Sasco Blue Lagoon

08.09.2015.

Ha Tien luka udaljena je 45 km. To je dostupan od Phu Quoc zračne luke, koja je 50-ak minuta domaći let iz Ho Chi Minh City i 2 sata, 10 minuta domaći let iz Hanoi. Sasco Blue Lagoon Phu Quoc se nalazi u blizini centra grada četvrti, a sa pet minuta šetnje, možete doći Phu Quoc plažu, ronilački centar, suvenirnice, noćni tržište, restoranima i barovima. Gosti mogu uživati u više vrsta hrane iz raznih zemalja diljem svijeta. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 75 klimatiziranih soba featuring minibarovi u. Sobe imaju privatne balkone. Besplatan bežični pristup internetu čuva vas povezani i satelitski programiranje dostupna za vašu zabavu. Privatne kupaonice s kadom ili tušem imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu. Ukusno uređena, sve jedinice dolaze s tamnim drvenim namještajem i imaju prozore koji osiguravaju prirodnu svjetlost. Svaka je opremljena sa kabel TV, prostor za sjedenje i vlastitu kupaonicu. Tu su i 2 barovi / prostori za odmor, bar na plaži i bar na bazenu tako da gosti mogu popiti osvježavajuće piće u sunlounger ili u baru kada borave ovdje. Istaknuti pogodnosti uključuju: poslovni centar, usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja i 24-satnu recepciju. Od zračne luke je besplatno. Phu Quoc u Vijetnamu privlači veliki broj stranih putnika tijekom cijele godine. Smjestiti dotok posjetitelja ne postoji glad Hoteli u Phu Quoc Vijetnam ugostiteljstvo razne proračune. Ako ste u potrazi za 4 zvjezdice Hoteli u Phu Quoc onda ne brinite Sasco Blue Lagoon Resort Phu Quoc u Vijetnamu je tu za vas. Položaj Sasco Blue Lagoon Resort Phu Quoc u Phu Quoc u Vijetnamu se nalazi na samoj plaži off Tran Hung Dao ulici, Duong Dong grad, a srcu Phu Quoc Island. Hotel sadržaji i usluge u Sasco Blue Lagoon Resort Phu Quoc u Phu Quoc široko Mattie u gradu.

Oznake: Sasco Blue Lagoon, phu quoc, phuquoc, resort, vietnam

Long Beach Resort

Phu Quoc kišna sezona potamni nebo od kraja svibnja do listopada, kada je more dobiva grubo i puno ronjenja zaustavlja. Vrhunac sezone za turizam je sredina zime, kada je nebo plavo, a more mirno, ali se može dobiti prilično prokleto vruće oko travnja i svibnja. Long Beach Resort Phu Quoc nudi novi standard ekskluzivnog i ugovoriti oprost. Naša razuzdan luksuz s očitim naglaskom na dizajn, detalje i čistu eskapizma izradu naselje ističu u regiji. Svi 72 individualno uređene sobe imaju besplatni WiFi i DVD playeri. Gosti će također naći balkone, TV sa satelitskim programima, a refrigerators.The nove kategorije dodane su prostrane superior soba, jedna spavaća soba Obiteljska studija i dva dvosobna Obitelj Deluxe sobe. Nove sobe će se temeljiti na modernim klasičnim koncept kombinira tradiciju i suvremene stilove. Tu je i novi restoran s pogledom resorta lotosov ribnjak zove Lang Sen, a zamijenit će prethodnu Lang Toi kao resorta glavnom restoranu. Gosti se mogu razmaziti s opuštajuće masaže. Naselje organizaciju izleta može pomoći organizirati ronjenje, ribolov i razgledavanje aktivnosti. Mjenjačnica je dostupan. Besplatan doručak poslužuje se svakodnevno. Istaknuti pogodnosti uključuju: poslovni centar, usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja i 24-satnu recepciju. Od zračne luke je besplatno u zakazano vrijeme. Naselje je prirodna ljepota uključuje prirodnih materijala god je to moguće, s dvostruko kata natkrivena Drevni Kuće nadopunjuju bujnom tropskom krajoliku. Sobe s balkonima pogled na vrt. Oni su opremljeni s TV-om i sefom za prijenosno računalo. Privatne kupaonice imaju kadu drveni. Tradicionalna Vijetnamski obrok i zapadne užitke možete uživati u Lang Toi restoranu.

Oznake: long beach, resort, phu quoc, phuquoc, vietnam

Salinda Resort Phu Quoc Island

28.08.2015.

Dopustite jarke zabavu zajedno s uzbudljivim aktivnostima te voziti u nezaboravne uspomene provedenih u otoku Phu Quoc, Vijetnam - gdje je gostoprimstvo i izvrsnost duboko usadio u vrijednosti Salinda Resort Phu Quoc Island će vam donijeti iskustva najvećom luksuza i profinjenosti. Salinda Resort Phu Quoc Island je prvi i jedini luksuzni resort na plaži nalazi se na prvoj crti prekrasne Long Beach sa 10 minuta voziti u mirnom gradu Duong Dong i međunarodne zračne luke u Phu Quoc, a samo nekoliko minuta leta od Ho Chi Minh (Saigon) i Singapur. Ultra-suvremena arhitektonska koncepcija Salinda Resort Phu Quoc Island je pojačan na način da odgovara unutar postojećeg krajolika. Uzmite u mirnom otočnom životu, dok se pampered najboljih u azijskim gostoprimstvu. Osjetite sunce na koži i pijesak među nožnim prstima. Salinda Premium Resort and Spa je skup 121 deluxe soba, vila i prostranom predsjedničkom apartmanu, nudi konačan Phu Quoc odmor na plaži. Ultra Suvremeni arhitektonski koncept za nekretnine poboljšava prirodnu ljepotu Salinda Premium Resort and Spa stranice koje imaju izgled, opseg i teksture od sobe i vile uklopiti u postojeće okruženje. Besplatan bežični pristup internetu čuva vas povezani i satelitski programiranje dostupna za vašu zabavu. Kupaonice imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu. Sve vile su oaza kul mirno azijske šarmom, s visokim stropovima, zid do stropa prozora, prostrana privatnu terasu s pogledom na vrt i more, ekspanzivna kupaonicu s velikom kadom, bračni krevet i velikodušan odvojenu garderobu. Drugi najveći dojam su promišljeno uređen pojedinosti koje vežu Salinda Resort zajedno u jedan opuštajući doživljaj. Moderni pažljivo isprepliću s tradicionalnim azijskim elementima. Art by Vijetnamski impresionista, prirodnih materijala kao što su majka-of-pearl i kokos, Accoya drva i hlađenje vulkanskih stijena, zajedno sa preko stotinu vrsta biljaka dodati njuh Salinda.

Oznake: Salinda, phu quoc, phuquoc, Island, vietnam, resort

Mango Bay Resort

Mango Bay PhuQuoc Resort je 9 km od Sao Bai. To je 10 km od Duong Dong tržnica u središtu grada i Phu Quoc domaće zračne luke. Istražite blizini terena na biciklu, posjetiti zanatskih sela, glavu u vodu za nekoliko izvrsnih ronjenja, i sjediti na plaži za neke od najupečatljivijih amazing zalazaka sunca. 20 hektara zemljišta je blago potiču, kao produženi vrt i odmor mjesto za više od petnaest godina. Osobni vizija koja je učinjena zreli vrt iz pustinje također ima izgrađen divan smještaja i inspirativan prehrambene područja koja su obilježje Mango Bay danas. Mango Bay Resort, domaćin Vijetnam prva zemlja-zabili bungalova, zatvara dvije napuštenim plažama i zaštićenim šumama. Petnaest minuta sjeverno od Phu Quoc zračne luke, na otoku prvi eko-friendly, niske gustoće naselje pokreće strast za zaštitu okoliša i snažnu predanost otoku kulture. Stignete na mjestu koje je pola džungle šuma, pola Švicarski Obitelj Robinson, i potpuno opušteno. Okruženi prirodom u punom sjaju, to je vrlo vjerojatno da ćete vidjeti krava nanos prošlosti prozora i sigurno da je zbor pjev ptica i cvrčaka će serenadu dio vašeg dana. Mango Bay ima 40 soba, od kojih je većina thatched-krov bungalova razasutih svojim ekspanzivan igrališta i plaže. Bungalovi dolaze u nekoliko varijanti, a velika razlika između njih je veličina i broj kreveta. Svaki bungalov ima tendenciju da imaju vrlo malo prostora između njega i sljedećeg najbližeg sobi, dodajući da ukupnu vibe privatnosti. Naši offshore grebena skloništa riba i koralja, i njeguje par morskih orlova. Vrtovi i okolne šume skrivaju široku zbirku ptica i leptira. Bar i restoran objekti su među najboljima na otoku. Gosti mogu uživati u opuštajućoj masaži, sunčajte na sunčanoj terasi ili organizirati jednodnevne izlete na pultu za organizaciju izleta. Naselje također nudi poslovni centar i pranja rublja.

Oznake: mango bay, phu quoc, phuquoc, resort, vietnam

La Veranda Phu Quoc

Smješten na Phu Quoc Islanda u Vijetnamu, PhuQuoc La Veranda Resort odražava stil podsjeća francuskog primorskog vili. U zagrljaju tropskim vrtovima na prekrasnom protežu od plaže, velike terase s otvorenim ABCD ima pogled idealne za medeni mjesec, spa odmor ili familyholidays. Zaštićeni raj na Islandu u Phu Quoc, na netaknutom prirodnom krajoliku Sastoji brda, šume i bijele pješčane plaže i tirkizno more samo je pogodno za ronjenje. U luksuznim tropskim vrtovima, zgrada u kolonijalnom stilu 19. stoljeća je postavka za boravak blagostanja ... Veranda Resort nudi jedinstvenu dobrodošlicu, daleko od buke i vreve svakodnevnog života. Prostrane sobe imaju francuski kolonijalne arhitekture i dekor sastoji od Darkwoods, platno i mozaik pločice. Svaka soba ima privatni balkon ili terasu s pogledom na vrt ili plažu. Francuski su kolonijalnom stilu sobe nude moderne sadržaje, uključujući besplatan Wi-Fi i postaviti se u glavnoj zgradi ili novog krila. Šarmantne Deluxe Gardenview Sobe su nestled u vrtovima. U Premier Deluxe sobe su prostrane i možete birati pogled na vrt ili na more. Ekspanzivna Deluxe Gardenview Vile su bliže plaži Dok su luksuzne Junior Suites su još prostrane i nude prekrasan pogled na more. Hotel ima dva restorana ukusna; Pepper Tree se potpis fine dining restoran zapovijedanje zalazak sunca i Le Jardin, više neformalni mjesto postavljen je u osnovi tropskom vrtu. Tjedni tematske večeri, tako su raspoređeni dodati raznolikost, boja: kao što su romantične riblji BBQ je na plaži koja se ne smije propustiti. Spavaće sobe i vile su poslastica: prozračni, uredni, elegantno popločan. Sve sobe imaju terasu ili balkon, a oni na leđima gledaju ogromna dlanove. Ak skretanje Island želi odvući. Sail jugu do malih otočića i disalica i roniti; kajak na rijeci; check out Island tržištima. Vratite za dobru večeru u jednom od restorana, ili glave do plaže za subotu navečer BBQ svježe ribe.

Oznake: Veranda, phuquoc, phu quoc, resort, vietnam

Saigon Phu Quoc Resort

28.07.2015.

Istezanje više od 4 hektara, na Zapadnoj obali, Saigon Phu Quoc Resort nudi 100 bungalova i vila (sadrže spavaću sobu, kauč na razvlačenje, dnevni boravak, bar povezuje s prostorom za jelo i kuhinjom). Prostrane klimatizirane sobe u hotelu Resort Phu Quoc imaju klasični drveni namještaj i privatne balkone s otvorenim pogledom na more. Okružen tropskim zelenilom, sobe su opremljene TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima i električni čajnik čaj. Objekt se krije pod kokos šumama i upečatljiv boje cvijeća. Iz tih balkona možete uživati u zalasku sunca na tajlandsko-a zaljeva.
3 restorana i 2 bara. Možete uživati u zalasku sunca i koktel bife za šankom, večera buffet roštilju na plaži svaki dan. Tijelo, stopala i Aromamasaža; Parafin tretman i Kozmetički salon.
Stranac Turisti ulaze Phu Quoc Island su oslobođeni viza za privremeni boravak razdoblje od najviše 15 dana ili do međunarodnih graničnih vrata Vijetnamu, a zatim prenijeti na Phu Quoc su oslobođeni viza na temelju ove Uredbe.

Oznake: Saigon, phu quoc, phuquoc, vietnam, hotel

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.