Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna već snima novi spot?

Prema časopisu 'The Sun-Herald', paparazzi su ugledali Madonnu kako snima video za svoj novi singl u New Yorku, točnije na Manhattnu.

Gogol Bordello o Madonni

Tommy T, član ciganskog folk benda Gogol Bordello je dao intervju za portugalsku web stranicu 'Sapo' tijekom nastupa benda u toj državi. U intervjuu je govorio ponajviše o suradnji sa Madonnom. Gogol Bordello su sa Madonnom nastupili na koncertu 'Live Earth' ove godine.

- Kako se desila suradnja sa Madonnom za koncert 'Live Earth'?
Madonna je naša obožavateljica već neko vrijeme, čuli smo od naših prijatelja da nas obožava i da joj se sviđa naša glazba. Kada je započela pripreme za film 'Fitlh And Wisdom', htjela je da Eugene, član našeg benda, glumi u njenom filmu. Tako da je odmah došla u kontakt sa nama, i Eugeneu se svidjela ideja filma i scenarij. Zapravo, cijeli je bend u filmu, ali Eugene je glavni glumac. Što se tiče 'Live Earth', to se desilo samo od sebe. Kad nas je pitala da li želimo da sa njom nastupamo, odmah smo pristali.

- Kako reagiraš na priče medija da ste ispod Madonninog nivao, da dolazite sa drugog svijeta?
Kao što sam rekao, ta suradnja se desila sama od sebe. Znali smo dobro da radimo sa najkomercijalnijom zvijezdom. Rekao bi da nismo toliko različiti, iako je Madonna najveća zvijezda, zajedno volimo umjetnost i mnogo drugih stvari. Jako dobro smo surađivali, nismo osjećali nikakvu napestost niti neugodnost. Kod Madonne me je jako iznenadilo što je htjela pjevati na ciganskom jeziku, što prije nismo vidjeli, iznenadila nas je. Jako poštujemo Madonnu, ovaj posao već radi jako dugo. Svo žele biti kao ona, svi je poštuju, pa nam je drago da i ona nas poštuje.


Post je objavljen 18.08.2007. u 21:01 sati.