Iskričava iskrica

28 ožujak 2006

Image Hosted by ImageShack.us

Vjerujem da svi znaju što je to ISKRICA. THE Iskrica!! OK, ipak ostavljam link.

Prvi put sam se tamo prijavila prije 2 i pol godine i bila član cca pola godine. Iskrica je nešto ranije bila počela i bila top tema razgovora u svim krugovima. Sve moje prijateljice su o tome pričale i ja odlučila probati. U to doba sam imala grozno mišljenje o tome. Tamo su se, po meni, prijavljivali gubitnici i oni koji nisu mogli nikoga upoznati na normalan način u normalnom životu. Ispisala se.

Drugi put sam se na iskricu prijavila prije godinu dana i bila član 2 mjeseca. Tada sam već imala mišljenje da se tamo prijavljuju svi. I očajni i oni kojima je dosadno. Ja sam bila u ovoj drugoj grupi. Od dosade na tadašnjem poslu, pisala sam poruke „onim nekima“ koji su pokazali nekakav interes. Ma, bilo je totalno glupo kao i prvi put. Ispisala sam se.

Treći put sam se prijavila na iskricu prije cca 3 mjeseca, na nagovor prijateljica koje su imale dobra iskustva s iskricom pa misle da ću i ja imati uspjeha. Sada imam mišljenje da se tu prijavljuju ljudi koji nemaju vremena za trošenje na šetnje okolo, česta druženja i izlaske pa onda tu troše ono malo vremena što imaju u kasnim večernjim satima i pokušavaju naći srodnu dušu.

Sve se ipak svodi na dvije stvari. Netko pokušava pronaći nekoga za po*ebati na brzaka, a netko traži srodnu dušu. Ja ne tražim prvo, ali iskreno, nisam baš sigurna niti da želim ovo drugo. Zato izbjegavam upoznavanja. A puno koristi od samog dopisivanja nema jer onome na drugoj strani to dosadi. A čuj, što ja mogu. Upoznala sam tako jako mali broj muškaraca i to nakon što su bili jako uporni i jako strpljivi. I ništa do sada.

Nije stvar niti u meni, niti u njima, stvar je u tome da se meni sada trenutno ne da imati neku ozbiljnu vezu jer mi je ovako dobro. Kako god da mi je, dobro mi je.
Tih par muškaraca je bilo pomno odabrano nakon poruka i poruka i triki pitanja i ne znam niti ja čega drugoga. Ali fucking iskrice ni od kuda!! Nema. Ja ne funkcioniram tako. Ja moram osobu upoznati odmah uživo. Samo takva osoba će mi probuditi ozbiljno zanimanje. Mene iskrica može pogoditi samo susretom „oči u oči“ po prvi puta. Ako tada nema ništa, ništa od upoznavanja. A preko poruka definitivno nikada nema iskrice „oči u oči“ nego iskrice „riječi u riječi“.

Treća sreća ovaj put ne pali. Mislim da ću se opet ispisati. Nije to za mene.

BTW, ne tražite me pod ovim nickom tamo :) Nećete me naći!


<< Arhiva >>