8. NATJEČAJ ZA NAJLJEPŠE LJUBAVNO PISMO

12.02.2021.




Danas sam dobila lijepu e-mail poruku u kojoj sam obaviještena da je moje pismo poslano za "8. Natječaj za najljepše ljubavno pismo" objavljeno na dolje navedenom linku:

"Internetska stranica 8. Natječaja za najljepše ljubavno pismo u kojoj se nalazi i vaše pismo dostupna je na sljedećoj poveznici:
https://sites.google.com/view/natjecajzaljubavnopismo/

U kategoriji ODRASLI https://sites.google.com/view/natjecajzaljubavnopismo/home/odrasli objavljeno je i moje pismo:



Nekome je srce ostalo negdje u davnim vremenima pa ga traži u blijedim uspomenama. Moje malo srce ostalo je vezano uz tvoje pa kad zaviriš u misli moje, znaj, zauvijek si upisan u zlatnu knjigu mog života.

Znaš li, koliko se pahulja spustilo sa neba svih ovih godina?

Znaš li koliko je cvijeća procvalo svih ovih proljeća?

Znaš li koliko lišća je požutjelo svih ovih jeseni?

To je život ispisao one divne stranice koliko smo skupa, dragi moj Davore, to je život spojio naša srca prije 17 godina i zauvijek nas vezao pred Bogom i pred ljudima. Naši životi su spojeni anđeoskim nitima, jer “nekakvo svjetlo je padalo točno na tebe i morao sam ti prići” kako si mi rekao kad smo se upoznali, a Majka Božja nas je spojila 15.08.2004. i od tad smo zajedno.

Čuvam tvoje snove, slušam kako dišeš, gledam kako živiš i za tebe brinem. Tvoje lijepe plave oči me prate kroz život, brižne su i kad god te pogledam, vidim ono svjetlo u njima zbog kojih si mi i prišao.

Hvala ti, dragi moj Davore, moj supruže, za sve lijepe dane i godine koje jedno drugome poklanjamo,

Tvoja Jadranka


napiši nešto, ako želiš: (20) * ispiši * #


@Copyright 2005. - 2023. Jadranka Varga - /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.