nedjelja, 13.07.2008.

From kvaziintelektualno naklapalo with love

Najdraži moj...
Nema tih riječi kojima bih mogla opisati svoju ljubav prema tebi, mojem najdražem-najčudnijem-najpijanije-najnapaljenijem-najblesavijem ali i najcukanijem (da napomenem) alkosu...
Daklem...Danas stvarno nisam mogla doći (nhf) jer je sjedenje na rokiću u kratkim majcama koje ne pokrivaju bubrege dalo svoj danak, pa sam ja, tvoje najblesavije-najkompliciranije-najčudnije kvaziintelektualno naklapalo-bolesna. Imam temperaturu, grlo me boli, a od glasa nema ni g. Bit će bolje sutra. Tako bar kažu.
Bez obzira na sve ucjene, plač, durenja, prijetnje i neznmanijaštasve ne, jednostavno moram ić na more. I kako kaže žena koja i dalje tvrdi da me rodila '' nema jebene šanse da sama ostaneš''.
A Bože moj, koliko loše može bit izležavanje na plaži dok blagotelećim pogledom pratim šta radi osoba za koju sam odlučila da udajem. Prije 2 godine. Uzmi u obzir da tada nisam imala tu čast poznavati Te.
Nadalje...Drugi put kad vidim da se cijelu noć ne odvajaš od ženske koja se ''slučajno'' našla kraj tebe, noge ću ti polomit i onda te tim istim nogama i zatući. Da. Nema veze ako kasnije ja ''slučajno'' prođem pa skužim da je ta ženska ili užasno ružna ili tvoj frend. To je nebitni dio priče. Pa otkud sam mogla znat da je muško?
Kao i svaka normalna cura i ja imam par zahtijeva za koje se iskreno nadam da ćeš ih se pridržavati u ovom nadasve bolnom vremenu, koliko za mene, barem duplo više i za Tebe.
1) Druga ženska=smrt. Tu je sve jasno. Ali za svaki slučaj-znam ja da ti mene neizmjerno voliš. Čak toliko da ćeš bez problema svu svoju bagru premjestit da bi bio meni bliže, iako nakon tog čina nećeš prstom maknut da mi priđeš. A valjda ti je sva hrabrost otišla na to. Bože moj, i to je početak.
Da napomenem, neke tvoje geste, poput treptanja okicama, zurenje i onaj tvoj stav neće te daleko dogurat. Zurenjem iliti blejanjem, upućivanjem onih seksi pogleda (za koje ja JEDINA misilm da su seksi) kod ostalog ženskog roda izazivaš osjećaj kao da ćeš iz sebe izbaciti sav alkohol koji si tu istu večer unio u sebe. Dakle, slobodno to i dalje radi.
2) Pokušaj ne upadati u nevolje. Čisto zato što u te iste neprilike (čitaj, fajtove) upadaš iz par generalnih razloga- pijan si pa pojma nemaš šta izazivaš, kurčiš se, ili si jednostavno blesav.
3) Ali da nebi ja ispala bezosjećajna kuja (mah treća osobo), to vrijeme dok me nema iskoristi što bolje možeš. Radi sve što ne radiš jer sam ja u blizini ( a i realno gledjući, tko sam ja da ti išta branim?). Zabavi se i ni slučajno nej zaboravit jednu opaku činjenicu- luv ya mali cerek
troll




21:05 | Komentari 3 | Print | ^ | On/Off |

subota, 05.07.2008.

I ja sam napravijo slajd šov


16:39 | Komentari 7 | Print | ^ | On/Off |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>