Plastično je fantastično

subota, 22.11.2014.

Naši plastičari - BrodPlast



BrodPlast osnovan je kao samostalna zanatska radnja 17.02.1988. godine u Slavonskom Brodu. Na samome početku jedini zaposleni bili su osnivači BrodPlasta (supružnici Katavić). Proizvodnju su počeli na rabljenome stroju, a bavili su se proizvodnjom vrećica za isključivu uporabu (zamrzivač vrećice, vreće za smeće, vrećice tregerice itd.).



S vremenom je g.Katavić napravio još jedan stroj po vlastitim nacrtima, poprilično jednostavnog izgleda i načina rada, ali svrsi shodnoga (zanimljivo je napomenuti da je još u uporabi).

Krajem 1988. godine počinje se s proizvodnjom proizvoda brizganjem (ručke za vrećice, jednokratne žličice…). Proporcinalno s njihovim naporima i radom, raste potražnja za spomenutim proizvodima, a isto tako i potreba za novim zaposlenicima i proširenjem poslovnog prostora i pogona.





Zahvaljujući svojoj upornosti i posvećenosti poslu uspjeli su opstati i početkom devedesetih. Angažmanom od strane Hrvatske vojske početkom devedesetih, kada su proizvodili njima potrebne proizvode, uspijeli su prebroditi i taj period. Nakon vrlo teškog razdoblja i vremena potrebnoga za oporavak, polako šire svoje "carstvo" povećavajući asortiman proizvodnje kao i kadar zaposlenih.

Danas, 25. godina nakon teškoga početka, BrodPlast je obiteljski obrt koji zapošljava 27 zaposlenih, posjeduju 8 strojeva za brizganje plastike, 3 stroja za izradu PE vrećica, 2 stroja za vakumiranje plastike, te vlastitu alatnicu.



Sve to potrebno je za kvalitetno obavljanje njihove djelatnosti, a to je: proizvodnja PE vrećica, PVC ambalaže i brizgane plastike. Izrađuju širok asortiman plastičnih proizvoda (oko 450 vlastitih proizvoda) za raznu uporabu: artikli za kuhinju i kućanstvo, artikli za cvijeće i vrt, građevinarstvo, školski pribor te ostali srodni proizvodi.

Prije godinu dana zamjenili su stare proizvodne strojeve (za brizganje plastike) potpuno novima, moderniziranima, čime još više poboljšavaju učinkovitost i kvalitetu svojih proizvoda i usluga. U proizvodnji koriste najkvalitetnje sirovine dostupne u ovome dijelu Europe čiji je krajnji rezultat; kvalitetan prizvod i zadovoljan kupac, što se može smatrati i vodećim motom BrodPlasta. Svi zaposlenici odlikuju se profesionalnošću što dokazuje mnoštvo zadovoljnih poslovnih suradnika.

Svojim kupcima osigurali su dostavu diljem Hrvatske, pa i šire, 1 veleprodajnu i 4 maloprodajne jedinice. Kupci su im oduvijek na prvome mjestu i uzajamnim poštovanjem uspijeli su se održati i prilagoditi tržištu, te odoljevati jakoj konkurenciji već 20 godina.




Web: BrodPlast
Proizvodni program


- 16:02 - Komentari (2) - Isprintaj - #