Riverside Boutique Resort Hue

01.06.2015.

Opremljene pločica kata, klimatizirane sobe su dobro opremljene sa stolom, TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima, mini bar i kauč za sjedenje. Tuš objekt i besplatne toaletne potrepštine su u privatnom kupaonicom. Sve sobe imaju pogled na rijeku i vrt. 40 sobe 24 SQS, jednako podijeljene u bračnim ili dva sobe, opremljene su besplatnim WiFi i uključena u cijenu velikodušan doručak. Sve sobe imaju pločica podnice i terasu ili balkon. Riverside Boutique Resort Hue nudi besplatan prijevoz plovila i besplatne bicikle u kući gost. Nijansa Riverside Resort ima 24-satnu recepciju koja može pomoći s pohranjivanje prtljage. Gosti mogu vježbati i vježbati u fitness centru, ili se jednostavno opustiti na sunčanoj terasi. Besplatno parkiralište je dostupno na licu mjesta za goste koji voze. Osjećajte se kao kod kuće u jednoj od 40 klimatiziranih soba featuring minibarovi u. Sobe imaju privatne balkone ili terase. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je za vas povezani. Privatne kupaonice s kombinacije tuša / kade imaju besplatne toaletne potrepštine i sušila za kosu.
Riverside Resort nudi 2 kruga Shuttle brod po danu:
- Vrijeme je pokupiti na mjestu ići do centra grada: 10:00
- Vrijeme pokupiti natrag resort na 3 sati 40 soba jednako podijeljenih u bračnim ili dva sobe su opremljene s besplatnim WiFi i uključeni U cijenu velikodušan doručak. Grejpfrut RESTORAN okružen više od 1000 stabala grejpfrut. Naš 5 zvjezdica trenirao kuhar će vam poslužiti svježe, sezonske, ukusna hrana.
Boravak je dodatno pojačana ovog središnjeg hotela 24 sata recepcija i posluga u sobu. Kada leti u Phu Bai International Airport ili vožnje na Hue, Hue Riverside Boutique Resort uživa značajnu središnji položaj. Nalazi se na četiri hektara bujne tropske vrtove i ton Riverside Boutique Resort se nalazi uz obalu rijeke Perfume, Hue kolodvor je 1 km od središnjeg grada Hue je unutar 7 km od imovine. Phu Bai International Airport je 45 minuta vožnje. Hotel ima 24-satnu recepciju, sobe su opremljene sa sadržajima modernih sadržajima, gosti mogu vježbati u fitness centru ili se jednostavno opustiti na sunčanoj terasi, uživajte opuštajući se u toplicama. Širenje preko 4 hektara bujne tropske vrtove i ton Riverside Resort sjedi uz obale rijeke Huong (Parfem Rijeka). Ona ima veliki otvoreni bazen i nudi bicikle za iznajmljivanje bez naknade.
Source: Du Lich

Oznake: Riverside Boutique, resort, Hue, vietnam, Travel

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.