Hoi An Beach Resort

14.09.2015.

To je samo četiri kilometra od povijesnog grada Hoi An. 35 km (45 minuta vožnje) od međunarodne zračne luke Danang i željezničkog kolodvora. Hoi An Beach Resort je 45-ak minuta vožnje od međunarodne zračne luke Danang i 4 km od Hoi centra mjesta. Prijevoz do zračne luke dostupna je uz nadoplatu. Druge atrakcije uključuju u blizini povijesnog Hoi grad, samostanski kompleks sine moj, ili Cham Muzej u Danang koji je samo kratko putovanje od mjesta. Sobe resort dolaze s privatnim balkonima s pogledom na vrt, rijeka ili more. Svaka soba je opremljena sa TV, sef i čaj / kava čineći objekte. Široka sadržaji uključuju dva bazena, pult za organizaciju izleta, kozmetički salon, fitness centar i dječje igralište. Naselje je konferencije uključuje slajdove i projektor, LCD TV. Dodatne su pogodnosti: besplatan bežični pristup internetu, čuvanje djece / brigu o djeci i trgovine s poklonima / kiosci s novinama. Kako do obližnjih atrakcija je povjetarac s pozdravni shuttle području koji djeluje u sklopu 05 km.Dining možete uživati u obroku u restoranu poslužuje goste Hoi An Resort, ili zaustaviti u na snack bar / deli. Posjet spa NitkoPoseban je siguran kako bi se gosti opustiti nakon najžešćih dan istražujući. Spa, na temelju drevnih vijetnamski prakse (također poznat kao Au Lac), koristi biljni iscjeliteljsku moć da napuste klijenti osjećaj invigorated. Nekoliko puta moglo biti više intimna nego sjedi s ljubavnikom na Cua Dai Restorani rivi balkonom serenaded zvukom tradicionalne glazbe, zaslijepljen svjetlima iz konstelacije svijeća plutajući niz rijeku. Veliki bonus večerali u restoranu je da danju i noću, svakodnevni život na rijeci može se promatrati kao što ručati. Cua Dai Beach sama, svojom bezgraničnom protežu od finog bijelog pijeska, je samo nekoliko metara. Lokalni kuhanje klase početi s vodičem izlet brodom na hotels in Hoian tržište. Spa ZEN nudi Vijetnamski masažne terapije. Ostale rekreacijske aktivnosti uključuju partiju biljara ili vježba u fitness centru.

Oznake: hoi an, hoian, beach, resort, vietnam

Sunrise Resort Hoi An

21.08.2015.

Otkrijte bezvremenski tradiciju Hoi drevni grad, jedan od Vijetnam najslikovitijih gradova, koji se nalazi samo desetak minuta vožnje od skijališta. Proglašen svjetske kulturne baštine UNESCO-a, Hoi oduševljava posjetitelje svojom starog svijeta šarm očuvane mix vijetnamski, kineski, japanski i francuske kulture, dokaz grada fascinantan prošlosti kao glavni trgovačka luka. Izravno na Cua Dai Beach, luksuzni Sunrise Hoi An Resort elegantne vrt ili ocean pogledajte sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu. Svaka soba je potpuno opremljena sa naprednim sadržajima 5 zvjezdica standardnih: klima uređaj, kada, kabelska TV, internet, mini - bar, topla voda, stol, tuš Sen, telefon ... pomaže posjetitelji mogu uživati u udoban doradu životni prostor. Njegova 2 vanjska bazena gledaju Cham Island i East more. Opuštanje spa tretmani i moderna teretana su također dostupni. Dizajniran za tišinu sa svim modernim značajkama naselje ima za ponuditi, obitelji i parove podjednako će uživati u jedinstvenom dodir usluga. Inspiriran odražavaju Hoi nasljeđe, naselje je plaćati pozornost na mlade goste s ekskluzivnim Kids Club. Ljepota i spa tretmani čine Sunrise Hoi An Resort krajnje odredište za opuštanje, zajedno sa svojim prekrasnim beskonačnost krug bazena s pogledom Cham otok. Uhvatiti neke zrake na Sunrise Hoi An Resort privatnoj pješčanoj plaži ili provesti dan opuštajući se full-service spa. Zatim uživati u obroku u jednom od odmarališta 2 restorana. Istaknuti su pogodnosti pozdravni high-speed (žičani) pristup brzom internetu, 24-satni poslovni centar i poslovni centar. Planiranje događaja u Hoi An? Ovo područje ima 3584.41 kvadratne (333 četvornih metara) prostora koji sadrži sljedeće: centar, konferencijska prostora i soba za sastanke. Uz plaćanje, gosti mogu koristiti i od zračne luke (dostupno na zahtjev) i željezničke stanice usluga prijevoza. Uz spa na licu mjesta, fitness centar, privatna plaža i teniski teren su među zabavne sadržaje u ponudi. Prikladan za obitelji pogodnosti u ovom naselju su dječji bazen, besplatni dječji klub, čuvanje djece i nadzire djeci / aktivnosti.

Oznake: sunrise, hoi an, hoian, beach, resort, vietnam

A La Carte Da Nang

27.07.2015.

Samo kamenje bacati iz oceana i kratke vožnje od zračne luke, koji se nalazi neposredno na Danang Beach Esplanade. Ne možete nas promašiti!
Sa svježim modernim dizajnom i iznenađujuće koncept, A La Carte Da Nang je oko jarke i prostranim pogledom na more apartmana na zadivljujući cijene s kreativni la carte dodati-na konceptu i zabava povremeni servis.
Ostanite na a la carte Da Nang Beach i birati između nekoliko stilova apartmana koji imaju studio, jedan ili dva dvosobna mogućnosti i balkoni s pogledom na planinu i more.
Odmarati se na Vijetnam prvi krovu beskonačnost bazen i nevjerojatna krovu salonu, inovativnim spa izborniku na SPICE SPA. A la carte Da Nang Beach je savršeno mjesto za opuštanje.
Dine, a la carte Da Nang Beach nudi razne poslovnice i blagovaona opcija. Uživajte punu obrok u svoj apartman, uživaju poseban događaj u našem sve dan ručavanje restoran, brzi snack u našem ukusna deli ili gutljaj koktela i promatrati prekrasan ocean pogled s vrha, našoj krovnoj bara.

Oznake: a la carte, da nang, beach, hotel, resort, danang

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.