BOŽIĆ

21.12.2013.

Kao i svake godine u ovo vrijeme, počinje ludnica u gradu, svi nekuda žure i pokušavaju obaviti što više stvari u što kraćem vremenu. Svake godine imam osjećaj da je Božić došao prerano i nekako prebrzo, da još nisam spremna. Ali prva šetnja kroz grad odmah nas vraća u realnost. Sve je prekrasno okićeno, a izlozi prepuni raznih božićnih stvari kao da nas mame na kupovinu. Uz klasičnu kupovinu poklona, po glavi nam se motaju i misli oko uređenja doma.



I u Meblu su mislili na to i svi saloni su prigodno uređeni, te puni novih zimskih ideja. Bilo da opremate cijeli stan, kupujete novu spavaću sobu ili trebate samo novi madrac, u Meblu ćete sigurno naići na neko dobro rješenje. U tijeku je i velika Božićna akcija s popustom 20% ili 25% na gotovo sve artikle iz Meblovog širokog asortimana, madraci imaju čak i besplatnu dostavu po cijeloj Hrvatskoj.



Nadmadrac Mattera koji štiti od negativnih geopatogenih zračenja može se dobiti i do 50% povoljnije, a neutralizira negativna zračenja od podzemnih voda i Hartmanovih čvorova te na taj način omogućava bolji san i zdraviji odmor. Sve su to dobre ideje za lijepe i korisne poklone koji mogu uljepšati Božić i Vama i svim Vašim dragima.



Sretan Božić i veselu Novu 2014. želi Vam Meblo!

Oznake: meblo, namještaj, Božić, popusti, akcije, madraci, nadmadraci

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.