Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Glasine oko prvog singla, nastupa VMA...

Prema MTV Germany, prvi singl sa Madonninog novog albuma će biti 'Candy Shop', r'n'b pjesma koju je producirao Pharell Williams, i nastupati će na Video Music Awards 9. rujna. Reuters je također potvrdio njen nastup na toj dodjeli nagrada kao i njenu posjetu u Izrael za vrijeme židovskih blagdana.

Što se tiče rada Pharrella Williamsa za Madonnin novi album, Pharrell se nije baš namučio oko novih pjesama. Kao što znate sa ovog bloga, Pharrell je producirao Madonninu pjesmu 'Hey You' ali većinu teksta je uzeo od Madonnine neobjavljene pjesme 'Keep The Trance'. Također pjesma 'The Beat Goes On' je nastala za vrijeme snimanja albuma 'Confessions On A Dance Floor', a Pharrell ju je samo obradio u r'n'b beat i sa Madonnom izmjenio jedan dio teksta.

Socijalni radnik iz Malavija u posjetu Madonni

Večernji list: Socijalni radnik iz Malavija Penstone Kilembe dobio je zeleno svjetlo za posjet Londonu, gdje će u domu pjevačice Madonne procijeniti brinu li se na prikladan način ona i njezin suprug za dječačića iz te afričke države, kojega bi željeli trajno posvojiti, prenijeli su britanski mediji. Kilembe je novinarima kazao kako je vlada razmotrila raniju odluku koja je onemogućavala njegov posjet domu u kojemu se nalazi dječak Daivd Banda, odobrivši mu da u posjet pop-zvijezdi otputuje 4. rujna te da u njezinu domu ostane dva tjedna i na licu mjesta se uvjeri brine li se obitelj za dobro djeteta na prikladan način.

Kilembe je kazao kako je pjevačica izjavila da se "raduje njegovu posjetu 4. rujna, jer to znači da proces usvajanja", koji je pokrenula, "nije spriječen ni obustavljen". On je također rekao kako je odluka koju je ranije izdala malavska ministrica za napredak prava žena i djece, Kate Kainja, a odnosila se na zabranu Kilembeova posjeta domu Madonne i Guya Richieja, zamalo ugrozila cijeli proces. Početkom kolovoza Kilembe je čak izvijestio kako je obaviješten da postoji mogućnost da se dijete vrati natrag u Malavi. No, ministrica Kainja u jednim je novinama objasnila kako je Kilembe previše osobno shvatio cijeli slučaj te da su istu zadaću mogli obaviti i drugi socijalni radnici. Na kraju su oboje priznali da je došlo do "nesporazuma koji su razriješeni" te su obavijestili javnost kako je pjevačica spremna za Kilembeov posjet njezinu domu u Britaniji.

Visoki sud Malavija konačnu odluku o tomu može li pjevačica usvojiti dječaka Davida Bandu, državljanina Malavija, donijet će na temelju Kilembeova izvješća koji će tijekom boravka u Madonninu domu u Britaniji ocijeniti brine li se bračni par Richie o dječaku na odgovarajući način.

U listopadu prošle godine, Madonna je dobila odobrenje za 18-mjesečnu, privremenu brigu o Davidu.

London pics

Mali David sa dadiljom, 27.08.



Post je objavljen 29.08.2007. u 10:12 sati.