Planiranje i opremanje kuhinje najsloženiji je segment uređenja doma

18.11.2017.

U odnosu na druge prostorije kuhinja je najzahtjevnija, najsloženija, a vrlo često i najskuplja investicija čije planiranje zahtjeva prilično dugo vremena. Najbitnije je da kuhinja bude funkcionalna što se postiže odabirom odgovarajućih elemenata te njihovim kvalitetnim razmještajem unutar zadanog prostora. Dobro uređena kuhinja trebala bi imati dovoljno prostora za pripremu i konzumiranje hrane, skladištenje namirnica i posuđa, kao i za čišćenje. Stoga je planiranje kuhinje potrebno započeti sa odgovarajućom skicom prostora, uz detaljne podatke o smještaju priključnih instalacija za struju i vodu. Ukoliko radite potpuno novu kuhinju preporučljivo je ugraditi prozore kako bi u unutrašnjost kuhinje dolazilo što više prirodnog svjetla. Ukoliko nemate takvih mogućnosti potrebno je planirati adekvatnu rasvjetu koja neće stvarati sjene i ometati pri radu.



Estetika je također vrlo bitan element pri planiranju kuhinje, jer kuhinja nije samo mjesto za spremanje hrane već služi i za druženje, razgovor i opuštanje. Posebno se to odnosi na prostore u kojima je kuhinja spojena sa blagovaonicom, ili pak dnevnim boravkom, što je u današnje vrijeme sve češći slučaj. Stoga kuhinju valja urediti na način da Vašim gostima ne bude dosadno dok čekaju da pripremite jelo. To se najbolje može postići postavljanjem šanka kao pregrade između kuhinjskog djela i onog za objedovanje. Na taj način moći ćete komunicirati sa svojim gostima čitavo vrijeme dok pripremate jelo te primiti eventalne sugestije koje će Vašim gostima omogućiti još veće uživanje u jelu.
Pravi izbor za trajno rješenje su ekskluzivne kuhinje Astra vrhunske kvalitete koje možete pronaći u svim Meblo Trade salonima i to uz akcijski popust do 20%. Program Astra nudi vrlo širok asortiman kuhinja suvremenog dizajna koje odlikuje visoka komponibilnost i prilagodljivost svačijim zahtjevima.



Kao novost u ponudu Meblo Trade-a://www.meblo.hr/ target=_blank>Meblo Trade-a uvedene su nove kuhinje objedinjene pod imenom Sphera, koje dizajnom i kvalitetom nimalo ne zaostaju za Astrinim. Riječ je o kuhinjama domaće (hrvatske) proizvodnje, koje se izrađuju po mjeri i pri čijem se stvaranju velika pažnja posvećuje detaljima koji, zapravo, čine razliku. Učinkovit prostor, pametni okovi, izdržljive vodilice povećane nosivosti, zaštita od vlage i vode ili zahtjevnije obrađeni rubni elementi samo su neki od Sphera detalja na koje valja skrenuti pažnju.

Za planiranje kuhinja u Meblo Trade-u se koriste kompjuterski programi koji na vrlo brz i jednostavan način mogu simulirati željenu kuhinju u zadanom prostoru. Time je planiranje uvelike olakšano jer odmah možete vidjeti jeste li zadovoljni prikazanim rješenjem. Stručno osoblje u Meblo Trade-ovim salonima uvijek će Vam rado udijeliti savjet te složiti Vašu kuhinju iz snovaiz snova. U Meblo Trade-u možete i dekorativno opremiti Vašu novu kuhinju odabirom iz široke ponude zavjesa, podmetača, dekorativnog posuđa i ostalog kuhinjskog accessoara. Uz besplatnu dostavu (unutar prve zone dostave) i montažu Meblo Trade Vam pruža zaista kompletnu uslugu, pa se Vi možete bezbrižno prepustiti Vašim svakodnevnim aktivnostima.

Od 15. do 30. studenog pripremili smo za vas do 40% popusta na sve kuhinje te dodatnu pogodnost - GRATIS BOSCH perilicu posuđa SMV25AX00EV25AX00E.

Iskoristite ovu vrhunsku priliku, posjetite najbliži Meblo Trade salon i prepustite se našim savjetnicima koji će Vam pomoći urediti kuhinju iz snova.

Oznake: Meblo Trade, meblo, kuhinja, sphera, Astra, Nobilia, Alples, kuhinja iz snova, dizajn

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.