Odlazak u grad Tzfat

Prema izraelskim medijima, Madonna će sa svojom obitelji idućeg mjeseca proslaviti židovski blagdan Rosh Hashana u izraelskom gradu Tzfat. Madonna će otputovati u Izrael sa svojim suprugom i troje djece a pridružit će im se Demmi Moore i Ashton Kutcher kao i modna dizajnerica Donna Karan. 3,000 studenata iz Kabalah Centra u Los Angelesu će također otputovati u Izrael. Priča se kako će Madonna kupiti kuću u Rosh Pini, dijelu grada Tzfata.

Arianne za novi Madonnin imidž

Modna dizajnerica i stilistica Arianne Philips će i ovog puta kreirati imidž za Madonnin novi album. Arianne sa Madonnom radi već duže vrijeme, a posljednji put je osmislila outfite za njene spotove 'Hung Up' i 'Sorry'.


















Fan artworks

Fanovi su se i ovog puta poigrali sa photoshopom i napravili omote za Madonnin novi album.



Made by ImSoDifferent:

31.08.2007. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Madonna ubrizgavala injekcije glumcima?

Madonnin suprug Guy Ritchie ovih dana režira u Londonu novi film 'RocknRolla', pa Madonna često dođe na snimanje filma. Prema časopisu Mirror, u posljednje vrijeme, Guy se žalio supruzi kako je njegovu ekipu iz filma zahvatio virus gripe, te da zbog toga mora odgađati snimanje. Tu je Madonna preuzela stvar u svoje ruke.
Kako piše naveden časopis, otvorila je prtljažnik svog Range Rovera i izvadila vitaminske injekcije vitamina B12 koje koristi ona i njeni plesači. U trenutku kada je ubrizgavala injekciju glumcu Geraldu Butleru, glumac Tom Hardy je to vidio i ostao zaprepašten, pogotovo kada je vidio da mu to ubrizgava u gornji dio stražnjice.

Tom Hardy je izjavio: "Kada smo bili na pauzi, pošto je znao da sam veliki Madonnin obožavatelj, Guy me upitao da li se želim s njom upoznati. Da budem iskren, to što sam vidio me je najviše šokiralo u mom životu do sada. Madonna je sjedila u Range Roveru i ubrizgivala injekciju Gerald Butleru, vjerujte mi! Bio sam šokiran, samo sam stajao, nisam mogao otvoriti vrata i gledati to. Znam da bi bila odlična stvar upoznati Madonnu, kao da si upoznao Elvisa, ali da ubrizgava injekciju nekom glumcu je najmanje što sam mogao očekivati. Bila je smirena, nije bila iznenađena što to netko gleda. Dok mu je ubrizgavala, pričala je samnom, govorila mi je o knjigama koje trebam da pročitam. Svidjela mi se kao osoba, zanimljiva je."

30.08.2007. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Glasine oko prvog singla, nastupa VMA...

Prema MTV Germany, prvi singl sa Madonninog novog albuma će biti 'Candy Shop', r'n'b pjesma koju je producirao Pharell Williams, i nastupati će na Video Music Awards 9. rujna. Reuters je također potvrdio njen nastup na toj dodjeli nagrada kao i njenu posjetu u Izrael za vrijeme židovskih blagdana.

Što se tiče rada Pharrella Williamsa za Madonnin novi album, Pharrell se nije baš namučio oko novih pjesama. Kao što znate sa ovog bloga, Pharrell je producirao Madonninu pjesmu 'Hey You' ali većinu teksta je uzeo od Madonnine neobjavljene pjesme 'Keep The Trance'. Također pjesma 'The Beat Goes On' je nastala za vrijeme snimanja albuma 'Confessions On A Dance Floor', a Pharrell ju je samo obradio u r'n'b beat i sa Madonnom izmjenio jedan dio teksta.

Socijalni radnik iz Malavija u posjetu Madonni

Večernji list: Socijalni radnik iz Malavija Penstone Kilembe dobio je zeleno svjetlo za posjet Londonu, gdje će u domu pjevačice Madonne procijeniti brinu li se na prikladan način ona i njezin suprug za dječačića iz te afričke države, kojega bi željeli trajno posvojiti, prenijeli su britanski mediji. Kilembe je novinarima kazao kako je vlada razmotrila raniju odluku koja je onemogućavala njegov posjet domu u kojemu se nalazi dječak Daivd Banda, odobrivši mu da u posjet pop-zvijezdi otputuje 4. rujna te da u njezinu domu ostane dva tjedna i na licu mjesta se uvjeri brine li se obitelj za dobro djeteta na prikladan način.

Kilembe je kazao kako je pjevačica izjavila da se "raduje njegovu posjetu 4. rujna, jer to znači da proces usvajanja", koji je pokrenula, "nije spriječen ni obustavljen". On je također rekao kako je odluka koju je ranije izdala malavska ministrica za napredak prava žena i djece, Kate Kainja, a odnosila se na zabranu Kilembeova posjeta domu Madonne i Guya Richieja, zamalo ugrozila cijeli proces. Početkom kolovoza Kilembe je čak izvijestio kako je obaviješten da postoji mogućnost da se dijete vrati natrag u Malavi. No, ministrica Kainja u jednim je novinama objasnila kako je Kilembe previše osobno shvatio cijeli slučaj te da su istu zadaću mogli obaviti i drugi socijalni radnici. Na kraju su oboje priznali da je došlo do "nesporazuma koji su razriješeni" te su obavijestili javnost kako je pjevačica spremna za Kilembeov posjet njezinu domu u Britaniji.

Visoki sud Malavija konačnu odluku o tomu može li pjevačica usvojiti dječaka Davida Bandu, državljanina Malavija, donijet će na temelju Kilembeova izvješća koji će tijekom boravka u Madonninu domu u Britaniji ocijeniti brine li se bračni par Richie o dječaku na odgovarajući način.

U listopadu prošle godine, Madonna je dobila odobrenje za 18-mjesečnu, privremenu brigu o Davidu.

London pics

Mali David sa dadiljom, 27.08.

29.08.2007. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

25 najvećih skandala od 1982.

'Entertainment Weekly' je objavio listu od 25 najvećih skandala od 1982. Kraljica skandala, Madonna, se nalazi na posljednjem mjestu što je pomalo iznenađujuće poznavajući njene skandale koji su uzdrmali svijet. Sa nastupom 'Like A Virgin' sa Blond Ambition turneje je zauzela 25. mjesto.

http://www.ew.com/ew/article/0,,20053226_25,00.html

Madonna je izvodila tu pjesmu na velikom crvenom krevetu a pored njega su plesali dva plesača sa šiljastim grudnjacima, a Madonna tijekom izvedbe je masturbirala po krevetu i dodirivala donji intimni dio tijela. Kanadska policija je prijetila Madonni da će je uhapsiti zbog takvog nastupa, opisujući ga nehumanim i vulgarnim, govorili su joj da mora promijeniti show. Madonna nije nikako htjela promijeniti svoj show, a nakon što su je završio nastup, izjavili su da nisu vidjeli ništa pogrešno u njemu.

1. NIPPLEGATE
2. MEL(T) DOWN
3. SINÉAD RIPS INTO POPE
4. HUGH GRANT'S DIVINE DRIVE-BY
5. MICHAEL JACKSON DANGLES BABY
6. WOODY ALLEN MARRIES SOON-YI
7. DIXIE CHICKS DIS BUSH — COUNTRY GOES CRAZY
8. BRITNEY'S BIZARRE BUZZ CUT
9. BRAD - JEN + ANGIE = BRANGELINA
10. MARIAH TEETERS ONTO TRL
11. TOM TAKES ON PSYCHIATRY
12. ISAIAH MOUTHS OFF — SHOOTS SELF IN FOOT
13. MILLI VANILLI LIP-SYNCH LIE EXPOSED
14. MICHAEL RICHARDS' RACIST RANT
15. LINDSAY'S CAR-CHASE CHAOS
16. DON IMUS FOULS OUT
17. PORNO FOR PEE-WEE
18. ROSEANNE'S STAR-MANGLED NATIONAL ANTHEM
19. ROSIE QUITS THE VIEW
20. COURTNEY LOVE'S BABY SHOCKER
21. ROB LOWE: SEX-TAPE PIONEER
22. O.J.'S FAKE TELL-ALL GOES BUST
23. KATE MOSS LOSES GIGS OVER DRUG DRAMA
24. WHITNEY HOUSTON WASTES AWAY

25. MADONNA PUSHES HER OWN BUTTONS

Like A Virgin (Blond Ambition): http://www.youtube.com/watch?v=iyz67etGofw


28.08.2007. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #

Bad girls gone good

Američki časopis 'In Touch' je objavio listu poznatih ženskih ličnosti koje su promijenile svoj imidž iz zločestog u pristojan. Madonna se nalazi na samom vrhu a iza nje su Drew Barrymore i Mary J . Blige.

1. Madonna
2. Drew Barrymore
3. Mary J . Blige
4. Fergie
5. Christina Aguilera



Sweet candy

Prema neslužbenim informacijama, Madonnin album će izaći izaći 17.11. a zvat će se 'Sweet Candy'. Prvi singl će biti 'The Beat Goes On'.

27.08.2007. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #

Madonna se vraća u Izrael

Index Hr: Nakon tri godine, Madonna se ove jeseni vraća u Izrael u kojem će, s brojnim drugim slavnim osobama i vjerskim učiteljima sudjelovati na velikoj "kabala turneji", a obitelj će joj se, piše Celeb TV, pridružiti na velikoj proslavi židovskih blagdana Roš Hašane i Yom Kippura.



Demi Moore, Ashton Kutcher i Donna Karan samo su neki od svjetskih celebrityja koji će se Madonni i njezinoj obitelji pridružiti na proslavi židovskih praznika u Jeruzalemu. U Izraelu pop kraljica nije bila četiri godine pa se, pišu američki mediji, veseli što će posjetiti stare prijatelje i proslaviti s njima velike židovske blagdane Roš Hašanu i Yom Kippur.

Poznate osobe tamo će sudjelovati i na svojevrsnoj "kabala turneji", promičući vrijednosti vjere koja posljednjih godina bilježi porast broja vjernika, kao i prostora kojeg, zahvaljujući zvijezdama koje ju promoviraju, zauzima u medijima. U druženju s Madonnom kabalu su prihvatili Britney Spears, Gwyneth Paltrow i druge holivudske zvijezde, pa joj je ta vjerska zajednica u Izraelu svojedobno dala i veliko priznanje.

Prošli Madonnin posjet tamošnjim svetištima obilježile su velike gužve fotografa, zbog kojih se pjevačica, ali i ostali vjernici "nisu mogli usredotočiti na molitvu", pa organizatori susreta i turneje ovog puta najavljuju neke promjene. "Mjere osiguranja ovaj će put biti veće. Poznati gosti prošlog su puta bili iznervirani pa smo odlučili nešto i poduzeti", izjavio je Asaf Levi, glasnogovornik vjerske zajednice kabale.


Novi Candy klip

Izašao je klip pjesme 'Candy' na kojem se čuje samo instrumentala jednog dijela (koji se ponavlja više puta).

- http://rapidshare.com/files/51296434/Candy_Shop_Instrumental_Beats

- http://download.yousendit.com/31C2767D6B1F50E4

- http://download.yousendit.com/6258EB0741FF156F


Novi radovi fanova

Fanovi su se poigrali sa photoshopom i napravili Madonnin imidž za novi album u stilu pjesama 'The Beat Goes On' i 'Candy'.


26.08.2007. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #

Sticky and sweet!

Izašao je novi klip pjesme 'Candy' od 17 sekundi. Madonna tu pjesmu pjeva sa Pharrellom Williamsom.

Download: http://www.zshare.net/audio/330245897bf99d/

St-St-St-Sticky and Sweet {Dance Dance Dance} [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
St-Sticky and Sweet {Dance Dance Dance} [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet [My Sugar is Raw]
Sticky and Sweet {Dance Dance Dance} [My Sugar is Raw]

'The Beat Goes On' bolji zvuk: http://www.sendspace.com/file/zu0ra5

Omot novog albuma?

Prema jednim izvorima, ovako izgleda omot Madonninog nadolazećeg albuma:


Madonnin obožavatelj Rob napravio je pomoću photoshopa Madonnin izgled za novi album.

25.08.2007. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Madonna prodala Maverick Records

Prema mnogim medijima, Madonna je prodala Warner Bros.-u svoju izdavačku kuću Maverick Records koju je vodila dvanaest godina. Madonna i njen menadžer Guy Oseary su bili vlasnici 60% Maverick tvrtke, a Warner Bros. 40%. Mnoge poznate zvijezde kao Alanis Morissette ili The Prodigy su izdavale albume za Maverick Records.

Nakon što Madonna izda novi album i treću kompilaciju hitova za Warner Bros., preći će u Live Nation koji joj nude 100 milijuna dolara.

Tri Madonnina nova izdanja u listopadu!

Warner Bros. na svojoj službenoj stranici je objavio listu albuma koji će izaći u listopadu.

Na listi se nalaze tri Madonnina nova izdanja - 'Best Of Remixes' a moguće je i da se radi o Box Setu (povodom 25 godina na muzičkoj sceni) i trećoj kompilaciji hitova.

MADONNA "TBD" (2 CD) 2 289404 WB (kompilacija)

MADONNA "TBD" (2 CD + MVI) 9 289468 WB (Box Set)

MADONNA Best Of Remixes 2 231356 WB


['TBD' znači da nije sigurno da će izaći kad je planirano i da je još bez naziva izdanja, a 'MVI' znači da se radi o glazbenim spotovima.]

24.08.2007. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Too good to be true...

Nedavno je objavljena lista nastupa za ovogodišnju dodjelu nagrada Video Music Awards. Timbaland, jedan od producenata Madonninog novog albuma, se nalazi na listi pored Amy Winehouse, Kanye Westa i ostalih. Prema MTV-u, Timbaland je izjavio da će prisutne iznenaditi neočekivanim duetima, a sigurno se radi o Madonni. Kako su objavili Entertainment Tonight Canada i Access Hollywood, Madonna bi trebala nastupati sa Justinom i Timbalandom.

Justin Timberlake je dao intervju za Access Hollywood i rekao kako nije točno da će nastupati sa Madonnom, tako da je moguće da će nastupati samo sa Timbalandom. Video Music Awards će se održati 9. rujna u Las Vegasu.

Access Hollywood intervju
- Da li ćeš nastupati sa Madonnom na VMA?
Justin: Ne, nećemo nastupati.

- Što misliš kako je došlo do tih glasina?
Justin: Vjerojatno zbog toga što Timbaland i ja radimo na njenom novom albumu.

- Kako je raditi sa jednom ikonom? Postoji samo jedna Madonna.
Justin: Istina je, postoji samo jedna Madonna. Još uvijek ne mogu vjerovati da radimo zajedno. Kad smo došli u studiju, počeo sam zuriti u nju, postao sam manijak sa čudnim pogledima.

Sa druge strane, Madonnina glasnogovornica je opovrgnula priče da će Madonna proslaviti svoj 50. rođendan u njujorškom Central Parku tijekom svoje turneje. "Madonna neće nastupati u Central Parku tijekom svoje turneje. Madonna ovih dana, pored albuma, radi na dokumentarcu o svom putovanju u državi Malawi. Na novom albumu surađuje sa Justinom Timberlakeom, Timbalandom i Pharrellom." - govori Liz.


Swept Away večeras na HRT 1

Večeras na HRT 1 u 22:40 možete pogledati Madonnin film 'Swept Away' iz 2002. kojeg je režirao njen suprug Guy Ritchie.

Swept Away - Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=GK4MA9PNj2o

Ljetni hit: Valovi sudbine, britansko-talijanski film
(SWEPT AWAY, 2002.)

Romantična komedija. Arogantna i razmažena Amerikanka Amber Leighton (Madonna) nije nimalo oduševljena odlukom svog supruga, bogatog Anthonyja "Tonyja" Leightona (B. Greenwood), da u društvu nekoliko prijatelja luksuznom jahtom krenu na krstarenje od Grčke do Italije. Unatoč nazočnosti starih prijateljica Debi (E. Banks) i Marine (J. Tripplehorn) te njihovih supruga Todda (M. Beattie) i Michaela (D. Thornton), nezadovoljna Amber zna da će se na krstarenju dosađivati. Nakon što joj duga sunčanja i trač partije s Debi i Marinom ubrzo postanu zamorni, Amber novu zabavu pronađe u maltertiranju posade broda predvođene susretljivim kapetanom (Y. Voyagis). Uz neprekidne prigovare kapetanovim pomoćnicima, neočekivano zadovoljstvo otkrije u otresanju na zgodnog, no pomalo grubog i sirovog mornara Giuseppea "Peppea" Esposita (A. Giannini). Amber poželi kratku vožnju čamcem, kojim upravlja Peppe. Međutim, ne slute da će im se motor ubrzo pokvariti, te da će se naći na pučini prepušteni na milost i nemilost moru...
Atraktivna, nepretenciozna, pitka i lako gledljiva pustolovna romantična komedija darovitog Guya Ritchieja (Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške, Zdrpi i briši, Revolver) uspio je prepravak popularnog i donekle kontroverznog filma "Travolti da un inselito destino nell´ azzurro mare d´agosto" glasovite talijanske filmašice Line Wertmüller (Mimi metalac, Pasqualino ljepotan) iz 1974. godine. Prihvativši se prilagodbe davnog hita, Guy Ritchie se nije odlučio na osuvremenjivanje predloška. Štoviše, njegov scenarij vjerno slijedi priču djela Line Wertmüller, a uz to što je glavnu ulogu povjerio svojoj supruzi, slavnoj pop zvijezdi Madonni (Dick Tracy, Sjene i magla, Njezino je tijelo dokaz, Dim u lice, Četiri sobe, Umri drugi dan, Arthur u zemlji Minimoya), dobitnici Zlatnog globusa 1997. godine za nastup u mjuziklu "Evita" Alana Parkera, Ritchie je za njezinog partnera odabrao markantnog A. Gianninija (Sinbad: Legenda sedam mora, Oceanovih 12), sina glasovitog Giancarla Gianninija (Lili Marleen, Noćno sunce, Mimic, Hannibal, Tjelesna straža, Casino Royale), glumca koji je u izvornom filmu tumačio identičnu ulogu. U sporednim ulogama su B. Greenwood (Divlja orhideja, Putnik 57, Exotica, Dvostruka opasnost, Ratna pravila, 13 dana, Jezgra, Ja robot, Biti Julia, Capote, Dejŕ vu) i privlačna J. Tripplehorn (Tvrtka, Vodeni svijet, Volim, ne volim, Gore ne može, Za njegove plave oči), najzapaženija po ulozi u kultnom erotskom trileru "Sirove strasti" Paula Verhoevena.

Trajanje: 86 min.
Uloge: Madonna, Adriano Giannini, Bruce Greenwood, Jeanne Tripplehorn, Elizabeth Banks, David Thornton, Michael Beattie, Yorgo Voyagis, Patrizio Rispo, George Yiasoumi
Scenarij: Guy Ritchie (prema izvornom scenariju i filmu Line Wertmüller)
Redatelj: Guy Ritchie

23.08.2007. · Ostavi komentar (9) · Isprintaj · #

The Beat Goes On - skinite cijelu pjesmu!

Na ovim linkovima možete skinuti cijelu Madonninu novu pjesmu 'The Beat Goes On'! 'The Beat Goes On' je zapravo duet sa Pharrellom Williamsom. Uživajte!
- http://rs177.rapidshare.com/files/50564810/the_beat_goes_on
- http://www.sendspace.com/file/3t475d

Slika sa proslave Madonninog rođendana

Madonnin službeni fan klub 'ICON' je objavio sliku sa Madonninog partya za njen 49. rođendan.


*Zbog problema na Blog.Hr-u usporeno je objavljivanje postova.

22.08.2007. · Ostavi komentar (9) · Isprintaj · #

Sing my sister!

Danas je izašao klip od 2:50 min pjesme 'Sing' koju Annie Lennox pjeva sa 23 ženska izvođača. U ovom klipu se čuju samo Annie i Madonna (druga strofa).

Download: http://rs211.rapidshare.com/files/50314396/SING

Tri nova naziva pjesama

Izašla su šest naziva pjesama koje bi se trebale naći na Madonninom novom albumu. Pjesme 'The Beat Goes On', 'La La' i 'Candy' su potvrđene od strane producenata i klipova.

- The Beat Goes On
- L S D
- Candy
- Still Doin' It
- La La
- Keep My Love (part one)

*Ne zaboravite glasati na novoj anketi!

21.08.2007. · Ostavi komentar (15) · Isprintaj · #

Madonna napušta Warner Bros.

Madonna razmišlja o napuštanju Warner Bros., izdavačke kuće s kojom je radila niz godina i preseljenju u Live Nation. Smatra se da bi za taj transfer dobila 100 milijuna dolara (50.5 mil funti). Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg je izjavila za FOX News: "Madonna će sigurno izdati novi studijski album ove ili iduće godine za Warner Bros., također i novu kompilaciju hitova nakon što izda studijski album. Madonna donosi pametne odluke, njeni menadžeri su u pregovorima o preseljenju u drugu izdavačku kuću."

The Beat Goes On - klip!

Na ovom linku (ispod birate koji će te link) možete skinuti klip Madonnine nove pjesme 'The Beat Goes On' koju pjeva sa Pharrellom Williamsom.

Always the bride's maid, never the bride
Two steps behind, you've got too much pride
Always supporting, never the star
Get it together, cause the beat goes on

On and on


Rezultati ankete

Što mislite o Madonninom izboru r'n'b glazbe za novi album?
- Super! 39% (39 glasova)
- Nije loša ta ideja 14% (14 glasova)
- Taj zvuk nije za Madonnu 24% (24 glasa)
- Grozno 23% (23 glasa)

20.08.2007. · Ostavi komentar (14) · Isprintaj · #

Najneuvjerljivije odglumljen ljubavni par

BBC News je objavio rezultate ankete za najneuvjerljivije odglumljen ljubavni par koju su postavili najveći filmski web portali. Madonna sa svojim ljubavnikom Adrianom Gianninom u poznatom fijasku 'Swept Away' se nalazi na 4. mjestu.

1. Natalie Portman & Hayden Christensen (Star Wars)
2. Ben Affleck & Jennifer Lopez (Gigli)
3. Keira Knightley & Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean)
4. Madonna & Adriano Giannini (Swept Away)
5. Catherine Zeta Jones & Sir Sean Connery (Entrapment)
6. Hugh Grant & Andie MacDowell (Four Weddings and a Funeral)
7. Ben Affleck & Kate Beckinsale (Pearl Harbor)
8. Tom Cruise & Nicole Kidman (Eyes Wide Shut)
9. Heath Ledger & Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain)
10. Leonardo DiCaprio & Kate Winslet (Titanic)

'Swept Away' možete pogledati idućeg tjedna u četvrtak na HRT 1 u 22:55.



Swizz Beatz zaista radi sa Madge?

Kao što znate iz prošlih postova, mediji su spominjali popularnog producenta Swizz Beatza kao jednog od producenata Madonninog novog albuma. NewYork Post je objavio članak da Swizz Beatz radi sa Madonnom na njenom novom albumu, kao i sa Usherom, Chris Brownom, Cassidy, Britney Spears i Mariahom Carey.

19.08.2007. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Madonna već snima novi spot?

Prema časopisu 'The Sun-Herald', paparazzi su ugledali Madonnu kako snima video za svoj novi singl u New Yorku, točnije na Manhattnu.

Gogol Bordello o Madonni

Tommy T, član ciganskog folk benda Gogol Bordello je dao intervju za portugalsku web stranicu 'Sapo' tijekom nastupa benda u toj državi. U intervjuu je govorio ponajviše o suradnji sa Madonnom. Gogol Bordello su sa Madonnom nastupili na koncertu 'Live Earth' ove godine.

- Kako se desila suradnja sa Madonnom za koncert 'Live Earth'?
Madonna je naša obožavateljica već neko vrijeme, čuli smo od naših prijatelja da nas obožava i da joj se sviđa naša glazba. Kada je započela pripreme za film 'Fitlh And Wisdom', htjela je da Eugene, član našeg benda, glumi u njenom filmu. Tako da je odmah došla u kontakt sa nama, i Eugeneu se svidjela ideja filma i scenarij. Zapravo, cijeli je bend u filmu, ali Eugene je glavni glumac. Što se tiče 'Live Earth', to se desilo samo od sebe. Kad nas je pitala da li želimo da sa njom nastupamo, odmah smo pristali.

- Kako reagiraš na priče medija da ste ispod Madonninog nivao, da dolazite sa drugog svijeta?
Kao što sam rekao, ta suradnja se desila sama od sebe. Znali smo dobro da radimo sa najkomercijalnijom zvijezdom. Rekao bi da nismo toliko različiti, iako je Madonna najveća zvijezda, zajedno volimo umjetnost i mnogo drugih stvari. Jako dobro smo surađivali, nismo osjećali nikakvu napestost niti neugodnost. Kod Madonne me je jako iznenadilo što je htjela pjevati na ciganskom jeziku, što prije nismo vidjeli, iznenadila nas je. Jako poštujemo Madonnu, ovaj posao već radi jako dugo. Svo žele biti kao ona, svi je poštuju, pa nam je drago da i ona nas poštuje.

18.08.2007. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #

Proslava Madonninog 49. rođendana

Prema britanskog tabloidu 'The Sun', Madonna je jučer proslavila svoj 49. rođendan na svom imanju Wiltshire-u. Pozvala je oko dvadeset najbližih prijatelja među kojima su bili Brad Pitt, Gwyneth Paltrow, Stella McCartney i ostali. Madonna je iznenadila prisutne showom koji su priredili jahači maskirani u srednjovjekovne kostime i izvodili viteške borbe na spomenutom imanju. Bend ciganske muzike Gogol Bordello su zabavljali goste na partyu.

Zvijezde obradile Madonnine #1 hitove

Povodom 40 godina postojanja, britanska radio stanica 'BBC Radio 1' će izdati album sa obradama najvećih svjetskih hitova. Na albumu će se naći 40 najnovijih obrada pjesama koje su otpjevale poznate zvijezde, a album izlazi 1. listopada. Natasha Bedingfield je obradila za ovaj album Madonnin hit 'Ray Of Light' a Groove Armada njenu predivnu baladu 'Crazy For You'. Album pod nazivom 'Radio 1. Established 1967' će sadržavati i obrade koje su uradili Hard-Fi, Kylie Minogue, Franz Ferdinand, Foo Fighters, Keane, Amy Winehouse i drugi.



01 Kaiser Chiefs: “Flowers in the Rain” [The Move; 1967]
02 The Fratellis: “All Along the Watchtower” [The Jimi Hendrix Experience; 1968]
03 Amy Winehouse: “Cupid” [Johnny Nash; 1969]
04 Robbie Williams: “Lola” [The Kinks; 1970]
05 The Streets: “Your Song” [Elton John; 1971]
06 Sugababes: “Betcha by Golly Wow” [The Stylistics; 1972]
07 The Feeling: “You’re So Vain” [Carly Simon; 1973]
08 Foo Fighters: “Band on the Run” [Wings; 1974]
09 Kylie: “Love Is the Drug” [Roxy Music; 1975]
10 KT Tunstall: “Let’s Stick Together” [Bryan Ferry; 1976]
11 Franz Ferdinand: “Sound and Vision” [David Bowie; 1977]
12 The Raconteurs: “Teenage Kicks” [The Undertones; 1978]
13 Mika: “Can’t Stand Losing You” [The Police; 1979]
14 Kasabian: “Too Much Too Young” [The Specials; 1980]
15 Keane: “Under Pressure” [Queen & David Bowie; 1981]
16 McFly: “Town Called Malice” [The Jam; 1982]
17 James Morrison: “Come Back and Stay” [Paul Young; 1983]
18 The Gossip: “Careless Whisper” [George Michael; 1984]
19 The Pigeon Detectives: “The Power of Love” [Huey Lewis & the News; 1985]
20 Lily Allen: “Don’t Get Me Wrong” [The Pretenders; 1986]
21 Stereophonics: “You Sexy Thing” [Hot Chocolate; 1987]
22 Mutya Buena: “Fast Car” [Tracy Chapman; 1988]
23 Editors: “Lullaby” [The Cure; 1989]
24 Razorlight: “Englishman in New York” [Sting; 1990]
25 Groove Armada: “Crazy for You” [Madonna; 1991]
26 Paolo Nutini: “It Must Be Love” [Madness; 1992]
27 The Kooks: “All That She Wants” [Ace of Base; 1993]
28 Mark Ronson: “You’re All I Need to Get By” [Mary J. Blige; 1994]
29 Calvin Harris: “Stillness in Time” [Jamiroquai; 1995]
30 Klaxons: “No Diggity” [Blackstreet; 1996]
31 Just Jack: “Lovefool” [The Cardigans; 1997]
32 Natasha Bedingfield: “Ray of Light” [Madonna; 1998]
33 The Twang: “Drinking in L.A.” [Bran Van 3000; 1999]
34 The Fray: “The Great Beyond” [R.E.M.; 2000]
35 Girls Aloud: “Teenage Dirtbag” [Wheatus; 2001]
36 Maxďmo Park: “Like I Love You” [Justin Timberlake; 2002]
37 The View: “Don’t Look Back Into the Sun” [The Libertines; 2003]
38 Hard-Fi: “Toxic” [Britney Spears; 2004]
39 The Enemy: “Father & Son” [Yusuf & Ronan Keating; 2005]
40 Corinne Bailey Rae: “Steady, As She Goes” [The Raconteurs; 2006]

Get ready to dance and sing!

Madonnina službena web stranica Madonna.com osim što je čestitala Madonni rođendan, objavila je da će fanovi narednih 12 mjeseci vidjeti nove i odlične Madonnine projekte i da se spremimo za pjevanje i ludo plesanje!

17.08.2007. · Ostavi komentar (28) · Isprintaj · #

Happy birthday by Iconers

Kao što znate u prošlim postovima, članovi Madonninog fan kluba 'ICON' su mogli snimiti video čestitku i poslati 'ICON-u' za njen 49. rođendan kojeg danas slavi. 'ICON' je upravo objavio video sa nekim porukama fanova koji su kroz ples, imitiranje njenog imidža, pjevanjem čestitali joj 49. rođendan.

Čestitka 'ICON' članova: http://www.dailymotion.com/video/x2rtum_icon-madonna-49th-birthday_fun


16.08.2007. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Sretan rođendan Madonna!

Kraljica popa, koja je ove godine proslavila 25 godina na glazbenoj sceni, danas slavi svoj 49. rođendan! Madonni želim sve najljepše, dobar provod za rođendan i puno uspjeha u daljnjem radu! We love you starfucker! Thank you for the music!


16.08.2007. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #

Trenuci koji su zauvijek promijenili svjetsku glazbenu scenu

Časopis 'USA Today' objavio je listu najvažnijih momenata/glazbenika koji su zauvijek promijenili svjetsku glazbenu scenu u zadnjih 25 godina. Koncert 'Live Aid' na kojem je Madonna nastupala nalazi se na 1. mjestu a njen album 'Like A Prayer' na 8.

1. Live Aid (1985.)
Najveća koncertna manifestacija dobrotvornog karaktera Live Aid, koja se 1985. godine počela održavati, svoj početak obilježila je koncertima u Londonu i Philadelphiji. Oko 1,5 milijardi TV gledalaca pratilo je ovaj glazbeni spektakl, a tada je za Etiopiju prikupljeno 245 miliona dolara. Organizator i idejni tvorac Live Aida je Bob Geldof. Na prvom Live Aidu nastupili su Paul McCartney, grupa Queen, Madonna, U2 i mnogi drugi.

2. Veliki uspjeh Michaela Jacksona (1983.)
3. Radiohead (1997.)
4. 'N Sync (2000.)
5. Whitney Houston (1985.)
6. CD ( 1983.)
7. Eminem (1999.)
8. Like a Prayer (1989.)
1989. Madonna je izdala svoj šesti album pod nazivom 'Like A Prayer'. Na ovom albumu Madonna prvi put piše o osobnim temama, počinje razvijati svoje tekstualne ideje koje su dotad bile tek osobna promišljanja. "Željela sam da album progovori o mislima koje su me zaokupljale. Bilo je to kompleksno doba moga života." Sa ovim albumom, kritičari su je hvalili i počeli je doživljavati kao pravu ozbiljnu umjetnicu. Sa producentima Patrik Leonardom i Stevenom Brayom stvorila je najveće hitove za koje je snimila skupocjene spotove 'Like A Prayer' - jedan od najvećih klasika ikada popraćen sa skandalioznim spotom, 'Express Yourself' - drugi najskuplji spot ikada, Madonna u pjesmi poziva žene da ustanu i izraze se te pojačaju samopouzdanje, 'Cherish' - pop pjesma koju su obožavale radio stanice, 'Oh Father' - Madonna pjeva o svom odnosu sa ocem. Na albumu se nalazi i pjesma posvećena njenom bivšem mužu Sean Pennu 'Till Death Do Us Part', 'Keep It Together' će vas podići na noge i naučiti vas što sve pruža obitelj, a 'Spanish Eyes' i pjesma koju je posvetila majci 'Promise To Try' će vas dovesti do suza. 'Like A Prayer' je prodan u 15 milijuna primjeraka širom svijeta, te je imao dvije nominacije za Grammy.

9. American Idol (2002.)
10. Nirvana - Smells Like Teen Spirit (1991.)


15.08.2007. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #

Perfect body

Birajući dijelove tijela poznatih ličnosti na web stranici britanskog tabloida 'The Sun', svaki je posjetitelj mogao kreirati savršeno tijelo po svom izboru. Zanimljivo je kako su se muškarci i žene uglavnom složili oko izgleda. Madonnu je u konkurenciji za "naj ruke" pobijedila Kate Lawler. Rezultate ostalih anketa pogledajte ovdje.

Men
Kate Lawler 46 %
Jennifer Aniston 27 %
Sarah Harding 20 %
Madonna 4 %
Amy Winehouse 3 %

Women
Kate Lawler 50 %
Jennifer Aniston 22 %
Sarah Harding 20 %
Madonna 6 %
Amy Winehouse 2 %






Ugrožen san o posvajanju

Skenirane stranice iz novog broja hrvatskog časopisa 'EXTRA'. Kliknite na slike za veći prikaz.

14.08.2007. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Naziv novog albuma...

Prema neslužbenim informacijama, novi Madonnin album će se zvati 'Odyssey'. Kako vam se sviđa naziv?

Producentina dva filma?

Kako piše na filmskom portalu IMDB, Madonna je jedna od producenata dva američka filma koji bi trebali izaći iduće godine, a radi se o horor-drami 'Digger' i komediji 'This Is America'.

Annie o suradnji sa Madonnom

Annie Lennox je snimila pjesmu 'Sing' sa 23 ženska izvođača uključujući i Madonnu. Na svom myspace-u je odgovarala na pitanja obožavatelja. Jedan obožavatelj ju je upitao da li je bila sa Madonnom u studiju zbog snimanja pjesme 'Sing', Annie je odgovorila: "To nije bilo moguće. Sve pjevačice su mi poslale snimak na kojem su radile kada su imale vremena."

13.08.2007. · Ostavi komentar (9) · Isprintaj · #

Celebrate!

Madonna planira proslaviti svoj 50. rođendan u njujorškom Central Parku tijekom svoje turneje iduće godine kojom će promovisati novi album! U lipnju 2008. će otići na turneju gdje će prvo nastupati po Americi. Moguće je da će taj koncert popratiti američke TV stanice. Jedan od izvora je izjavio: "Jako joj se svidjela ta ideja, bit će to veliki televiziski događaj!"



Ne mogu porediti moje vježbanje sa Madonninim

Sarah Jessica Parker, zvijezda serije 'Sex And The City', je za časopis 'People' razgovarala o hobijima, ishrani i treniranju. U intervjuu je spomenula kako obožava jesti te mrzi vježbati, ali se ipak trudi da svakodnevno vježba kako kilogrami ne bi prevagnuli. "Madonna je najvjerojatnije najdisciplinovanija osoba za koju znam, tako da se moje vježbanje i moj način života ne može ni blizu porediti na njenim. Divim joj se."

12.08.2007. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #

Cijeli tekst pjesme 'The Beat Goes On'

Napokon je izašao cijeli tekst pjesme 'The Beat Goes On' koja će se naći na Madonninom novom albumu koji izlazi u 11. mjesecu. 'The Beat Goes On' je lagana dance pjesma sa ubrzanim tempom sa prizvucima elektro beatova i violina. Madonna ovu pjesmu pjeva u pet različitih tonova glasa, u jednom dijelu samo govori jedan dio teksta.

Madonna featuring Pharell Williams - THE BEAT GOES ON

Here comes the sun
(here comes the sun)
I'm tired of coming undone
(oh, coming undone)
There's been so much darkness
Too much of the time
I think its a sign
(must be a sign)

Here comes the rain
(Here comes the rain)
Wash away all the pain
(wash away the pain)
Coming together, going apart
I want you to stay
(Hope you wanna stay)

Always the bride's maid, never the bride
Two steps behind, you've got too much pride
Always supporting, never the star
Get it together, cause the beat goes on

On and on the beat goes
On and on the beat goes
On and on the beat goes
On and on the beat goes
On and on the beat goes
On and on the beat goes
On and on the beat goes
On and on the beat goes

Here comes my hand...
(here comes your hand)
Take it while you can...
(take it while you can)
Ill throw you some rope
if it will give you hope
want you to understand....
(understand)

Here comes your smile
(here comes your smile)
Hope it stays for awhile
(stays for awhile)
You know its contagious
It might sound outrageous
But I feel so alive...
(feel so alive)

Always the bride's maid, never the bride
Two steps behind, you've got too much pride
Always supporting, never the star
Get it together, cause the beat goes on

On and on the beat goes
On and on the beat goes
On and on the beat goes
On and on the beat goes
On and on the beat goes
On and on the beat goes
On and on the beat goes
On and on the beat goes

I can’t keep waiting for you
I can’t keep waiting [take it down]
Anticipating with you
You keep me Waiting [take it up]
I can’t keep waiting for you
I can’t keep waiting [take it down]
Anticipating with you
You keep me Waiting

Always the bride's maid, never the bride
Two steps behind, you've got too much pride
Always supporting, never the star
Get it together, cause the beat goes on

On and on the beat goes
On and on the beat goes
On and on the beat goes [take it down]
On and on the beat goes
On and on the beat goes [take it up]
On and on the beat goes
On and on the beat goes [take it down]
On and on the beat goes

INSTRUMENTATION

I can’t keep waiting for you
I can’t keep waiting [take it down]
Anticipating with you
You keep me Waiting [take it up]
I can’t keep waiting for you
I can’t keep waiting [take it down]
Anticipating with you

Cause see the beat goes on


Do sada je otkriveno samo tri naziva pjesama sa novog albuma:

1. Candy Shop (feat. Pharell Williams)
2. La La (producirali Timbaland i Justin Timberlake)
3. The Beat Goes On (feat. Pharell Williams)

Happy birthday Rocco!

11. kolovoza 2000., ujutru, tri sata nakon što je mama Madonna stigla u bolnicu, rodio se tatin mezimac Rocco koji danas slavi 7. rođendan. Sretan rođendan Rocco!

11.08.2007. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #

Time goes by so slowly for adoption

Malawijska vlada, koja nadzire proces usvajanja djeteta, navodno, još nema dovoljno informacija i nije spremna dati Davida Bandu Madonni i njenom suprugu Guyu u trajno usvajanje. Malawijske vlasti još pokušavaju utvrditi u kakvu će sredinu poslati dijete. Moraju biti sigurni da će dijete imati normalni život, školovanje, socijalnu i medicinsku zaštitu i ostalo. U detaljnom istraživanju pomoći će im socijalne službe Velike Britanije.













Još jedan dio teksta 'The Beat Goes On'

Izašao je još jedan dio teksta nove Madonnine pjesme 'The Beat Goes On' koja je zapravo duet sa Pharellom Williamsom. 'The Beat Goes On' će se naći na njenom novom albumu, drugi je nazivaju 'It's The Beat' ili 'Partial'.

Here comes your smile
(here comes your smile)
Hope it stays for awhile
(stays for awhile)
You know its contagious
It might sound outrageous
But I feel so alive...
(feel so alive)


Here comes my hand
(here comes your hand)
Take it while you can
(take it while you can)
I'll throw you some rope
If it will give you hope
Want you to understand
(understand)

Here comes the sun
(here comes the sun)
I'm tired of coming undone
(oh, coming undone)
There's been so much darkness
Too much of the time
I think its a sign
(must be a sign)

Here comes the rain
(Here comes the rain)
Wash away all the pain
(wash away the pain)
Coming together, going apart
I want you to stay
(Hope you wanna stay)

Always the bride's maid, never the bride
Two steps behind, you've got too much pride
Always supporting, never the star
Get it together, cause the beat goes on

Sing my sister

Na službenoj web stranici Annie Lennox objavljena je cijela lista pjevačica sa kojima će otpjevati pjesmu 'Sing'.

Anastacia
Angelique Kidjo
Beth Gibbons
Beth Orton
Beverley Knight
Bonnie Raitt
Celine Dion
Dido
Faith Hill
Fergie
Gladys Knight
Isobel Campbell
Joss Stone
KD Lang
KT Tunstall
Madonna
Martha Wainwright
Melissa Etheridge
Pink
Sarah McLachlan
Shakira
Shingai Shoniwa
Sugababes

Radovi fanova

Fanovi su se poigrali sa photoshopom i napravili slike kako bi izgledao omot Madonninog albuma/njen izgled.



10.08.2007. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #

"O moj bože, pjevam sa Madonnom!"

Američki pjevač Justin Timberlake je za MTV otkrio detalje o zvuku novog Madonninog albuma, također je pričao o suradnji sa njom. Madonna je oduševljena radom ovog mladog pjevača i divi se njegovom talentu tako je odlučila da želi sa njim surađivati sa svoj novi album koji će izaći u 11. mjesecu.

Producenti Madonninog novog albuma, Justin Timberlake i Timbaland su producirali velik broj pjesama. Timberlake je izjavio: "Postoji par dueta na njenom novom albumu! Madonna je jako talentirana, pametna, cool osoba i ima čudesan um. Zabavno je raditi sa njom, uvijek mi daje neke savjete. Svakako postoje trenuci kada se sam začudim kao 'O moj bože! Pjevam sa Madonnom!'"



Što se tiče Madonninih tekstova i pjesama, Justin je rekao: "Možemo usporediti stil muzike i tekstove sa Madonninim prvim albumom, ali za ovaj album tekstovi su "napredniji" i ima zvuk koji podsjeća na te pjesme. Album je napravljen kao da smo spojili Madonnin stil muzike sa mojim, na njemu će te čuti pjesme onakve kakve želite da sada zvuči Madonna. Album ne odudara od Madonninog stila, nije ništa novo od onoga što je Madonna prije radila."

Justin je otkrio kako mu je bilo zabavno u studiju, dok je Madonna dovršavala pjesme, igrao bi video igrice i zabavljao je sa svojim šalama.

09.08.2007. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #

Timbaland: Spremite se za Madonnine nove hitove!

Popularni američki producent Timbaland je dao intervju za MTV u kojem je pričao o novim suradnjama sa poznatim zvijezdama. Za MTV je ekskluzivno otkrio i potvrdio neke stvari za Madonnin album: "Justin Timberlake i ja smo upravo završili album za Madonnu. Uradili smo odlične pjesme! Sa Madonnom je jako dobro surađivati, producirali smo joj kvalitetan album. Producirali smo 10 pjesama za njen novi album a većina njih su plesne pjesme! Postoji jedna pjesma koja će vas podsjetiti na Madonnin hit 'Lucky Star', vratit će vas u 80-e. Pjesma 'La La' ima sličan beat pjesme 'Ugly' od Bubba Sparxxx. Pharrel Williams je producirao pjesmu 'Candy Shop', vjerujem da će svi poludjeti za njom!"

Madonna i Timbaland će otići ponovo u rujnu u studio da se dogovore oko konačnog popisa pjesama za album.






Madonna & 50 Cent

Za vrijeme pripremanja za 'Live Earth' koncert, Madonna je posjetila 50 Centa na snimanju njegovog spota za pjesmu 'Ayo Technology'. Jučer je izašao i klip na kojem možete to pogledati - http://www.youtube.com/watch?v=UdpCSqvVOWw.

08.08.2007. · Ostavi komentar (18) · Isprintaj · #

Sorry na remix albumu

Pet Shop Boys 24. rujna će izdati svoj novi album pod nazivom 'Disco 4'. Na albumu će se naći remix Madonninog hita 'Sorry' kojeg možete poslušati - ovdje.

1. The Killers: Read My Mind (PSB Stars Are Blazing mix)
2. David Bowie with Pet Shop Boys: Hallo Spaceboy (PSB Extended mix)
3. Pet Shop Boys: Integral (PSB Perfect Immaculate mix)
4. Yoko Ono: Walking On Thin Ice (PSB Electro mix)
5. Madonna: Sorry (PSB Maxi-mix)
6. Atomizer: Hooked On Radiation (PSB Orange Alert mix)
7. Rammstein: Mein Teil (PSB There Are No Guitars On This mix)
8. Pet Shop Boys: I'm with Stupid (PSB Maxi-mix)

Liz opovrgnula zadnje glasine o Madonninom usvajanju

Sigurno znate zadnje glasine oko Madonninog usvajanja koje su mediji izmislili - procesu usvajanja će pogoršati Madonnine stare golišave fotke, Madonna nije dozvolila ministrima za skrbu djece i žena iz Malawija da posjete malog Davida... Jučer je Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg opovrgnula sve tračeve. "Informacije koje su mediji iznosili ovih dana su netočne. Proces konačnog usvajanja ide jako dobro prema odgovarajućoj proceduri." - govori Liz.

Live Earth CD/DVD

Na DVD-u koncerta 'Live Earth' će se nalaziti samo jedan Madonnin nastup od njih četiri. Riječ je o izvedbi 'La Isla Bonita/Lela Pala Pute' u novoj ciganskoj verziji sa Gogol Bordello. Live nastup pjesme 'Hey You' će biti ubačena za CD. CD/DVD izlazi 25. rujna.

M By..?

Američka pjevačica Mariah Carey je dala ime svom novom parfemu 'M By Mariah Carey' čiji naziv podsjeća na Madonninu modnu liniju 'M By Madonna'. Da li se radi o ukradenoj ideji ili o slučajnosti...

07.08.2007. · Ostavi komentar (9) · Isprintaj · #

Planovi za ovu i iduću godinu...

- novi album
- turneja
- godišnjica
- knjiga

Britanski časopis Daily Mail je objavio članak o Madonninim budućim planovima. Kako Daily Mail piše, Madonna se želi preseliti u New York prije izlaska svog novog albuma, jer će od rujna biti jako zauzeta zbog pripreme izdavanja albuma, a u New Yorku joj je radno mjesto. Također će otići na ljetovanje od šest tjedana sa svojim suprugom i djecom. Nakon što izda novi album u studenom na kojem je radila deset mjeseci, iduće godine u lipnju će otići na turneju kojom će proslaviti svoj 50. rođendan. Povodom 25/26 godina na muzičkoj sceni, poslije turneje planira izdati jedno posebno izdanje, riječ je o box setu koji će sadržavati mnogo zanimljivih stvari. Iduće godine će izaći i 12 knjiga 'English Roses'.

Rezultati glasanja - srpanj

Prema vašim glasovima, najbolja slika za mjesec srpanj je 'Naked' sa 9 glasova, a najbolja pjesma je 'Deeper And Deeper' iz 1992. sa 6 glasova.

06.08.2007. · Ostavi komentar (11) · Isprintaj · #

MTV priprema ekskluzivnu emisiju o Madonni

Priča se kako MTV priprema dvosatnu emisiju u čast svoje ikone Madonne. Emisija će se emitirati krajem 2007. ili u 2008. godini kada bi Madonna proslavila svoj 50. rođendan. U emisiji, pored ostalog, poznate zvijezde će pričati o Madonni i komentirati njene spotove, nastupe, imidže... Moguće je da će Madonna nastupiti na kraju showa a i neke poznate zvijezde će otpjevati njene najveće hitove!



O pjesmi 'Sing'...

Kao što znate, Annie Lennox je snimila pjesmu 'Sing' sa kojom zajedno pjevaju Madonna, Céline Dion, Sarah McLachlan, P!nk, Angélique Kidjo, k.d. lang, Faith Hill, Fergie, Melissa Etheridge, Bonnie Raitt, Shakira, Anastacia, Joss Stone i KT Tunstall, a pjesma 'Sing' će vjerojatno izaći iduće godine kao drugi singl sa njenog novog albuma 'Songs of Mass Destruction'. Madonnin dio u pjesmi 'Sing' traje oko 30 ili 40 sekudni, za pjesmu se može reći da je balada ubrzanog tempa.





Radovi fanova

Evo još dvije slike Madonne na kojima su fanovi prikazali pomoću photoshopa njen imidž/cover za novi album.



*U prošlom postu ne zaboravite glasati za najbolju sliku i pjesmu za mjesec srpanj.

05.08.2007. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Glasanje - srpanj

Glasajte za svoju najdražu sliku i pjesmu koje su ušli u izbor za mjesec srpanj. Ne zaboravite glasati na anketi sa strane bloga.

* Deeper And Deeper (1992.) [video]
'Deeper And Deeper' je zasigurno jedna od Madonninih najboljih dance pjesama ikada. 'Deeper And Deeper' se nalazi na albumu 'Erotica' iz 1992. i izašao je kao drugi singl sa tog albuma. Također tu pjesmu možete naći i na Madonninoj drugoj kompilaciji hitova 'GHV2' iz 2001. Tekst pjesme su napisali Madonna, producent albuma 'Erotica' Shep Pettibone i Tony Shimkin, a producirali su je Madonna i Pettibone. 'Deeper And Deeper' je baš drugačijeg tempa nego naslovna pjesma. Imala je u sebi house groove koji je vladao funky klubovima New Yorka. Madonna u ovoj pjesmi pjeva klasične stihove o ludom zaljubljivanju, drugi smatraju da govori o homoseksualnosti. Mnogi fanovi misle kako ovoj pjesmi nije mjesto na albumu 'Erotica' jer se razlikuje od većine pjesama. Spot je urađen po uzoru filmova režisera Andy Warhola, a režisirao ga je Bobby Woods. Spot je sniman u kalifornijskim klubovima Ren-Mar Studios i The Roxbury. Spot nema neke posebne radnje, prikazuje Madonnu u disco stilu koja se zabavlja sa svojim prijateljima i pleše u 'Studiju 54'. Singl je na američkoj top listi debitirao u top 40 a zauzeo je #7. U Velikoj Britaniji je zauzeo #6, Kanadi #1, Japanu #3, Španjolskoj #4, Italiji #1... Madonna je 'Deeper And Deeper' otpjevala na turnejama 'Girlie Show' 1993. i 'Re-Invention' 2004. Na 'Girlie Show' turneji ju je izvela u stilu disco 70ih a preuzet je dio remixa pjesme David's Klub Mix. Outfit za tu izvedbu je izgledao super, cijeli performans je izgledao kao klub 'Studio 54'! Na 'Re-Invention' turneji je iznenadila fanove novom verzijom ove pjesme. Izvela ju je sa pratećim vokalima u novoj jazz verziji!

* Hanky Panky (1990.) [video]
'Hanky Panky', drugi singl sa albuma 'I'm Breathless' iz 1990. Za ovu swing pjesmu su zaslužni Madonna i Patrick Leonard. Po naslovu pjesme možete skužiti o čemu se radi, o batinama po guzi! Muzički kritičari su je kritikovali zbog teksta, ali Madonna im se suprostavila. U emisiji 'The Arsenio Hall Show' Madonna je šaviljo rekla da se u pjesmi 'Hanky Panky' radi o dobivanju batina po guzi a ne samo kada ste zločesti. Kada je singl izašao, Madonna je bila na turneji 'Blond Ambition' tako da nije imala vremena da snimi spot. Zbog promocije singla, muzičke TV stanice su puštale nastup 'Hanky Panky' sa 'Blond Ambition' turneje. Singl 'Hanky Panky' je debitirao na #40 na američkoj top listi singlova i dogurao do #10. U Velikoj Britaniji je zauzeo #2, Kanadi #2, Italiji #4, Australiji #6... Također je bio #2 na europskoj top listi singlova. Singl 'Hanky Panky' je prodan u preko 500,000 (zlatna ploča) samo u Americi, a u svijetu 1,200,000 primjeraka. Madonna je ovu šaljivu pjesmu 'Hanky Panky' otpjevala na 'Blond Ambition' i 'Re-Invention' turneji.

* Love Profusion (2003./2004.) [video]
'Love Profusion', četvrti singl sa albuma 'American Life' iz 2003. Pjesmu su napisali i producirali Madonna i Mirwais Ahmadzai. 'Love Profusion' je ljubavna pjesma sa ubrzanim tempom i prizvucima akustične gitare i raznih dance beatova. Madonna u pjesmi pjeva kako je sretna što ima svog izabranika jer bilo šta da se desi u svijetu ili kad se osjeća tužno, ima njega koji je čini sretnom i sigurnom. Dobila je različita mišljenja od muzičkih kritičara. Neki su govorili da je pjesma sastavljena od odličnih tempova i zanimljive melodije, dok su drugi popljuvali zvuk govoreći da je preslab za Madonnu. Spot je režisirao Luc Besson u studiju izdavačke kuće Warner Bros u Los Angelesu. Video zasigurno nije jedan od Madonninih najboljih spotova. Fanovi i kritičari nisu nikako bili oduševljeni spotom. Govorili su da je prejednostavan i da daje kontrast spotovima sa albuma 'American Life'. Desilo se mnogo nesuglasnica oko izdavanja singla, tako da je singl izašao bez promocije i tri puta u različito vrijeme. U studenom 2003. je izašao sa pjesmom 'Nothing Fails', u prosincu za europsko i australijsko tržište, te u ožujku 2004. za američko i francusko tržište. Singl 'Love Profusion' nije ušao u top 100 na američkoj top listi singlova, tako je postao tek Madonnin treći singl koji nije dospio u top 100. U Velikoj Britaniji je zauzeo #11 čineći tako Madonnin peti singl u top 20. U Kanadi je zauzeo #3, Španjolskoj #1, Italiji #1, Brazilu #6... Singl je prodan u 600,000 primjeraka.

* I'll Remember (1994.) [video]
'I'll Remember', glavna pjesma filma iz 1994. 'With Honors'. Za ovu predivnu baladu su zaslužni Patrick Leonard, Madonna i Richard Page. 'I'll Remember' zvuči kao tipična filmska glazba, s elegantnim akordima i velikom osjećajnošću. Pjesma ima mnogo značenja, govori o prijateljstvu, ljubavi... Spot je režirao Alek Keshishian, kao i film 'With Honors'. Prije je režirao Madonnin dokumentarac 'Truth Or Dare' i spot 'This Used To Be My Playground'. Spot 'I'll Remember' je sličan spotu 'Rain' - Madonna u tamnom outfitu sa kratkom tamnom kosom. U 'Rainu' je nosila periku ali u ovom spotu je ofarbala kosu. Radnja spota je jednostavna, Madonna pjeva u studiu dok se ispred nje na ekranu prikazuju scene iz filma 'With Honors'. Kasnije se joj pridružuju prateći vokali Donna DeLory i Nikki Harris. Mnogi su ga kritizirali zbog sličnosti sa spotom 'Rain'. Singl je izašao u ožujku 1994. Mnogi su govorili kako je Madonna dobila inspiraciju za ovu pjesmu od pjevačice Enye. Singl je zauzeo jako dobre pozicije na svjetskim top listama. U SAD-i se zadržao na #2, na prvom mjestu su bili Ace Of Base sa singlom 'The Sign'. Na japanskoj top listi singlova je zauzeo #1, kao i u Italiji. U Velikoj Britaniji je zauzeo #7. Singl je prodan u 1,800,000 primjeraka.

- Geisha, reklama 'Takara', 1995.
- Madonna & Djimon Hounsou, časopis 'Vanity Fair', fotografkinja Annie Leibovitz, 2007.
- Dita Mistress, knjiga 'Sex', fotograf Steven Meisel, 1992.
- Naked, fotografi Mert and Marcus, 2002.

04.08.2007. · Ostavi komentar (16) · Isprintaj · #

The Sun o Candy Store

Urednici britanskog tabloida 'The Sun' su objavili članak kako su poslušali Madonninu novu pjesmu 'Candy Store/Candy Shop' za koju kažu da je fenomenalna!

This is not a love song

Američki pjevač Prince na svom jučerašnjem koncertu u Londonu prije nastupa pjesme 'Black Sweat' je rekao publici: "Ne mislite da je tako? Ja imam više hitova nego što Madonna ima djece." Madonna i Prince su snimili duet 'Love Song' za Madonnin album 'Like A Prayer' iz 1989.












Suradnja sa Kleinom

Poznati fotograf Steven Klein će možda režirati spot za Madonnin novi singl. Informacija nije službeno potvrđena.

Najbolje odjeveni par

'Daily Mail' je objavio listu InStyle-a najbolje odjevenih parova. Par Ritchie se nalazi na samom vrhu liste a iza njih su Brangelina i Beckhamovi.

1. Madonna and Guy Ritchie
2. Brad Pitt and Angelina Jolie
3. David and Victoria Beckham
4. Gwen Stefani and Gavin Rossdale
5. Demi Moore and Ashton Kutcher
6. Kate Winslet and Sam Mendes
7. Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick
8. Kate Bosworth and James Rousseau
9. Katie Holmes and Tom Cruise
10. Kelly Brook and Billy Zane

03.08.2007. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #

Pomaknut izlazak albuma?

Izgleda da će izlazak novog Madonninog albuma biti pomaknut sa 29.10. za pred kraj 11. mjeseca ove godine. Madonna ovog puta priprema fanovima novi zvuk a radi se o elektro/r'n'b glazbi. Na novom albumu radi sa poznatim producentima Timbalandom, Pharellom Williamsom, Justinom Timberlakeom i mnogim drugima.

Madonna u posjeti Clinton Foundation

Prema TMZ.com, Madonna je za vrijeme boravka u New Yorku posjetila humanitarnu ustanovu Billa Clintona gdje je sjedište zaklade 'Clinton Foundation' na Manhattnu, u Harlemu i tamo se zadržala dva sata. Kasnije je viđena kako džogira u jednom dijelu Manhattna, također je posjetila novi apartman režisera Juliana Schnabela u West Villageu.

Dolazak kući...

Madonna na londonskom aerodromu 'Heathrow', 01.08.

02.08.2007. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

I Love New York

Madonna je od ponedjeljka bila u New Yorku gdje je provodila vrijeme sa svojom menadžericom Angelom Becker i novom asistenticom. Jučer je dan provela sa asistenticom, te su navečer pogledale dva filma u jednim njujorškim kinima.





Nakon dva dana provedena u Velikoj Jabuci, Madonna je sinoć otputovala u London sa menadžericom i asistenticom. Na njujorškom aerodromu JFK za Madonnom su išli dva paparazza i četiri obožavatelja. Madonna oko sebe nije imala tjelohranitelje, samo vozača. Madonnin obožavatelj Enzo aka Hulaboy3, je vidio Madonnu kako dolazi do detektora za metal. Madonna je prolazila kroz detektor tri puta, što joj je bilo smiješno. Nije se ponašala kao diva, kao što drugi misle. Kada je napokon prošla, Madonna se nasmijala i u šali zapljeskala sebi.



Platinasta naklada za TCT

Madonnin drugi live album Confessions turneje pod nazivom 'The Confessions Tour' u izdanju CD/DVD je u Njemačkoj certificiran kao platinasti. Album 'The Confessions Tour' je do sada prodan u 1,800,000 primjeraka širom svijeta.

Film na Novoj TV

Ne zaboravite večeras pogledati film 'Četiri Sobe' u 20:55 na Novoj TV gdje glumi Madonna zajedno sa Antoniom Banderasom, Salmom Hayek, Tim Rothom i mnogim drugima.

Radovi fanova

Neki fanovi su uradili slike Madonne u photoshopu kako bi voljeli da izgleda za njezin novi album/omot albuma.


01.08.2007. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #