Dalmatinsko roštiljanje

ponedjeljak, 16.07.2007.

Janjeće tripice

Uobičajeno jelo onih šta marendavaju jušno ,većina današnje mladeži ih nevoli al čast iznimkama-meni koji ih volin.Najbolje su mi bile u Spajića dok sam studirao u zg i kad mi se nebi dalo čekat red u menzi idemo kod Spajkija na špek fileke.Stari je donija tripice sa sela janjeće,odlučih ih spremit za ručak.Kotlić ,.užutija kapule dosta i ubacija onda tripice luk petrusimen i pancete domaće iskidane na komadiće ilagano nek pusti sok.

Image Hosted by ImageShack.us
By mlola, shot with DSC-T9 at 2007-07-16

Posli ubacujen pome i podlivan s vodom i samo kanu vina.Kad je počelo krčkati stavija san iskidane kumpire sol papar i trećinu lista lovora jer je prejak

Image Hosted by ImageShack.us
By mlola, shot with DSC-T9 at 2007-07-16

I kad su kumpiri bili gotovi i jelo je bilo gotovo,naravno dok se kuva tre4ba pazit na vodu dolit ako iskuva ili poklopit.Bilo je stvarno fenomenalno skoro ka u Spajića.Pozdrav

Image Hosted by ImageShack.us
By mlola, shot with DSC-T9 at 2007-07-16

- 21:29 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Opis gradnje roštilja od temelja do krova i dalmatinski recepti



    Brojač okretaja






    nas smo tu sad

Linkovi

Pitanje je

  • Da li bi volili brati masline kao relaksaciju?
    Da
    Ne
    Samo ako se dobro placa
    pollcode.com free polls



    Na pitanja odgovaram

    gustanje@net.hr


    Kakvo će vrime






Prošlost