Novi madraci u Meblo Trade ponudi

16.01.2017.

Nova linija Meblo Trade madraca uz posebne popuste i pogodnosti!

Kako bi zadovoljili zahtjevim naših vjernih kupaca (i svih onih koji će to tek postati) Meblo Trade je proširio ponudu madraca u skladu s najnovijim istraživanjima na polju zdravog spavanja.
Budući da se problemima zdravog spavanja danas pridaje sve veća pažnja, Meblo Trade madraci neprestano se usavršavaju i nadopunjuju te se lansiraju novi programi koji su usklađeni sa najnovijim svjetskim trendovima.
Posebna pažnja pridaje se samoj presvlaci madraca čija je specifičnost higijenska zaštita koja sprečava razvoj bakterija, gljivica i grinja. Stoga su Meblo Trade madraci vrlo prikladni za astmatičare i alergičare.

Iz ponude ističemo madrace:

Madrac Nord Star

Inteligentna I-Springs Super Comfort tehnologija s 2000 uporišnih točaka i impresivna visina stvaraju neusporediv osjećaj odlične potpore i slobode pokreta, dok sloj kokosa pridonosi boljoj stabilnosti konstrukcije. Ugrađen nadmadrac obogaćen pjenom biljnog ulja nerolija, ergonomski sloj lateksa i nano-opruge omogućuju podešavanje čvrstoće madraca u skladu s vlastitim osjećajem udobnosti - sustav 4 u 1. Luksuzni tekstil BioRhythm, obrađen mineralima po posebnoj formuli, brine se o Vašem bioritmu i zdravom snu, sa vunom i pamukom, za ljetnu i zimsku udobnost.


Madrac Cydonia

Raskošna konstrukcija, luksuzan dizajn i vrhunski materijali odabrani su za vas od strane stručnog tima. Džepičasta opruga sa stotinama neovisnih potpornih točaka prilagođava se obliku tijela i osigurava potpuno opuštanje i relaksaciju. Dva ugrađena nadmadraca sa ZeoFoam pjenom obogaćenom zeolitom nadopunjuju konstrukciju ovog madraca. Zeolit je mineral poznat po svojim detoksikacijskim svojstvima i smanjivanju znojenja. Uz prirodni naboj energije iz prirode, luksuzni tekstil BioRhythm poboljšava normalan bioritam tijela, dok navlaka od vune i pamuka osigurava udobnost tijekom ljeta i zime.


Madrac Amalthea

Inovativna AirFlex tehnologija s posebno izrađenom jezgrom koja svojim dizajnom podsjeća na oblik tijela, te s naizmjenice postavljenim visokoelastičnim pjenama osigurava potrebnu potporu, bez otpora i pritiska. Posebno birana AmbraFoam pjena s jantarom pomaže boljem i mirnijem snu. Jantar je mineral koji se koristi za smanjivanje stresa, detoksikaciju te stimulira i pozitivno djeluje na živčani sustav. Luksuzna navlaka s tekstilom BioRhythm uravnotežuje bioritam organizma, dok navlaka od vune i pamuka pruža udobnost tijekom cijele godine.


Madrac Almary

Poseban profil s jezgrom od visokoelastične pjene ravnomjerno raspoređuje težinu i omogućava slobodnu cirkulaciju zraka. Otvorena jezgrena struktura AquaMemory pjene nježno obavija tijelo i ublažava pritisak. Navlaka madraca izrađena je od visokokvalitetnog tekstila s pamučnim i bambus vlaknima, Ted Balance, s dodatnim antistatičkim tretmanom za anti-stress učinak.


Madrac Abel Latex

Elastična jezgra od lateksa i kokosa pruža nježnu potporu, dok luksuzna tkanina TED Balance, s vlaknima bambusa, daje osjećaj čistoće i svježine. Lateks obavija krivulje tijela i eliminira osjećaj pritiska što doprinosi mirnim i prirodnim pokretima. Odlična ergonomska svojstva i otvorena struktura osiguravaju slobodnu cirkulaciju zraka.

Oznake: madrac, Meblo Trade, nord star, cydonia, almary, abel latex, amalthea

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.