MOJA NOVA 24. ZBIRKA POEZIJE: JADRANKA VARGA "OSLIKANA POEZIJA"

11.01.2024.

9.2.2023. je izašla moja nova 24. zbirka poezije pod naslovom "OSLIKANA POEZIJA" - pjesničke minijature pisane na slikama pa evo što je moj urednik te izdavač, gospodin Nenad Grbac, objavio na svojim portalima:
http://www.digitalne-knjige.com


oslikana-poezka3
slika: Nenad Grbac https://www.facebook.com/photo?fbid=10161227241349275&set=a.217370554274

Nova knjiga na portalu http://www.digitalne-knjige.com -

"Oslikana poezija", Jadranke Varga

Digitalnu knjigu "Oslikana poezija", Jadranke Varge, predstavit ćemo vam uz pomoć recenzije knjige:


OSVRT NA 24. ZBIRKU POEZIJE „OSLIKANA POEZIJA“ PJESNIKINJE JADRANKE VARGA

„dodir sna i dodir ljubavi
s dodirom poezije…
to je dodir života“


Ove krasne minijature oslikane poezije predstavljaju biserčiće izvađene iz školjke Života, one koje je pjesnikinja Jadranka taložila u svojoj duši i onda odlučila nanizati u sjajnu ogrlicu.

Vidljivo je da Jadranka živi s poezijom, ali već odavno i u poeziji i da su s protokom vremena njezine pjesme dobile poseban sjaj.
Dodir poezije u Jadrankinom snu pretvoren je u dodir Života i dodir Ljubavi, a zaluta li u svojim mislima ponekad na neku drugu stazu, tišina je oaza u kojoj će pronaći odgovore na sva svoja pitanja.

Jarankine su pjesme djelići Života koje je uokvirila pa u njih udahnula dio tuge i krenula dalje, noseći u duši sjaj rose u čijim kapljicama se prelamaju sunčeve zrake. Ona pronalazi u svojoj poeziji jedno mjesto na kojem se baš poput ptice osjeća sigurno gdje tiho pjeva u tišini i to je čini sretnom.

Vrijeme za poeziju za Jadranku je i vrijeme smiraja, zaustavljeno vrijeme u dubini njenog srca pa ako ponekad stigne i do ruba „pustinje“, riječi su te koje će je natopiti vodom i učiniti od nje sjenovitu oazu i Život ide dalje svojim tokom.

Poezija je često bila ta koja se pjesnikinji Jadranki uvukla u misao i izvela je u novi sunčani dan. Poput školjke koja stvara biserje na dnu mora, tako je Jadranka, u ovoj knjizi „Oslikana poezija“ riječi svojih poetskih minijatura dodatno zasjajila prekrasnim slikama.
Nadam se da će čitatelji uživati baš kao što sam i ja uživala čitajući ovu lijepu zbirku.

Mira Jungić, pjesnikinja,
Sisak, 01.08.2023.



oslikana-poezija1
slika: https://digitalne-knjige.com/?p=37187


Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).
Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link:

https://www.digitalne-knjige.com/varga24.php

te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu http://www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav,
Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com



oslikana-poezija2
slika: Nenad Grbac https://www.facebook.com/photo/?fbid=10161227242269275&set=a.217370554274

333333333333333333
slika: https://www.digitalne-knjige.com/varga24.php

oslikana-poezija5

oslikana-poezija4
ostale slike: https://digitalne-knjige.com/?p=37187

napiši nešto, ako želiš: (14) * ispiši * #


@Copyright 2005. - 2023. Jadranka Varga - /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.