Church Boutique Hotel

29.08.2015.

Elegantan 4 zvjezdice Church Boutique Hotel Hanoi nudi besplatan parking, spremište za prtljagu, kao i 24-satnu recepciju, praonicu rublja i uslugu prijevoza gore. Church Boutique Hang Gai se nalazi u trendiest dijelu Old Quarter ispunjen butici showcasing svilu i obrta. To je popularno poznat u Hanoi kao svila mušterija rajevima, koji ima 35 soba bogato ukrašene bijele linije i tamnim drvenim namještajem. Uz impresivan raspon ljeskanje šalove i stoles, fino prilagođene muške i ženske odjeće, jako izvezenim i sequined večernjih haljina, torbica, svila krevet bacanja, jastuk pokriva, to je definitivno mjesto ne bi propustili na kupca šoping itinerar. Uz besprijekornu spoj tradicionalnog Vijetnamski gostoljubivosti, kvalitetnim uslugama i udobnim prostorima, Crkva Boutique Hang Gai Hotel Hanoi čini idealnu bazu za odmor makeri i korporativne putnike u posjetu Hanoi. Dok je u prostoru, posjetitelji mogu provjeriti izložaka na Nacionalni muzej povijesti, vijetnamski Ho Chi Minh Muzej i Vijetnamu likovnih umjetnosti Muzej. Gosti također mogu fotografirati kulturnih dragulja poput Ngoc Son hram, Quan Su hram, umjesto GI˘I hram i Turtle tornja. Vaš hotel ima restoran gdje ćete pronaći dobar izbor izbornika za doručak, ručak i večeru. Na licu mjesta Spa je mjesto da se za odmor i opuštanje, nudeći lice, minisauna, masaže i manikure i pedikure. Bar / salon je idealno mjesto za popiti piće. Pronađite ono što vam je potrebno; tu je čak i suvenirnica na licu mjesta. Usluge ovog hotela uključuje vratar uslugu, skladište prtljage i uslugu pranja rublja. Kada je potrebno završiti neki posao, od vas će biti sretni da znaju da je poslovni centar ovdje. Postoji 40 dobro imenovan sobe. Dostupnost plaćeni zračne luke autobusom ovdje može pomoći za ublažavanje svoje transportne probleme. Crkva Boutique Hotel Hang Gai Hanoi je najbolji luksuzni hotel s diskontne stope. Rezervirajte online sada i dobiti posebne ponude: instant potvrdu, doručak uključen u najbolja garancija cijena i hotelskim mišljenja.

Oznake: church, boutique, hang gai, vietnam, Hanoi

Seasing Hotel Nha Trang

15.08.2015.

Nalazi 40 metara od plaže i 3 km od centra grada Nha Trang. Na ovom 3km putovanje, možete uživati u Nha Trang plaža, prijeći Tran Phubridge koji je izgrađen za povezivanje dvije obale rijeke romantičnoj Cai i netaknute Xom Con ušću, i vidjeti drevni Ponagar toranj na ulazu, doći Hon Chong rt u nekoliko koraka od kolnika Tran Phu. Seasing Hotel Nha Trang ima spa centar i privatnu plažu, a gosti mogu uživati u obroku u restoranu. Sve 75 sobe imaju najbolji pogled na s pogledom na more, tako da možete uživati u Nha Trang plaža vašeg odmora ili poslovnog putovanja. Osim toga, postoje neke sobe okrenute grad i more. Druga etaža za usluge kao što su sauna, masaža, bar, bazen također okrenut moru. Svježe i hladan zrak iz Istočnog mora ući će svaki od svojih soba. A kad se probudite svako jutro, možete prošetati uz more ili sunčanje i opustite se na stolicama pripremili za vas. Svaka soba u hotelu je klimatiziran i opremljen sa TV-om ravnog ekrana. Pojedine sobe imaju prostor za sjedenje za opuštanje u nakon napornog dana. Neke sobe imaju pogled na more ili grad. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu s tušem. Za vašu udobnost, naći ćete kupka haljine i papuče. Iskoristite prednost bogatstva neotkrivenih usluga i pogodnosti u hotelu u Nha Trang hotel. Gosti hotela mogu uživati na site značajke kao što je besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satni Front Desk, ekspresna prijava / check-out, skladište prtljage, Wi-Fi u javnim prostorima. Uz restoran, ovaj hotel ima otvoreni bazen i bar na bazenu. Besplatan doručak i besplatni WiFi u javnim prostorima su također dostupni. Ostale pogodnosti uključuju soba za sastanke, vratar, kemijskog čišćenja. Uz besplatan doručak, ovaj hotel ima restoran i usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja. Plaža pogodnosti ležaljke i suncobrani. Opustite se u otvorenom bazenu tijekom vašeg boravka. Elegantna ispijanje ledeno hladnu piće uz bazen? Ne propustite kao što je i bar na bazenu. Grab ugriz jesti u hotelskom restoranu, koji ima bar, ili ostati i iskoristiti sobu (tijekom ograničenih sati). Dok uživate osvježavajući zamoči u hotelskom bazenu, možete naručiti svoje omiljeno piće u baru uz bazen. Radi Vaše udobnosti, besplatan doručak poslužujemo dnevno.

Oznake: Seasing, boutique, nha trang, hotel, nhatrang, vietnam

Crkva Boutique Hang Gai

31.07.2015.

Crkva Boutique Hotel Hang Gai je idealno smješten za poslovne i zabavne putnike podjednako, ovaj potpuno novi boutique hotel se nalazi uz staru četvrt u svilenom kapitala, Hang Gai ulici, šetnje udaljen od popularnog Dong Xuan tržište i samo nekoliko minuta pješice do legendarni Hoan Kiem Jezero, središte Hanoi. Uz impresivan raspon ljeskanje šalove i stoles, fino prilagođene muške i ženske odjeće, jako izvezenim i sequined večernjih haljina, torbica, svila krevet bacanja, jastuk pokriva, to je definitivno mjesto ne bi propustili na vašoj itinerar. Svaka soba ima TV ravnog ekrana. Neke sobe imaju prostor za sjedenje za vaše udobnosti. Sobe imaju vlastitu kupaonicu. Za vašu udobnost, naći ćete papuče i besplatne toaletne potrepštine. U Church Boutique Hotel Hang Gai je posvećen tome da vaš gosti osjećali ugodno. Da biste to učinili, hotel nudi izvrsnu uslugu i velik izbor pogodnosti. Ovo je imenovan 35 soba hotela je najbliža stvar Hanoi ima butik hotela, sa sobe bogato ukrašen bijelom linijom i tamnim drvenim namještajem. To je u trendiest dijelu Old Quarter ispunjena butici showcasing svile i obrta. Hotel nudi besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satno radno vrijeme recepcije, 24-satna posluga u sobu, skladište prtljage, Wi-Fi na javnim mjestima kako bi se osiguralo naši gosti najveću udobnost. Zadovoljite svoj apetit u hotelskom restoranu koji poslužuje doručak, ručak i večeru, ili ostati i iskoristiti 24-satna posluga u sobu. Istaknuti su pogodnosti besplatne novine u predvorju, usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja i pohranjivanje prtljage. Hotel također nudi najam bicikla i automobila. Katedrala St. Joseph je 300 metara od crkve Boutique Hang Gai, dok Hoan Kiem jezero je 400 metara od objekta. Najbliža zračna luka je Međunarodna zračna luka Noibai, 21 km od objekta.

Oznake: church, boutique, hang gai, Hanoi, vietnam, hotel, Travel

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.