BIJELI MIR

07.12.2017.


Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist

Bijeli mir je zavladao, Duša je ušutjela, šutjela je dva mjeseca, od sebe glasa nije pustila, trenutak je zamrznula u dugi period nedisanja.

Ovaj grad ne spava nikad, prolazim kroz njega kao što noć prolazi kroz mene, kao što svjetla gasnu u tami i čekaju dalji put, kao što tamno lice fascinacije zatreperi i odvede na pučinu besmisla, da bih se pokrila bijelim mirom i odmorila.

Sa sjevernog neba spušta se bijeli mir noseći te bijele snove, ta ‘neotvorena Božja pisma’ i poruke pitajući me, jesam li sad spremna na dogovor Sudbine i mene?

Ne znam, odmorila bih se još malo ovdje, na ovoj plavoj planeti pa onda zaplovila u tu sekundu Duše koja čini sto godina ljudskih i tek onda promijenila ovu haljinu tijela koju sa toliko ljubavlju tek sada nosim.


napisano 16.6.2013. u 13.05h , a iz 5. zbirke
“NA TRGU PTICA” i 11. zbirke "TAJNA BIJELIH SNOVA"


Image and video hosting by TinyPic
http://www.digitalne-knjige.com/varga5.php

Image and video hosting by TinyPic
http://www.digitalne-knjige.com/varga11.php

https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul/2015/10/1631721740/bijeli-mir.2.html

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/
ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojemISBN 978-953-7889-83-8 -NA TRGU PTICA i ISBN broj: 978-953-354-036-8 TAJNA BIJELIH SNOVA Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.
Image and video hosting by TinyPic

MOJA ZAMOLBA UREDNIŠTVU PORTALA ZA PREMJEŠTAJ MOG BLOGA SA COOL-LISTE NA FRESH-LISTU

napiši nešto, ako želiš: (16) * ispiši * #


@Copyright 2005. - 2023. Jadranka Varga - /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.