Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

I Love New York

Madonna je od ponedjeljka bila u New Yorku gdje je provodila vrijeme sa svojom menadžericom Angelom Becker i novom asistenticom. Jučer je dan provela sa asistenticom, te su navečer pogledale dva filma u jednim njujorškim kinima.





Nakon dva dana provedena u Velikoj Jabuci, Madonna je sinoć otputovala u London sa menadžericom i asistenticom. Na njujorškom aerodromu JFK za Madonnom su išli dva paparazza i četiri obožavatelja. Madonna oko sebe nije imala tjelohranitelje, samo vozača. Madonnin obožavatelj Enzo aka Hulaboy3, je vidio Madonnu kako dolazi do detektora za metal. Madonna je prolazila kroz detektor tri puta, što joj je bilo smiješno. Nije se ponašala kao diva, kao što drugi misle. Kada je napokon prošla, Madonna se nasmijala i u šali zapljeskala sebi.



Platinasta naklada za TCT

Madonnin drugi live album Confessions turneje pod nazivom 'The Confessions Tour' u izdanju CD/DVD je u Njemačkoj certificiran kao platinasti. Album 'The Confessions Tour' je do sada prodan u 1,800,000 primjeraka širom svijeta.

Film na Novoj TV

Ne zaboravite večeras pogledati film 'Četiri Sobe' u 20:55 na Novoj TV gdje glumi Madonna zajedno sa Antoniom Banderasom, Salmom Hayek, Tim Rothom i mnogim drugima.

Radovi fanova

Neki fanovi su uradili slike Madonne u photoshopu kako bi voljeli da izgleda za njezin novi album/omot albuma.




Post je objavljen 01.08.2007. u 16:58 sati.