tijela s našim spa tretmane. Opustite se uz masažu lica ili nakon napornog dana shopping, razgledavanje ili posjetite krojačima. Uz plaćanje, gosti mogu koristiti i od zračne luke (dostupno na zahtjev) i željezničke stanice usluga prijevoza. Kiman Hoi An Hotel Vijetnam je hotels in Hoian s diskontne stope. Rezervacija hotela i dobiti posebne ponude: instant potvrdu, doručak uključen uz jamstvo najbolje cijene.

Oznake: Kiman, hoi an, hoian, hotel, vietnam, Travel

Park Hyatt Hotel

Park Hyatt Hotel Ho Chi Minh je također unutar pješačka udaljenost od kulturnih i povijesnih znamenitosti poput ujedinjenja palače, HCMC narodnog odbora, na Dame katedrale Notre Saigona i Ben Thanh tržište. Gosti također mogu vježbati u 24-satnom dobro opremljenu teretanu, uzeti vijetnamski kuhanje klase ili obilazak Saigon u hotelu luksuzni S-klase Mercedes limuzine. Poslovni centar, vratar stol i sobu su sve dostupne 24 sata. Kada vidite ime lanac je preko hotel vrata općenito znate što možete očekivati, za bolje ili lošije - u ovom slučaju to je za bolje, kao i Park Hyatt može računati na dostavu suptilno elegantne moderne-klasik interijera, uz prvi -class objekti i sadržaji u sobi koje su stanje u umjetnosti. Podsjećaju na francuski doba Saigon obiluju, od nenametljivom izričitoj: postoje detalji razdoblje u dekor, a zidovi su prekriveni crno-bijelih fotografija grada. Ugodan restoran Opera poslužuje jela talijanske kuhinje, a stilski Square One nudi vijetnamski i roštilja zapadne užitke. Park Hyatt također ima modernu 2 Lam Son bar i elegantan Park Lounge, koji nudi poslijepodnevni čaj u opuštenoj atmosferi. A velika prednost novog graditi u fizičkim blagodatima mjesta. Ima mjesta ovdje za top-end spa i vanjski bazen okružen uređenim vrtom i dva restorana: Trg Jedan je autentično suvremeno Vijetnamski i Opera je impresivan talijanski Trattoria. Svaki kat ima personaliziranu uslugu batlera, soba s četiri poster kreveta i zvučno izolirane prozore s roletama louvered. Sjednite na nehrđajućeg čelika i stakla bar 2 Lam Son i uzorak berbe vina ili potpis koktel. Na trg, vijetnamski jela kao što su kamenice s kozjak octom i limunom pripremaju u pet pokazuju kuhinjama. Plesne dvorane i sastanke su elegantan u dizajnu i opremljen najnovijim tehnologijama, uključujući širokopojasni pristup WIFI. Plesne dvorane, koji se nalazi na predvorju razini, ima kapacitet do 450 osoba za koktel prijem. Šest druge dvorane nalaze se na polukatu, od kojih dvije imaju velike francuske prozore s vanjskom terasom. Sunce u centru hoteli u Ho Chi Minh City ispunjava svaku sobu, naglašavajući bogate drva i presvlake u Colonial dekor. Ako je idealno vrijeme za jedan dan razgledavanja i shopping, Dame Notre Saigona i Ben Thanh tržnica su unutar pješačka udaljenost. Jednostavno pitajte vratar za najkraćim putem.

Oznake: Park Hyatt, Saigon, ho chi minh, hotel, vietnam

Liberty Central Saigon Hotel

05.09.2015.

Liberty Central Hotel Saigon se nalazi u blizini Muzej rata ostataka i Chi Minh Muzej Ho, nudeći gostima zgodan mjesto za boravak u Ho Chi Minh. Ambijent Liberty Central Saigon Hotel se odražava u svakoj sobi sobu. pristup internetu, sobe za nepušače, klima-uređaj, stol su samo neke od ponuda po kojoj se mogu naći u cijelom objektu. Objekt također ima bazen na krovu, saunu i parnu sobu. Poslovni sadržaji u hotelu uključuju soba za sastanke i Executive Lounge s personalizirane usluge. Internet radne stanice, suvenirnica, skladište prtljage, praonica i high-speed bežični pristup internetu su neke od drugih objekata koje se ovdje nude. Elegantno namješten i zamišljeno imenovan, sve 139 sobe u hotelu imaju parketne podove i velike prozore s zadivljujuće pogledom na grad. Moderni udobnost kao što su LCD televizor sa satelitskim programima, stol, sef, čaj / kavu, mini bar i high-speed bežični pristup internetu su dostupni u ovim klimatskim kontroliranim sobe. Posjetitelji hotela mogu uživati u razgledavanju gradskih atrakcija: Cho Dem Noćna tržnica, Konzulat Singapura, Ben Thanh tržnica. Osigurali uslugu i nudi Liberty Central Saigon Centre Hotel ugodan boravak gostiju. Neovisno o vašim razlozima posjeta u hotels in Ho Chi Minh City, Liberty Central upravlja Metropole Hotel je savršeno mjesto za uzbudljivu i uzudljiv odmor. Izvršni Deluxe soba nudi šik, moderne dekori, spreman za posao. Suvremeni namještaj i sveobuhvatan skup udobnost i objekti učinit će vam boravak u Ho Chi Minh City čistog užitka.

Oznake: liberty, Saigon, Central, hotel, vietnam, ho chi minh

Novotel Saigon

Saigon - Ho Chi Minh je najdinamičniji i gužve grad u Vijetnamu. Samo nekoliko minuta hoda do atraktivnim mjestima kao što Reunion palača, katedrala Notre Dame i uz glavne veleposlanstava, zgrada i trgovačkih područja. Novotel Hotel Saigon Centre nalazi se u centru grada s izravnim pristupom poslovnog, trgovačkog i zabavnog centra. Od Tan Son Nhat međunarodna zračna luka je oko 20 minuta do hotela taksijem. Za svoje putovanje na more je samo 15 minuta do katamaranom luku. Suvremene gost sobe su opremljene s TV-om ravnog ekrana, sefom i mini barom. Svaka soba u ovom hotelu je klimatizirana i ima TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Neke jedinice imaju prostor za sjedenje za opuštanje u nakon napornog dana. Sobe su opremljene sa vlastitom kupaonicom. Za vašu udobnost, naći ćete kupka haljinama, papuče i sušilo za kosu. Hotel ima besplatni WiFi u cijelom objektu. Neke vrste imaju: aparat za espresso i ležište za iPod. Privatne kupaonice imaju ili tušem ili kadom. Ovaj hotel ima vlastiti restoran koji poslužuje doručak, ručak i večera gdje ćete naći izbor predmeta za probati. Opustite se u otvorenom bazenu tijekom boravka u Ho Chi Minh City. Tu su i 4 barovi / prostori za odmor i bar na bazenu tako da gosti mogu popiti osvježavajuće piće s ležaljkama ili na traci pri boravku ovdje. Od doručka do ručka, večere ili ukusnog malo snack, Novotel nudi uravnotežene izbore i ŕ la carte usluge 24/7 na svim svojim hotelima. U Novotel Saigon Centre, možete računati na uživanje opuštajući obrok u prijateljskoj, stilski okruženju. Premier Lounge nalazi se na 19. katu s pogledom veliča panorama grada, dostupan je samo premier podne goste s ekskluzivnim pogodnosti poput privatnog buffet doručak, cijeli dan osvježenje i večernje koktele. Naši bazen objekti nude više od samo bazen. Kokteli i osvježenje uvijek na Vašem izboru. S prekrasnim pogledom na bazenu i slobodno atmosferu, to je pogodno za povremeni razgovor ili jednostavno svoj užitak.

Oznake: novotel, Saigon, ho chi minh, hotel, vietnam

Ancient House Hoi An

Od otvaranja našem naselju krajem 2013., mi smo usredotočeni na naš novi trening i oduševljen tim osoblja. Uz njihovu pozornost na detalje možete biti sigurni izvrsnu uslugu i namjenski, prijateljski, i elitne brige o korisnicima. Ako postoji nešto što trebate, ili na bilo koji način možemo vam pomoći, molimo ne ustručavajte se pitati bilo kojeg člana našeg osoblja. Temeljeći se na Hoi An duge povijesti i mješavinom kultura, Ancient House Hoi An je izgrađen s posebnim stilom starih gradskih kuća daje dojam sela s vrlo prirodni krajolik, kuće pokrivene gline pločica i ukrašen okrugli i pravokutni kineskih lampiona. Posebna briga pojedinačnih osjetila i osjećaja je uzeti pružiti svakom gostu topao i ugodan okoliš. Zajedno s besplatnim doručkom, ovaj hotel nudi restoran i besplatni prijevoz do trgovačkog centra. Plaža pogodnosti besplatan prijevoz za plažu, ležaljke, suncobrani i ručnici za plažu. Drevni Kuća Spa Village je mjesto da se za odmor i opuštanje, nudeći tretmani za lice i piling tijela, kao i hot stone masaže, prenatalna masaže i hidroterapija. Opustite se u sezonski otvoreni bazen tijekom vašeg boravka. Gostima koji žele uživati u piću sigurno će htjeti posjetiti bar / salon. Uz spa na licu mjesta, fitness centar i sauna su među zabavne sadržaje u ponudi. Ako želite niske ključne blagovaona opcije, od vas će biti drago da otkrijete roštilj, prostor za piknik i 24-satna sobna posluga. Osjećati kao kod kuće u bilo kojem od 56 klimatiziranih soba koje imaju priključne stanice za MP3 i minibarovi. Sobe su opremljene s krevetima, pamučne plahte i štep deke. Sobe imaju privatne balkoni ili trijemovi koji se otvaraju prema rijeci i pogledom na vrt. Računala s besplatnim ožičen / bežični pristup internetu i 26-in LCD televizori su za vašu udobnost. Djelomično otvorena kupaonica ima sljedeće: kombinacije tuša / kade, duboke kade i kiše tuš glava. Opremljena s drvenim namještajem, uključuju klimatizirane sobe sef, ormar, TV ravnog ekrana s kabelskim programima i mini bar. Sušilo za kosu i komarce su također dostupni. Vlastita kupaonica opremljena s papučama, kadom, tušem i besplatnim toaletnim potrepštinama. Na Ancient House Resort, gosti mogu uživati u njegujućem masažu u spa centru ili konzultirajte tour desk za razgledavanje i putničke aranžmane. Bazen je između dvije zgrade jastučića i koža Bar i restoran Field. Bazen pokriva 200m2 i sadrži jacuzzi. Podvodna mlazovi držati vodu stalno miješa i pružiti impresivan masaža za kupače. Okolina bazen, stolovi postaviti tako da gosti mogu imati svoje obroke i pića u prirodnom okruženju. Naši bazen polaznici su dobro obučeni udružiti sigurnosne standarde, tako da je sigurnost vode osigurana je tijekom svojih dužnosti puta. 1,000m2 Igralište je prekrivena svilenkastim zelene trave i okružena šumom lokalnih banana s posebnim crvenim cvjetovima. Ovo je idealno mjesto za obitelji da se okupe i djeca mogu igrati na opremi sigurnosno testirano. Dok su roditelji sami napraviti ugodno u prostoru za sjedenje, njihova djeca mogu ostati pod posebnom pažnjom osoblja dobro obučeni u sigurnosti djece i prve pomoći. Za bilo kakve hrane i pića zahtjeve, jednostavno izaberite iz naše posebne otvorenom izborniku i kako bi kroz polaznika.

Oznake: ancient house, hoi an, hoian, resort, vietnam, Travel

Vinh Hung Riverside Resort

4-star resort, koji spaja Vijetnamski tradiciju s modernim objektima, gostima milostiv gostoprimstvo i besprijekornu uslugu. Smješten na obali romantične Thu Bon rijeke, Vinh Hung Riverside Resort & Spa udaljen je 5 minuta hoda do drevnog grada Hoi An. Hotel nudi konferencijsku dvoranu sa kapacitetom sjedećih do 60 gostiju za obavljanje učinkovite poslovne sastanke. Posjet licu Hoian Vinh Hung Spa je način kako da se oporavi od napornog dana opuštajući s masažnim terapijama, piling tijela i tijela obaviti. Otvoreni Zrak Crveni crijep restoran s kapacitetom sjedećih za do 200 gostiju nalazi se na obalama rijeke Thu Bon nudi veliki izbor domaće i međunarodne kuhinje. Gosti mogu završiti svoj dan uživajući piće u baru. Možete igrati biljar na ovom mjestu, a područje je popularna za ribolov. Skupština dvorana kantonski kineski Kongregacije je 400m od Hoian Resorts, dok Hoi drevni grad je 600m od kuće. Najbliža zračna luka je Da Nang International Airport, 23 km od Vinh Hung Riverside Resort & Spa. je naselje nudi brojne usluge kako bi svojim gostima zabavljali; hlađenja tijekom vrućih dana u jednom od dva osvježavajućih bazena ili uživajući posjet toplicama. Za ukusna jela, zašto ne posjetiti crveni crijep restoran i nakon toga popiti piće u jednom od barova. Tu je bazen na raspolaganju, kao i stol za biljar, a gimnaziju u kojoj imate priliku sportu po sebi. Ova rezidencija ima bicikle za najam, tako da možete otkriti okolicu. Smještaj ima spa centar, izvrsna usluga opustiti. Dajte svoje zdravlje poticaj u sauni. Očistite se u realnom Hamam. Također možete rezervirati masažu. Ti će cijeniti regionalne i međunarodne specijalitete licu mjesta restoran.

Oznake: vinh hung, riverside, hoi an, hoian, resort, vietnam

Starlet Nha Trang

01.09.2015.

Starlet Hotel Nha Trang ima povoljan položaj, samo 5 minuta hoda od Nha Trang Beach i Noćna tržnica. Zahvaljujući tramvajske stanice u blizini, hotel je dobro povezan s ostalim dijelovima Nha Trang. Objekt se nalazi u blizini Sailing Center Vijetnamu, Louisiane kuhanja i Nha Trang Beach, u srcu tržišnom području. Nudi prostrane sobe s gradom ili djelomičnim pogledom na more. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 48 klimatiziranih soba sadrži sljedeće: hladnjaci i mini bar (opskrbljena s nekim slobodnim stavki). 32-in LED televizori s kabelska programiranje pružiti zabavu, a besplatan bežični pristup internetu čuva vas povezani. Privatne kupaonice s kadom ili tušem imaju kišni tuš-glave i dizajnerske toaletne potrepštine. Pogodnosti uključuju: telefoni kao i sljedeće: sefovi i stolovi. Gosti su dobrodošli da koristite pult za organizaciju izleta, lift i mjenjačnica za opće namjene i konferencije objekata, fotokopirni i pristup internetu za poslovne potrebe. Nesumnjivo je idealno mjesto boravka za obje poslovne i razonodu putnika Hotel Nha Trang,. Blagovaonica Uživajte obrok u restoranu, ili ostati i iskoristiti hotelsku sobu (tijekom ograničenih sati). Radi Vaše udobnosti, besplatan doručak poslužujemo dnevno. Starleta položaj restoran na 1. katu, 150 sjedećih mjesta, nudi vijetnamski i međunarodne buffet doručak u toploj i prijateljskoj atmosphere.Starlet Hotel također ima elegantan restoran staklo kombinira konzistentne kvalitete razina usluge. Uživajte u boravku s novim osjećajem i opuštanje, kad god dolasku Nha Trang za bilo dugoročni poslovni put ili slobodno vrijeme odmora. Uživajte zadovoljavajući obrok u restoranu koji poslužuje goste Zlatni Holiday Hotel Nha Trang. Dok osvježavajuće zamoči u bazenu hotela, možete naručiti svoje omiljeno piće u baru uz bazen. Besplatan doručak je uključen. Sadržaji za slobodno vrijeme u starleta Hotel ima zatvoreni bazen i aperitiv bar. Na licu mjesta fitness centar dolazi s biciklima i teretanu.

Oznake: Starlet, hotel, nha trang, nhatrang, vietnam, Travel

Barcelona Nha Trang

Cam Ranh Airport je 25.3 km od Barcelona Nha Trang Hotel za one leti u području uzeti na znanje. Gosti koji žele istražiti obližnje atrakcije mogu posjetiti City Tour, Yangbay Vodopad Vijetnam Discovery, Ba Ho vodopad, i Monkey Island. Sve sobe uključuju TV. Određene su sobe s prostorom za sjedenje za vaše udobnosti. Sobe za nepušače, balkon / terasa, hladnjak, kada se mogu naći u svakoj sobi gost. Odmorite se od napornog radnog dana i iskoristiti, vanjski bazen, fitness centar masaža. Ugodnu atmosferu i izvrsna usluga su ono što možete očekivati tijekom boravka u Barceloni Hotel Nha Trang. Uživajte u šalicu čaja dok gleda na more ili grad. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu s kadom i tušem, s papučama i besplatnim toaletnim potrepštinama pruža. TV ravnog ekrana je ponudio. Gosti mogu uživati u masaži u spa centru ili vježbati u fitness centru. Hotel nudi uslugu najma automobila i besplatno parkiralište. Putovanja i ticketing se mogu ugovoriti na tour desk. Ovaj nhatrang hotel ima restoran, otvoreni bazen i fitness centar. Besplatan buffet doručak i besplatni WiFi u javnim prostorima su također dostupni. Osim toga, spa kada, sauna i minisauna su na licu mjesta. Barcelona Hotel Nha Trang je najbolje butik hotel s diskontne stope. Rezervirajte online i dobiti posebne ponude: instant potvrdu, doručak uključen u najbolja garancija cijena i hotelskim mišljenja.

Oznake: barcelona, nha trang, nhatrang, vietnam, hotels

Happy Light NhaTrang

Happy Light NhaTrang Hotel je mjesto gdje je tvrtka je izabrao da putuje Pegas predstavništva i upravu za rusko tržište i europski gosti opustiti u Nha Trang. Sretan Light Hotel je centar grada s 3 zvjezdice Nha Trang obiteljski hotel udaljen je 5 minuta hoda od 2. travnja trg i tramvajske Huong tornja. Dam tržišta i Long Sin pagoda su također unutar 2 mi (3 km). Sretan Light Hotel se sastoji od 110 soba, sve ukusno namještene pružiti udobnost kao što su besplatna voda u boci, kućni ogrtači, stol, klima-uređaj, satelitska / kablovska televizija. Pored toga, hotelski u zabavni sadržaji osigurali puno sadržaja tijekom vašeg boravka. Uživajte u uslugama i prestižnim adresama u Happy Light Hotel. Svaka soba ima TV ravnog ekrana. Određene sobe imaju prostor za sjedenje za vaše udobnosti. Sobe uključuju vlastitu kupaonicu. Dodaci uključuju kupka haljinama, papuče i besplatne toaletne potrepštine. Hotelski smještaj pažljivo je imenovan na najvišem stupnju udobnosti i pogodnosti. U nekim sobama, gosti mogu pronaći pristup internetu, klima-uređaj, buđenja usluge, stol, mini bar. Osim toga, gostima Sretan Svjetlo u hotelu možete uživati u slobodno vrijeme i sportske sadržaje koje u prostorijama: dvorana, vanjski bazen. Nha Trang Hotels nudi toplu dobrodošlicu i usluge međunarodnog standarda. Za rezervaciju na Happy Light Hotel, jednostavno pošaljete datume i završiti osigurava puno formular za rezervaciju. Potpuna lista rekreacijskih sadržaja dostupna je u hotelu, uključujući vanjski bazen, solarij. Otkrijte privlačnu mješavinu je profesionalnih usluga i široku lepezu mogućnosti u Happy Light Hotel Nha Trang. Hotelski pult za organizaciju izleta pomaže iznajmljivanje automobila i razgledavanje aranžmana. Gosti mogu posjetiti poslovni centar ostati u kontaktu sa voljenima. Pranje i kemijsko čišćenje usluge.

Oznake: Happy Light, nhatrang, nha trang, vietnam, hotels, Travel

Wild Beach NhaTrang

Wild Beach NhaTrang je osmišljen kako bi biti tradicionalno prijateljski vijetnamski okoliš, koji se nalazi na plaži u Ninh Phuoc Village, samo sjeveroistoku Nha Trang. Sve 40 sobe zamišljen dotakne poput ogrtačima i papučama, uz besplatan WiFi i balkona. Gosti će također naći TV, minibarovi i posluga u sobu. Hrana i pića možete uživati u kasu orah restoranu ili baru uz bazen. Naselje nudi roštilj večere na plaži. Resort Wild Beach ima 24-satna posluga u sobu. Uz besplatni WiFi, tijekom cijele godine otvoreni bazen i roštilj, Wild Beach Resort & Spa Nha Trang nudi ljubimac-friendly smještaj u Ninh Phuoc, 23 km od Nha Trang. Naselje ima terasu i sunčanu terasu, a gosti mogu uživati u obroku u restoranu. Besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta. Grab ugriz jesti u naselju restoranu, koji ima bar, ili ostati i iskoristiti sobu (tijekom ograničenih sati). Opustite se uz omiljeno piće u baru na plaži ili bar na bazenu. Besplatan kontinentalni doručak je uključen. Gosti Wild Beach Resort And Spa ste dobrodošli da koristite dnevne novine, pristup internetu i poslovni centar. Sve sobe imaju bračni ili dva kreveta u jedinstvenom stilu s osjećajem ide natrag u prirodu. Sve sobe u Wild Beach Resort ima bračnim ili dva kreveta u jedinstvenom stilu s osjećajem ide natrag u prirodu. Wild Beach Resort Nha Trang je najbolje luksuzno odmaralište s diskontne stope. Rezervirajte online i dobiti posebne ponude: instant potvrdu, doručak uključen uz jamstvo najbolje cijene.

Oznake: wild beach, nha trang, nhatrang, vietnam, hotels

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.