VIDOVNJACI ... ALEN JAKOVINA

02.03.2020.


slika: internet

Davno sam bila kod Alena 1. put kad sam došla, pričao mi je ovim redom: zdravlje, posao, ljubav. Dakle, prvi put sam došla i SVE mi je pogodio, bilo je to davne 03.11.1992. Došla sam zbog bolesti mame, od tada sam dolazila bar 1x godišnje kad sam imala neku dilemu koju ne mogu riješiti. Dakle, te 1992. mi je prorekao ovo što mi se dogodilo 2004.

Bila sam rastavljena godinu dana, drugi brak i kad sam došla k njemu, između ostalog mi je prorekao ovo:

...u mojim kasnijim 40-tim godinama i to kad ja budem spremna za susret, srest ću čovjeka koji neće biti puno stariji od mene, rastavljenog, dobro građenog, tamne kose, a ima specifičan pokret rukom sa kojom sklanja kosu sa čela, sportski tip, viši od mene, na nekom plesnjaku i to dok svira glazba. Iz početka nećemo prohodati, nego ćemo samo plesati, a kasnije nakon par tjedana ćemo prohodati. Taj će čovjek doći k meni živjeti i ostat će sa mnom do kraja života, imat ćemo miran, uredan i lijep život.

Tad sam imala 35 godina i svaki put kad sam bila kod njega, pitala sam ga: "Alene, kad će konačno doći taj moj odabrani? ", on je uvijek odgovarao: "doći će kad Vi budete u sebi spremni za susret".

Dakle, ovako: 2004. početkom srpnja sam otišla na čagu sa frendicom nakon što nisam 6,5 godina imala nikoga, od 1998. do 2004. sam bila solo (nije bitno zašto, tako sam odabrala) i kako se u meni lomilo puno toga, počela sam izlaziti sa jednom frendicom i upoznala tipa koji lijepo pleše.

Plesali smo, zafrkavali se i pozvao me 15.08.2004. na proslavu Velike Gospe kod Samoborske crkve. Pristala sam, našli smo se, prošetali, sjeli popili piće i kad smo krenuli, primio me za ruku. Zadrhtala sam. Sreli smo jednog njegovog prijatelja i on me predstavio: "ovo je moja draga" i drugi put sam zadrhtala.

Kad smo se rastajali te večeri, poljubili smo se prvi puta i tad sam treći put zadrhtala.

Od tada, od tog 15.08.2004. sam sa njim... nakon mjesec dana se doselio k meni i od tada živimo zajedno, vjenčali s mo se. Rođeni smo oboje 1957., on u II, ja u V mjesecu (neznatno stariji od mene), ima tamnu kosu koju specifičnim pokretom ruke sklanja sa čela, plave oči, rastavljen, visok 1,86 odlično građen, bavio se sportom. Došao je k meni i vodimo miran, uredan i lijep život!

Dakle, to je bilo 1. proročanstvo od Alena, a bilo ih je još dosta. Kad god sam došla k njemu, točno je znao razlog zbog čega sam došla.

Jednom mi je rekao: ''ah, dobili smo novog šefa pa ne znamo kaj bumo sad sa njim?''... nije to mogao znati i kad sam slomila nogu, ima jedna stvar koju nikome nisam rekla i kad sam došla k njemu - to je pogodio. Ma, pogodio mi je 99,99% svega što je rekao.

Neka Bog poživi takve ljude sretanHvala mu sretan


http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=24775

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.