Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vietnam

Marketing

Harmony Saigon Hotel

Harmony Hotel Saigon je udaljen 10-ak minuta hoda od popularne Ben Thanh tržnica. Glavni Ho Chi Minh City atrakcije, kao što su FITO Muzej Cargo Bar i Mariamman Hindu hram se nalazi u blizini. Uključuju klimatizirane sobe imaju besplatan pristup WiFi i TV ravnog ekrana. Hotel također ima fitness centar i zatvoreni bazen s hidromasažnom bazenu. U Harmony Saigon Hotel, izvrsna usluga i vrhunski objekti učinit će vaš boravak nezaboravnim. Hotel nudi besplatni bežični pristup internetu u svim sobama, 24-satno radno vrijeme recepcije, 24-satna posluga u sobu, ekspresna prijava / odjava, skladište prtljage kako bi se osiguralo naši gosti najveću udobnost.
Gosti se mogu opustiti uz piće iz minibara kao što gledati satelitsku TV. Čaj / aparat za kavu je na raspolaganju za pomoć gosti probuditi. Ili širokopojasni ili WiFi pristup internetu dostupan je u svakoj sobi. Sve sobe uključuju vlastitu kupaonicu. Ovaj hotel ima vlastiti restoran koji poslužuje doručak, ručak i večera gdje ćete naći izbor predmeta za probati. Idi za kupanje u zatvorenom bazenu tijekom vašeg boravka. Gosti također mogu uživati u pićima kao što je bar / salon.
Harmony Saigon Hotel nudi spa centar koji nudi usluge masaže. Vratar usluga i 24-satno radno vrijeme recepcije su također dostupni. Ostali sadržaji / usluge uključuju pult za organizaciju izleta i usluga ulaznica kako bi se gosti istražiti područje. Pranje, peglanje i kemijsko čišćenje dostupne su dodatne troškove. Istaknuti pogodnosti uključuju: poslovni centar, besplatne novine u predvorju i usluge kemijskog čišćenja / pranja rublja. Planiranje događaja u Ho Chi Minh City? Ovaj hotel ima 1399 četvornih stopa (130 kvadratnih metara) prostora koji sadrži sljedeće: centar i soba za sastanke. Od zračne luke predviđeno plaćanje (dostupno na zahtjev).
Hotel Napomena: Imajte na umu da potvrda brak će biti po zakonu, ako stranac želi dijeliti sobu s vijetnamske žene. Inače, hotel može odbiti rezervaciju ili zahtijevati da druga soba rezervirati.

Post je objavljen 07.07.2015. u 09:39 sati.