Puno promjena za malo novaca!

31.10.2012.

Moj kvartovski kafić je totalno promijenio outfit! Bili su zatvoreni tjedan dana i jučer su imali ponovno otvorenje i ne možeš ih prepoznati. To je bio manje-više bez veze uređeni interijer, uglavnom moderno, tamne i sumorne boje zidova, bez nekih posebnih detalja….

A sada, totalno drugi dojam! Upitala sam vlasnika što su napravili i dobila slijedeći odgovor: „Angažirali smo arhitekticu iz MEBLA i zamolili je da s našim malim budžetom učini puno!“ I zaista je učinila. Poanta je da nije bilo nikakvih građevinskih radova, znači ništa se nije rušilo ni zidalo. Promijenjene su samo završne obrade zidova: umjesto postojeće boje na zidove su stavljene nove tapete svijetlih boja sa nekim šašavim uzorkom (MEBLO, cijena po roli cca 100 kn, 1 rola pokriva 5 m2). Na prozore su stavili nove zavjese kupljene također u MEBLU kao komadne, gotove zavjese po akcijskim cijenama cca 100 kn / komad, a na stolce su navukli nove tzv. „haljinice“ koje su skroz prekrile stare i dotrajale stolce (MEBLO, 129 kn/kom). Dojam kafića je sada totalno drugačiji nego prije, nisam mogla vjerovati da se s tako malo novih elemenata može postići tako velika promjena.


To znači da bi se takav redizajn prostora mogao primijeniti i na naš dnevni boravak doma. Uz par novih detalja pravilno usklađenih po bojama, oblicima i dimenzijama ( a tu će pomoći MEBLOVI stručni savjetnici ) i minimalni trošak i Vaš dnevni boravak ( ili neka druga prostorija!) mogu totalno promijeniti svoj outlook!

Oznake: meblo, zavjese, tapete, AKCIJA

Vikend akcije u Meblu

26.10.2012.

Zgodne su te vikend akcije, zaista se može naći vrlo povoljnih stvari. Traju točno određeno vrijeme (obično je to neki kraći period) ali popusti su uvijek veliki. I u MEBLU je u tijeku slična akcija, ali tamo je ovaj put malo duža, traje od 25. listopada pa do kraja mjeseca. A popusti su veliki: do 40%, i ima raznih stvari na sniženju. Na 40% je vrtni namještaj i madraci i podnice sa zalihe, te salonski izlošci, a na 30% su kuhinje, sjedeće garniture i ugradbeni ormari. Ima jako dobrih sjedećih garnitura, ravnih trosjeda ili kutnih sastava: „my favourite“ su tzv. multiunkcionalne garniture. One se za tren oka i u jednom potezu pretvaraju iz udobnog trosjeda u kojem zavaljeni gledate tv u pravi, veliki bračni krevet. Postoje trosjedi koji se samo otklope i preokrenu i iz njih izađe pravi madrac (npr. Model CO–CO ili model JUMBO) ili kutni sastavi iz programa FEYDOM koji se jednostavno zarotiraju i na taj način dobijete dupli ležaj za vrlo kvalitetno, svakodnevno spavanje. Sve garniture se mogu birati u mnoštvu različitih boja i vrsta materijala (štofovi, mikrofibre, kože, eko kože…), te u raznim dimenzijama.


Na 20% su madraci (uz koje dobijete i besplatnu dostavu), shabby chic asortiman, dječje sobe Mab, krevete Miotto i Punkt, Calligaris asortiman, tapete Marburg i Eijffinger .

Uz stručnu uslugu Meblovih savjetnika za uređenje interijera, organiziranu dostavu i montažu Meblo asortiman dostupan je po najatraktivnijim uvjetima!
Iskoristite ovu specijalnu ponudu i opremite svoj dom povoljnije u najbližem Meblo salonu ili jednim klikom na Meblo web shop.

Oznake: meblo, akcije, sniženja, sjedeće garniture, kreveti, madraci, popusti

Madrac Matterra - zaštita od geopatogenih zračenja

18.10.2012.

Prošli vikend bila sam kod rodbine u Sisku i u nekom trenutku je krenuo razgovor o kupovini novog namještaja i kako je njima tamo teško jer je izbor mali, a svi saloni iz Zagreba skupo naplaćuju dostavu na ostala područja. Moja sestrična je rekla kako bi vrlo rado kupila novi madrac i tada sam se sjetila da sam negdje pročitala da je u MEBLU akcija i da imaju besplatnu dostavu za područje cijele kopnene Hrvatske uz kupnju madraca preko web shopa ili ako u salonu kupite madrac za više od 2500 kn. Nakon toga u razgovor se uključio bioenergetičar Ante koji je tvrdio da je za dobar san i zdravi odmor preko noći važan i položaj kreveta u odnosu na geopatogena zračenja. A što je sad opet to? Zemlja je ispresjecana podzemnim vodenim tokovima i mrežom tzv. Hartmannovih linija i čvorova koji svi imaju određena zračenja koja negativno utječu na organizam, pa tako i na kvalitetu sna. Krevet bi trebalo smjestiti dalje do tih mjesta ( što je često vrlo teško ) ili staviti adekvatnu zaštitu. A tada sam se sjetila da MEBLO ima rješenje i za to! U MEBLOVOJ ponudi je madrac MATTERRA koji osim džepičastih opruga i memory pjene u svom presjeku ima ugrađenu zaštitu od negativnih zračenja prouzrokovanih podzemnim vodama i Hartmannovim čvorovima. Metalna spirala određenih magnetnih svojstava koja se nalazi u sredini madraca neutralizira loše utjecaje zračenja na čovjeka. Na taj način omogućen je zdrav san i ujutro se budite veseli i odmoreni!


PS. Jučer mi se javila moja sestrična iz Siska i sva prpošna mi ispričala kako se obratila MEBLO web shopu gdje su je vrlo ljubazno posavjetovali i da već spava na novom MATTERRA madracu kojeg su joj besplatno dostavili!

Oznake: madrac, meblo, mattera

Jučer sam mailom dobila upit za uređenje jedne kuhinje,pa u nastavku pogledajte kakvo sam riješenje predložila.

15.10.2012.

UPIT:

Poštovani,

Zanima nas kuhinja složena u obliku slova L dimenzija 3 m lijevi zid i 2,4 m desni zid. Htjeli bismo da su vratnice u obradi visokog sjaja bijele boje. U prilogu je slika našeg prostora.


ODGOVOR:

Poštovani,

Iz poslane fotografije i dimenzija vidi se da se radi o relativno malom prostoru, te je zato dobro da ste se odlučili za bijelu boju jer svijetle boje uvijek vizualno povećavaju i otvaraju prostor.

Predložila bih da se kuhinja organizira na način da na duži zid idu niski elementi s kuhalnom pločom, sudoperom i perilicom za suđe. Raspored treba biti takav da između svih ugradbenih elemenata uvijek ostane dostatno slobodne radne površine. Iznad kuhalne ploče dolazi napa od stakla vrlo efektnog dizajna i jakog kapaciteta usisa, što je od velike važnosti kako se ne bi širili mirisi od kuhanja jer sama kuhinja nema vlastiti prozor, a spojena je s dnevnim boravkom. Za desni, kraći zid predložila bih visoke ormare koji će poslužiti umjesto smočnice. U njih je ukomponirana i ugradbena pećnica koja je postavljena na veću visinu od uobičajene kako bi se domaćinima olakšalo rukovanje. Niz visokih elemenata završava s hladnjakom koji može biti ugradbeni ili samostojeći.


Kao materijal od kojeg bi fronte (vrata i ladice) kuhinje trebale biti izrađene predložila bih medijapan (MDF) površinski obrađen folijom u visokom sjaju. Ta je obrada, naime, znatno povoljnija od medijapana koji se lakira, a vizualno i dizajnerski djeluje isto.

MEBLO u svojoj ponudi ima kuhinje hrvatskog proizvođača SPHERA čiji model PLURANOVA SJAJ ima upravo sve te karakteristike.
Cijena prikazanog sastava u izvedbi MDF + folija visoki sjaj bila bi slijedeća:

21.690, 44 kn
-30%
15.183, 31 kn


Cijena se odnosi na drveni dio bez aparata, a popust je za plaćanje American karticom (jednokratno ili na rate do 12 mjeseci beskamatno).

I to bi bilo to. Nadam se da će gospodin biti zadovoljan mojim prijedlogom , a vi , ukoliko imate bilo kakvih komentara ili drugačijih prijedloga, slobodno javite.

Oznake: kuhinja, upit, meblo, sphera

Jesenska selidba

03.10.2012.

Nakon ljeta i sezone godišnjih odmora, polako, ali sigurno stiže nam jesen i hladnije vrijeme. Vrućine su već davno pale u zaborav, a ispred nas je godišnje doba koje donosi puno promjena u svim aspektima života. Meni najgora promjena je ona kada treba mijenjati ljetno–zimsku garderobu. A to znači iz ormara (kojih nikada nije dosta!) izvaditi svu garderobu, sve presložiti i odabrati one toplije varijante. I tada uvijek psujem svoje stare, male ormare u koje ništa ne stane.
E, da su mi oni lijepi , veliki ormari s kliznim vratima koji se naprave po točnoj mjeri prostora, pa idu skroz od poda do stopa (i nigdje se ne skuplja prašina)! I još se mogu naručiti tako da vam unutrašnjost naprave po želji (ja bih odmah odabrala puuuuno ladica u ormaru da mogu konačno na uredan način pospremiti sve one sitnice koje se inače rasipaju posvuda!).


A takvi su baš MEBLOVI ormari koji su sada na popustu 30%! S MEBLOVIM arhitektom ili dizajnerom sve dogovorite (unutarnji raspored polica, vješalica, ladica i sl., te vanjski dizajn samih kliznih vrata), onda vam dođu dečki još jednom točno izmjeriti prostor i nakon cca mjesec dana vam se dostavi i montira vaš novi ormar. Naravno da su usluge izmjere, dostave i montaže u MEBLU besplatne!

A kad se već mijenja ormar, bilo bi zgodno promijeniti i ukupni dojam sobe što je opet najzgodnije s novim tapetama (koje su u MEBLU isto na akcijskom popustu 20%!). A te iste tapete koje odaberete za zidove, mogu se aplicirati i na vrata vašeg novog ormara i tada je priča oko jesenskih promjena definitivno zaokružena na najbolji mogući način.

Oznake: ugradbeni ormari, meblo, tapete, ormari, foto tapete

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.