MOŽDA DA ... MOŽDA NE ...

22.05.2016.



i dok čitam svoje pjesme ...

Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist @Mirta

napisano 31.03.2006. u 7:34h | objavljeno na portalu iskrica-weblog ,
iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"


http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=93653

Nalazim se u prijelaznom periodu iz jednog doba u novo, u ljubavi treba različitosti, zbog toga nećeš zalutati u neke druge ulice, nećeš dodirivati pogrešne osobe.

Ljubav je vodič kroz kojeg ćeš naći put, čist odsjaj vatre u noći, zbog nje ćeš imati osjećaj u momentu svog otvaranja, ljubav te pohodila mnogo puta, a nisi je prepoznao.

Je li to bila ljubav? ... možda da, možda ne, neću reći ništa.

Sklanjaš mi pramen kose sa usana, htio bi doći do mene, do mog srca, želiš, ali se i dalje ludo zabavljaš sa nekim prolaznim ženama svog života... ili nisu prolazne?

Možda da, možda ne, takve su kakve su, poput jegulja iskliznu iz ruku, gibaju se nepravocrtno i ostavljaju tvoju dušu u tišini tebe samog.

Nebo nije zaboravilo tvoj put, zvijezde mog sjevernog neba će te dovesti na pravu stazu, obraslu visokom travom, a uz pratnju noći i kiše možda zakucaš na zaboravljena vrata i nježnim namjerama možeš pokušati riješiti tu zagonetku srca, možeš mi pričati o prošlim ljubavima, možeš popiti čašu crnog vina, prebacit će te u drugi svijet, nimalo muževan i pohotan, ali užaren i željen.

Možda da.... možda ne.

Hoćeš li ipak naći put do mog srca?


Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem

ISBN 978-953-7673-60-4

Sva autorska prava pridržana.
Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


"I'm an undying mystery. Even if I share pieces of my thoughts, you'll never be able to guess my next move because I do everything in silence." ~ Unknown Author

napiši nešto, ako želiš: (14) * ispiši * #


@Copyright 2005. - 2023. Jadranka Varga - /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.