Privrćanje
|
Krčkanje
|
Škampi i skozice
|
P D
|
P D
|
P D
|
P D
|
P D
|
Kruv ispo peke 2
Kad ste ga ubacili pod peku zaprećali peče se nagdi 15min pa ga treba okreniti.onda još 15-20 min peći. |
Konačni rezultat
Evo vidim da sam zaboravija staviti slike konačno gotovog roštilja pa evo.... |
| < | travanj, 2007 | > | ||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | ||||||
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
| 30 | ||||||
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv