Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Iznenađenje za Guya

Iako u prosincu ove godine proslavljaju, prema nekima kritičnu sedmu godinu braka, izgleda da par Ritchie nastoji održati strast i pomalo začiniti svoj seksualni život. Pri izlasku iz hotela 'Claridges' u Londonu, na dan Guyevog rođendana, posebnu pažnju je privukla sex igračka, zvana 'Purple Penetrator', koju je Madonna nosila u ruci. Smiješak na njenom licu kao i prozirna vrećica pokazuje da je još jednom dobila medijsku pažnju kakvu je očekivala.



Obrada 'La Isla Bonite'

Dvojica haredi muzičara iz Bnei Braka, obradila su Madonninu 'La Isla Bonitu', kao i 'In da Club' 50 Centa koje se mogu naći na njihovom novom albumu. Album koji je nazvan 'Rap in Yiddish', snimljen u Americi, izazvao je veliku prašinu u Izraelu. Naime, tamošnji se rabini ne slažu sa psovkama koje su upotrijebljene u pjesmama. Unatoč tome, albumi se jako dobro prodaju u Americi, dok u Izraelu vjerski poglavari pozivaju na bojkot i zabranu prodaje u njihovoj državi. Izraelske novine su se raspisale o Madonninom dolasku u tu zemlju, a kako će na njen dolazak reagirati već uznemireni rabini, možete samo pogađati.

Nezvanična premijera pjesme 'Candy Shop'

Njujorški pop DJ Steve Sidewalk namjerava ove nedjelje u klubu 'Porky' u NY premijerno pustiti Madonnin još neobjavljeni singl 'Candy shop'. Singl će se pustiti za vrijeme Hot Mess partyja koji se u ovom klubu održava svakog tjedna. "Osoba koja mi je dala ovu pjesmu je rekla da još nigdje nije puštana, tako da će ovo biti svjetska premijera 'Candy shopa' u klubovima". - izjavio je Steve.

Post je objavljen 11.09.2007. u 23:54 sati.