Madonna se vraća u Izrael

Index Hr: Nakon tri godine, Madonna se ove jeseni vraća u Izrael u kojem će, s brojnim drugim slavnim osobama i vjerskim učiteljima sudjelovati na velikoj "kabala turneji", a obitelj će joj se, piše Celeb TV, pridružiti na velikoj proslavi židovskih blagdana Roš Hašane i Yom Kippura.



Demi Moore, Ashton Kutcher i Donna Karan samo su neki od svjetskih celebrityja koji će se Madonni i njezinoj obitelji pridružiti na proslavi židovskih praznika u Jeruzalemu. U Izraelu pop kraljica nije bila četiri godine pa se, pišu američki mediji, veseli što će posjetiti stare prijatelje i proslaviti s njima velike židovske blagdane Roš Hašanu i Yom Kippur.

Poznate osobe tamo će sudjelovati i na svojevrsnoj "kabala turneji", promičući vrijednosti vjere koja posljednjih godina bilježi porast broja vjernika, kao i prostora kojeg, zahvaljujući zvijezdama koje ju promoviraju, zauzima u medijima. U druženju s Madonnom kabalu su prihvatili Britney Spears, Gwyneth Paltrow i druge holivudske zvijezde, pa joj je ta vjerska zajednica u Izraelu svojedobno dala i veliko priznanje.

Prošli Madonnin posjet tamošnjim svetištima obilježile su velike gužve fotografa, zbog kojih se pjevačica, ali i ostali vjernici "nisu mogli usredotočiti na molitvu", pa organizatori susreta i turneje ovog puta najavljuju neke promjene. "Mjere osiguranja ovaj će put biti veće. Poznati gosti prošlog su puta bili iznervirani pa smo odlučili nešto i poduzeti", izjavio je Asaf Levi, glasnogovornik vjerske zajednice kabale.


Novi Candy klip

Izašao je klip pjesme 'Candy' na kojem se čuje samo instrumentala jednog dijela (koji se ponavlja više puta).

- http://rapidshare.com/files/51296434/Candy_Shop_Instrumental_Beats

- http://download.yousendit.com/31C2767D6B1F50E4

- http://download.yousendit.com/6258EB0741FF156F


Novi radovi fanova

Fanovi su se poigrali sa photoshopom i napravili Madonnin imidž za novi album u stilu pjesama 'The Beat Goes On' i 'Candy'.


26.08.2007. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #