Madonna upoznala izraelskog predsjednika

Madonna je od svog dolaska u Izrael dane provodila na plaži, na molitvenim okupljanjima, u druženju sa prijateljima koji su došli u Tel Aviv, među kojima su Demi Moore i Ashton Kutcher koji su se čitavo vrijeme družili sa svima, potpisivali autograme, fotografirali se ...
Za razliku od njih, Madonna i Guy su bili prilično povučeni i objedovali su sami, u posebnoj prostoriji. Nisu došli sa djecom kao što su engleski mediji pisali. U petak navečer su imali veliki party u hotelu u kojem su odsjeli, a došle su i neke poznate ličnosti iz Izraela. Madonna je jučer posjetila Shimona Peresa, predsjednika Izraela i dobitnika Nobelove nagrade. Prije nego što ga je posjetila, Madonna mu je poslala pismo u kojem je izrazila želju da ga upozna, jer mu se jako divi. On joj je odgovorio da sačeka zalazak sunca, ali da ona dođe u njegov dom u Jerusalemu. Tako je Madonna sa suprugom krenula u 21 h po lokalnom vremenu, te su se kod predsjednika zadržali oko sat i pol. Madonna je rekla predsjedniku : "Nisam htjela napustiti Izrael dok vas nisam upoznala."
Razgovarali su o Novoj godini, dječjem obrazovanju i muzici. Kraljica popa je obećala da će u svoj novi album uvrstiti jednu pjesmu o miru. "Još uvijek ne mogu vjerovati da sam imala čast ući u Novu godinu sa predsjednikom Izraela, Shimonom Peresom, osobom kojoj se izuzetno divim ."- rekla je Madonna. Također mu je rekla da joj je to druga posjeta Izraelu i pitala ga o prošlosti Izraela. Predsjednik joj je pričao o putovanju starih židova koji su nakon holokausta ponovno obnovili Izrael. Madonna mu se zahvalila i rekla da joj je upoznavanje s njim bilo ostvarenje sna.
Za kraj joj je poklonio zlatnu Bibliju sa posvetom koju je dizajnirao izraelski umjetnik Ya’acov Agam, a ona njemu knjigu 'Book of splendor ' sa posvetom : Shimonu Peresu, čovjeku kojeg volim i kojem se divim .


-Madonna sa suprugom Guyem u društvu izraelskog predsjednika




-Madonna napušta Jeruzalem








Ovdje pogledajte CNN - ove vijesti o Madonninoj posjeti Izraelu



16.09.2007. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #