TAMNA STRANA SRCA

18.03.2016.


i dok čitam svoje pjesme ...

Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist

napisano: 27.7.2013. u 14.45h, iz moje 5. zbirke poezije "NA TRGU PTICA"

i 12.2.2014. objavljeno na portalu "Avlija"

http://www.avlija.me/poezija/jadranka-varga-tamna-strana-srca

Voljela sam te tamnom stranom srca, zazivala sam te drugim glasom od glasa anđela kojeg si znao, dirala sam tvoju dušu nijemom željom, da se stopim u neki dio povratka na put bijelih snova gdje tonem i dalje i dalje, gdje me i dalje nema.

Ostalo mi je tek nebesko ništavilo, koje ubija cvijet duše što se kao sjena sjene sakrio oko izvora života i završava jednu priču jedne Duše, koja će se ponovo roditi i u bijelom miru krenuti ponovo na svoj davno određen put.

Napisano ostaje za spomen, drugi svijet nije za ove riječi, a kad potonem u bol i kad te zazovem bijelom tišinom – zastani kraj pustog groblja i vidi jednu sjenu, koja čeka sumrak pa da se stopi sa njim i nestane zauvijek.



http://www.digitalne-knjige.com/varga5.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem

978-953-7889-83-8
Sva autorska prava pridržana.

Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


"I'm an undying mystery.
Even if I share pieces of my thoughts, you'll never be able to guess my next move because I do everything in silence." ~ Unknown Author

prijevod:
''Ja sam besmrtna tajna.
Čak, ako i podijelim komadiće mojih misli, nikad nećeš biti u stanju pogoditi moj sljedeći potez, jer sve činim u tišini.'' - nepoznati autor

napiši nešto, ako želiš: (24) * ispiši * #


@Copyright 2005. - 2023. Jadranka Varga - /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.