The One And Only - Madonna

Britanski časopis 'Q' je objavio listu 'The 21 People Who Changed Music'. Madonna je jedini ženski izvođač na listi pored The Beatlesa, Bob Dylana, Elvis Presleya, Jimi Hendrixa i ostalih.

Madonna is the most successful female pop star that's ever existed. If she was to retire now - which looks unlikely - no other woman could come close to covering all her bases. Gwen Stefani makes similarly hooky pop-dance tracks. Fergie's got the moves. Lily Allen has the mouth; Kylie, the gay following; Dolly Parton, the business mind; Barbra Streisand, the ticket prices. But no female star - no star, full stop - does it as better as Madonna.



Otvoren centar The Raising Malawi Orphan Care Centre

Centar za zdravstvenu i obrazovnu skrbu 'The Raising Malawi - Consol Homes Orphan Care Centre' je jučer otvoren u malawijskom selu Mphandula koji će primiti 4,000 djece. Zahvaljujući Madonninoj donaciji, centar čini dvorana za društvene aktivnosti, kuhinja, škola, dva manja zdravstvena centra, veliko dvorište i igralište s sigurnosnim nadzorom.

Deborah Harry: Madonna je kopirala moj stil!

Prema contactmusic.com, Deborah Harry, pjevačica legendarne grupe Blondie, misli da je Madonna kopirala njen izgled, a osobito frizuru platinaste plavuše. "Madonna je kopirala dosta mojih stilova. Ako biste pogledali pažljivo, vidjeli bi da su njene slike obične kopije mojih. Warner Bros. se toliko zalagao za uspjeh Madonninih ploča, a mene su ostavili sa strane. Bio je to težak period, mislim da nisu znali što da rade sa mnom. Bila sam kao riba na suhom."

30.09.2007. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #

Madonna nominirana za 'Rock & Roll Hall Of Fame'

Službeno su objavljeni nominirani za ulazak u 'Rock & Roll Hall Of Fame'. Svake godine netko novi upada u spomenutu Kuću slavnih. Odabir radi skupina od 500 glazbenika, novinara i zaposlenika glazbene industrije, a kandidati za 'Rock & Roll Hall Of Fame' biraju se 25 godina nakon objavljivanja prve snimke. Ove godine za ulazak se bore Madonna, Beastie Boys koji su bili predgrupa na Madonninoj turneji 'Virgin Tour', Dave Clark Five, Leonard Cohen, Afrika Bambaataa, John Mellencamp, Ventures, Donna Summer i Chic. Onih pet koji osvoje najviše glasova bit će primljeno u Hall of Fame na posebnoj ceremoniji, koja će se 10. ožujka 2008. održati u New Yorku, u hotelu Waldorf Astoria.



Elthon želi suradnju s Madge?

Prema britanskim medijima, nakon što se Elthon John ispričao Madonni na GQ Awards-u, spreman je da surađuju zajedno. "Priznajem, nekad pretjerujem s riječima. Volio bih raditi s njom, tko ne bi?" - kaže Elton, prenosi CNS.

29.09.2007. · Ostavi komentar (19) · Isprintaj · #

Bloc Party opovrgnuli tračeve

Prije nekoliko tjedana ste mogli pročitati navodni intervju s frontmanom britanske grupe Bloc Party u kojem je pisalo da su njihovi tjelohranitelji napali Madonnu i da im je iznervirana Madonna uputila par grubih riječi.

Član Bloc Party-a Matt Tong je dao intervju za 'Jam! Showbiz' i rekao je: "Cijela priča je bila izmišljena, stvarno. Bili smo šokirani kad smo vidjeli koliko se taj trač proširio na internetu. Bili smo kao - "Oh ne, Madonna će nas tužiti!"

Natasha oduševljena Madonninim pjevanjem

Pjevačica Natasha Bedingfield je obradila Madonnin hit 'Ray Of Light' za kompilaciju britanskog radija BBC Radio 1 kojim slave 40. godišnjicu postojanja. Natasha nakon što je snimila 'Ray Of Light', za koju kaže da ju je teško otpjevati, još više poštuje Madonnu. "Još više poštujem Madonnu kao umjetnicu nakon što sam vidjela koliko je teško otpjevati pjesmu 'Ray Of Light'. Trebate imati veći raspon glasa da bi ste otpjevali ovakvu zahtjevnu pjesmu, a Madonna ima nevjerojatan glas."

Na ovom linku možete skinuti Natashinu verziju: http://www.zshare.net/download/37356794501476/

28.09.2007. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

"Madonna je htjela svoj dio"

Annie Lennox je nedavno dala intervju za Lorraine Kelly TV u kojem je razgovarala o svom novom albumu 'Songs Of Mass Destruction'.
Na pitanje kako je uspjela toliko pjevačica nagovoriti da snime svoje vokale za pjesmu 'Sing', odgovorila je: "Rekla sam im da će sve otpjevati refren, ali Madonna nije bila baš oduševljena tom idejom tako da sam joj dala da otpjeva drugu strofu i naravno refren zajedno s ostalim pjevačicama."

Strike a pose

Madonna je viđena u utorak kako izlazi iz londonskog restorana Cecconi s simpatičnim crvenim naočalama.



Sandra Bernhard: "Nismo bile u ljubavnoj vezi"

Sandra Bernhard, Madonnina nekadašnja najbolja prijateljica, je napokon javno opovrgnula tračeve da su ona i Madonna bile u ljubavnoj vezi. Tijekom 80ih i ranih 90-ih postojale su priče da su tadašnje velike partijanerice Madonna i Sandra ljubavnice, nakon toliko godina Sandra je napokon javno progovorila o tome. "Ne smeta mi da me pitaju o Madonni. Bilo nam je odlično u to vrijeme. Imale smo jako dobro i zabavno prijateljstvo. Poigravale smo se se sa medijima, priče da smo bile skupa su izmišljene."

27.09.2007. · Ostavi komentar (11) · Isprintaj · #

Ovaj put bez nominacija

Obožavatelji su imali šansu da glasaju za Madonnu za ovogodišnju dodjelu nagrada MTV Europe Music Awards u kategorijama za glasanje - najbolji solo izvođač i najbolji internacionalni izvođač. Zbog nedovoljnog broja glasova, Madonni ovog puta se ne smiješe te nominacije, opravdanje je da ove godine nije bila aktivna što se tiče albuma i singlova. Čekat ćemo iduću godinu kada će biti njena godina s novim albumom i novim hitovima.

MTV Europe Music Awards će se održati 1.11. u Minhenu.

Najgore mame od poznatih ličnosti

Onepoll.com je objavio listu od 10 najgorih mama iz šoubiznisa. Stroga mama Madonna se nalazi na 8. mjestu, dok je sam vrh zauzela tko drugi nego Britney Spears.

1. Britney Spears
2. Kerry Katona
3. Jade Goody
4. Kate Moss
5. Victoria Beckham
6. Katie Price
7. Heather Mills
8. Madonna
9. Ulrika Jonsson
10. Sadie Frost



Dovršavanje Pharrellovih pjesama

Pharrell Williams, koji je producirao Madonnine pjesme 'Hey You, 'The Beat Goes On' i 'Candy Store', je otputovao u London zbog dovršavanja Madonninih pjesama za njen novi album.

26.09.2007. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Lista glazbenika s najvećom zaradom

Forbes je objavio listu od 10 glazbenika s najvećom zaradom u prošlom razdoblju. Legendarni bend Rolling Stones se nalazi na prvom mjestu sa 88 milijuna dolara, a slijedi ga rapper Jaz-Z sa 83 milijuna. Madonna ima najvišu zaradu ženskog izvođača i to od 72 milijuna.

1. Rolling Stones - 88 milijuna
2. Jaz-z - 83 milijuna
3. Madonna - 72 milijuna
4. Bon Jovi - 67 milijuna
5. Elthon John - 53 milijuna
6. Celine Dion - 45 milijuna
7. Tim McGraw - 37 milijuna
8. 50 Cent - 33 milijuna
9. U2 - 30 milijuna
10. P Diddy - 23 milijuna



Madonna at 50

Prema New York Post-u, Madonnina iduća turneja će nositi naziv 'Madonna At 50'.

Tekst pjesme Sing

Napokon je izašao tekst pjesme 'Sing' koju pjevaju Annie Lennox i Madonna sa 22 ženska izvođača. Pjesmu možete skinuti na ovom linku - http://rs154.rapidshare.com/files/55990407/Sing.mp3.

Annie Lennox:
Sing, my sister, sing
Let your voice be heard
What won’t kill you will make you strong
Sing, my sister, sing

Annie Lennox:
Sing, my sister, sing
Let your voice be heard
What won’t kill you will make you strong
Sing, my sister, sing

Annie Lennox:
You don’t need to disrespect yourself again
Don't hide your light behind your fear
Now women can be strong
You’ve known it all along
What you need is what you haven’t found
So…

Sing, my sister, sing
Let your voice be heard
What won’t kill you will make you strong
Sing, my sister, sing

Madonna:
Women are the mothers of the world, my friend
I tell you womankind is strong
Take your beautiful self up to the heights again ooh
Back to the place where you belong
So…

Sing, my sister, sing
Let your voice be heard
What won’t kill you will make you strong
Sing, my sister, sing

Annie Lennox:
Sing, my sister, sing
Let your voice be heard
What won’t kill you will make you strong
Sing, my sister, sing

Fergie:
Come on my sisters now
Sing out
Sing loud
Sing proud

Sing my sister sing
Let your voice be heard

Annie Lennox:
Use your voice to call out
Use your voice for freedom
For freedom
Yes freedom

Sing my sister sing
Let your voice be heard
Sing my sister sing
Let your voice be heard
Sing my sister sing

Let your voice be heard

25.09.2007. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Madonna nezadovoljna radom Warner Bros.-a?

Kako piše DotMusic, Madonna planira napustiti izdavačku kuću Warner Bros. jer u zadnje vrijeme više zarađuje na nastupima nego na albumima. Priča se da će za prelazak u Live Nation dobiti 100 milijuna američkih dolara. Zastupnik iz Live Nation-a je izjavio: "Madonna želi preći u izdavačku kuću koja će se bolje pobrinuti oko zarađivanja na prodaju albuma i singlova, misli da je pravi izbor Live Nation. Dobro zna da više zarađuje od turneja nego od ploča, pogledajte samo posljednju turneju, donijela joj je 194 milijuna dolara."

Prema riječima Madonnine glasnogovornice Liz Rosenberg, Madonna će otići u Live Nation tek nakon što za Warner Bros. izda novi studijski album i kompilaciju hitova.

Pomaknut izlazak CD/DVD Live Eartha

Izlazak izdanja CD/DVD koncerta Live Earth-a je pomaknut za 12. studeni, prije je bio određen za 25. rujan. Što se tiče Madonninog nastupa, na DVD-u će se nalaziti nastup 'La Isla Bonita' s grupom Gogol Bordello, a na CD-u live izvedba 'Hey You'.


Madonna planira kupiti kuću u Izraelu

Prema izraelskim medijima, Madonna je zainteresirana za kupnju jedne vile u izraelskom gradu Tel Aviv koja košta oko milijun dolara.

24.09.2007. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Groove Armada - Crazy for you

Na ovom linku možete skinuti obradu Madonninog #1 hita 'Crazy For You' koju su snimili grupa Groove Armada za album britanskog radija BBC Radio 1 koji obilježava 15 godina njegovog postojanja.

http://www.zshare.net/audio/3770658ff6d861/

Što nam je Mimi htjela reći

U intervjuu Fox News-a sa r''n'b divom Mariahom Carey, upitali su je što misli o "ratu" kojeg izazivaju po internetu njeni fanovi protiv Madonninih, a ona je odgovorila: "Molim? Zašto? Znate, mislim da sam išla u šesti razred kada je Madonna počela pjevati."










The Beat Goes On samo za testiranje fanova?

Postoje glasine koje govore da su Madonna i izdavačka kuća Warner Bros. namjerno pustili pjesmu 'The Beat Goes On' da vide mišljenja fanova o novom zvuku, dok druge glasine govore da ta informacija nije točna. Smatra se da je i pjesma 'Candy' također puštena za testiranje fanova.

Annie: Nisam britanska Madonna

The Scotsman je nedavno intervjuirao Annie Lennox. Na pitanje, poprilično besmisleno, da li je Annie britanska Madonna ili ženska David Bowie, Annie je rekla: "Ne! Nisam nitko od tih osoba. Kako mogu biti britanska Madonna? Tko je to? U kojem smislu bi mogla biti britanska Madonna? Ja sam samo ja."

23.09.2007. · Ostavi komentar (11) · Isprintaj · #

Sing - skinite cijelu pjesmu!

Na ovom linku od sada možete skinuti cijelu pjesmu 'Sing' koju pjeva Annie Lennox u duetu s Madonnom i ostala 22 ženska izvođača.

http://rs154.rapidshare.com/files/55990407/Sing.mp3

Xtina & JLo about M

Francuski časopis 'Entrevue' ovih dana slavi 15 godina postojanja, u zadnjem izdanju je objavio intervjue s poznatim zvijezdama kao što su Christina Aguilera i Jennifer Lopez. U intervjuu su pričali i o Madonni.

Christina Aguilera: "Pogledajte Madonnu, ljudi su je kritikovali niz godina a ona se održala na vrhu. Ako ona to može, mogu i ja."








Jennifer Lopez: "Kad sam bila tinejdžerica oblačila sam se kao Madonna sve dok moja mama nije vidila kako stavljam križ u svoj grudnjak."









The Sun potvrdio izlazak novog albuma

Britanski tabloid 'The Sun' je potvrdio informaciju da će Madonna izdati novi album tek iduće godine. Prije nekoliko tjedana sam objavio novost da su zastupnici izdavačke kuće Warner Bros. izjavili da je album još u pripremi i izlazi 2008. godine.

22.09.2007. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Nicole o svojim inspiracijama

Nicole Scherzinger, članica grupe The Pussycat Dolls, nedavno je za DailyMail pričala o svojim uzorima.
Što želim postići u svojoj karijeri jeste uraditi ono što nitko do sada nije učinio. Voljela bih postati glazbena ikona kao Madonna, i sa takvim statusom se pokazati kao odlična pjevačica i plesačica na pozornici. Madonna i Janet Jackson su mi velika inspiracija.







Madonna odbila Izraelce

Madonna je već nedavno otputovala kući u London. Njen drugi odlazak u Izrael se neće dogoditi, jer je Madonna odbila poziv svojih prijatelja Kabbalista da još jednom posjeti Izrael za vrijeme blagdana Yom Kippura, a razlozi nisu poznati.

Darren Hayes obradio 'Ray Of Light'

Britanski pjevač Darren Hayes je sinoć gostovao u emisiji 'Soundtrack Of My Life' i otpjevao Madonninu pjesmu 'Ray Of Light'. Na ovom linku možete poslušati kako zvuči njegova verzija - http://www.youtube.com/watch?v=auNgokecQCY.

21.09.2007. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Madonna 2008 Calendar

Danas je izašla prednja i zadnja strana Madonna kalendara za 2008. godinu. Trenutno je nepoznat datum izlaska.



Neobjavljene pjesme, demo snimci, instrumentali

Na ovim linkovima možete skinuti neobjavljene pjesme koje su do sada procurile te neke demo snimke i instrumentale.

Neobjavljene pjesme #1:
http://www.sendspace.com/file/wkkoe9 (157 MB)

Ain't no big deal (studio B-side)
Ain't no big deal(demo)
Are you ready for it
Bells ringing
Best girl
Burning up(demo)
Crimes of passion
Don't you know
Drowning
Everybody(demo)
Get up
High society
Hot house flower
I got you babe
Laugh to keep from crying
Let the sun shine in
Little boy
Love express
Love for tender
Love on the run
No time for love
Nobodys fool
On the ground
Remembering your touch
Santa baby
Shine a light
Simon says
Stay
Supernatural
Take me(i want you)
The beast within
This used to be my playground (movie version)

Neobjavljene pjesme #2:
http://www.sendspace.com/file/dw1fgv (165 MB)

Be careful with me heart
Bittersweet
Cyberraga
Don't cry for me (miami mix)
Erotic
Fighting spirit
Freedom
Fuzzy bear
Gone gone gone
Goodbye to innocence
Has to be
History (demo)
History (B-side)
I surrender dear
If you forget me
Imagine
Impressive instant(demo)
Let down you guard
Like a flower
Love won't wait
Miss spider's tea party
No substitute for love
Revenge
Small dick
Superpop
The camel dances
The funny song
The girl from ipanima
Up down suite
Veras
Walking after midnight
What the fuck do you think you're doing
Wonderland
You thrill me

Čisti demo snimci:
http://www.sendspace.com/file/o7zlj5 (105 MB)

01 - The Power of Goodbye (demo)
02 - Frozen (demo mix)
03 - Take A Bow (demo)
04 - No Substitute For Love (ray of light demo)
05 - Little Star (ray of light demo)
06 - Like A Flower (unreleased demo)
07 - Bedtime Story (percapella demo mix)
08 - Impressive Instant (studio demo)
09 - Love Won't Wait (erotica alternate demo)
10 - Die Another Day (channel demo)
11 - Deeper & Deeper (acapella demo)
12 - Hollywood (filtered acapella demo)
13 - I'd Rather Be Your lover (acapella demo)
14 - Everybody (single demo)
15 - Goodbye To Innocence (demo)
16 - Revenge (unreleased demo)
17 - Tell Me (true blue demo)

Instrumentali:
http://www.sendspace.com/file/jls4ym (94,2 MB)

01 - Beautiful Stranger (Instrumental)
02 - Don't Tell Me (Instrumental)
03 - Drowned World_Substitute For Love (Instrumental)
04 - Erotica (Instrumental)
05 - Fever (Instrumental)
06 - Music (Instrumental)
07 - Nothing Really Really Matters (Instrumental)
08 - One More Chance (Instrumental)
09 - Paradise (Not for Me) (Instrumental)
10 - Ray Of Light (Instrumental)
11 - Swim (Instrumental)
12 - Time Stood Still (Instrumental)
13 - What It Feels Like For A Girl (Full Instrumental)
14 - Hung Up (Dj Carlos Daniel - Instrumental Mix)
15 - La Isla Bonita (Confessions Tour Instrumental)

20.09.2007. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Annie Lennox o suradnji s Madonnom

Annie Lennox je snimila pjesmu 'Sing' s 23 ženska izvođača uključujući Madonnu, Dido, Celine Dion i ostale za svoj novi album 'Songs of massive destruction'. Za Daily Mail je izjavila: "Poslala sam im malo pismo u kojem sam ih pitala da mi se pridruže u refrenu pjesme. Madonna pjeva drugu strofu u pjesmi. Nisam htjela da otpjevam i drugu strofu, Madonna ima ogromnu publiku i naravno njeno gostovanje u pjesmi će ojačati svijet u kakvom živimo."

Poslušajte obradu 'Ray Of Light'

Britnaska pjevačica Natasha Bedinfield je obradila Madonnin hit 'Ray Of Light' za kompilaciju britanske radio stanice BBC 1 povodom njegovog 40 godina postojanja. Natashinu obradu možete skinuti na ovom linku- http://www.zshare.net/audio/37356794501476/.

Dokumentarac o Malawi

Tijekom posjete Izraelu, Madonna je svoj dokumentarac o stanju afričke zemlje Malawi prikazala svojim prijateljima koji su došli s njom, a neki od njih su Rosie O'Donnell, Ashton Kutcher i Demi Moore.

19.09.2007. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

22 snimljene pjesme

Britanski časopis Metro je objavio članak u kojem govori da je Madonna do sada odabrala 14 pjesama od 22 snimljene pjesme za svoj novi album. Pjesme 'Candy', 'La La' i 'The beat goes on' će se sigurno nalaziti na albumu.

1. Candy
2. Fundamental connexion
3. Keep my love
5. Still doin' it
6. La La
7. Happy
8. The beat goes on
9. Mary M
10. L.S.D.
11. Tears for freedom
12. Light my fire
13. 6
+ Bonus track


Danas je izašao na internet dio napisanog teksta 'Happy' za kojeg se smatra da ga je napisala Madonna.


Akon i Madonna će uzdrmati svijet novim pjesmama!

Istina je, r'n'b zvijezda Akon će raditi s Madonnom na njenom novom albumu koji će izaći iduće godine. Za MTV je izjavio: "Nisam još bio u studiju s Madonnom, ali sigurno ćemo našim pjesmama uzdrmati čitav svijet!" Akon će uskoro započeti raditi s Michael Jacksonom i Whitney Houston.

18.09.2007. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

The boy is mine

Odlučeno je, Madonni je dopušteno da zadrži dvogodišnjeg Davida. Prije Madonninog odlaska u Izrael, Simon Chisale, osoba koja je provjeravala koliko je Madonnina obitelj pogodna za malog Davida, je proveo tri dana u njihovoj kući u Londonu. Izjavio je kako bio impresioniran što je Madonnina obitelj učinila za Davida da bi se osjećao kao kod kuće. Vidio je kako Madonna i Lourdes razgovaraju s Davidom na njegovom maternjem, chichewa jeziku. Madonna mu je rekla da David razumije nešto svog maternjeg jezika i da je ona uspjela donijeti neke turističke vodiče iz Malawija. "Rekla mi je da ima prijatelje u Malawiju koji ih povremeno uče chichewa jezik, i da je uradila prijevod svoje knjige ’The English Roses’ na tom jeziku."- rekao je Chisale. Također je progovorio protiv priča da je Madonna iskoristila status zvijezde da bi ubrzala usvajanje. "Ona je savršena majka, čak je u jednom trenutku pekla kolače dok su se djeca igrala. Drago mi je da David bolje živi, njihov ćilim je tako luksuzan, da je izgledalo kao da hoda po živoj ovci." - sa osmijehom je izjavio Chisale.

'Soundtrack of My Life'

Ovog tjedna će se na engleskoj televiziji ITV1 početi prikazivati novi show zvani 'Soundtrack of My Life'. Svaki će put nova zvijezda pričati o svojoj karijeri i privatnom životu i o tome kako su određene pjesme postale soundtrack njihovog života.
U prvoj epizodi Darren Hayes izvodi unplugged verziju Madonnine pjesme 'Ray of light'. Show se počinje prikazivati u četvrtak u 23:35 h na programu ITV1.

Djela Christian Samtmanna

Pogledajte kako je francuski umjetnik Christian Samtmann vidio Madonnu


Let her think about that

Priča se da se Madonni jako svidjela pjesma "Let me think about it", koju izvodi pjevačica Ida Corr i grupa Fedde Le Grand, da je poželjela da uradi remix koji će se možda naći na albumu. Poslušajte pjesmu, a ujedno pogledajte i video te grupe

Video "Let me think about it"

17.09.2007. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Madonna upoznala izraelskog predsjednika

Madonna je od svog dolaska u Izrael dane provodila na plaži, na molitvenim okupljanjima, u druženju sa prijateljima koji su došli u Tel Aviv, među kojima su Demi Moore i Ashton Kutcher koji su se čitavo vrijeme družili sa svima, potpisivali autograme, fotografirali se ...
Za razliku od njih, Madonna i Guy su bili prilično povučeni i objedovali su sami, u posebnoj prostoriji. Nisu došli sa djecom kao što su engleski mediji pisali. U petak navečer su imali veliki party u hotelu u kojem su odsjeli, a došle su i neke poznate ličnosti iz Izraela. Madonna je jučer posjetila Shimona Peresa, predsjednika Izraela i dobitnika Nobelove nagrade. Prije nego što ga je posjetila, Madonna mu je poslala pismo u kojem je izrazila želju da ga upozna, jer mu se jako divi. On joj je odgovorio da sačeka zalazak sunca, ali da ona dođe u njegov dom u Jerusalemu. Tako je Madonna sa suprugom krenula u 21 h po lokalnom vremenu, te su se kod predsjednika zadržali oko sat i pol. Madonna je rekla predsjedniku : "Nisam htjela napustiti Izrael dok vas nisam upoznala."
Razgovarali su o Novoj godini, dječjem obrazovanju i muzici. Kraljica popa je obećala da će u svoj novi album uvrstiti jednu pjesmu o miru. "Još uvijek ne mogu vjerovati da sam imala čast ući u Novu godinu sa predsjednikom Izraela, Shimonom Peresom, osobom kojoj se izuzetno divim ."- rekla je Madonna. Također mu je rekla da joj je to druga posjeta Izraelu i pitala ga o prošlosti Izraela. Predsjednik joj je pričao o putovanju starih židova koji su nakon holokausta ponovno obnovili Izrael. Madonna mu se zahvalila i rekla da joj je upoznavanje s njim bilo ostvarenje sna.
Za kraj joj je poklonio zlatnu Bibliju sa posvetom koju je dizajnirao izraelski umjetnik Ya’acov Agam, a ona njemu knjigu 'Book of splendor ' sa posvetom : Shimonu Peresu, čovjeku kojeg volim i kojem se divim .


-Madonna sa suprugom Guyem u društvu izraelskog predsjednika




-Madonna napušta Jeruzalem








Ovdje pogledajte CNN - ove vijesti o Madonninoj posjeti Izraelu



16.09.2007. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Novi album Kylie Minogue u Madonninom stilu

Nakon borbe sa rakom dojke, australska pjevačica Kylie Minogue vraća se na velika vrata na muzičku scenu. Njen novi singl nosi naziv '2 hearts'. Kritičari upućuju da je njena naslovnica zapravo kopija Madonnine naslovnice 'True Blue ' albuma, ali da se osim vizuelno, osjeća i muzički utjecaj Madonne.

Što vi mislite o ovoj sličnosti?


Izvor : vip.hr




Madonna kao modna inspiracija


Za razliku od svoje majke, Kelly Osbourne je u intervjuu koji je dala za časopis 'The Guardian' govorila pohvalno o Madonni. Na pitanje kako da opiše svoj stil, Kelly je odgovorila: "Moj stil je jako eklektičan. Čudno je, ali ja se oblačim zavisno od toga gdje idem. Uvijek sam bila veliki Madonnin fan, a ona se tako zapravo i oblači. Snimit će sexi video obučena u sexi odjeću ili će promovirati dječju knjigu obučena u cvjetnu Pradinu haljinu. Tako se oblače i djeca u Japanu, također. Ako se spremam na večeru u kineski restoran, obući ću kimono, tako je mnogo zabavnije. Trebali bi nositi ono što vas čini uzbudljivim."




Izraelski homoseksualci protiv Madonne?

Neki izraelski homoseksualci su se pobunili protiv Madonne jer je prisustvovala kabalističkoj konferenciji u Tel Avivu gdje su vjerski poglavari govorili protiv homoseksualnosti. Iako je juadizam kritički nastrojen prema kabali, njihove vođe su se udružile kada je bilo govora o održavanju Worldprida u Izraelu i gay pride marša u Jerusalemu. Prošle godine je rabin David Basri, kabalistički vodja u Jerusalemu krivio homoseksualce zbog širenja ptičje gripe.
Basri je rekao da je to božja kazna zbog promocije istospolnog braka.
"Biblija kaže da Bog kažnjava izopačenost zarazom na životinje, a onda na ljude. Ovo nije nije bolest ni devijacija, već prava odvratnost. Tako se ni životinje ne ponašaju ... U Svetom gradu nema mjesta za takvo što."

(Un)like a virgin

Nakon što je u medijima izašla slika na kojoj Madonna u ruci nosi sex igračku, a Guy pomalo postiđen korača iza nje, vlasnici sex shopova su bili oduševljeni, a vlasnici najvećeg lanca sex shopova u Engleskoj 'Ann Summers', su joj poslali novu kolekciju pomagala na poklon. Glasnogovornica 'Ann Summers-a' je rekla za medije : 'Purple Penetrator' je jako popularan, a Madonna se čak našalila na svojoj stranici da će slijedeći album prozvati po toj spravi, "Something naughty for you boys and girls."

Novi remix 'TBGO'

Postoji novi remix pjesme 'The Beat Goes On', koji je uradio Cleo. Cleo je poznat po remixu pjesme 'Fighting Spirit'.
Remix se zove The Beat Goes On (CLEOpatra's Anticipating a Blast Club MIX). Uživajte!

Download pjesme :

Rapidshare

4shared

15.09.2007. · Ostavi komentar (11) · Isprintaj · #

Madonna u Izraelu

Madonna je u srijedu u 22 h po lokalnom vremenu sletjela u Izrael i požurila u hotel tako da je nitko nije uspio uslikati. Za to se pobrinula njena menadžerica, Angela Becker, koja se na glavnom ulazu obratila novinarima i ostalima da naprave mjesta i da se drže ograde, dok se za to vrijeme Madonna iskrala preko parkinga na 6. kat hotela 'David InterContinental' u Tel Avivu gdje je odsjela. Nije se obraćala medijima. Posjetila je konferenciju za kabaliste gdje je bila obučena u crnu sjajnu jaknu i crveni kačket.
Prema Madonninoj želji, zajedno sa obitelji i prijateljima je krenula u biblijski grad Mesad u Negev pustinji odakle će nastaviti put prema Jeruzalemu. Priča se da Madonna zajedno uz proslavljanje židovske Nove godine planira zajedno sa mužem i djecom 'pročistiti' duše. Rekla im je da se moraju skoncentrirati na loše misli te džepove sa kruhom (koji simboliziraju grijeh), isprazniti u rijeku koja će ih odnijeti.
Jedan od izvora je rekao : "Ovo je znak da se Madonna sve više okreće židovskim običajima. Bila je odlučna da Guy i djeca putuju u Izrael s njom, to joj mnogo znači i htjela je da to podijeli s njima."
Izvor je također izjavio da se Madonna jako predala toj židovskoj sekti da razmišlja da se potpuno preobrati na judaizam. " Trenutno ima jako mnogo posla pa i nema vremena da to učini, ali veoma je odlučna u tome da preuzme religiju i običaje".
Tijekom desetodnevnog putovanja Madonna i njena obitelj će pohađati religijske seminare i posjetiti sveta mjesta u Jeruzalemu. Policija u Izraelu je angažirala dodatnih 2000 policijaca zbog prijetnji ekstremista koje su nedavno upućene Madonni.




-Guy u društvu fotografa Stevena Kleina i Madonninog plesača Hipnosisa



Let your voice be heard

Glenn Ballard, producent pjesme 'Sing' koju pjeva Annie Lennox sa 23 ženska izvođača uključujući i Madonnu, je otkrio detalje o navedenoj pjesmi za web stranicu www.performingsongwriter.com.

"Zanimljivo je kako su sve pjevačice snimile svoj dio gdje su u to vrijeme boravile, nisu snimale zajedno u studiju sa Annie. Shakira je snimila u Puerto Ricu, Pink u Zurichu, Madonna u Londonu... Mislim da imamo 23 fantastična ženska vokala.

Na internetu još nije procurila cijela pjesma s boljim zvukom. Završili smo 'Sing' sa 3 i pol minute, koja će se naći na Annienom novom albumu. Postoje par verzija koje duže traju, uključujući i verziju od 10 minuta u kojoj ove fantastične pjevačice pjevaju zajedno uglas.
"

Sharon don't preach!

Sharon Osbourne, čija kćerka ima jedini hit koji je zapravo obrada Madonnine pjesme, je još jednom naglasila kako ne voli Madonnu.
"Ne sviđa mi se " - rekla je za Daily Mirror. "Nervira me, upoznala sam je par puta i bila je jako hladna i nepristojna. Nervira me godinama ... mnogo prije nego što je počela priča oko kupovine bebe."

14.09.2007. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Drag queen about Queen of pop

Transvestit Jodie Harsh koji često nastupa u londonskim klubovima Circus i Foreign i koji je postao jako popularan zahvaljujući svom izgledu i profesiji, u zadnje se vrijeme sve više pojavljuje u modnim magazinima i TV emisijama. Alter ego bivšeg studenta londonskog koledža mode, Jay Clarke je često viđen u društvu Gail Porter i Kelly Osbourne.
U intervjuu za Metro UK, na pitanje koju bi ličnost on volio intervjuirati, odgovorio je : "Madonnu, jer bih volio saznati kolika je kučka u stvarnom životu i kako bi reagirala na mene. Upoznao sam je na jednom partyju, upitao sam je da li je ona Madonna, odgovorila je da, a ja sam joj rekao da mi se užasno svidjela njena Reinvention turneja. Također sam joj rekao da ima godina koliko i moja mama, ali mislim da joj se to nije svidjelo. Bila je sa Demi Moore, ali sa njom nisam pričao jer je bila dosadna."

New English Roses


Četiri od dvanaest novih planiranih knjiga 'English roses', danas su puštene u prodaju, objavili su iz Puffin Books, serijskog izdavača u suradnji sa Callaway Arts & Entertainmentom. Ciljana publika ovog izdanja su tweensi, djeca od 9-12 godina, a ova izdanja označavaju i comeback izvanrednog ilustratora Jeffrey Fulvimarija. Kratki sažetak ovih knjiga:

1) Friends for Life
Ovaj naslov krije intimne detalje o English Roses - od omiljene hrane svake djevojčice do najsramotnijih trenutaka i njihovih tajnih zaljubljivanja. Posebni dodaci uključuju kvizove, savjete za učenje, modne dodatke, engleski riječnik i čak dio koji ispunjavaju čitatelji.
2) Goodbye, Grace?
Kroz razne nesporazume, English Roses vjeruju da se Grace seli. Uz pomoć dobre vile uvidjet će da ni daljina ne može oslabiti njihovo prijateljstvo.
3) The New Girl
Nicole misli da će se Leslie, koja se upravo doselila iz Londona u New York, savršeno uklopiti u njihovu grupu, ali ostale djevojčice nisu oduševljene. Kada na školskom natjecanju Nicole odluči nastupiti sa novom umišljenom djevojčicom umjesto s njima, English Roses se pitaju da li su zauvijek izgubile prijateljicu.
4) A Rose By Any Other Name
Charlotte je oduvijek sanjala o nastupu u školskoj predstavi šestog razreda. Međutim, njeni snovi su se srušili kada je muškobanjasta Grace dobila ulogu Julije, pogotovo što je Graceina tajna želja igrati Romea! Zajedno English Roses nalaze način da prevaziđu dramu koja se odvija u njihovim životima i na pozornici.
Svijet English Roses će se nastaviti online na www.myenglishroses.net, gdje će se tweensi moći igrati igara, kvizova, čitati horoskope, skidati screensavere i uživati u ostalim aktivnostima. Dijelu 'members-only' moći će se pristupiti pomoću tajnih šifri iz članskih kartica koje se nalaze u sve četiri knjige. Cijena pojedine knjige iznosi 9,99 dolara.

13.09.2007. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Teroristi prijete Madonni i Britney?

Povodom židovske Nove godine, zvane Rosh Hashanah, Madonna je danas stigla u Tel Aviv. Sutra bi joj se trebali pridružiti Ashton Kutcher sa suprugom Demi Moore, dizajnerica Donna Karan, Michael J. Fox i Rosie O'Donnell. Prema World Daily Newsu, danas je izašla knjiga pod nazivom 'Od Hollywooda do Svete zemlje džihadi objavljuju globalne planove –Židovu!' autora Aaron Kleina. U njoj Muhammad Abdel-Al, predstavnik jedne terorističke organizacije, nastanjene u Gazi, otvoreno govori kako će odrezati glave Madonni i Britney ako ne pristanu prijeći na islam.
"Ako sretnem ove kurve imat ću čast, ponavljam, imat ću čast da im odrežem glave ako ne prestanu širiti sotonističku kulturu koja ide protiv islama."
Također je Abu Abdullah, predstavnik terorističke organizacije 'Hamas' izjavio što će se desiti ako džihadi okupiraju Ameriku :" Na početku ćemo ih pokušati uvjeriti da slijede Allahov put, iako ne vjerujem da će to učiniti. Ako nastave sa svojom kurvanjskom muzikom koju nazivaju američkom kulturom, spriječit ćemo ih silom. Ne bih mogao biti na istom mjestu sa njima. Ne budu li poštivali naše zakone, ubit ćemo ih!".

Top 10 Most Stylish Women

Kanadski časopis 'Hello!' je objavio listu top 10 poznatih ženskih osoba s najviše stila. Madonna se nalazi na drugom mjestu, a na prvom je Angelina Jolie.

1. Angelina Jolie
2. Madonna
3. Victoria Beckham
4. Evangeline Lilly
5. Jennifer Lopez
6. Cate Blanchett
7. Beyoncé
8. Halle Berry
9. Penelope Cruz
10. Cameron Diaz

Izlazak remix albuma...kada?

Popularni DJ Peter Rauhofer će uraditi remix jedne pjesme za Madonnin remix album 'Best Of Remixes'. Remix album je već odavno najavljivan, a prema riječima Rauhofera, datum ovog albuma će ponovo biti pomaknut. "Već su deset puta mijenjali izlazak albuma i sada to ponovo rade. Mislim da Madonna više preferira snimati nove studijske, a ne izdavati remix albume." - govori Rauhofer.

*Novi remix pjesme 'Deeper And Deeper' kojeg je uradio poznati DJ David Morales možete skinuti na ovom linku - http://www.sendspace.com/file/zgellz.

Warner Brothers zabranio 'Candy Shop'?

Iako je objavio da će u nedjelju navečer u klubu Porky u NY premijerno pustiti 'Candy Shop', DJ-u Stevu Sidewalku na put je stao Warner Brothers. Izjavili su kako još nisu spremni zvanično objaviti pjesmu i zaustavili puštanje u nedjelju. Priča se kako će se Steve javno ispričati Madonni i WB-u.

12.09.2007. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Iznenađenje za Guya

Iako u prosincu ove godine proslavljaju, prema nekima kritičnu sedmu godinu braka, izgleda da par Ritchie nastoji održati strast i pomalo začiniti svoj seksualni život. Pri izlasku iz hotela 'Claridges' u Londonu, na dan Guyevog rođendana, posebnu pažnju je privukla sex igračka, zvana 'Purple Penetrator', koju je Madonna nosila u ruci. Smiješak na njenom licu kao i prozirna vrećica pokazuje da je još jednom dobila medijsku pažnju kakvu je očekivala.



Obrada 'La Isla Bonite'

Dvojica haredi muzičara iz Bnei Braka, obradila su Madonninu 'La Isla Bonitu', kao i 'In da Club' 50 Centa koje se mogu naći na njihovom novom albumu. Album koji je nazvan 'Rap in Yiddish', snimljen u Americi, izazvao je veliku prašinu u Izraelu. Naime, tamošnji se rabini ne slažu sa psovkama koje su upotrijebljene u pjesmama. Unatoč tome, albumi se jako dobro prodaju u Americi, dok u Izraelu vjerski poglavari pozivaju na bojkot i zabranu prodaje u njihovoj državi. Izraelske novine su se raspisale o Madonninom dolasku u tu zemlju, a kako će na njen dolazak reagirati već uznemireni rabini, možete samo pogađati.

Nezvanična premijera pjesme 'Candy Shop'

Njujorški pop DJ Steve Sidewalk namjerava ove nedjelje u klubu 'Porky' u NY premijerno pustiti Madonnin još neobjavljeni singl 'Candy shop'. Singl će se pustiti za vrijeme Hot Mess partyja koji se u ovom klubu održava svakog tjedna. "Osoba koja mi je dala ovu pjesmu je rekla da još nigdje nije puštana, tako da će ovo biti svjetska premijera 'Candy shopa' u klubovima". - izjavio je Steve.

11.09.2007. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Candy Shop - download!

Danas je procurila na internet Madonnina nova pjesma 'Candy Shop' koju je producirao Pharrell Williams! Mnogi govore da se radi o demo verziji.

Download:
- http://www.zshare.net/audio/3563398a325974
- http://rapidshare.com/files/54609678/Candy_Shop_demo_in_HQ.mp3

See which flavor you like and I'll have it for you
Come on in to my store, I've got candy galore
Dont pretend you're not hungry, I've seen it before
I've got turkish delight baby and so much more

Get up out of your seat (your seat)
Come on up to the dance floor
Ive got something so sweet (so sweet)
Come on up to the front door
I need plenty of heat (heat)
Form a special connection
Just start moving your feet (your feet)
Move on over to me

I'll be your one stop (one stop)
Candy shop (candy shop)
Everything (everything)
That I got (that I got)
I'll be your one stop (one stop)
Candy store (candy store)
Lollipop (lollipop)
Have some more (have some more)

All the suckers are not all we sell in the store
Chocolate kisses so good
you'll be beggin for more
Dont pretend you're not hungry
Ive got plenty to eat
Come on in to my store
cause my sugar is sweet!

Get up out of your seat (your seat)
Come on up to the dance floor
Ive got something so sweet (so sweet)
Come on up to the front door
I need plenty of heat (heat)
Form a special connection
Just start moving your feet (your feet)
Move on over to me

I'll be your one stop (one stop)
Candy shop (candy shop)
Everything (everything)
That I got (that I got)
I'll be your one stop (one stop)
Candy store (candy store)
Lollipop (lollipop)
Have some more (have some more)

St-St-St-Sticky and Sweet {Dance Dance Dance} [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
St-Sticky and Sweet {Dance Dance Dance} [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet {Dance Dance Dance} [My Sugar is Raw]

[acapella – main beat not present]
See which flavor you like and I'll have it for you
Come on in to my store, I've got candy galore
Dont pretend you're not hungry, I've seen it before
I've got turkish delight baby and so much more

[beat kicks back in]
Get up out of your seat (your seat)
Come on up to the dance floor
Ive got something so sweet (so sweet)
Come on up to the front door
I need plenty of heat (heat)
Form a special connection
Just start moving your feet (your feet)
Move on over to me

I'll be your one stop (one stop)
Candy shop (candy shop)
Everything (everything)
That I got (that I got)
I'll be your one stop (one stop)
Candy store (candy store)
Lollipop (lollipop)
Have some more (have some more)

St-St-St-Sticky and Sweet {Dance Dance Dance} [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
St-Sticky and Sweet {Dance Dance Dance} [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet {Dance Dance Dance} [My Sugar is Raw]

Pharrell spoken:

Yo - Peace to the inaudible little kid
They’ll be dancing on the corner in the UK
And the USA, hah
France I see you
Japan
All around the world
You know who it is
It's the MA-DO-NNA
You ready?
Let’s go
Aight


Kako vam se sviđa pjesma?

Postoje glasine da su procurile još novih pet demo snikama pjesama - 'Still Doin' It', 'It Hurts (feat. Justin Timberlake)', 'Brits Do It', 'I Don't Care' i 'La - La'.

Sretan rođendan Guy!

Madonnin suprug Guy danas slavi 39. rođendan! Happy birthday!

10.09.2007. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #

Madonna, Gwen & Christina

Poznati režiser spotova David LaChappelle je prije izjavljivao kako više nikada neće raditi s Madonnom i Christinom Aguilerom jer su jako bezobrazne i zle,i da su se ponašale prema njemu kao najzadnjem smeću. Trebao je režirati Madonnin spot 'Hung Up' ali nakon par dana prekinuo je suradnju zbog Madonninog ponašanja. Kako piše New York Post, David je našao svoju novu ljubimicu, a i drugu 'cruel bitch'. "Sa Jennifer Lopez je zabavno raditi, sretan sam što radim s njom. Sa Gwen Stefani neću da više imam nikakvog kontakta. Nema nitko bezobrazniji jezik od Madonne. Madonna je divna kada si sam s njom, ali kada radiš za nju, zna biti jako bezobrazna."

Pavarotti htio raditi s Madonnom

Legenda opere, Luciano Pavarotti koji je umro ovog tjedna, je htio raditi s Madonnom. Izašla je njegova izjava iz 2001.: "Pitao sam je za suradnju ali bila je prezauzeta, prvo je rodila dijete a za dalje ne znam."

09.09.2007. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Rihannina inspiracija

Rihanna je nedavno dala intervju za People.com, između ostalog razgovarala je i o svojoj inspiraciji Madonni. "Madonna mi je velika inspiracija na pozornici. Obožavam njene kostime, tako su kreativni i čine je da izgleda kao snažna i nezavisna žena."











Suradnja na albumu?

Prema MTV.com, poznati r'n'b pjevač Akon radi sa Madonnom za njen novi album. Također su spomenuli da surađuje sa Michael Jacksonom, Janet Jackson i Whitney Houston.

08.09.2007. · Ostavi komentar (11) · Isprintaj · #

London Pics

- Madonna i njezin suprug Guy sa prijateljima izlaze iz londonskog restorana Harry's Bar, 5.9.


- Madonna sa asistenticom razgleda novu kuću, 6.9.


- Vožnja biciklom sa tjelohraniteljem, zanimljiv natpis na majici - BITCHS, 6.9.


Madonna izbačena iz svlačionice Bloc Party-a

Kele Okereke, frontman britanske indie grupe 'Bloc Party', je nedavno dao intervju za Metromix u kojem je ponajviše razgovarao o nastupima i koncertu 'Live Earth'.

Što te je najviše iznenadilo na 'Live Earth-u' ove godine?

- Kada je Madonna htjela da uđe u našu svlačionicu i pozdravi nas, jer je naša velika obožavateljica. Naš menadžer turneje ne zna mnogo o pop zvijezdama, tako da kad je Madonna pokušala da nas posjeti, pozvao je tjelohranitelje da je izbace. Nismo mogli vjerovati da se to dešava, nitko nije progovorio ni riječ, tjelohranitelji su čuvali Madonnu i nisu joj dali da uđe. Čuli smo samo kako je iznervirana Madonna govorila da će ih ubiti.

Što se dalje desilo?

- Zatim su ljudi s kojima ona radi došli i rekli tjelohraniteljima o čemu se radi. Bila je jako iznervirana. Prišao sam joj i rekao da sam njen veliki obožavatelj, a ona je pošizila i rekla mi da se gonim kvragu.

Možda bi se trebao obući kao ona na stage-u da bi došlo do pomirenja?

- Ako bude tražila. Nisam htio da se miješam u takvu situaciju u kakvoj je bila, mršavko sam uspoređujući sa ona dva tjelohranitelja.

07.09.2007. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Drunk girl gone crazy

Britanska pjevačica Lily Allen je prisustvovala na dodjeli nagrada GQ Awards i kako mediji pišu, jako se nekulturno ponašala. Pripita Lily za vrijeme Madonninog govora je počela galamiti i psovati. Kako prisutni govore, čak ju je Madonna sa pozornice pogledala. "Lily je bila pijana, mislim da sama nije znala što govori. Bio je dobar osjećaj kad je ubrzo napustila dvoranu." - izjavio je jedan od prisutnih.





Malawijski socijalni radnik kod Madonne

Malawijski socijalni radnik je jučer otputovao u London, kako je već najavljeno, točnije u Madonnin dom. Penstone Kilembe će procijeniti brinu li se na prikladan način Madonna i njezin suprug za Davida Bandu. Kilembe će ostati u Madonninom domu dva tjedna.

06.09.2007. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Elthon John i Madonna se pomirili

Madonna je sinoć prisustvovala dodjeli nagrada GQ Awards-a u pratnji sa Davidom Collinsom. Elthon John je također bio tamo, koji je prije tri godine vrijeđao Madonnu na sve moguće načine. Iznenadio je prisutne kada se popeo na pozornicu i obratio publici. Prije nego što je najavio Madonnu da preda nagradu Davidu Collinsu, rekao je: "Ovo je trenutak kojeg nikada niste očekivali", zagrlio ju je i našalio se da je napisao ogromnu listu isprika i da će se priključiti Kabali.



Elthon John je jednom prilikom izjavio da Madonna na svojim nastupima ne pjeva uživo i nazvao je jadnom kravom. "Madonna, kao najbolji izvođač uživo? Neka odjebe! Odkad je pjevanje na playback bilo uživo?"

GQ Awards Pics

Madonna dolazi na GQ Awards


Madonna & David Collins



Rezultati glasanja - kolovoz

Najbolja pjesma prema vašim glasovima:
- Get Together: 8 glasovađ
- Rescue Me: 2 glasa
- Fever
- You Must Love Me: 11 glasova

- You Must Love Me (1996.) [http://www.youtube.com/watch?v=qjibI5h7608]
'You Must Love Me', jedna od najljepših Madonninih balada ikada, izašla je kao prvi singl sa multiplatinastog soundtracka 'Evita' iz 1996. Madonna pjeva pjesmu 'You Must Love Me' u filmu 'Evita' kada sazna da je na samrti. Madonna je jednom prilikom izjavila da je 'You Must Love Me' jedna od pjesama kojom se najviše ponosi. Ovu predivnu baladu su napisali Tim Rice i Andrew Lloyd Webber, to je bila njihova prva suradnja nakon 13 godina. Spot je sniman u Los Angelesu, kada je Madonna bila u osmom mjesecu trudnoće. Režiser spota je Alan Parker, ujedno i režiser filma. Da bi sakrila stomak, Madonna u spotu je stalaja ispred klavira, te su se prikazivale scene iz filma. Singl je izašao u 10. mjesecu sa b-side pjesmom 'Rainbow High' koja se nalazi na soundtracku. U Velikoj Britaniji je zauzeo #10, Kanadi #2, Americi #18, Italiji #5, Brazilu #10... Singl u Americi je prodan preko 600,000 primjeraka i certificiran je zlatnom pločom. U svijetu je prodan u 1,100,000 primjeraka. Glazbeni i filmski kritičari su se klanjali Madonni na njenoj vokalnoj izvedni ove balade. 1997. godina joj je donijela još veći uspjeh. Na dodjeli Oskara je osvojila nagradu za najbolju pjesmu 'You Must Love Me' iz filma, također je uživo i nastupala. Pjesma je osvojila nagradu za istu nominaciju na Zlatnom Globusu, te je Madonna osvojila nagradu za najbolju žensku ulogu.

Najbolja slika prema vašim glasovima:
- Femme fatale: 2 glasa
- Naughty: 2 glasa
- Disco Queen: 6 glasova
- Freedom: 10 glasova

05.09.2007. · Ostavi komentar (14) · Isprintaj · #

London GQ Awards

Madonna se večeras pojavila na London GQ Awards sa britanskim dizajnerom interijera Davidom Collinsom, koji je dobio nagradu za inspiraciju koju svake godine dodjeljuje časopis GQ. U društvu je bila i sa Eltonom Johnom.



Izlazak singla 'Sing'

Službeno je potvrđeno da će pjesma 'Sing' koju pjevaju Annie Lennox i Madonna izaći kao singl 3.11.

4 English Roses

Četiri Madonnine knjige 'Friends for Life! -English Roses', 'Goodbye, Grace? - English Roses', 'The New Girl - English Roses' i 'A Rose By Any Other Name - English Roses' će izaći 13. rujna a koštaju 9.99 američkih dolara.

04.09.2007. · Ostavi komentar (14) · Isprintaj · #

2008. - Madonnina godina

Prema zastupnicima Warner Bros.-a, ove godine ništa novo nećemo vidjeti od Madonne. Madonna se dogovorila sa izdavačkom kućom Warner Bros. da pomaknu izdanja za iduću godinu, a i novi album još nije u završnim fazama snimanja. Tako ćemo 2008. godine očekivati uz novi album i 'Best Of Remixes' i 'Anniversary Box Set'.

Istina ili ne

Kao što znate iz prošlih postova, Yahoo, The Sun i Public su potvrdili duet Madonne i britanskog pjevača Mike koji bi se trebao naći na njenom novom albumu. Kako pišu jedne glasine, riječ je o pjesmi 'The Sweetest Illusions' koja je u stilu electro popa, a dok drugi govore da uopće ne postoji duet s Mikom za novi album.

*Ne zaboravite glasati u prošlom postu!

03.09.2007. · Ostavi komentar (17) · Isprintaj · #

Glasanje - kolovoz

Glasajte za najdražu sliku i pjesmu koje su odabrane za mjesec kolovoz.

- Disco Queen (2005.), fotograf Steven Klein
- Freedom (1992.), fotograf Steven Meisel
- Femme fatale (2002.), fotograf Craig McDean
- Naughty (1990)., fotograf Herb Ritts


- Rescue Me (1991.) [http://www.youtube.com/watch?v=apAP56zS9vI]
'Rescue Me', odlična pjesma sa Madonnine prve kompilacije 'Immaculate Collection' iz 1990. Za pjesmu su zaslužni Madonna i producent albuma 'Erotica' Shep Pettibone. Po zvuku izgleda kao da su Madonna i Shep Pettibone uradili prema 'Rescue Me' album 'Erotica'. 'Rescue Me' je izašao kao drugi singl sa kompilacije 'Immaculate Collection'. Madonna nije htjela da izda pjesmu 'Rescue Me', mislila je da nakon velikog uspjeha singla 'Justify My Love' nije potrebno izdavati drugi singl. Kada je najavljen da će izaći kao singl, američke radio stanice su poludjele za pjesmom! Na američkoj top listi singlova, 'Rescue Me' je debitirao na #15 i oborio rekord Michaela Jacksona. 'Rescue Me' je ostvario tadašnju najveću poziciju singla u prvom tjednu, a Jackson je sa svojim singlom 'Thriller' debitirao na #20. Kritičari i publika su hvalili singl, ali ne i Madonna. Nakon završetka 'Blond Ambition' turneje i bure oko spota 'Justify My Love', Madonna nije bila zainteresirana oko snimanja spota za 'Rescue Me', tako da spota nije bilo. Mnogi su mislili da sa spotom pjesma može doći i do #1. Bez spota i promocije singla, radio stanice su brzo zaboravile singl ali većina smatraju da je sva ta pažnja na 'Justify My Love' zasjenila 'Rescue Me'. Singl 'Rescue Me' u SAD-u je zauzeo #9, u Velikoj Britaniji #3, Kanadi #4, Španjolskoj #3, Italiji #1, 'Euro Top 20' #3... Samo u Americi, singl je prodan preko 600,000 primjeraka i certificiran je zlatnom pločom. U svijetu je prodan u 1,500,000.

- Fever (1993.) [http://www.youtube.com/watch?v=QCC2GnbE7P4]
Sigurno ste čuli mnoge obrade pjesme 'Fever', u orginalnoj verziji od Little Willie Johna, a napoznatije su od zvijezda poput Tom Jonesa, Bob Dylana, Elvis Presleya, The Doors a i Madonnina koja se nalazi na albumu 'Erotica' iz 1992. Tijekom snimanja albuma 'Erotica' sa producentom Shep Pettiboneom, Madonna je počela raditi na pjesmi 'Goodbye To Innocence'. Madonna je htjela da uzme sample pjesme 'Fever' za pjesmu 'Goodbye To Innocence', ali na kraju je odlučila da će je obraditi. 'Goodbye To Innocence' je odbacila sa albuma, pa je 'Fever' našao svoje mjesto. Spot 'Fever' je režirao Stephane Sednaoui u Miamiu, koji je radio sa The Red Hot Chilli Peppers i Kylie Minogue. Madonna u spotu za verziju pjesme 'Fever (Edit One)' je nosila kreacije Jean-Paul Gaultiera, a zeleni cvjetni kostim je 2001. na aukciji Sothby prodan za 12,000 američkih dolara. Spot nema posebne radnje, Madonna se pojavljuje u četiri različita outfita sa perikama, također i premazana sa srebrnom bojom. Singl nije izašao za američko tržište. U Americi je pjesma izašla kao b-side na singlu 'Bad Girl', ali američke radio stanice su puštale pjesmu i tako je zauzela #1 na Hot Dance / Club Play. Singl je zauzeo #6 u Velikoj Britaniji, u Japanu #7, Italiji #12... Madonna je promovirala pjesmu nastupima uživo na Saturday Night Live, Arsenio Hall i Hollywood Bowl Show. Na turneji 'Girlie Show Tour' 1993. ju je izvodila sa dva polunaga plesača koji su se borili za Madonnine vruće dodire, a Madonna je bila domina nad njima. Kraj nastupa 'Fever' je bio odlično osmišljen, Madonnna i plesači polako su nestajali u velikom plamenu na stageu.

- Get Together (2006.) [http://www.youtube.com/watch?v=KIwnKtL6leQ]
'Get Together', dance pjesma koju je producirala Madonna zajedno sa Stuart Priceom, Anders Baggeom, i Peer Astromom za svoj posljednji album 'Confessions On A Dance Floor' iz 2005. Fanovi smatraju da je 'Get Together' jedna od Madonninih najboljih dance pjesama ikada. Svojim electro i punim dance zvukom pod utjecajem Daft Punka poziva svakoga na plesni podij! 'Get Together' je izašao kao treći singl, iako je Madonna htjela prvo da izda 'Jump' ujedno i live nastup te pjesme sa Confessions turneje kao spot kako bi singl dobio više uspjeha. Madonnina izdavačka kuća Warner Bros. je odabrala 'Get Together' za treći singl, tako je i bilo. Spot je režirala tvrtka za komercijalne reklame pod nazivom 'Logan'. Pošto je Madonna bila zauzeta Confessions turnejom, nije imala vremena da snimi spot za 'Get Together'. Logan je iskoristio za spot njen nastup u londonskom klubu KOKO i pretvorio ga u zanimljivu animaciju. Prema njihovim riječima, spot je inspiriran radom umjetnika Mila Manara. Ove godine, Madonnin fan klub 'ICON' je objavio drugu verziju spota koju je režirao Eugene Riecansky. Singl je izašao na ljeto, za vrijeme Confessions turneje. U Velikoj Britaniji je zauzeo #7, Španjolskoj #1, Italiji #2, Kanadi #4, Euro 20 #7... Pjesma 'I Love New York' je bila b-side na singlu. 'Get Together' je postao Madonnin 36. #1 singl na američkoj top listi dance pjesama, tako je potvrdila svoj status 'Dancing Queen'. Singl je prodan u milijun primjeraka. Madonna je 'Get Together' izvela na svojoj posljednjoj turneji Confessions. Nastupala je sa dva plesača uz odličnu koreografiju, a pozadi su se prikazivale slike koje je uradio Steven Klein. 'Get Together' je bio nominiran na ovogodišnjem Grammyu za Best Dance Recording.

- You Must Love Me (1996.) [http://www.youtube.com/watch?v=qjibI5h7608]
'You Must Love Me', jedna od najljepših Madonninih balada ikada, izašla je kao prvi singl sa multiplatinastog soundtracka 'Evita' iz 1996. Madonna pjeva pjesmu 'You Must Love Me' u filmu 'Evita' kada sazna da je na samrti. Madonna je jednom prilikom izjavila da je 'You Must Love Me' jedna od pjesama kojom se najviše ponosi. Ovu predivnu baladu su napisali Tim Rice i Andrew Lloyd Webber, to je bila njihova prva suradnja nakon 13 godina. Spot je sniman u Los Angelesu, kada je Madonna bila u osmom mjesecu trudnoće. Režiser spota je Alan Parker, ujedno i režiser filma. Da bi sakrila stomak, Madonna u spotu je stalaja ispred klavira, te su se prikazivale scene iz filma. Singl je izašao u 10. mjesecu sa b-side pjesmom 'Rainbow High' koja se nalazi na soundtracku. U Velikoj Britaniji je zauzeo #10, Kanadi #2, Americi #18, Italiji #5, Brazilu #10... Singl u Americi je prodan preko 600,000 primjeraka i certificiran je zlatnom pločom. U svijetu je prodan u 1,100,000 primjeraka. Glazbeni i filmski kritičari su se klanjali Madonni na njenoj vokalnoj izvedni ove balade. 1997. godina joj je donijela još veći uspjeh. Na dodjeli Oskara je osvojila nagradu za najbolju pjesmu 'You Must Love Me' iz filma, također je uživo i nastupala. Pjesma je osvojila nagradu za istu nominaciju na Zlatnom Globusu, te je Madonna osvojila nagradu za najbolju žensku ulogu.

02.09.2007. · Ostavi komentar (23) · Isprintaj · #

Europe Music Awards 2007

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Europe Music Awards 2007, Madonna se nalazi na dvije liste nominacija 'Best Solo' i 'International Act' pored mnogih drugih, a vaši glasovi će odlučiti koji od njih pet će biti nominiran za ovogodišnji EMA 2007. Rezultati će biti objavljeni krajem rujna, a dodjela nagrada će se održati u Munchenu 1. studenog. Snoop Dogg je odabran za voditelja, a svoj dolazak su već najavili Foo Fighters i Mika.

Best Solo
http://ema.mtv.es/voteNow#/solo/

International Act
http://ema.mtv.es/voteNow#/inter-act/



Madonna snimila duet sa Mikom!

Madonna je snimila duet sa britanskim pjevačem Mikom za svoj novi album, a radi se o odličnoj electro pop pjesmi!

01.09.2007. · Ostavi komentar (9) · Isprintaj · #