Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rostiljanje

Marketing

Diploma u đepu

Inače diploma je stigla ,sad samn službeno dipl. ing.Povodom toga pripremam tulum u nedilju. Ustvari roštilj je i rađen dijelom radi tog tuluma. Biće svi skoro moji prijatelji pa nemože to proći bez janjca. Tako da ću isprobati ražanj koji sam sam napravio od ručne bušilice i motora od brisača. Vrti brzinom od 15o/min a to je negdi i preporučljivo 12-15 mislim. Prvo ćemo malo pršut sir francuska dok janjo bude gotov,inače domaći je sa sela mislim da će imati oko 9-10kg ćistoga tj. 6-7 pečenoga,uz to još ću peći kruv ispo peke prvi puta ću danas isprobat ispeć, cura će ga ukuvat kako se to kod nas kaže!Biće slika sljedeći tjedan!

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 05.04.2007. u 14:30 sati.