KAM-HOBO-TUN
Nakon podosta vrimena spojili se godisnji i star ekipa se nasla malo zagustat, morska rapsodija se sprema. Direkt s kupanja u polje, naloziti vatru

A na plazi se nije suncalo, vatalo se predjelo- kamenice.

Bilo je tu i par butelja finog vina i koji domaci limun. Hladno predjelo je zauzela hobotnica na salatu sta je Mumlek uvatija golin rukama, uz pomoc Bojiceve majice. Cure su to vrhunski odradile.

Ja san se uvatija glavne zvjezde ove veceri, tune ulovljene netom prije doli oko blitvenice.

Na jakoj vatri samo minut dva sa svake strane, nekima po zelji i krace.

Brze za stol da se ne oladi.

Masterchef njemacke je slozija poseban umak za ovu prigodu, kukumar, jabuka i neki zacini, uglavnom upotpunjava okus tune u cijelosti.

E to je festa za dusu.

A bome smo posli zagustali iz kubansku cigaru,

Uslast!
|