Dalmatinsko roštiljanje

utorak, 12.06.2007.

Riba ispo peke

I meni je bilo čudno prije par godina kad sam čuja-riba ispod peke. Danas uživan u ribi ispod peke, najbolja je grdobina ako uzmemo u obzir da nisan proba zubatca ili oradu.Otiša san do Tribunja na koču i kupija frišku grdobinu,dva mola i po kila škampi sve skupa oko kil ipo ribe.

Image Hosted by ImageShack.us

Grdobina i dva veća mola.

Image Hosted by ImageShack.us

Ogulija kumpira kapule dva luka dvi pomidore i list lovora, ubacija ribu i škampe posolija popaprija i zalija maslinovim uljen.

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon pola sata pečenja podižen peku da vidin šta se događa unutra(peklo se od početka bez folije,čini mi se bolje u zadnje vrime),unutra sve super smo malo promiša kumpire ,ulija dec vina i zaklopija nanovo.

Image Hosted by ImageShack.us

Još 15tak minuta i bilo je gotovo,ribi netriba puno glavno da se kumpiri speku.Riba ispo peke stvarno posebna kombinacija morate to probat,da ne govorin da smo prste lizali i uz to bilog vina ma ka cukar,pozdrav!

- 21:40 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Opis gradnje roštilja od temelja do krova i dalmatinski recepti



    Brojač okretaja






    nas smo tu sad

Linkovi

Pitanje je

  • Da li bi volili brati masline kao relaksaciju?
    Da
    Ne
    Samo ako se dobro placa
    pollcode.com free polls



    Na pitanja odgovaram

    gustanje@net.hr


    Kakvo će vrime






Prošlost