Počele su vrućine!

09.06.2014.

Počele su vrućine, ljeto je definitivno stiglo! (konačno!)

Prvo nam je dugo bilo hladno, pa su dugo padale kiše i sad konačno sunce (a odmah smo svi počeli kukati kako je vruće!).
Mene osobno to jako veseli, odmah mi pada na pamet boravak u prirodi, neki lijepi izlet, vikend na moru, druženje s prijateljima na otvorenom... Ako netko ima vikendicu u brdima ili apartmančić na moru, odmah nam postaje najbolji prijatelj i već se smišlja plan kako pobjeći iz grada. No nije dovoljni imati neki prostor, treba ga i opremiti.


Za opreme vikendica i apartmana nije potreban neki veliki luksuz, važno je da je funkcionalno, a opet da zadovoljava i barem one osnovne estetske kriterije. MEBLO u svojoj ponudi ima razna praktična rješenja za spavanje: za klasične spavaće sobe, tu su kreveti za razne dimenzije madraca (širine 90, 100, 120, 140, 160, 180 ili 200 cm) koji se mogu i podizati kako bi se iskoristio i sav prostor u unutrašnjosti kreveta. Ako Vam ne odgovara krevet s podnicama na podizanje, tu su kreveti s velikim i prostranim podkrevetnim ladicama pogodnim za spremanje puno stvari. Posebno se biraju madraci koji se razlikuju po vrstama materijala od kojih su napravljeni i na taj način omogućuju svakome da si individualno složi optimalnu kombinaciju za zdravo i ugodno spavanje. Za spavanje u dnevnim boravcima u ponudi su trosjedi s razvlačenjem na više načina tako da se mogu prilagoditi svim prostorima, a svi u sebi imaju kvalitetne madrace s punjenjem od visokokvalitetnih materijala koji omogućuju udobno spavanje. Ne treba izostaviti i vrlo praktične sklopive krevete koji se lako mogu pospremiti iza ormara ili u neki drugi neiskorišteni kut kada se ne uptrebljavaju.

Uz rješenja za spavanje, najvažnije je urediti i vanjske prostore vrta, terasa, balkona i sl. MEBLO je i na tom području uvijek u trendu. Uz već klasični namještaj od tikovine, tu su i moderne garniture od tehnoratana koje će oplemeniti svaki otvoreni prostor. Kada još spomenemo da je u MEBLU dodatna akcija na vrtni namještaj, tada znamo da je pravo vrijeme za opremu apartmana i vikendica!

Oznake: AKCIJA, meblo, namještaj, kreveti, apartmani, madraci, podnice, vrtni namještaj, vrt, terasa

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.