Barcelona Nha Trang

01.09.2015.

Cam Ranh Airport je 25.3 km od Barcelona Nha Trang Hotel za one leti u području uzeti na znanje. Gosti koji žele istražiti obližnje atrakcije mogu posjetiti City Tour, Yangbay Vodopad Vijetnam Discovery, Ba Ho vodopad, i Monkey Island. Sve sobe uključuju TV. Određene su sobe s prostorom za sjedenje za vaše udobnosti. Sobe za nepušače, balkon / terasa, hladnjak, kada se mogu naći u svakoj sobi gost. Odmorite se od napornog radnog dana i iskoristiti, vanjski bazen, fitness centar masaža. Ugodnu atmosferu i izvrsna usluga su ono što možete očekivati tijekom boravka u Barceloni Hotel Nha Trang. Uživajte u šalicu čaja dok gleda na more ili grad. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu s kadom i tušem, s papučama i besplatnim toaletnim potrepštinama pruža. TV ravnog ekrana je ponudio. Gosti mogu uživati u masaži u spa centru ili vježbati u fitness centru. Hotel nudi uslugu najma automobila i besplatno parkiralište. Putovanja i ticketing se mogu ugovoriti na tour desk. Ovaj nhatrang hotel ima restoran, otvoreni bazen i fitness centar. Besplatan buffet doručak i besplatni WiFi u javnim prostorima su također dostupni. Osim toga, spa kada, sauna i minisauna su na licu mjesta. Barcelona Hotel Nha Trang je najbolje butik hotel s diskontne stope. Rezervirajte online i dobiti posebne ponude: instant potvrdu, doručak uključen u najbolja garancija cijena i hotelskim mišljenja.

Oznake: barcelona, nha trang, nhatrang, vietnam, hotels

Happy Light NhaTrang

Happy Light NhaTrang Hotel je mjesto gdje je tvrtka je izabrao da putuje Pegas predstavništva i upravu za rusko tržište i europski gosti opustiti u Nha Trang. Sretan Light Hotel je centar grada s 3 zvjezdice Nha Trang obiteljski hotel udaljen je 5 minuta hoda od 2. travnja trg i tramvajske Huong tornja. Dam tržišta i Long Sin pagoda su također unutar 2 mi (3 km). Sretan Light Hotel se sastoji od 110 soba, sve ukusno namještene pružiti udobnost kao što su besplatna voda u boci, kućni ogrtači, stol, klima-uređaj, satelitska / kablovska televizija. Pored toga, hotelski u zabavni sadržaji osigurali puno sadržaja tijekom vašeg boravka. Uživajte u uslugama i prestižnim adresama u Happy Light Hotel. Svaka soba ima TV ravnog ekrana. Određene sobe imaju prostor za sjedenje za vaše udobnosti. Sobe uključuju vlastitu kupaonicu. Dodaci uključuju kupka haljinama, papuče i besplatne toaletne potrepštine. Hotelski smještaj pažljivo je imenovan na najvišem stupnju udobnosti i pogodnosti. U nekim sobama, gosti mogu pronaći pristup internetu, klima-uređaj, buđenja usluge, stol, mini bar. Osim toga, gostima Sretan Svjetlo u hotelu možete uživati u slobodno vrijeme i sportske sadržaje koje u prostorijama: dvorana, vanjski bazen. Nha Trang Hotels nudi toplu dobrodošlicu i usluge međunarodnog standarda. Za rezervaciju na Happy Light Hotel, jednostavno pošaljete datume i završiti osigurava puno formular za rezervaciju. Potpuna lista rekreacijskih sadržaja dostupna je u hotelu, uključujući vanjski bazen, solarij. Otkrijte privlačnu mješavinu je profesionalnih usluga i široku lepezu mogućnosti u Happy Light Hotel Nha Trang. Hotelski pult za organizaciju izleta pomaže iznajmljivanje automobila i razgledavanje aranžmana. Gosti mogu posjetiti poslovni centar ostati u kontaktu sa voljenima. Pranje i kemijsko čišćenje usluge.

Oznake: Happy Light, nhatrang, nha trang, vietnam, hotels, Travel

Wild Beach NhaTrang

Wild Beach NhaTrang je osmišljen kako bi biti tradicionalno prijateljski vijetnamski okoliš, koji se nalazi na plaži u Ninh Phuoc Village, samo sjeveroistoku Nha Trang. Sve 40 sobe zamišljen dotakne poput ogrtačima i papučama, uz besplatan WiFi i balkona. Gosti će također naći TV, minibarovi i posluga u sobu. Hrana i pića možete uživati u kasu orah restoranu ili baru uz bazen. Naselje nudi roštilj večere na plaži. Resort Wild Beach ima 24-satna posluga u sobu. Uz besplatni WiFi, tijekom cijele godine otvoreni bazen i roštilj, Wild Beach Resort & Spa Nha Trang nudi ljubimac-friendly smještaj u Ninh Phuoc, 23 km od Nha Trang. Naselje ima terasu i sunčanu terasu, a gosti mogu uživati u obroku u restoranu. Besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta. Grab ugriz jesti u naselju restoranu, koji ima bar, ili ostati i iskoristiti sobu (tijekom ograničenih sati). Opustite se uz omiljeno piće u baru na plaži ili bar na bazenu. Besplatan kontinentalni doručak je uključen. Gosti Wild Beach Resort And Spa ste dobrodošli da koristite dnevne novine, pristup internetu i poslovni centar. Sve sobe imaju bračni ili dva kreveta u jedinstvenom stilu s osjećajem ide natrag u prirodu. Sve sobe u Wild Beach Resort ima bračnim ili dva kreveta u jedinstvenom stilu s osjećajem ide natrag u prirodu. Wild Beach Resort Nha Trang je najbolje luksuzno odmaralište s diskontne stope. Rezervirajte online i dobiti posebne ponude: instant potvrdu, doručak uključen uz jamstvo najbolje cijene.

Oznake: wild beach, nha trang, nhatrang, vietnam, hotels

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.